Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, kate82 είπε:

Ευχαριστώ πολύ πολύ.... 

Κορίτσια αν δεν μεγαλώνει πάνω απο 6 με 7 υπάρχει θέμα έτσι??? 

Νομιζω το θελουν πανω απο 7-7.5 και τριζωνικο..αν εχεις θεμα θυμαμαι μια κοπελα περσι η προπερσι που ελεγε πως βοηθανε πολυ τα κοκκινα φρουτα τα κοκκινα λαχανικά και νομίζω κ τα κοκκινα κρέατα..αααα επισης ελεγε πως και οι επαφες βοηθανε! 🤔

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημέρα κ απο μένα. χθές ήταν μία κουραστική μέρα, έκανε η μικρή μου το πρώτο της εμβόλιο κ της έφερε απίστευτη γκρίνια. πρώτη φορά την είδα να κλαίει έτσι, κάποια στιγμή στην αγκαλιά μου έκλαιγε κ κράτησε πολύ την ανάσα της κ έγινε κοκκινομελανό το χρώμα της - τα χρειάστηκα. ευτυχώς το απογευματάκι την έκανα μπανάκι της έδωσα λίγο χαμομήλι - πρώτη φορά κ αυτό γιατί θηλάζω αποκλειστικά- κ κοιμήθηκε. ευτυχώς γιατί δεν άντεχα αυτό το κλάμα το σπαρακτικό κ να μην μπορώ να κάνω τίποτα.

κατα τα άλλα, φαγητάκι έχω γεμιστά από χθες, δουλειές δεν έχω - αν κ ένα ξεσκονισματάκι το σπίτι το θέλει αλλά αύριο. προσπαθώ να κρατάω ένα πρόγραμμα του τύπου 2-3 φορές τη βδομάδα ξεσκόνισμα ανάλογα τη σκόνη.

θέλω να σας ξαναρωτήσω για το πως διπλώνεται τα σεντόνια με λάστιχο κ πως τα τακτοποιείται.

χρύσα να σε ρωτήσω κ κάτι εσένα, εσύ είσαι που είσαι από σπάρτη κ είχες τον πατέρα σου άρρωστο την άνοιξη; τελικά δεν τα κατάφερε; επειδή λόγω εγκυμοσύνης κ γέννας δεν παρακολουθούσα πολύ το θέμα διάβασα κάπου προχθές που έλεγες ότι θα ανάψεις το καντήλι στον πατέρα σου.

ειρήνη σε ρώτησα γιατί λες το παιδί σου φιογκάκι κ η απάντησή σου απλά με έκανε να βουρκώσω!!!!

mamavasia θα ρθεις κ γιάννενα;

Δυστυχώς,Βασω μου ,δεν τα καταφερε,ταλαιπωρήθηκε 4 μήνες αλλα...:(

Για τα σεντόνια παλαιότερα ειχαν ποσταρει τα κορίτσια καποιο βινεάκι.Προσωπικά ,τα διπλώνω στη μέση ωστε να ενωθούν τα λαστιχα από το πάνω και το κάτω μέρος.Ενωνω τις ραφες και διπλωνω το κομμάτι που "σουρώνει " προς τα μέσα .Μετα συνεχίζω κανονικά με το δίπλωμα.Μαλλον δεν ημουν τοσο επεξηγηματική ,αλλα δεν βρίσκω καλύτερο τροπο.Ψαξε μήπως βρεις το παλιό βιντεακι...

Ελπίζω η μικρή να είναι πιο ηρεμη σήμερα...:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Προφανώς η νηπιαγωγός σας ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ πραγματικά και γι αυτό σας κράτησε τόσο μιλώντας σας. Πολύ χαίρομαι, Χρύσα μου!

Περαστικά στον άντρα σου.. :?

Πραγματικά,είμαστε πού τυχεροι.Νομιζω πως βοηθάει και το γεγονός πως και η ιδια εχει μεγαλύτερα παιδιά και γνωρίζει εξ ιδίων...Προσωπικά με εχει βοηθήσει πολύ και είναι διαθεσιμη για συζήτηση πάνω στους προβληματισμούς μας.

Σε ευχαριστω:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Χρύσα μου,

Εμένα περνούν συνήθως κάθε τέλη Αυγούστου με μέσα Οκτωβρίου αλλά επηρεάζονται και σε φάσεις που έχει πολύ κρύο.

