Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, kate82 είπε:

Ευχαριστώ πολύ πολύ.... 

Κορίτσια αν δεν μεγαλώνει πάνω απο 6 με 7 υπάρχει θέμα έτσι??? 

Νομιζω το θελουν πανω απο 7-7.5 και τριζωνικο..αν εχεις θεμα θυμαμαι μια κοπελα περσι η προπερσι που ελεγε πως βοηθανε πολυ τα κοκκινα φρουτα τα κοκκινα λαχανικά και νομίζω κ τα κοκκινα κρέατα..αααα επισης ελεγε πως και οι επαφες βοηθανε! 🤔

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

μια χαρά σε βρίσκω!όμορφα όλα αυτά που κάνεις!Μήπως αν είχες "κανονική" δουλειά όπως λες πόσα θα παιρνες πλέον νομίζεις?Ρώτα κ μας...οπότε μια χαρά είσαι κ καλύτερα γιατί δεν έχεις στανταρ ωράριο...

είναι διαφορετικά,απίστευτο άγχος σε κάποιες δουλειές,ξαφνικές παραγγελίες και σίγουρα δεν βγάζω τα 1100 ? που έπαιρνα στη προηγούμενη μου δουλειά που ήταν " κανονική" και είχα ένσημα,εννοείται οτι και εκεί το ωράριο μου ήταν σχετικά ακανόνιστο,απο τις 6 το πρωί και έφτανε και εποχή που έφευγα 10 το βράδυ,όμως ένιωθα μια σιγουριά,τώρα αν χτυπήσω το χέρι μου παράδειγμα και δεν μπορώ να δουλέψω? τέλος πάντων ας μη γκρινιάζω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

είναι διαφορετικά,απίστευτο άγχος σε κάποιες δουλειές,ξαφνικές παραγγελίες και σίγουρα δεν βγάζω τα 1100 ? που έπαιρνα στη προηγούμενη μου δουλειά που ήταν " κανονική" και είχα ένσημα,εννοείται οτι και εκεί το ωράριο μου ήταν σχετικά ακανόνιστο,απο τις 6 το πρωί και έφτανε και εποχή που έφευγα 10 το βράδυ,όμως ένιωθα μια σιγουριά,τώρα αν χτυπήσω το χέρι μου παράδειγμα και δεν μπορώ να δουλέψω? τέλος πάντων ας μη γκρινιάζω

φτιαχνοντας κατι φυλλαδια του αντρα μου, σας διαβασα, αν κ δεν θυμαμαι πολλα.

ευχαριστω για τα περαστηκα!

καλλιοπακι 1 ετους κ 15 ημερων ειναι η μικρη, η δικια σου?

ειρηνη ωραιο αυτο με το λεμονι, τα νυχια μου ειναι αισχρα, το ξεφλουδισμα παει μεχρι το μισο νυχι!

αντιγονη, στις μερες μας, κανεις το οτιδηποτε για να βγαλεις λεφτα!

μπραβο!

mamavasia μπηκα τωρα στο μπλοκ σου [Happyswap.blogspot.gr]για να μαθω περισσοτερα..

Πραγματικα τελεια η ιδεα σου!!

Ετσι μου `ρχετε να κανω κατι παρομοιο εδω στην Κυπρο!! :) βρε λες??

Χριστιάνα μου όρεξη θέλει, κέφι και μυαλό για να κατεβάζει ιδέες....

Κάντο και να δεις που θα έχεις ανταπόκριση.....ειδικά τώρα που και η Κύπρος αρχίζει να νιώθει την κρίση...

Να ξέρεις ότι τις πρώτες φόρες πάντα είναι όλοι διαστακτικοί οπότε μην περιμένεις ότι απο την πρώτη φορά θα πνιγείς στον κόσμο!!!

Είμαι εδω για απορίες!

υγ. Θα σας οργανώσω όλες σε επαρχία και εκτός Ελλάδος....χιχιχιιχ ....

Καλησπέρα! Σας γράφω με το 1 χέρι γτ στο άλλο κρατάω το μωρό.. Μα να μη με αφήνει καθόλου αυτό το κορίτσι σήμερα!

Σας ζηλεύω που συναντηθήκατε στο swap της Βάσιας(της γλυκιάς μαμάς που άκουσα στο ραδιόφωνο!) θέλω κ εγώω!

Ειρήνη συγχαρητήρια για το φιογκάκι!

Μαριάννα είμαστε σχεδόν συνομήλικες, εγώ είμαι 23!

Από δουλειές σήμερα έκανα ελάχιστα, η μικρή βγάζει δόντια κ έχουμε μέρα νύχτα γκρίνια. Θέλω ξεκούρασηηηηηηηηηηηη. . .

xhbDp2.png863np2.png

Καλησπέρα! Σας γράφω με το 1 χέρι γτ στο άλλο κρατάω το μωρό.. Μα να μη με αφήνει καθόλου αυτό το κορίτσι σήμερα!

Σας ζηλεύω που συναντηθήκατε στο swap της Βάσιας(της γλυκιάς μαμάς που άκουσα στο ραδιόφωνο!) θέλω κ εγώω!

Ειρήνη συγχαρητήρια για το φιογκάκι!

Μαριάννα είμαστε σχεδόν συνομήλικες, εγώ είμαι 23!

Από δουλειές σήμερα έκανα ελάχιστα, η μικρή βγάζει δόντια κ έχουμε μέρα νύχτα γκρίνια. Θέλω ξεκούρασηηηηηηηηηηηη. . .

