Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, kate82 είπε:

Ευχαριστώ πολύ πολύ.... 

Κορίτσια αν δεν μεγαλώνει πάνω απο 6 με 7 υπάρχει θέμα έτσι??? 

Νομιζω το θελουν πανω απο 7-7.5 και τριζωνικο..αν εχεις θεμα θυμαμαι μια κοπελα περσι η προπερσι που ελεγε πως βοηθανε πολυ τα κοκκινα φρουτα τα κοκκινα λαχανικά και νομίζω κ τα κοκκινα κρέατα..αααα επισης ελεγε πως και οι επαφες βοηθανε! 🤔

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κόρες καλημέρα!!

Σήμερα, αν και είχα εξωτερικές δουλειές, αποφάσισα να μην τις κάνω και να ασχοληθώ λίγο με το σπίτι και να ξεκουραστώ {όσο γίνεται... :rolleyes: }. Είναι η μόνη μέρα που δεν δουλεύω μέχρι Κυριακή οπότε... άσε που νιώθω κουρασμένη οπότε δεν θέλω να πιεστώ περισσότερο με εξωτερικές.

Πήγα το φιογκάκι σχολείο, σήμερα πηγαίνουν εκδρομή σε "πατητήρι" και το περίμενε πως και τι!

Στην επιστροφή φούρνο και απευθείας σπιτάκι μου. Με το που μπήκα οργάνωσα στο μυαλό μου τι πρέπει να γίνει άμεσα. Δωμάτιο φιόγκου μάζεμα, σκούπα και σφουγγάρισμα επειγώντος! Στο δάπεδο είναι μία μίξη μαλλιών {μαδάω τρελά λέμε... :|}, σκόνης και βρώμας...:? .

Επειδή είναι νωρίς ακόμα για να βάλω σκούπα, ένα "ντου" στο δωμάτιο του φιόγκου. Μάζεψα την ... "πολιτεία" που είχε στο πάτωμα... και άνοιξα ένα-ένα τα συρτάρια της trofast κρατώντας μία σακούλα του σούπερ μάρκετ οπου και πέταγα. Άμα σας πω πως τη γέμισα και μάλιστα με μικρο-παίχνιδα...! :rolleyes::rolleyes:

Τώρα το δωμάτιο είναι μαζεμένο οπότε όταν μπει σκούπα και σφουγγαριστεί και περαστεί ένα ξεσκονισματάκι θα λάμψει...!

Σας φιλώ!;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

*Ειρηνη τα γενεθλια του αντρα μου ειναι τον ιανουαριο.

*Το μπανιο μου που σας ελεγα για διακοσμηση εχει χρωματα γκρι-ασπρο.Και η κουρτινα του μπανιου επισης ριγε γκρι-ασπρη.Τα επιπλα καφε.Ο νιπτηρας ειναι πανω σε επιπλο λιγο μεγαλο οποτε υπαρχει χωρος γυρω γυρω για διακοσμητικα.Πανω απο το νιπτηρα εχει μεγαλο καθρεφτη πολυ απλο, ο οποιος δεν μου αρεσει:| μου τον βαλανε δωρο χωρις να τον δω αυτοι που μου φτιαξαν κ τα υπολοιπα στο μπανιο.

Τέλεια Χριστιάνα μου!

Τα κρατώ αυτά, για να σου γράψω ξεχωριστό μήνυμα μόλις λασκάρω λίγο! ;)

777885dugw57gt25.gif

*Τα νυχια μου ειναι κ εμενα χαλια.Εχω να τα δω ετσι απο..........το δημοτικο..

*Καλλυντικα εχω κ εγω πολλα.Αλλα λυπαμαι να τα πεταξω........

*Το χειροτερο ειναι πως ανακαλυψα πως εχω 5-6 κρεμες σωματος μισολετειωμενες!!ΕΛΕΟΣ με εμενα!!Δεν ξανα-αγοραζω καινουργια αν δεν τελειωσουν πρωτα αυτες!!

*Αυριο θα πλυνω κ εγω τα σακακια μου γιατι ζηλεψα :)

Ναι αλλά όλα αυτά τα καλλυντικά, μήπως είναι πολυκαιρισμένα και δεν κάνει να τα βάζεις στο προσωπάκι σου???

Πόσες κρέμες σώματος...??? :shock::shock:

777885dugw57gt25.gif

Συμφωνώ σε όλα!Εχω πάθει την πλάκα μου με το στεγνωτήριο!Δεν μπορώ κ γω να ζήσω χωρίς αυτό!!Χωρίς νερό μπορώ, χωρίς το στεγνωτήριο ΟΧΙ!;););)

... και συ Βρούτε παιδί μου???? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

υγ. Θα σας οργανώσω όλες σε επαρχία και εκτός Ελλάδος....χιχιχιιχ ....

