Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Βρε κορίτσια... υπάρχει κανένας φορέας, καμιά δημόσια υπηρεσία που να μου απαγορεύσει να... τρώω???!!!!! :tongue::lol::lol::lol::lol:

Έχω λυσσάξει πάλι από το πρωί!

Εφαγα:

2 τυροπιτάκια.

1 τοστάκι ωμό

1 καφεδάκι

2 πιάτα γεμάτα σούπα με κόκκινη σαλτσούλα, μανεστράκι, καροτάκι

1 φέτα ψωμί

1 σοκολάτα lacta

και τώρα πείνασα...

έφαγα μισό πιάτο σουπίτσα ακόμη και 1 τοστάκι ακόμα.... :confused::confused::confused:

Και αυτά μέχρι τώρα......!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol:

Μόνο ο εαυτός σου μπορεί να σου το απαγορεύσει αυτό

Στο λέω εκ πείρας

By the way είμαι σε δίαιτα από 7/12 και πέρασα γιορτές μέσα στη στέρηση

Αλλά έχασα 6 ολόκληρα κιλάκια

Ολα μια ιδέα είναι

Και το φαγητό...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια τι κάνετε;

Μόλις ξύπνησα σκεφτόμουνα το θέμα και έλεγα τι πρέπει να πάρω άμεσα. Ενα καλαθί για τα ασιδέρωτα έχω κατι υπόψην μου θα το ξανα δω.

Επίσης έχω ερωτήσεις

-Αν βάλω παγοθήκη στο συρτάρι για μικρα σκουλαρικια όπως είδα μια φωτο εδω θα είναι ωραίο η βλακεία;

-Τα ρούχα που φοράτε και πάτε π.χ για καφέ, ποτό, σουπερ μαρκετ κλπ που τα βάζετε μετα;

- Ενα απο τα σετ πετσετών που έχω έχει φθαρει η πετσέτα του μπάνιου οι άλλες δυο είναι μια χαρά, να πετάξω όλο το σετ;

Χτες ξεστόλισα και σκούπισα. Σήμερα ήθελα να κάνω ένα καλό ξεσκόνισμα αλλά δεν πρόλαβα. Οπότε αυριο.

Και γω στρώνω στο τραπέζι σαλονιού και στην τραπεζαρία δυστυχώς όχι την προικα μου και λέω δυστυχώς γιατι είναι πράγματα που φτιάχτηκαν με κόπο. Αλλά στρώνω μοντέρνα κομμάτια και στη κουζίνα η τραβέρσα ή έχω σουπλά ανάλογα.

st5Bp2.png

Βρε κορίτσια... υπάρχει κανένας φορέας, καμιά δημόσια υπηρεσία που να μου απαγορεύσει να... τρώω???!!!!! :tongue::lol::lol::lol::lol:

Έχω λυσσάξει πάλι από το πρωί!

Εφαγα:

2 τυροπιτάκια.

1 τοστάκι ωμό

1 καφεδάκι

2 πιάτα γεμάτα σούπα με κόκκινη σαλτσούλα, μανεστράκι, καροτάκι

1 φέτα ψωμί

1 σοκολάτα lacta

και τώρα πείνασα...

έφαγα μισό πιάτο σουπίτσα ακόμη και 1 τοστάκι ακόμα.... :confused::confused::confused:

Και αυτά μέχρι τώρα......!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol:

...xaxaxaxa και εισαι ετσι στυλακι με τοσο φαγητο?????? Εγω θα ημουν πατοζα!!!!!!!!!!!!!!!! Αν τρωγοντας ετσι εισαι οπως εισαι.....keep wakling....xaxaxa που λεει ακι η διαφημιση!!!!!!!!

Εμενα κοριτσακια σημερα με επιασε η προκοπη....α ρε Ειρηνακι τι μας εχεις κανει.....σιδερωσα τα χθεσινα πληντυρια και εχω βαλει ηδη 4 σημερα...τα καλυματα του καναπε και κουρτινες....Αλλα το σπιτακι μου ειανι πεντακαθαρο τωρα γιατι ενω τα εβγαλα εκανα και γενικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...Γενικη καθιστικο τραπεζαρια...οχι σ ολο ειπαμε.....Αδειο και απο τα Χριστουγεννιατικα και λατρευω.... Α αναψα και κερακι...χαχαχα, κοιμαται ακι η μπουμπου και σερφαω...

