Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, kate82 είπε:

Ευχαριστώ πολύ πολύ.... 

Κορίτσια αν δεν μεγαλώνει πάνω απο 6 με 7 υπάρχει θέμα έτσι??? 

Νομιζω το θελουν πανω απο 7-7.5 και τριζωνικο..αν εχεις θεμα θυμαμαι μια κοπελα περσι η προπερσι που ελεγε πως βοηθανε πολυ τα κοκκινα φρουτα τα κοκκινα λαχανικά και νομίζω κ τα κοκκινα κρέατα..αααα επισης ελεγε πως και οι επαφες βοηθανε! 🤔

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέραααα όολη μερα!

Λοιπόν συνεχίζω ακάθεκτη.

Το τίπ που μου είχε δώσει η χρύσα για το σηματάκι στα καλλυντικά (αυτό το "βαζάκι" με το νούμερο μέσα που δείνχει του μήνες ζωής) με οδήγησε στο να αδειάσω το μισό και βάλε ντουλαπάκι μου στο μπάνιο. Κρέμες, λιπ γκλος, προϊόντα σταιλινγκ όλα μας χαιρέτησαν....

Και όχι μόνο αυτό, την πέφτω αύριο επισταμένως και στα λοιπά είδη μακιγιάζ. Σκέτη θα μείνω μου φαίνεται, τα κρατούσα για ποικιλία χρωμάτων, αλλά έχει παραπεράσει η διάρκειά τους...

Άρα έπρεπε να τα ξεσκαρτάρεις!!! ;)

Εύγε που το έκανες!!!

Καλή συνέχεια!

777885dugw57gt25.gif

καλε περπατησαμε!!!! σας το ειπα??????????????????????? σαν παπακι παει!!!!!!! θα την φαωωωωωω!!!:P

Μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τρέχα πιάστην τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Ναι, χμμ, είναι κι αυτό ένα θέμα. Αλλά πλέον έχει αλλάξει το σώμα μου και δεν το βλέπω να ξαναλλάζει. Οπότε παρόλο που έχω 2 συρτάρια τίγκα, στο πλύνε-βάλε είμαι. Άρα να μου μείνει το συρτάρι....

Ακριβώς! Το χεις πιάσει το νόημα!

Και ένα συρτάρι θα εξοικονομήσεις και θα τα τακτοποιήσεις και θα ξέρεις τι έχεις και τι {αν} χρειάζεσαι! ;)

ναι, αυτό είναι το σωστό. Το κατάλαβα κι εγώ πλέον. Μάλλον αγόραζα παρορμητικά, χωρίς να τα χρησιμοποιώ συστηματικά. Έτσι μου 'μειναν και όπως έμειναν θα φύγουν....

Τώρα ξέρω. Άσε που θα κάνω και οικονομία έτσι...

Έτσι μπράβο!!! Αν διαβάσεις το ποστ μου για τα καλλυντικά, είναι ακριβώς σε αυτό το ύφος. Χαλάμε χρήματα, γεμίζουμε τους χώρους μας και τελικά στο τέλος τα πετάμε... ;);)

Καλή συνέχεια!

777885dugw57gt25.gif

Γεια σας κορες!!

Τρεχω και εγω κανω πολλες δουλιτσες αλλα εριξα μια ματια στα ποστ σας!

*Να πω συγχαρητηρια στο φιογκακι για την προσπαθεια του!!:D

*Ενα μπραβο στη μαμαβασια για την επιτυχια του σουοπ,κριμα που ειμαι μακρια βρε παιδι μου..

*Ειρηνη τα γενεθλια του αντρα μου ειναι τον ιανουαριο.

*Το μπανιο μου που σας ελεγα για διακοσμηση εχει χρωματα γκρι-ασπρο.Και η κουρτινα του μπανιου επισης ριγε γκρι-ασπρη.Τα επιπλα καφε.Ο νιπτηρας ειναι πανω σε επιπλο λιγο μεγαλο οποτε υπαρχει χωρος γυρω γυρω για διακοσμητικα.Πανω απο το νιπτηρα εχει μεγαλο καθρεφτη πολυ απλο, ο οποιος δεν μου αρεσει:| μου τον βαλανε δωρο χωρις να τον δω αυτοι που μου φτιαξαν κ τα υπολοιπα στο μπανιο.

αυταααα...

εχω πολλες δουλιτσες κοριτσια γιατι την Παρασκευη εχω γενεθλια κ ολο κ καποιος θα ερθει οποτε θελω να ειναι ολα στην εν τελεια!!:-P

Διαφημίσεις

λιγο καθυστερημενα αλλα εχω να πω:

μωρακι? :confused: εγω? :rolleyes: ειμαι εικοσιτεσσαρων παρακαλω! :cool:

για σενα τι να πω? που πραγματικα δεν σε περιμενα ετσι! αλλιως σε ειχα στο μυαλο μου και ομολογω πως με εντυπωσιασες! μια κουκλα! δυστυχως δεν προλαβα να γνωρισω το περιβοητο φιογκακι :( αλλα μου εκανε εντυπωση που και στην καθημερινοτητα σου το λες φιογκακι!!!!