Βάσια εσύ είσαι ο αρχηγός μας!! Βάσια ζούμε Πρόεδρο να σε δούμε!!! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαβάζω 23 και 24 χρονών και εγώ τόσο νιώθω βρε κορίτσια και ας είμαι 34!!!! χιχιχιχ

Βρε άντε από δω... νιάνιαρα!!

Εγώ τι να πω που είμαι μεταξύ 38 και...... θανάτου????!!! :lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Καλλιοπακι και εγω οταν ξεκαθαριζα τα καλλυντικα απο εν αολοκληρο ντουλαπι κατεληξα σε ενα νεσεσερ.Φαντασου τι κραταγα.Ασε τα εσωρουχα που αρκετα δε μου εκαναν αλλα τα εβρισκα παντα μπροστα μου.........

αχ... αχ... :shock: δεν σας έχω πει αυτά να μου τα λέτε μαλακά??!!! Εϊμαι και σε κρίσιμη ηλικία η γυναίκα θα πέσω καμιά ωρα πάνω στο laptop???!!! :tongue::tongue::tongue:

Υ.Γ. ΜΠΡΑΒΟ που τα ξεφορτώθηκες κοριτσάκι μου!!!!!!!

777885dugw57gt25.gif

Δεν το είχα σκεφτεί πως απλά περνάνε και αυτα μια δύσκολη περιοδο.Οσο για τα μαλλια,είναι απελπιστική η κατασταση .Μαδάω π΄ρα πολύ,μεχρι που θα φτασει αυτό δεν ξέρω:confused:

Το λεμόνι θα το δοκιμάσω σίγουρα με την πρώτη ευκαιρία.

Υ.Γ χαρηκα πολύ για το φιογκάκι σου,είναι γλύκας ,σιγουρα δεν θέλει να σε στενοχωράει,απλά δεν του βγαίνει.:):)

Χρύσα μου,

Εμένα περνούν συνήθως κάθε τέλη Αυγούστου με μέσα Οκτωβρίου αλλά επηρεάζονται και σε φάσεις που έχει πολύ κρύο.

Τώρα όμως είναι η χειρότερη τους φάση.. μαδάω τρελά και τα νυχάκια μου σπάνε στις άκρες {ξεφλουδίζουν}.

Κάνε το λεμόνι αλλά κάντο ανά 3 μέρες για 2-3 φορές ώστε να δουλέψει. Θα δεις διαφορά! ;)

Υ.Γ. Για τα μαλλακια μας, ελαιόλαδο! Δεν υπάρχει καλύτερο και πιο αγνό προϊόν! ;)

777885dugw57gt25.gif

Kαλησπέρα κορίτσια...Τώρα μόλις βρήκα ευκαιρία να καθήσω λίγο ,μέχρι να πάω για υπνο.Το απόγευμα είχαμε συνάντηση γονέων στο νηπιαγωγείο και ηταν μια εκπληκτικά, Εχουμε την ιδια νηπιαγωγό η οποία μας εκανε κατι σαν σχολή γονεων.Ειπαμε τοσα που,αν εξαιρεσεις αυτα που συγκράτησα γιατι θεωρησα πως με αφορούν αμεσα,θυμαμαι λιγα πραγματα.Ομως ο "σκληρός" γραφει και ελπίζω ,αν χρειαστει να τα θυμηθω.Ημαστα δυο ωρες και δεν είπαμε ουτε για το εκπαιδευτικό προγραμμα του σχολείου.Κανονίσαμε και αλλη συνάντηση στο προσεχες μελλον και ισως το καθιερώσουμε σαν σχολή γονεων.

Κατα τ'αλλα γυρισα σπίτι και βρηκα τον αντρα μου αρρωστο,καποια ουρολοιμωξη μαλλον,(είναι επιρρεπής),οποτε καταλαβαίνετε...

Προφανώς η νηπιαγωγός σας ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ πραγματικά και γι αυτό σας κράτησε τόσο μιλώντας σας. Πολύ χαίρομαι, Χρύσα μου!