Αυριο θα μπει σε εφαρμογη ή ΑΜΜΩΝΙΑ!!!!! Τρεμε φουρνε...σου ρχομαι!!!!!!!!!!!!

as1cJRN0g410000MzAwNDlkfDAwNzMwNWR8T3VyIGxpdHRsZSBmYWlyeSBpcw.gif

Αποφασισα θα φυγουν με την πρωτη ευκαιρια τα πλαστικα απο τα ντουλαπια-συρταρια. Ειναι και χαλια χρωματικως, τωρα που το σκεφτομαι. Ομως εχω εναν ενδοιασμο για το συρταρι που εχω κουταλες/μεγαλα μαχαιρια/σουρωτηρακι/σπατουλες/μπρικια/ανοιχτηρια κλπ. Δεν θα γρατζουνανε τον πατο του συρταριου?

Αληθεια εσεις που εχετε τα συγκεκριμενα? Υπαρχει αραγε μεγαλο διαχωριστικο συρταριου για να τα βαλω σε μια καποια σειρα? τωρα ειναι χυμα με αποτελεσμα να κοβουν βολτες μεσα στο συρταρι οταν το ανοιγω-κλεινω... αφηστε το θορυβο που κανου... ντραγκα-ντρουγκα...

Αν κατάλαβα καλά εννοείς τα αυτοκόλλητα ή τα πλαστικά που βάζεις για να μην γλυστράνε τα μαχαίρια , σπάτουλες , μπρίκια και λοιπά...?

Εγώ έχω μια μεγάλη κουταλοθήκη σαν κι αυτή

m1171325pp_Benrubi_0506305.jpg

και τα μπρίκια στο ντουλάπι με τις κούπες . Για να μη χαραχθεί και το συρτάρι που λες αν και πριν που τα είχα χύμα δεν έκαναν καμιά ζημιά στο συρταράκι μου . Αλλά υπάρχουν και διαχωριστικά στο ικεα που νομίζω ότι τα προσαρμόζεις όπως θέλεις , αν κάποια κοπέλα ξέρει ας σου πει .

Γεια σας και απο εμενα!

Παρακολουθω τα μηνύματά σας μερες τωρα.

Δοκίμασα προχθες που εκανα δουλειες το κολπο με το μαλακτικο στα επιπλα.

Παιδια δεν το πιστευω! Η σκόνη οντως σήμερα αρχισε να καθεται σιγα σιγα στα έπιπλά μου,

τα οποια ειναι σκουροχρωμα και καθε φορα που ξεσκονιζα

μετα απο 1 ωρα η σκονη σιγα σιγα ξαναεκανε την εμφάνισή της! Τελειο κολπο!

Θα σας παραθεσω και εγω με την σειρα μου ενα αλλο κολπο για να καθαρίζεται ευκολα τον απορροφητήρα σας - ελπιζοντας να μην εχει ειπωθει ξανα και επαναλαμβανομαι.

Βαζετε σε βαμβακι οινοπνευμα και περνατε τρίβοντας ελαφρα τον απορροφητήρα ειδικα οταν εχει αρχισει να εχει αυτην την αισθηση του "κολληματος" απο τα λαδια και την σκονη αναμεμειγμενα. Γίνεται "κουκουλι"! Ειδικα για τους ανοξειδωτους ειναι ο,τι πρεπει. ;)

Διαφημίσεις

καληησπερα. σημερα λοιπον ειχα ρεπο!!!γυρισα απο μια δυσκολη μερα στη δουλεια , παγωμενη, μαζεψα λιγο τα ρουχα τα κρεβατια και μετα καθησιο!!!ααα!!!εφτιαξα και μια ζαμπονοτυροπιτα για τον αντρουλη.τωρα ετοιμασα τα ρουχα και τα κολατσιο θα αυριο και παω για νανι...μακια

Αποφασισα θα φυγουν με την πρωτη ευκαιρια τα πλαστικα απο τα ντουλαπια-συρταρια. Ειναι και χαλια χρωματικως, τωρα που το σκεφτομαι. Ομως εχω εναν ενδοιασμο για το συρταρι που εχω κουταλες/μεγαλα μαχαιρια/σουρωτηρακι/σπατουλες/μπρικια/ανοιχτηρια κλπ. Δεν θα γρατζουνανε τον πατο του συρταριου?

