Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Ευχαριστώ πολύ πολύ.... 

Κορίτσια αν δεν μεγαλώνει πάνω απο 6 με 7 υπάρχει θέμα έτσι??? 

Καλημέρα κορίτσι μου μην αγχώνεσαι όλα θα γίνουν αν δεν είναι φυσιολογικό αυτό το μήνα απλά μπορεί να μην κάνεις αυτό το μήνα ετ κ να πας στον επόμενο.η προγεστερόνη να ξέρεις παίζει πολύ μεγάλο ρόλο.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Μπραβο μπράβο,επίθεση κανονική!:P:p

Τα εσώρουχα πρέπει και εγω να τα ξεσκαρταρω αλλα πρώτα πρεπει να αγοράσω καινούρια;)

Ναι, χμμ, είναι κι αυτό ένα θέμα. Αλλά πλέον έχει αλλάξει το σώμα μου και δεν το βλέπω να ξαναλλάζει. Οπότε παρόλο που έχω 2 συρτάρια τίγκα, στο πλύνε-βάλε είμαι. Άρα να μου μείνει το συρτάρι....

Ενας μακιγιέρ μου είχε πει κάτι και το τηρώ εδώ και χρόνια, γιατί παλιότερα είχα πάρα πολλά

προϊόντα,να παίρνω συγκεκριμένα είδη ανάλογα την εποχή

ναι, αυτό είναι το σωστό. Το κατάλαβα κι εγώ πλέον. Μάλλον αγόραζα παρορμητικά, χωρίς να τα χρησιμοποιώ συστηματικά. Έτσι μου 'μειναν και όπως έμειναν θα φύγουν....

Τώρα ξέρω. Άσε που θα κάνω και οικονομία έτσι...

αχ ευχαριστω! το θεμα με εμενα ειναι οτι ειμαι πολυ ψηλη(1,80) κ καταπονω την μεση μου με το να σκυβω συνεχεια, απο οτι ειπε ο doctor - κουνιαδος θα εχω κατα περιοδους κρισεις κ θελει συντηριτικη αγωγη με χαπια αρκετο καιρο κ γενικα ξεκουραση. το κολυμβητηριο εινια σωτηριο, αλλα δεν εχω που να αφησω το παιδι, ελπιζω του χρονου που θα ειναι πιο μεγαλη να την γραψω κ εκεινη, να πηγαινουμε μαζι.

καλε περπατησαμε!!!! σας το ειπα??????????????????????? σαν παπακι παει!!!!!!! θα την φαωωωωωω!!!:P

τελικα τι της ειπες της γειτονισας για το σκυλι?

Yotou περαστικά και προσοχή! και να χαίρεσαι το ύψος σου!

Πόσο είναι η μικρή σου? Κι εγώ την περιμένω να περπατησει τη δικια μου όπου να 'ναι! Πλάκα που έχουν

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λιγο καθυστερημενα αλλα εχω να πω:

Λοιπόν, πήγαμε στο baby swap της Βάσιας! Τα καταφέραμε! Ηταν η πρώτη μας φορά και γι αυτό δεν είχαμε οργανωθεί καλά {κάθε αρχή και δύσκολη... :mrgreen:} και έτσι, πήγαμε, δώσαμε τα πράγματά μας, πήραμε παιχνίδια, είδαμε τα κορίτσια που καταφέραμε να βρεθούμε και φύγαμε. Την επόμενη θα πιουμε και το καφεδάκι μας εκεί!

Λοιπόν εντυπώσεις:

ΒΑΣΙΑ: Το τμήμα marketing των πάντων! :tongue:

Ένα παιδί επικοινωνιακό, γλυκό, ακριβώς όπως την βλέπεις στις φωτογραφίες της! Και πολύ καλή οικοδέσποινα, όλο ρωτούσε βρήκες αυτό, βρήκες εκείνο?