Τώρα όμως είναι η χειρότερη τους φάση.. μαδάω τρελά και τα νυχάκια μου σπάνε στις άκρες {ξεφλουδίζουν}.

Κάνε το λεμόνι αλλά κάντο ανά 3 μέρες για 2-3 φορές ώστε να δουλέψει. Θα δεις διαφορά! ;)

Υ.Γ. Για τα μαλλακια μας, ελαιόλαδο! Δεν υπάρχει καλύτερο και πιο αγνό προϊόν! ;)

Για την τριχόπτωση ,γνωρίζω πως είναι πολύ καλό το δαφνέλαιο αλλα δεν το εχω δοκιμάσει....

eTeNp3.pngeTeNp3.png

χρύσα καλά θυμόμουν τελικά, λυπάμαι πολύ έστω κ αργοπορημένα. έχασε τον πατέρα της μία φίλη μου εδώ κ ένα χρόνο κ ακόμα δεν μπορεί να το ξεπεράσει.

περαστικά στον άντρα σου

κ εγώ κάτι θυμάμαι για το βιντεάκι αλλά δεν το βρίσκω, θα το ψάξω όταν θα χω πιο πολύ χρόνο - πότε δηλαδή; ποτέ.

καμία λύση για παλιό νεροχύτη ίνοξ που έχει όλο στάμπες κ δεν καθαρίζει με τίποτα;

margio εγώ είχα πει για παιχνίδια. με ενδιαφέρουν διάφορα κ παραμύθια, κούκλες που μιλάνε, αυτοκίνητα κλπ κλπ πές μου τι έχετε που δεν χρειάζεστε κ θα σου πω. έχω ένα γιο 2,5 χρονών κ η μικρή 2 μηνών αλλά ήδη τις έχω πάρει κάτι κουκλίτσες κ να σας πως την αλήθεια ανυπομονώ να μεγαλώσει να παίξουμε κούκλες μαζί. όταν ήμουν μικρή τις έκοβα τα μαλλιά τις έφτιαχνα ρουχαλάκια, αχ τι ωραία.

Καλημερα!καλημερα!τι κανετε?

Χρυσα μου περαστικα για τον αντρα σου!

Σημερα ξυπνησα πιο κουρασμενη απο οτι κοιμηθηκα....(δεν ξερω πως το καταφερα αυτο)Εχθες ηταν δυσκολη μερα,ειχαμε παιδιατρο και καναμε εμβολιακη,οπως καταλαβαινετε ζησαμε ενα δραμα...

υ.γ:Τα νεα του μπουφαν:κοριτσια οταν γυρισα απο την παιδιατρο το τιναξα και εφτιαξε!!!!!!!!και ο μικρος απο διπλα ειχε ξεκαρδιστει στα γελια και ετσι ξεχασε και το δραμα του....χαχα:D

Διαφημίσεις

Σήμερα που πήγα να πάρω το φιογκάκι από το σχολείο, μου είπε η δασκάλα του για πρώτη φορά, σημειώστε το, για πρώτη φορά από πέρσι που ξεκινήσαμε την 1η δημοτικού, ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!![/b] :!::!::!:

Γιεεεεεεε!!! Τελικά τα παιδιά δεν σταματούν να μας εκπλήσουν!!

Συγχαρητήρια και καλές συνέχειες!!!!!

Έτσι μπράβο!!! Αν διαβάσεις το ποστ μου για τα καλλυντικά, είναι ακριβώς σε αυτό το ύφος. Χαλάμε χρήματα, γεμίζουμε τους χώρους μας και τελικά στο τέλος τα πετάμε... ;);)

Καλή συνέχεια!

Βρε σε έχω διαβάσει (εννοείται), αλλά έλα που ήθελα την ποικιλία (+ την ανησυχία μήπως μετά δεν ΄μπορώ να αγοράσω, έ, θα έβαζα τα παλιά....)!

Μου πήρε λίγο χρόνο να το επεξεργαστώ, ξαλάφρωσα και φυσικά σε θυμήθηκα!!!

*Καλλυντικα εχω κ εγω πολλα.Αλλα λυπαμαι να τα πεταξω........

*Το χειροτερο ειναι πως ανακαλυψα πως εχω 5-6 κρεμες σωματος μισολετειωμενες!!ΕΛΕΟΣ με εμενα!!Δεν ξανα-αγοραζω καινουργια αν δεν τελειωσουν πρωτα αυτες!!