Περαστικά στον άντρα σου.. :?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

καλημέρα κ απο μένα. χθές ήταν μία κουραστική μέρα, έκανε η μικρή μου το πρώτο της εμβόλιο κ της έφερε απίστευτη γκρίνια. πρώτη φορά την είδα να κλαίει έτσι, κάποια στιγμή στην αγκαλιά μου έκλαιγε κ κράτησε πολύ την ανάσα της κ έγινε κοκκινομελανό το χρώμα της - τα χρειάστηκα. ευτυχώς το απογευματάκι την έκανα μπανάκι της έδωσα λίγο χαμομήλι - πρώτη φορά κ αυτό γιατί θηλάζω αποκλειστικά- κ κοιμήθηκε. ευτυχώς γιατί δεν άντεχα αυτό το κλάμα το σπαρακτικό κ να μην μπορώ να κάνω τίποτα.

κατα τα άλλα, φαγητάκι έχω γεμιστά από χθες, δουλειές δεν έχω - αν κ ένα ξεσκονισματάκι το σπίτι το θέλει αλλά αύριο. προσπαθώ να κρατάω ένα πρόγραμμα του τύπου 2-3 φορές τη βδομάδα ξεσκόνισμα ανάλογα τη σκόνη.

θέλω να σας ξαναρωτήσω για το πως διπλώνεται τα σεντόνια με λάστιχο κ πως τα τακτοποιείται.

χρύσα να σε ρωτήσω κ κάτι εσένα, εσύ είσαι που είσαι από σπάρτη κ είχες τον πατέρα σου άρρωστο την άνοιξη; τελικά δεν τα κατάφερε; επειδή λόγω εγκυμοσύνης κ γέννας δεν παρακολουθούσα πολύ το θέμα διάβασα κάπου προχθές που έλεγες ότι θα ανάψεις το καντήλι στον πατέρα σου.

ειρήνη σε ρώτησα γιατί λες το παιδί σου φιογκάκι κ η απάντησή σου απλά με έκανε να βουρκώσω!!!!

mamavasia θα ρθεις κ γιάννενα;

Καλημέρα κοριτσόπουλα και καλημέρα στη "μάνα"!!!

Σήμερα σηκώθηκα πρωί πρωί, πήγα τα πιτσιρίκια στο σχολείο και μετά πήγα για γενικές εξετάσεις αίματος γιατί αισθάνομαι μεγάλη κούραση και εξάντληση. Μάλλον ο αιματοκρίτης μου θα έχει φτάσει πάλι κάτω από το μηδέν (χαχαχα). Το σπιτάκι μου εδώ και αρκετές ημέρες προσπαθώ να το κρατάω σε μια σχετικά καλή κατάσταση. Προσπαθώ ο νεροχύτης να είναι μαζεμένος την ώρα που πέφτω να κοιμηθώ το ίδιο και το σαλόνι. Και αν προλάβω αφού αφήσω τα παιδιά στο σχολείο και πριν πάω στο μαγαζί, ψιλομαζεύω το δωμάτιό τους και το σαλόνι. Για τα ασιδέρωτα όμως 'ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ". Πρέπει να είναι γύρω στα 8-9 πλυντήρια που πρέπει να σιδερώσω και εγώ βέβαια δεν σταματάω να βάζω και άλλα για πλύσιμο. Σήμερα όμως είπα να κάτσω να στρωθώ και να βγάλω κάμποσα. Είπα ότι θα κάτσω να ξεκαθαρίσω και τα συρτάρια των παιδιών από τα καλοκαιρινά (όσα δεν θα τους κάνουν του χρόνου, φαίνονται από τώρα, ψηλόνουν και αυτά, ζωή να έχουν, σαν να τα τραβάνε από τα μαλλιά) τώρα που θα βγάλουμε τα χειμωνιάτικα. Θα ξεκαθαρίσω και τα συρτάρια μου από τα παλιά εσώρουχα, και τα παπούτσια τα δικά μου και του καλού μου, και θα πετάξω, θα πετάξω, θα πετάξω πολύ πράμα. Για όλα αυτά όμως πρέπει να βρώ 1.χρόνο, 2.κουράγιο!!! Πού θα πάει, θα τα βρω και τα δύο, κάπου τα έχω καταχωνιάσει μάλλον και δεν θυμάμαι πού!!!!!

Καλημέρα και πάλι!!!

Kαλημέρα κορίτσια!

Ναι, τελικά αν και αργα ,ειδικά για εμένα που δεν ξενυχταω ,κοιμήθηκα εχθές.Το ασχημο είναι πως ο αντρας μου εχει ακόμη πυρετό και εμενα τα νευρα μου είναι κουρέλια.Πηγα το μικρό σχολείο και εφυγα κατευθείαν για φαρμακειο και μικροβιολόγο,πήγα και χασάπικο και μόλις επέστρεψα.