Αληθεια εσεις που εχετε τα συγκεκριμενα? Υπαρχει αραγε μεγαλο διαχωριστικο συρταριου για να τα βαλω σε μια καποια σειρα? τωρα ειναι χυμα με αποτελεσμα να κοβουν βολτες μεσα στο συρταρι οταν το ανοιγω-κλεινω... αφηστε το θορυβο που κανου... ντραγκα-ντρουγκα...

miracle, για τα πλαστικά, νομίζω, πήρες τη σωστή απόφαση :wink:. Τώρα, το δικό μου αντίστοιχο συρτάρι, που περιέχει όλα όσα αναφέρεις κι άλλα τόσα (είπαμε ΘΑ ξεσκαρτάρω! Σιγά-σιγά :tongue:) και βρίσκεται στην ίδια κατάσταση "πέρα-δώθε" δεν έχει γρατζουνιστεί καθόλου.

Τώρα, για την οργάνωσή του, εγώ μόλις ξεσκαρτάρω κι αποφασίσω ποια πράγματα θα μείνουν τελικά εκεί μέσα, θα καταφύγω σ' αυτή τη λύση: http://onlinecatalogue.ikea.com/GR/el/2012/Range_Brochure_Kitchen/

(είναι διαχωριστικά σαν αυτά που φαίνονται στις σελίδες 16-17, στην εικόνα 2 σε διάφορα μήκη για να διαμορφώσεις το συρτάρι όπως σε βολεύει)

Τώρα είδα ότι το 'χε αναφέρει και το *Maraki*

Επεξεργάστηκαν by kiki v
Στραβωμάρα! Το 'πε το *Maraki*

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Κοριτσακια μου γλυκα καλημερα. Μολις διαβασα ολα τα μηνυματα και ετοιμαζομαι να φυγω για πρωινο μαθημα.Δυσκολη μερα η χθεσινη γιατι γυρισα στη δουλεια μετα απο 15 μερες.Βεβαια Ειρηνακι εχθες το πρωι μολις πηγε ο ανδρας μου τα διδυμακια μου στον παιδικο εκανα ενα ντου και ξεσκαρταρισα και καθαρισα το δωματιο τους.2 σακουλες πεταξα.Ειρηνακι εγω γιατι δεν εχω δει τη φατσουλα σου ακομα?Οσο για το φαγητο που τρως μηπως εισαι εγκυος?Αντε και εγω νονα:PΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ

Kαλημερα κοριτσαρες!Κι εγω σας διαβαζω ανελλειπως και ας μη γραφω καθημερινα.

Ειρηνη ξεχασες να μας πει για τα καλα φορεματα και κουστουμια για να ξαλαφρωσει λιγο η ντουλαπιτσα μας,κι εγω θελω να σε δω εισαι αραγε τοσο γλυκια οσο γλυκα γραφεις?

Kagly εγω τα ρουχα που θα ξαναβαλω τα βαζω σε ενα ραφι της ντουλαπας που εχω γι αυτο το σκοπο ηταν ενα μεγαλο ραφι και το χωρισα στη μεση.

Επισης δεν βρισκω το λογο να πεταξεις ολο το σετ επειδη χαλασε μια πετσετα.

Στο συρταρι που εχει τις κουταλες και τα διαφορα εχω κι εγω μια κουταλοθηκη σαν της Ειρηνης αλλα δεν με εχει βολεψει πολυ η επομενη αγορα απο το ΙΚΕΑ θα ειναι αυτα τα διαχωριστικα.

Επισης να σας πω οτι λατρευω τα πετσετακια δεν ξερω γιατι αλλα μου φαινεται γυμνο το σπιτι χωρις πετσετακια.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

λοιπον εγω χτες ξεστολισα και τα τελευταια μαζι με τα μικρα ο συζυγος ανεβασε τα πραγματα στο παταρι και μετα εκανα ενα ντου στην ντουλαπα μου και εκανα ενα πρωτο ξεκαθαρισμα το τι βρηκα δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι... μεχρι και ενα ζευγαρι μποτες καζακου που ειχα παρει πριν απο 5 χρονια και τις ειχα ξεχασει και δεν ειχα φορεσει ποτε!!!!!

και δυστυχως ουτε προκειται γιατι ειναι μυτερες και γαντι αλλα θα δω τι θα τις κανω.

