Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Αχ σ' ευχαριστώ πάρα πολύ  ❤️ Μακάρι και το δικό μου το μωράκι να είναι υγιές 🙏 Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου κορίτσι μου !

Σε ευχαριστώ πολύ!Υγιέστατο θα είναι !είμαι σίγουρη ..με το καλό να το υποδεχτείς

• Ευχαριστώ 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας

Εμεις επιστρεψαμε προχτες, νωριτερα απο οτι ειχαμε προγραμματισει και δυστυχως για δυσαρεστο λογο....

Εχετε γραψει πολλα οποτε θα καθησω ν σας διαβασω να φτιαξει λιγακι η διαθεση μου και απο αυριο να ανασκουμπωθω γιατι το σπιτι ειναι σαν βομβαρδισμενο αυτη τη στιγμη.

Μια ερωτηση μονο γτ εχω ηδη βαλει 2 πλυντηρια και εχω να βαλω και αλλα. Πως βγαινει η θηκη για να την καθαρισω γτ μου μαζευει νερο στο μαλακτικο σημερα πρωτη φορα...

Ελπίζω να είναι όλα καλύτερα τώρα, Ευάκι μου. Καλώς ήρθατε,

Συνήθως στη θήκη έχει ένα κομμάτι άλλου χρώματος. Εμένα αυτό βγαίνει {το πατάς και κάνει κλακ} και μετά αφαιρείται ολόκληρη η θήκη... ;)

777885dugw57gt25.gif

Ελπίζω να είναι όλα καλύτερα τώρα, Ευάκι μου. Καλώς ήρθατε,

Συνήθως στη θήκη έχει ένα κομμάτι άλλου χρώματος. Εμένα αυτό βγαίνει {το πατάς και κάνει κλακ} και μετά αφαιρείται ολόκληρη η θήκη... ;)

Δυστυχως ειναι ο παππους μου στο νοσοκομειο και μαλλον η κατασταση ειναι μη αναστρεψιμη....

Την ξανακοιταξα τη θηκη ειναι λευκη και μονοκκοματη και δεν βγαινει οποτε εκανα οτι μπορουσα με ενα βετεξακι.

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Eυα δεν πιστευω να μη βγαινει τι μαρκα ειναι το πλυντηριο σου?εμενα εχει μεσα ενα ασπρο μακρυ πραγματακι(δεν ξερω πως να το πω καλυτερα)που πρεπει να το πιεσεις λιγο προς τα κατω και μετα την τραβας προς τα εξω και βγαινει.Μονο με το βιτεξ δεν κανεις δουλεια για να μαζευει νερο μαλλον βουλωσε η τρυπουλα απο κατω.

Βασω μολις κανω ντου στα παιχνιδια θα σου στειλω πμ και αν σ'ενδιαφερει κατι στο στελνω.

Χθες εκανα το μπανιο και επιτελους τελειωσα το σιδεροοοοο.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Kαλημέρα,τι κάνετε?

Εδώ ευτυχώς ο αντρας μου είναι καλύτερα και είμαι και εγώ καλύτερα από κέφια.Εχθές μετα το μεσημέρι δεν πρόλαβα να κάνω τίποτε παραπάνω,μοναχά τα καθημερινά απαραίτητα.Το απόγευμα πήγα το πιτσιρίκι καρατε και μεχρι να τελειωσει πήγα στην κουμπάρα μου και νονά του για καφε.Ειδίκα εχθες το είχα πολύ ανάγκη.Το βραδάκι ηρθαν για παρεα καποιοι θείοι μου και εφιαξα και 2-3 προχειρα και φάγαμε.

Σήμερα πήγα το μικρο σχολείο και μετα ποτισα τον κήπο,εβγαλα τα κουβερλί μας να λιαστούν και ανοιξα το σπίτι να αεριστεί.Ηπιαμε τον καφε μας με τον αντρα μου και ξεκινάω σίδερο.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Δυστυχως ειναι ο παππους μου στο νοσοκομειο και μαλλον η κατασταση ειναι μη αναστρεψιμη....

Την ξανακοιταξα τη θηκη ειναι λευκη και μονοκκοματη και δεν βγαινει οποτε εκανα οτι μπορουσα με ενα βετεξακι.

Είναι τότε ενα κομματι μπροστα από τη θηκη του μαλακτικού.Είναι δεξια αριστερα οι θήκες για το απορυπαντικό και στη μεση η θήκη για το μαλακτικό και αυτό το κομμάτι,στην ιδια ευθεία.

Λυπάμαι για τον παππού σου.Ευχομαι να πάνε όλα καλά.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημερα κοριτσια! τι κανετε?

ευα περαστηκα στον παππου σου, μακαρι να πανε ολα καλα!

εχτες τελικα καθαρισα 2 κιλα φασολακια, τα εβαλα καταψυξη, καθαρισα σπανακι κ χορτα κ ετοιμασα 2 πλυντηρια για σημερα ,θα μαγειρεψω για σημερα κ αυριο θα δω τι αλλο χρειαζεται το σπιτι.