να συμφωνησω πως και εγω δεν βρηκα για τον γιωργο ρουχα (ολα για κοριτσια βρε παιδι μου!) - διαλεξε ομως μονος του πολλα παιχνιδακια που τα καταφχαριστηθηκε! εδωσα και μια βαλιτσα πραγματα που ελπιζω αλλες μανουλες να βρηκαν χρησιμα! ασε που βρηκα για τη μπουμπου δυο μπουφανακια ΜΟΥΡΛΙΑ ενα χοντρο και ενα ανοιξιατικο!

χαχαχαχα!!!!

Βρε κόρες, γιατί μου το λένε πολύ συχνά αυτό? Το ίδιο μου έιπε και η Βάσια και 3-4 κορίτσια ακόμα και μέσω fb. Πως με φανταζόσασταν δηλαδή???? :confused::tongue::tongue:

Κούκλα moi?:cool::cool::cool: Να σαι καλά βρε μικρουλίνι μου!! Ευχαριστώ πολυ!!!

777885dugw57gt25.gif

*Τα νυχια μου ειναι κ εμενα χαλια.Εχω να τα δω ετσι απο..........το δημοτικο..

*Καλλυντικα εχω κ εγω πολλα.Αλλα λυπαμαι να τα πεταξω........

*Το χειροτερο ειναι πως ανακαλυψα πως εχω 5-6 κρεμες σωματος μισολετειωμενες!!ΕΛΕΟΣ με εμενα!!Δεν ξανα-αγοραζω καινουργια αν δεν τελειωσουν πρωτα αυτες!!

*Αυριο θα πλυνω κ εγω τα σακακια μου γιατι ζηλεψα :)

φαντάζομαι πόσα φιλιά θα του έδωσες απο την χαρά σου....Μπράβο στο φιογκίδιο!!!! πες του η κυρία με τα παιχνίδια προχτές είπε θα σου δώσει και άλλα αν συνεχίσεις έτσι χαχαχαχαχχαχα!!!!

Ουυυυυυυυυυυυυυ τον τρέλανα τον καημένο!!!

Μου λέει σε κάποια "Αμάν μανούλα!!!!" :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Δεν πρόλαβα να πάρω χαλβαδόπιτες που μου αρέσουν πολύ!

Εδώ έχω μπερδευτεί εγώ!

λοιπόν επίσημα είμαι θεολόγος αφού αυτό σπούδασα!Κατά καιρούς κάνω και μαθήματα.αγγλικών κυρίως.

Απο το πρώτο έτος όμως μέχρι πρόπερσι εργαζόμουν στο λογιστήριο μιας επιχείρησης και

παράλληλα τελείωσα και μια ιδιωτική σχολή λογιστικής.Επειδή όμως "πιάνουν" τα χέρια μου

φτιάχνω μπομπονιέρες,κοσμήματα και κεραλοιφές τα οποία πουλάω.Συνεργάζομαι και με

ένα μαγαζί που κάνει διακοσμήσεις κτλ που κατα καιρούς με στέλνει όπου έχουν αναλάβει διακόσμηση,δηλαδή σε γάμους όπως τώρα καλή ώρα,σε βαφτίσεις κτλ.

Εν ολίγοις μέχρι να βρω μια κανονική πρωινή δουλειά με κανονικό μισθό και ένσημα τρέχω σαν το Βέγγο σε οτιδήποτε

μια χαρά σε βρίσκω!όμορφα όλα αυτά που κάνεις!Μήπως αν είχες "κανονική" δουλειά όπως λες πόσα θα παιρνες πλέον νομίζεις?Ρώτα κ μας...οπότε μια χαρά είσαι κ καλύτερα γιατί δεν έχεις στανταρ ωράριο...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

ειρήνη τις πιπεριές κέρατο με τι τις συνοδεύεις???? ως βασικό φαγητό τις έκανες??? τρελαίνομαι να τις τρώω με πολύ ξύδι...

πως καταφέρνεις να τις τηγανίζεις χωρίς να πιτσιλάνε???? ή σου πιτσιλάνε και εσένα....???

Έτσι της κάνω και γω βρε διδυμάκι... με πολύ ξυδάκι και κάνω κάτι μακροβούτια με ψωμί στο λαδάκι τους.... από μακρια η ζυγαριά!!! :tongue::tongue::tongue:

Άκου πως το κάνω γιατί εννοείται πιτσιλάνε τρελά!

- Θέλουμε τηγάνι αντικολλητικό που να έχει το ΔΙΚΟ ΤΟΥ καπάκι, απαραιτήτως! {θέλουμε να εφάπτει ακριβώς}

- Βάζουμε τις πιπεριές (αφού τις πλύνουμε και τις χαράξουμε με το μαχαιράκι μας για να ψηθούν και μέσα καλά) μέσα.

- Αφού ψηθούν καλά, τραβάμε το τηγάνι μας στο διπλανό, σβηστό μάτι της κουζίνας μας να σταματήσει ο υπερβολικός κοχλασμός {και τα πιτσιλίσματα}.