ετσι για να καταλαβεται σε τι κατασταση ειχε φτασει το χάλι, τις ειχα στο κουτι τους κατω στην ντουλαπα εχει ενα ξυλο που σηκωνεται και ειναι το τσιμεντο εε ο αντρουλης μου ειχε βαλει την προεκταση της τραπεζαριας και εναν καθρεφτη εεε πανε οι μποτουλες.

wtPtp3.png

hb9ip2.png

Διαφημίσεις

ο γιος μου μολις νυχτωνει θελει να αναβω τα ρεσω και ειναι μολις 2,5. Ρομαντικος θα μου γινει!

τί γλυκό παιδί!

Σημερα εφτιαξα μια λιστα με δουλειες-ξεσκαρταρισματα που πρεπει να κανω μεσα στην εβδομαδα και αρχη εχει η ντουλαπα στο γραφειο που τα φυλλα της δεν κλεινουν απο τα πραγματα εκει μεσα. Ειμαι αποφασισμενη να δωσω πράαααααγμα.... ε μα....

σωστή!

Εχω βαλει και ενα κατσαρολακι με αμμωνια στον φουρνο μου και το απογευμα θα τον καθαρισω. Κανει θαυματα το συγκεκριμενο κολπακι.

Μια ερωτηση εχω: στα συρταρια/ντουλαπια της κουζινας στρωνετε κατι? πλαστικο? αυτοκολλητο? λεω να βγαλω τα πλαστικα που εχω και να τα αφησω ετσι, γιατι τσαλακωνεται το πλαστικο και μου αναβουν τα λαμπακια.

Σας χαιρετισα? δεν σας χαιρετισα... γεια σας, λοιπον!!

στα συρτάρια δεν βάζω τίποτα. τα περνάω με βετέξ μια στο τόσο!

τα αυτοκόλλητα δεν μου αρέσουν καθόλου. τα θεωρώ αντιαισθητικά, βρώμικα κ προχειροδουλειά!

μόνο στο ντουλάπι με τα λάδια έχω δισκάκια κάτω! έτσι κάθε τόσο βγάζω τους δίσκους κ καθαρίζω πιο εύκολα! κ είναι πάντα περιποιημένο κ καθαρό το ντουλάπι με τα λάδια!

για σκέυη κουζίνας, έχω ένα συρτάρι μεγάλο με μεγάλη κουταλοθήκη για τα μαχαιροπίρουνα κ ακριβώς από κάτω ένα άλλο συρτάρι με την ίδια μεγάλη κουταλοθήκη για τις κουτάλες, μικροσκέυη κουζίνας.

αυτό με την αμμωνία κάποια στιγμή θέλω να το κάνω!

Καλησπέρα σας !

Παρακολουθώ τί λέτε/γράφετε στα σιωπηλά...

κι εμείς ξεστολίσαμε εχθές... στην αρχή βέβαια η μικρή φώναζε "δικό μου το δέντρο" και ψιλοέκλαιγε αλλά μόλις τους δώσαμε πρωτοβουλία στο να βοηθήσουν και να μαζεύουν κι εκείνα -ο Θεός να το κάνει- το βρήκαν παιχνίδι !

Μετά βέβαια ξεσκόνισμα, σκούπισμα, τράβηξα και τους καναπέδες, τίναξα τα ριχτάρια τα έστρωσα πάλι... καταλαβαίνετε ! Το απόγευμα ήρθαν κάτι φίλοι, το βράδυ σιδέρωσα -μόλις σιδέρωσα κι άλλο ένα να φεύγουν, ενώ ένα ακόμη είναι απλωμένο - και...

σήμερα έχω πάρει άδεια από την σημαία !

Αποφάσισα ύστερα από πολλά πολλά χρόνια να κάτσω σπίτι μόνη μου... έκανα πολλές δουλειές χ α λ α ρ ά , τώρα θα σβήσω σε λίγο το φαγητό, κάνω ένα περιποιημένο μπάνιο και στις 4 παραλαμβάνω τα τέκνα μου για πολύ παιχνίδι !!! είμαι χαρούμενο σήμερις !

χαρούμενό μου χάρηκα με τη χαρά σου! μάκια σου!

Τον φουρνο τον καθαριζω ως εξης:

Τον αναβω για λιγα λεπτα να ζεσταθει. Τον σβηνω. Τοποθετω στο μεσον του μια κατσαρολιτσα με ζεστο νερο, οπου εχω ριξει ενα φακελακι αμμωνια. Αφηνω για 4-5 ωρες και σκουπιζω με μαλακο πανι. Αν ειναι πολυ λερωμενος ο φουρνος το πανακι μου το βρεχω και νερο και σκουπιζω μετα με στεγνο.