"Βάσια μου, μικροδείχνεις!!!!!!!!!!!" ;);)

ΜΑΡΙΑΝΝΑ:

Μωράκι!!! Παιδί μου, πόσο χρονών είσαι εσύ? Με το κουκλάκι της {κουκλάκι ζωγραφιστό το μωρό σου!!!} αγκαλίτσα, στον μωβ μάρσιπο που έλεγε... Ενα κοριτσάκι, κυριολεκτικά!

ΣΟΦΙΑ:

Αχ αυτό το κορίτσι... το χω ξαναπεί και θα το ξαναπω... με μερικά άτομα "κλικάρεις". Εγώ μ αυτό το κορίτσι ΚΛΙΚΑΡΑ! Ένα χαμόγελο τόσο ειλικρινές... τόσο γνήσιο κορίτσι...άσε την υπέροχη οικογένεια!

Εμείς ρούχα δεν βρήκαμε, πήραμε μόνο ένα παντελόνι, γιατί ήταν πολύ περιορισμένα τα ρουχαλάκια για την ηλικία του φιόγκου. Καθόλου δεν μας πείραξε, γιατί δώσαμε 1 τεράστια σακούλα jumbo με πράγματα, που ούτως ή άλλως θα δίναμε! Εκτός αυτού, το φιογκάκι διάλεξε 4 διαφορετικά παιχνίδια και είναι τώρα ξετρελαμένο με τα καινούργια του και αυτή τη στιγμή μάλιστα τα χει απλώσει στο πάτωμα και παίζει!!! ;)Πολύ καλά μας ήρθε! Εύγε για την προσπάθεια Βάσια μου και εις άλλα με υγεία!

μωρακι? :confused: εγω? :rolleyes: ειμαι εικοσιτεσσαρων παρακαλω! :cool:

για σενα τι να πω? που πραγματικα δεν σε περιμενα ετσι! αλλιως σε ειχα στο μυαλο μου και ομολογω πως με εντυπωσιασες! μια κουκλα! δυστυχως δεν προλαβα να γνωρισω το περιβοητο φιογκακι :( αλλα μου εκανε εντυπωση που και στην καθημερινοτητα σου το λες φιογκακι!!!!

να συμφωνησω πως και εγω δεν βρηκα για τον γιωργο ρουχα (ολα για κοριτσια βρε παιδι μου!) - διαλεξε ομως μονος του πολλα παιχνιδακια που τα καταφχαριστηθηκε! εδωσα και μια βαλιτσα πραγματα που ελπιζω αλλες μανουλες να βρηκαν χρησιμα! ασε που βρηκα για τη μπουμπου δυο μπουφανακια ΜΟΥΡΛΙΑ ενα χοντρο και ενα ανοιξιατικο!

Και τωρα για το σουαπ της Βασιας.Η Βασια ειναι γλυκυτατη και πολυ εξυπηρετικη.Με βοηθησε παρα πολυ και ολο μου <εχωνε> στο χερι ρουχα.Απολογισμος 2 σακουλες ρουχα για την κορη μου και ωραιοτατα παιχνιδια για το γιο μου με τα οποια ασχολειται ολο το απογευμα και μας εχει αφησει ησυχους.Η Μαριαννα ηταν ενα γλυκυτατο μωρο με ενα μωρακι αγκαλια.

και παλι μωρο.. :tongue:

εμενα μου αρεσε που ηρθατε οικογενοιακως - ο αντρας μου βαριεται να με συνοδευει σε οτιδηποτε.. :evil: να χαιρεσαι τα ομορφα παιδακια σου και περαστικα για την μικρη σου!

α και να συμφωνησω μαζι σου πως η βασια πραγματι ερχοταν και εχωνε στο χερι πραγματα και σε μενα!

Ευχαριστώ κυρία με το μωβ φόρεμα!!!! Είσασταν υπέροχη, δεν έχω λόγια....και εγώ νόμιζα ότι θα ντρέπομαι αλλά τελικά σαν να σε ήξερα χρόνια....το ίδιο ένιωσα και με την Σοφία και την Μαριάννα!!!! Σαν να σας ήξερα χρόνια.....χάρηκα πολύ που σας γνώρισα και επιβάλλεται να οργανώσουμε καφέ όλο το γκρούπ!!!!