δηλώνω κι εγώ ένοχη κύριε πρόεδρε! Αλλά θέλω την εναλλαγή (πχ. μια φρέσκια μυρωδιά για πρωί, κάτι πιο βανιλάτο για το χειμώνα ή τα βράδια... θα μου πεις δύο είναι αυτές, και στο ντουλάπι δεν έιχα μόνο δύο...... ένοχη και πάλι...)

καλλιοπακι 1 ετους κ 15 ημερων ειναι η μικρη, η δικια σου?

5 ημέρες μεγαλύτερη!!!

Μαριάννα είμαστε σχεδόν συνομήλικες, εγώ είμαι 23!

βαστάτε μεεεεε, λιποθυμωωωω, καλέ, κάνουν παιδιά στα 23? μπράβο και πάλι μπράβο!!

Διαβάζω 23 και 24 χρονών και εγώ τόσο νιώθω βρε κορίτσια και ας είμαι 34!!!! χιχιχιχ

έλα, μην ανησυχείς , έχει και χειρότερα

και γω 33 :(:(:( ,μακάρι να μουν πάλι 23-24 έστω 26 βρε αδερφέ!

βρε έχει και χειρότερα λεμεεεε

.Καλλιοπακι και εγω οταν ξεκαθαριζα τα καλλυντικα απο εν αολοκληρο ντουλαπι κατεληξα σε ενα νεσεσερ.Φαντασου τι κραταγα.Ασε τα εσωρουχα που αρκετα δε μου εκαναν αλλα τα εβρισκα παντα μπροστα μου.Αυτα .ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ:D

με πόνο εγκαταλείπω την ιδέα ότι θα ξαναμπω σε αυτά.....

Υ.Γ. Για τα μαλλακια μας, ελαιόλαδο! Δεν υπάρχει καλύτερο και πιο αγνό προϊόν! ;)

σωστά, αν και φοβάμαι ότι θα θυμίζω σαλάτα. Μια μέρα που θα λείπει ο άντρας.

Πρόσφατα επένδυσε σε έλαιο αργάν, ακριβό, αλλά διαρκεί και έχει φοβερό αποτέλεσμα και μυρωδιά. συνιστώ ανεπιφύλακτα!

θέλω να σας ξαναρωτήσω για το πως διπλώνεται τα σεντόνια με λάστιχο κ πως τα τακτοποιείται.

εγώ με τον τρόπου που δείχνει η μάρθα σε ένα βιντεάκι που είχαν ποστάρει τα κορίτσια. Αν μπορεί κάποια ας το ξαναβάλει.

Εάν δεν το βρεις θα οτ ψάξω να στο βρω κάποια στιγμή.

Βασικά καλημέρα!!! Εχθές έμεινα πίσω στις δουλειές ξεκαθαρίσματος, μονο καθάρισμα έκανα και τα πάνω-πάνω. Σήμερα έπεται συνέχεια

Καλημέρα!

Ξύπνησα στις 5.15 το πρωί

Απόλαυσα το καφέ μου στο μπαλκόνι σε απόλυτη ησυχία

Μετά έκανα ένα γρήγορο συμμάζεμα στο σπίτι και είναι όλα οκ

Τελείωσα όλες μου τις εξωτερικές δουλειές βλέπε 3 τράπεζες-ελτα-κούριερ-δεη

Αγόρασα ένα υπέροχο ζευγάρι δερμάτινα σανδάλια απο 97? μόνο 5? απίστευτο έτσι!!αλλά κλείνει το μαγαζί

Τώρα κάνω ένα διάλειμμα και θα κάνω ντου να καθαρίσω και να μαζέψω τα τελευταία πράγματα απο το μικρό σπιτάκι πάνω απ το πατρικό μου που έμενα μιας και το νοίκιασα.

Πάω να μαζέψω τα απομεινάρια της πρώην εργένικης ζωής μου (λίγο τραγικό δεν ακούγεται?)

Στις 3 θα πάω για δουλειά και θα έρθω το βράδυ!

Αχ κορούλες μου...

Προχώρησα τις δουλίτσες μου αρκετά.

Έβαλα σκούπα σε όλο το σπίτι και σφουγγάρισα. Δύο φορές άλλαξα το νερό... φαντάζεστε τι γινόταν..! :?