παντως αυτο που λετε για την ευαισθησια, νομιζω ολες το παθαινουμε αυτο, οτιδηποτε εχει να κανει με παιδια με συγκινει παρα πολυ......

καλημερα σας

ευα ευχομαι περαστικα. οσο για την θηκη προσεξε αν στο βαθος εχει καποιο "γλωσσακι" που πιανει την θηκη. αν εχει, βγαινει. αν καθαρισε βεβαια δεν υπαρχει λογος, απλα πρεπει να θυμασαι ανα δυο - τρεις πλυσεις να το καθαριζεις λιγο αφου ειναι δυσκολη η θηκη...

yotou μια χαρα. κι εγω εχω ενα ξεκαθαρισμα στο ψυγειο, το μεσημερι παραλληλα με το μαγειρεμα θα το κανω.

χρυσα περαστικα στον αντρα σου. δεν το ειχα διαβασει...

για μαλλια δεν μιλαω. πεφτουν παρα πολυ και τα δικα μου και ισως φταιει που τα εχω μονιμα πιασμενα με κλαμμερ αλλα ζεσταινομαι παρα πολυ... αμα δεν ηταν σγουρα, θα τα ειχα κομμενα αγορε ή κοντο καρε να γλιτωνα αλλά...

εγω σιδερωσα απο το πρωι οοοοοοοολα τα ρουχα της δουλειας του αντρα μου, ειχα σιδερωσει και χθες εσωρουχα πετσετες και τα ρουχα του μικρου, οποτε μου εμειναν κατι λιγα τωρα που θα τα τελειωσω σιγα σιγα πριν βγω σουπερ....

ξεκινησα ξεσκονισμα και σκουπα με τα γνωστα διαλειμματα :tongue:

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

Γειά σας κοριτσάκια

Σήμερα δρόσισε λίγο ο καιρός και μου αρέσει πολύ....έτσι να μείνει....να μην κάνει πολύ ζέστη ούτε πολύ κρύο.....!!!

Πάω για εξωτερικές δουλειές!!! :P :p :P

καλημερα σας

ευα ευχομαι περαστικα. οσο για την θηκη προσεξε αν στο βαθος εχει καποιο "γλωσσακι" που πιανει την θηκη. αν εχει, βγαινει. αν καθαρισε βεβαια δεν υπαρχει λογος, απλα πρεπει να θυμασαι ανα δυο - τρεις πλυσεις να το καθαριζεις λιγο αφου ειναι δυσκολη η θηκη...

yotou μια χαρα. κι εγω εχω ενα ξεκαθαρισμα στο ψυγειο, το μεσημερι παραλληλα με το μαγειρεμα θα το κανω.

χρυσα περαστικα στο ναντρα σου. δεν το ειχα διαβασει...

για μαλλια δεν μιλαω. πεφτουν παρα πολυ και τα δικα μου και ισως φταιει που τα εχω μονιμα πιασμενα με κλαμμερ αλλα ζεσταινομαι παρα πολυ... αμα δεν ηταν σγουρα, θα τα ειχα κομμενα αγορε ή κοντο καρε να γλιτωνα αλλά...

εγω σιδερωσα απο το πρωι οοοοοοοολα τα ρουχα της δουλειας του αντρα μου, ειχα σιδερωσει και χθες εσωρουχα πετσετες και τα ρουχα του μικρου, οποτε μου εμειναν κατι λιγα τωρα που θα τα τελειωσω σιγα σιγα πριν βγω σουπερ....

ξεκινησα ξεσκονισμα κα ισκουπα με τα γνωστα διαλειμματα :tongue:

αστο με τα μαλλια ειναι πονεμενη ιστορια, εγω τα ειχα χρονια μακρια, κατω απο το σουτιεν κ τα εχω κοψει ετσι 9k= μεγαλη ευκολια, βεβαια ειναι σπαστο το μαλλι μου κ θελει ισιωμα οταν λουζομαι, αλλα δεν κανω παραπανω απο 10 λεπτα, ενω ηθελα πανω απο 1 ωρα για ισιωμα.

εβρασα χορτα, θα τηγανισω γαυρο σημερα

εβαλα ενα καλαθακι πανω στο επιπλο του μπανιου με τα καθημερινης χρησης μια που ο αντρας μου δεν τα βαζει ποτε μεσα στα ντουλαπια κ γινεται το χαος πανω στο επιπλο

μαζεψα με το σκουπακι τις τριχες στο μπανιο

εστρωσα κρεββατια

συμμαζεψα σαλονι - κουζινα

εβαλα το ενα πλυντηριο

παω να απλωσω κ να βαλω το 2ο!

κ συνεχιζω.......

Διαφημίσεις

Σιδέρωσα ολα τα ρούχα(3 πλυντήρια) και τα τακτοποίησα ,

εβαλα κοτόσουπα για τον αντρα μου,(εμείς θα φαμε κιμα με χυλοπίτες από προχθές),

εκανα ενα πέρασμα στο μπάνιο,εβαλα τις οδοντόβουρτσες σε βραστό νερό και χλωρίνιασα την λεκάνη,

τακτοποίησα τα πιατικά από το πλυντήριο,που εβαλα το πρωί ,

καθαρισα την κουζίνα και συνεχίζω....