Μετα ριχω και ενα σαπουνισμα με υγρο πιατων, πιο πολυ για να φυγει η "αμμωνιλα".

Οσο για τη μυρωδια, φροντιζω να κλεινω την τρυπα του φουρνου, που ειναι για τους ατμους με μια πετσετα.

Προσωπικα δεν με ενοχλει η μυρωδια της αμμωνιας.

Λοιπον δεντρο μαζευτηκε, απλωσα και ενα πλυντηριο και τωρα απολαμβανω τον καφεδακι μου. Αλλα εχω ενα νεροχυτη... ωχ αμαν....

Αληθεια, εχετε διαβασει καθολου το site της flylady? ειναι ενα site για παρανοϊκες σαν και εμας... lol

όχι. αλλά βάλε λινκ να καταλάβουμε ή δώσε μας πληροφορίες!

ευχαριστούμε για την αμμωνία!

Γεια σας και απο εμενα!

Παρακολουθω τα μηνύματά σας μερες τωρα.

Δοκίμασα προχθες που εκανα δουλειες το κολπο με το μαλακτικο στα επιπλα.

Παιδια δεν το πιστευω! Η σκόνη οντως σήμερα αρχισε να καθεται σιγα σιγα στα έπιπλά μου,

τα οποια ειναι σκουροχρωμα και καθε φορα που ξεσκονιζα

μετα απο 1 ωρα η σκονη σιγα σιγα ξαναεκανε την εμφάνισή της! Τελειο κολπο!

Θα σας παραθεσω και εγω με την σειρα μου ενα αλλο κολπο για να καθαρίζεται ευκολα τον απορροφητήρα σας - ελπιζοντας να μην εχει ειπωθει ξανα και επαναλαμβανομαι.

Βαζετε σε βαμβακι οινοπνευμα και περνατε τρίβοντας ελαφρα τον απορροφητήρα ειδικα οταν εχει αρχισει να εχει αυτην την αισθηση του "κολληματος" απο τα λαδια και την σκονη αναμεμειγμενα. Γίνεται "κουκουλι"! Ειδικα για τους ανοξειδωτους ειναι ο,τι πρεπει. ;)

σοβαρά μιλάς; θα το κάνω! ποτέ δεν ευχαριστήθηκα τα φίλτρα καθαρά!

καληησπερα. σημερα λοιπον ειχα ρεπο!!!γυρισα απο μια δυσκολη μερα στη δουλεια , παγωμενη, μαζεψα λιγο τα ρουχα τα κρεβατια και μετα καθησιο!!!ααα!!!εφτιαξα και μια ζαμπονοτυροπιτα για τον αντρουλη.τωρα ετοιμασα τα ρουχα και τα κολατσιο θα αυριο και παω για νανι...μακια

μάκια!

εγώ χθες μετά τη δουλειά, μετά τα πεθερικά που πήραμε τη μικρή μας, έπλυνα τα κτατσρόλια μου, τάισα το φεφόπαιδο, το άλλαξα, κ έφυγα για διατροφολόγο. στο γυρισμό ψώνισα για τη διατροφή μου, άλλαξα το παιδί, το τάισα, ετοίμασα το ρυζάκι μου, τα ρούχα μας, φαγητά μας, πλυθήκαμε, γάλα κ νάνι!

το πρωί πήγα πλήρωσα τροφεία, που δεν την στέλνω!

σήμερα έχω οδοντίατρο το απόγευμα, αλλά μετά θα κάνω φαγητάκι κ μετά μπανάκια, μαμ, γάλα, νάνι!

αύριο θα είναι μια φορτωμένη μέρα! το απόγευμα... σιδέρωμα, σκούπα, σφουγγάρισμα κ ό,τι άλλο προλάβω!

Κοριτσάκια τι κάνετε;

Μόλις ξύπνησα σκεφτόμουνα το θέμα και έλεγα τι πρέπει να πάρω άμεσα. Ενα καλαθί για τα ασιδέρωτα έχω κατι υπόψην μου θα το ξανα δω.

Επίσης έχω ερωτήσεις

-Αν βάλω παγοθήκη στο συρτάρι για μικρα σκουλαρικια όπως είδα μια φωτο εδω θα είναι ωραίο η βλακεία;

Εάν η παγοθήκη δεν είναι φθαρμένη ή/και το χρώμα της ή γενικά το στυλ της ταιριάζει με τα υπόλοιπα στον χώρο που θα την τοποθετήσεις μια χαρά θα δείχνει πιστεύω ... όπως στην φωτό της Ρηνιώς ! Γιατί να είναι βλακεία ?