- Αφού γίνει αυτό, ανοίγουμε το καπάκι και τις γυρίζουμε και από τις άλλες πλευρές.

- Σερβίρουμε με λαδάκι από το τηγάνι και μπόλικο ξυδάκι!!!

Με αυτόν τον τρόπο, αποφεύγεις τα εκνευριστικά πιτσιλίσματα αλλά γεύεσαι τις λατρεμένες πιπεριτσες!!! ;););)

Καλά τηγανίσματα καλό μου! ;)

777885dugw57gt25.gif

Κουκου...τζα!

Να μην πω για την πισίνα και τζακούζι δηλαδή;; :tongue::tongue:

Το στεγνωτήριο άξιζε όλα τα λεφτά του μέχρι τελευταίο λεπτό! Αν το βάλεις σκοπό και τα μαζεύεις λίγα λίγα, θα σου λύσει τα χέρια. Έξι πλυντήρια σε μια μέρα και όλα τα ρούχα έτοιμα για ντουλάπα ή για σίδερο, δεν είναι λίγο πράγμα νομίζω!

Όσο για το τζάκι, θα μπορούσα να ζήσω και χωρίς αυτό. Χωρίς το στεγνωτήριο μου όμως ΠΟΤΕ!! Υπόσχομαι να μην ξαναμιλήσω για τζάκι, αλλά το στεγνωτήριο είναι ο μεγάλος μου έρωτας. Μετά έρχεται το πλυντήριο πιάτων και το πλυντήριο ρούχων. Τα λέω "οι μικροί μου βοηθοί". Τα βάζω και δουλεύουν όλα μαζί και φωνάζω "εμπρός καλά μου μηχανήματα, δουλέψτε!" Ποιος είναι πιο κουκου;;;; :shock::shock::shock:

Συμφωνώ σε όλα!Εχω πάθει την πλάκα μου με το στεγνωτήριο!Δεν μπορώ κ γω να ζήσω χωρίς αυτό!!Χωρίς νερό μπορώ, χωρίς το στεγνωτήριο ΟΧΙ!;););)

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Έτσι της κάνω και γω βρε διδυμάκι... με πολύ ξυδάκι και κάνω κάτι μακροβούτια με ψωμί στο λαδάκι τους.... από μακρια η ζυγαριά!!! :tongue::tongue::tongue:

Άκου πως το κάνω γιατί εννοείται πιτσιλάνε τρελά!

- Θέλουμε τηγάνι αντικολλητικό που να έχει το ΔΙΚΟ ΤΟΥ καπάκι, απαραιτήτως! {θέλουμε να εφάπτει ακριβώς}

- Βάζουμε τις πιπεριές (αφού τις πλύνουμε και τις χαράξουμε με το μαχαιράκι μας για να ψηθούν και μέσα καλά) μέσα.

- Αφού ψηθούν καλά, τραβάμε το τηγάνι μας στο διπλανό, σβηστό μάτι της κουζίνας μας να σταματήσει ο υπερβολικός κοχλασμός {και τα πιτσιλίσματα}.

- Αφού γίνει αυτό, ανοίγουμε το καπάκι και τις γυρίζουμε και από τις άλλες πλευρές.

- Σερβίρουμε με λαδάκι από το τηγάνι και μπόλικο ξυδάκι!!!

Με αυτόν τον τρόπο, αποφεύγεις τα εκνευριστικά πιτσιλίσματα αλλά γεύεσαι τις λατρεμένες πιπεριτσες!!! ;););)

Καλά τηγανίσματα καλό μου! ;)

Πες τα καλή μου κοπέλα!!!! πες τα να σε ακούσει η πεθερούλα μου, που όσο και να την αγαπώ, ορισμένες φορές τα λέει πολύ άκομψα......το καλοκαίρι είχε φτιάξει η μαμά μου (μένει απο κάτω απο εμένα στο χωριό) πιπεριές κέρατο και μας έφερε πάνω....με το που τις βλέπω τους λέω πάρτε όσες θέλετε για να βάλω ξύδι.....σερβίρονται τα πεθερικά και ορμάω εγώ να του βάλω ξύδι......μου λένε "φτάνει τόσο ξύδι, νεύρα έχεις???" τους λέω "όχι δεν έχω νεύρα επειδή ακριβώς τρώω ξύδι...γιαυτό έχετε καλή νύφη μπουχιχιχχ" και μετά μου λέει η πεθερά μου "μάθετε να τρώτε επιτέλους, στις πιπεριές δεν βάζουμε ξύδι, σκέτες τρώγονται"....ήμουν και μπουκωμένη, πήγε να με πνίξει....και της απαντώ το γνωστό "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα" :lol::lol::lol::lol::lol:

mamavasia μπηκα τωρα στο μπλοκ σου [Happyswap.blogspot.gr]για να μαθω περισσοτερα..

Πραγματικα τελεια η ιδεα σου!!

Ετσι μου `ρχετε να κανω κατι παρομοιο εδω στην Κυπρο!! :) βρε λες??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...