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Γειά σας κ από μένα, εγώ σήμερα μόνο σκούπα πρόλαβα να κάνω. έπλυνα κ έχω να βάλω 2,3 πλυντήρια ακόμα αλλά δεν τα βάζω γιατί η απο πάνω μου φτιάχνει το μπαλκόνι τρίβει, σοβατίζει, βάφει κ ευτυχώς με ενημέρωσε να μαζέψω τα ρούχα γιατί θα γίνοταν χάλια. καλά πως είναι το μπαλκόνι δεν το συζητώ. άσπρο. η ειρωνία είναι ότι χθές έβαλα κ το έπλυνα με λάστιχο

γι αυτό κ εγώ το έριξα στη μαγειρική - ζαχαροπλαστική

φτιάχνω τηγανιά με ριζάκι κ μία ωραία μηλόπιτα αυτή με τα μήλα στη βάση. κερνάω λοιπόν ζεστή μηλόπιτα κ καφεδάκι. κοπιάστε

Γύρισα και εγώ απο τις δουλίτσες μου

Αγόρασα και ένα πορτοφόλι (5 ευρώ) και ένα ρολόι (10 ευρώ).....πανάκριβααααααααα :P:P ...επειδή δεν υπάρχει χρήμα και επειδή σε έναν χρόνο μπορεί να τα έχω βαρεθεί, πάντα αγοράζω οικονομικά ρολόγια και πορτοφόλια, ώστε αν χαλάσουν να μην κλαίω τα λεφτά μου και επίσης για να αλλάζω όταν τα βαρεθώ!!!

Ανανεώθηκα με τις 2 αυτές αγορές!!

Φαγητό έχουμε γιουβαρλάκια και βαριέμαι να κάνω τα πάντα..

Μόλις μπήκα σπίτι,απίστευτο το κέντρο,κίνηση-βρωμιά-φασαρία,το τρίπτυχο.

Όποια κοπέλα ενδιαφέρεται χαρίζω ένα μονό κρεβάτι,ο ενοικιαστής θα φέρει δικό του,είναι απλό σουηδικό που έβαψα λευκό,σε άριστη κατάσταση!

Ετοιμάζομαι να πάω λαική να γεμίσω το καταψύκτη για χειμώνα,θα πάρω φασολάκια,μπάμιες και οτι άλλο βρω.

Το απόγευμα είναι αφιερωμένο σε μένα, να καλλωπιστώ βρε αδερφέ, το μποτέ περιλαμβάνει γενικό ρεκτιφιέ μαλλιά,νύχια,μασαζ,μουστάκι και φρύδια!!μη σας πω τιμή!! ευτυχώς που υπάρχουν αυτές οι προσφορές και κάνουμε πράγματα που είχαμε ξεχάσει.

Καλημέρα κι από εμένα!!! Αυτές τις μέρες με έχει πιάσει τρελή βαρεμάρα για τα πάντα. Ακόμη και τώρα που κοιμάται ο μικρός, δε θέλω να κάνω τίποτα. Μόνο έστρωσα κρεβάτια, μαγείρεψα και μάζεψα το νεροχύτη.

Εχθές το βράδυ πήραμε μια απόφαση με τον άντρα μου. Τα απογεύματα (αφού γυρίσω από τη δουλειά) να παίρνει το μικρό (ο οποίος μόλις έχει φάει το απογευματινό του εκείνη την ώρα) και να τον πηγαίνει στην πλατεία για καμιά ωρίτσα. Έτσι, θα βρίσκω κι εγώ χρόνο για το σπίτι (μία ώρα την ημέρα, χωρίς το παιδί μέσα στα πόδια μου, μου είναι αρκετή). Μακάρι να το τηρήσει και να μη βαρεθεί/κουραστεί.

Η αλήθεια είναι ότι κρατάει το παιδί από τις 16:30 μέχρι τις 19:00 σχεδόν κάθε μέρα (από εκεί που δεν τον κρατούσε σχεδόν καθόλου), οπότε την ώρα που γυρίζω εγώ είναι λίγο κουρασμένος. Δεν κοιμάται σχεδόν καθόλου το μεσημέρι, εκτός κι αν γυρίσει νωρίς από τη δουλειά, οπότε προλαβαίνει να κοιμηθεί μισή με μία ώρα. Ο μικρός από την άλλη, θυμάται να κοιμηθεί για μεσημέρι γύρω στις 17:30-18:00. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, τι γίνεται...

Ελπίζω, πάντως, να το τηρήσει και να τον παίρνει. Έτσι, θα μπορώ κι εγώ να παίζω με το παιδί το πρωί, χωρίς το άγχος του σπιτιού.

Σας αφήνω, γιατι ξύπνησε.

Φιλάκια!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...