-Τα ρούχα που φοράτε και πάτε π.χ για καφέ, ποτό, σουπερ μαρκετ κλπ που τα βάζετε μετα;

Ναι... η στολή εργασίας... κοίτα να δεις, εγώ προσωπικά το σετάκι το πρόχειρο το βάζω έως 2 φορές το πολύ ... και στο ενδιάμεσο τα αφήνω απλωμένα ωραία ωραία στο πίσω μπαλκόνι, δεν ενοχλούν κανέναν, ξέρω ότι τα έχω φορέσει ήδη μια φορά απλά δεν θέλω να τα μπλέξω με τα "καθαρά" της ντουλάπας ... μετά την 2η φορά βουρ στο πλυντήριο...

- Ενα απο τα σετ πετσετών που έχω έχει φθαρει η πετσέτα του μπάνιου οι άλλες δυο είναι μια χαρά, να πετάξω όλο το σετ;

Όχι βρε Κάγκλυ μου κρίμα είναι να το πετάξεις όλο εάν οι υπόλοιπες πετσέτες είναι μια χαρά.... γενικά, αυτό με τα σετ δεν το πολυ-έχω δλδ δεν με νοιάζει σόνυ και ντε όλες οι πετσέτες στο μπάνιο μου πάντοτε να είναι ίδιες -- στο ίδιο χρώμα ναι.... μόνο όταν περιμένω κόσμο πχ σε γιορτές/γενέθλια τα σετάρω αναγκαστικά :cool:

Χτες ξεστόλισα και σκούπισα. Σήμερα ήθελα να κάνω ένα καλό ξεσκόνισμα αλλά δεν πρόλαβα. Οπότε αυριο.

Και γω στρώνω στο τραπέζι σαλονιού και στην τραπεζαρία δυστυχώς όχι την προικα μου και λέω δυστυχώς γιατι είναι πράγματα που φτιάχτηκαν με κόπο. Αλλά στρώνω μοντέρνα κομμάτια και στη κουζίνα η τραβέρσα ή έχω σουπλά ανάλογα.

Χθες, έκανα αυτό με τον φούρνο μικροκυμάτων και τον χυμό/φλούδες λεμονιού και μοσχομύρισε ο τόπος ! Ευχαριστώ την φίλη που μας το είπε !

Επίσης, έκανα ένα ντου στο ντουλάπι του μπάνιου: έβγαλα για δόσιμο κάτι πετσέτες διαφόρων χρωμάτων που είχαν με τα πλυσίματα χάσει την ζωηράδα τους και έμοιαζαν παλιακές. Κράτησα μόνο τις λευκές γιατί νομίζω πως πλένονται πολύ πιο εύκολα μόνες τους στο "βαρύ" πρόγραμμα άφοβα, μόνο 2 σετάκια χρωματιστές που είναι (και) καινούριες... πραγματικά, άδειασε πολύς χώρος... και να δείτε που εγώ καθόμουν και αναρωτιόμουν μα γιατί δεν χωράνε.... εμ βέβαια Κυρία μου με τόση "σαβούρα" πώς θες να χωρέσουν κιόλας ????:rolleyes:

Τακτοποίησα και 3 ψάθινα καλαθάκια που έχω δλδ κοίταξα το περιεχόμενό τους και ότι ήταν τελειωμένο κλπκλπ του έδωσα ένα φούντο που το κατα-ευχαριστήθηκα !!!! :lol:

εμενα μου αρεσει να εχω σετ πετσετες στο μπανιο αλλα δεν θα τις πετουσα αν χαλουσε μια απο αυτες.

οσο για τα ρουχα εχουμε κρεμαστρα πισω απο την πορτα στο τοιχο και τα κρεμαμε εκει.

και επισης αφου η παγοθηκη θα ειναι μεσα στο συρταρι. τι σε πειραζει πως θα φαινεται?

κάντυ για πες μας ξανά αυτό με τη φλούδα στο φούρνο μικροκυμάτων!

Βαζεις στον φούρνο ένα μπολ με νερό, χυμό από ένα λεμόνι ΜΕ την φλούδα του μέσα και το αφήνεις για 2 λεπτά ! :rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...