Ο λες τις ημέρες το σπίτιμου ηταν σε πολύ καλή κατασταση ,τωρα πως εχει γίνει ετσι ουτε και ξερω.Γκρίνια,γκρινια....!!!:evil:

Τελοσπάντων ,μόλις εφτιαξα καφε και κάτσω λιγάκι και να οργανωθώ.:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα κοριτσόπουλα και καλημέρα στη "μάνα"!!!

Σήμερα σηκώθηκα πρωί πρωί, πήγα τα πιτσιρίκια στο σχολείο και μετά πήγα για γενικές εξετάσεις αίματος γιατί αισθάνομαι μεγάλη κούραση και εξάντληση. Μάλλον ο αιματοκρίτης μου θα έχει φτάσει πάλι κάτω από το μηδέν (χαχαχα). Το σπιτάκι μου εδώ και αρκετές ημέρες προσπαθώ να το κρατάω σε μια σχετικά καλή κατάσταση. Προσπαθώ ο νεροχύτης να είναι μαζεμένος την ώρα που πέφτω να κοιμηθώ το ίδιο και το σαλόνι. Και αν προλάβω αφού αφήσω τα παιδιά στο σχολείο και πριν πάω στο μαγαζί, ψιλομαζεύω το δωμάτιό τους και το σαλόνι. Για τα ασιδέρωτα όμως 'ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ". Πρέπει να είναι γύρω στα 8-9 πλυντήρια που πρέπει να σιδερώσω και εγώ βέβαια δεν σταματάω να βάζω και άλλα για πλύσιμο. Σήμερα όμως είπα να κάτσω να στρωθώ και να βγάλω κάμποσα. Είπα ότι θα κάτσω να ξεκαθαρίσω και τα συρτάρια των παιδιών από τα καλοκαιρινά (όσα δεν θα τους κάνουν του χρόνου, φαίνονται από τώρα, ψηλόνουν και αυτά, ζωή να έχουν, σαν να τα τραβάνε από τα μαλλιά) τώρα που θα βγάλουμε τα χειμωνιάτικα. Θα ξεκαθαρίσω και τα συρτάρια μου από τα παλιά εσώρουχα, και τα παπούτσια τα δικά μου και του καλού μου, και θα πετάξω, θα πετάξω, θα πετάξω πολύ πράμα. Για όλα αυτά όμως πρέπει να βρώ 1.χρόνο, 2.κουράγιο!!! Πού θα πάει, θα τα βρω και τα δύο, κάπου τα έχω καταχωνιάσει μάλλον και δεν θυμάμαι πού!!!!!

Καλημέρα και πάλι!!!

Ο νεροχύτης το βραδυ και τα κρεβάτια το πρωί για εμένα είναι το Α και το Ω για ενα τακτοποιημένο σπίτι.Για τα υπόλοιπα μην ανησυχεις,μόλις ξεκινήσεις θα βρεις και τα καταχωνιασμένα,το κουράγιο τουλάχιστον γιατί ο χρόνος είναι αλλο πραγμα!:P

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημερα σε ολη την παρεα.

Εχετε γραψει τοσα πολλα που δεν ξερω τι να πρωτοσχολιασω.Τεσπα θα πω οτι θυμαμαι.

Ζηλεψα για το σουαπ κριμα που δεν κανουμε κατι αντιστοιχο κι εδω.Βασια μπραβο και για την οδηγηση αφου το εβαλες πεισμα να τα καταφερεις θα τα πας τελεια (σε νιωθω γιατι ετσι ημουν κι εγω στην αρχη)

Ειρηνη η απαντηση για το φιογκακι με συγκινησε κι εμενα.(απο τοτε που εγινα μανουλα κλαιω με το παραμικρο)

Επισης να πω οτι κι εγω θελω να ψωνιζω συνεχεια για τις κορες μου που να μεγαλωσουν κιολας τι εχει να γινει....ασε που οταν με βλεπουν με κατι καινουριο μου λενε μαμα οταν μεγαλωσω θα μου το χαρισεις?

Δε θυμαμαι ποια ηταν η κοπελα που ηθελε παιχνιδια αν θες πες μας τι παιχνιδια σε ενδιαφερουν γιατι και εγω και η αδερφη μου εχουμε αρκετα και δεν ξερουμε που να τα χαρισουμε.Μεχρι περσι τα εδινα στον παιδικο σταθμο που πηγαινε η κορη μου.

Χθες εκανα αρκετες δουλιτσες και επιτελους εφυγε η βρωμα απο το σπιτακι μας.Σημερα εμεινε το μπανιο και το μπαλκονι και ειμαι οκ γιατι ΠΣΚ θα παμε στο χωριο.Ααα και το σιδερο θελω να το ξεχασω μα δε μπορω.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...