Έπλυνα τα πιατικά, άπλωσα το νυχτερινό πλυντήριο που είχα με τα κοκκινόρουχα αλλά χάρηκα περισσότερο το ξεσκαρτάρισμα και πάλι στα παιχνίδια του μικρού... αυτό, πρέπει να γινεται πολύ συχνά για να μένουν σε μία λογική σειρά γιατί πραγματικά χάνεις την μπάλα! :|

Σιδέρωσα και λιγάκι, όχι πολλά αλλά τα προχωρώ και ευτυχώς δεν μου μένουν πλέον ασιδέρωτα. Μαγείρεψα, σήμερα τρώμε αρακουδάκο λαδερό με πατατούλες... {χαρά που θα την κάνει το φιοκάκι!!! :| }

Πάω να ετοιμαστώ να πάρω το φιογκάκι από το σχολείο.

Σας φιλώ και θα επανέλθω!;)

777885dugw57gt25.gif

Εβαλα κοτόπουλο στο φούρνο με πατατες και είναι σχεδόν ετοιμο,

σαπούνισα καλά καλά το μπάνιο με χλωρίνη,

απλωσα το πρώτο πλυντήριο της ημέρα και εβαλα το δευτερο και μόλις επιστρεψαμε από το σχολείο με το αγοράκι μου.

Πάω να κάνω οτι προλαβαίνω μεχρι την ωρα του φαγητού.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

βαστάτε μεεεεε, λιποθυμωωωω, καλέ, κάνουν παιδιά στα 23? μπράβο και πάλι μπράβο!!

καλε ποια 23 στα 21 εκανα τον γιο μου και φετος την μικρη! να σημειωσω πως τον αντρα μου τον γνωρισα προτου κλεισω τα 17....! :rolleyes:

Αγόρασα ένα υπέροχο ζευγάρι δερμάτινα σανδάλια απο 97? μόνο 5? απίστευτο έτσι!!αλλά κλείνει το μαγαζί

καλε που ειναι αυτο??????????? θελω και γωωω!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Βάσια έψαξα και σου βρήκα το βιντεάκι για το δίπλωμα των σεντονιών.

Όλο δικό σου!!!

αν το έβαλες για μένα σ ευχαριστώ πολύ

Βασιλική με λένε κ οι δικοί μου με φωνάζουν Βίκυ

γεια σας κοριτσια, τι κανετε?

εγω σημερα εχω κανει ενα ωραιοτατο ΤΙΠΟΤΑ!!!

το πρωι δουλευα, μετα γυρισα ταισα την μικρη κ τωρα καθομαι λιγο στο γραφειο του αντρα μου (μαζι με την μικρη) που πεταχτηκε να κανει μια εξωτερικη δουλεια που ηθελε. φαγητο εχω, μαγειρεψα εχτες. μολις ερθει, θα φαμε , θα ταισω κ την μικρη κ θα ξαπλωσουμε. (ξυπνησα στις 6.30!)

το σπιτι ειναι σχετικα μαζεμενο. θα κανω διαφορα το απογευμα αν προλαβω, αλλιως αυριο το πρωι, θα παω στο μαγαζι απογευμα.

ειρηνη αυτο που εγραψες για τον γιο σου απιστευτο! πραγματικα τα παιδια μας ειναι φιογκακια, ειναι τα δωρα μας που μας κανουν καλυτερους ανθρωπους, αυτο που ειπες αγαπη ανευ ορων με αγγιξε παρα πολυ.....

Κοριτσάκια μου καλησπέρα,

Διαβάσαμε με το φιογκάκι και έκανα μικρο-δουλίτσες στο σπίτι.

Επιτέλους έκανα και το πεντικιούρ στα ποδαράκια μου, που πολύ το χρειαζόταν...! Τα έβαψα ένα βαθύ καφε-γκρι-μωβ.. περίεργο και λατρεμένο χρώμα για φέτος. Μου έφτιαξε τη διάθεση! ;)

Σε λίγο θα ετοιμαστούμε γιατί σήμερα το μικρό μου έχει αγγλικά. Τις μισές εβδομάδες του μήνα, που ο άντρας μου δουλεύει απογευματινός, έχω όλο το πρόγραμμα του μικρού πάνω μου και κουράζομαι τόσο μα τόσο πολυ... Τουλάχιστον το σπίτι ειναι καθαρό αν και έχω σίδερο πάλι και θα δω πότε θα το κάνω γιατί έχω 3 δύσκολες μέρες που ακολουθούν...

Ας είμαστε καλά.. ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...