Δεν ήμουν εγώ στο ραδιόφωνο που άκουσες αλλά η Χρύσα....εγώ ντρέπομαι :oops: :oops: :oops: και μόλις πάω να μιλήσω λέω μδιφιφιδειςαςοςιμψμσια !!! χααχαχααχ

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου καλα τι κανετε?Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας οι οποιες και πιανουν μιας και ειναι μεσα απο την καρδια σας.το κοριτσακι μου το βρηκε μια χαρα χθες ο γιατρος και μου ειπε οτι σε 6 μηνες θα ειναι ενα διαφορετικο παιδι.Η αληθεια ειναι οτι αρχισε να τρωει επιτελους περισσοτερο και δεν ροχαλιζει οταν κοιμαται.Οποτε ολα καλα.Βασια μπραβο με το αμαξι.Θα ερθω να με πας βολτα.Μαριαννα μου ο ανδρας μου με συνοδευει παντου γιατι με τους διδυμομπελαδες δε μπορω να τα βγαλω περα μονη μου.Καλλιοπακι και εγω οταν ξεκαθαριζα τα καλλυντικα απο εν αολοκληρο ντουλαπι κατεληξα σε ενα νεσεσερ.Φαντασου τι κραταγα.Ασε τα εσωρουχα που αρκετα δε μου εκαναν αλλα τα εβρισκα παντα μπροστα μου.Αυτα .ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ:D

Kαλησπέρα κορίτσια...Τώρα μόλις βρήκα ευκαιρία να καθήσω λίγο ,μέχρι να πάω για υπνο.Το απόγευμα είχαμε συνάντηση γονέων στο νηπιαγωγείο και ηταν μια εκπληκτικά, Εχουμε την ιδια νηπιαγωγό η οποία μας εκανε κατι σαν σχολή γονεων.Ειπαμε τοσα που,αν εξαιρεσεις αυτα που συγκράτησα γιατι θεωρησα πως με αφορούν αμεσα,θυμαμαι λιγα πραγματα.Ομως ο "σκληρός" γραφει και ελπίζω ,αν χρειαστει να τα θυμηθω.Ημαστα δυο ωρες και δεν είπαμε ουτε για το εκπαιδευτικό προγραμμα του σχολείου.Κανονίσαμε και αλλη συνάντηση στο προσεχες μελλον και ισως το καθιερώσουμε σαν σχολή γονεων.

Κατα τ'αλλα γυρισα σπίτι και βρηκα τον αντρα μου αρρωστο,καποια ουρολοιμωξη μαλλον,(είναι επιρρεπής),οποτε καταλαβαίνετε...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Αρχικά, αδερφή, να σου πω, πως μπορεί κάλλιστα να είναι η περίοδος αυτή, που για τις περισσότερες είναι το μεγάλο πρόβλημα πως πέφτουν τα μαλλιά σε φάση.. μαδήματος! Μαλλιά και νύχια είναι αλληλένδετα και υπάρχουν εποχές που περνούν "κρίση". Και μένα τώρα, από τέλη Αυγούστου μέχρι και τώρα μου πέφτουν λες και είμαι σκυλάκι κανίς!

Αμα σου ξεφλουδίζουν, θέλουμε κάτι που να στα σκληρύνει. Το καλύτερο φυσικό σκληρυντικό, που δεν τα κιτρινίζει {το αντίθετο} είναι το λεμόνι!!! Κόβε ένα λεμόνι στη μέση και "χώνε" τα νυχάκια σου μέσα στη λεμονόκουπα, 2 φορές την εβδομάδα για κανά 10λεπτο όσο βλέπεις τηλεόραση ή όσο πίνεις καφεδάκι. Θα δεις τρελήδ ιαφορά!!!

Οτι άλλο θες, μου λες! ;)

Δεν το είχα σκεφτεί πως απλά περνάνε και αυτα μια δύσκολη περιοδο.Οσο για τα μαλλια,είναι απελπιστική η κατασταση .Μαδάω π΄ρα πολύ,μεχρι που θα φτασει αυτό δεν ξέρω:confused:

Το λεμόνι θα το δοκιμάσω σίγουρα με την πρώτη ευκαιρία.

Υ.Γ χαρηκα πολύ για το φιογκάκι σου,είναι γλύκας ,σιγουρα δεν θέλει να σε στενοχωράει,απλά δεν του βγαίνει.:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Βρήκα ευκαιρία να σας γράψω.

Ο μικρός κοιμάται ακόμη. (Τι ευτυχία!!!)

Έτσι, έστρωσα το κρεβάτι μας και, αφού βρήκα ευκαιρία, καθάρισα το παράθυρο της κουζίνας και την μπαλκονόπορτα του σαλονιού (την οποία μου είχε κάνει χάλια με τα χέρια του.)

Έκανα ένα καφεδάκι και χαλαρώνω.

Πρέπει να συντονιστώ για να ξεκινήσω γενική. Ακόμη δεν το έχω πάρει απόφαση.

Μάλλον δε θα είναι για πολύ το χαλάρωμα... τον ακούω να ξυπνάει.

Σας αφήνω.

Θα προσπαθήσω να μπω αργότερα!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

καλημερα σας

ελπιζω χρυσα να κοιμηθηκες τελικα

εγω χαθηκα λιγο αλλά εμφανιστηκαν διαφορα...

το σπιτι ειναι σε παρα πολυ καλη κατασταση, σημερα εχω μονο σίδερο και να ασχοληθω με τα φυτουλια μου (μολις διακοσμησω τις γλαστρες θα βγαλω φωτο :P)

καθαρισα επιτελους και τον φουρνο εχθες που μου ειχε μεινει αμανατι, φαγητο εχω απο χθες, αν τελειωσω και με το σιδερο θα ειμαι σουπερ !!!!!!

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...