Χαίρομαι που βρήκατε όλες πράγματα, δεν ήθελα να φύγει καμία με άδεια χέρια!!!!

εγω ημουν λιγακι ντροπαλη :oops: ειδικα στην αρχη που ειχα μπερδευτει για το ποια ησουν, και ειπα θα παω στην τυχη - η αλλη κοπελα φαινοταν λιγο πιο.. αγρια και διαλεξα να μιλησω στην πιο γλυκια "εισαι η βασια?" :tongue:

σ' ευχαριστω για ολα! μακαρι να συνεχισετε να το διοργανωνετε!

ραντεβου για τα χριστουγεννα, ετσι?

Υ.Γ. ακομα να φυγει η σφραγιδουλα!!!!!

παντως σας αγαπησα και τις τρεις! :D θελω να ξαναβρεθουμε!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Κορούλες μου καλησπέρα!

Τι κάνουν τα κορίτσια μου? Ελπίζω να είστε ήρεμες και καλά.

Εγώ έιμαι ΣΟΥΠΕΡ καλά και θα σας πρήξω λιγάκι αλλά συγχωρέστε με!

Σήμερα που πήγα να πάρω το φιογκάκι από το σχολείο, μου είπε η δασκάλα του για πρώτη φορά, σημειώστε το, για πρώτη φορά από πέρσι που ξεκινήσαμε την 1η δημοτικού, ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!! :!::!::!:

Παρακαλώ, ζητήστε μου σήμερα ότι θέλετε!

Θέλετε να σας οργανώσω την ντουλάπα?

Θέλετε να σας τακτοποιήσω τα συρτάρια?

Θέλετε να πάρω τα σοβατεπιά???

Θέλετε πορτοκαλάδα από λεμόνι??? :tongue:

Για όλα εγώ!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Υ.Γ. Πάω να ετοιμάσω το σπίτι γιατί είναι μέσα στο ΧΑΟΣ όσο το μικρό γράφει και επανέρχομαι!!!

777885dugw57gt25.gif

λιγο καθυστερημενα αλλα εχω να πω:

παντως σας αγαπησα και τις τρεις! :D θελω να ξαναβρεθουμε!

Έτσι, έτσι σας σφραγίζω για να με θυμάστε μετά για μέρες χιχιχιιχ.....αμ πως!!!

Διαφημίσεις

Κορούλες μου καλησπέρα!

Τι κάνουν τα κορίτσια μου? Ελπίζω να είστε ήρεμες και καλά.

Εγώ έιμαι ΣΟΥΠΕΡ καλά και θα σας πρήξω λιγάκι αλλά συγχωρέστε με!

Σήμερα που πήγα να πάρω το φιογκάκι από το σχολείο, μου είπε η δασκάλα του για πρώτη φορά, σημειώστε το, για πρώτη φορά από πέρσι που ξεκινήσαμε την 1η δημοτικού, ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!! :!::!::!:

Παρακαλώ, ζητήστε μου σήμερα ότι θέλετε!

Θέλετε να σας οργανώσω την ντουλάπα?

Θέλετε να σας τακτοποιήσω τα συρτάρια?

Θέλετε να πάρω τα σοβατεπιά???

Θέλετε πορτοκαλάδα από λεμόνι??? :tongue:

Για όλα εγώ!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Υ.Γ. Πάω να ετοιμάσω το σπίτι γιατί είναι μέσα στο ΧΑΟΣ όσο το μικρό γράφει και επανέρχομαι!!!

φαντάζομαι πόσα φιλιά θα του έδωσες απο την χαρά σου....Μπράβο στο φιογκίδιο!!!! πες του η κυρία με τα παιχνίδια προχτές είπε θα σου δώσει και άλλα αν συνεχίσεις έτσι χαχαχαχαχχαχα!!!!

Ουφ... σε παίρνει η μπάλα του σπιτιού όταν δουλεύεις και υπάρχουν τόσα να κάνεις μέσα και έξω από το σπίτι..:?

Σήμερα δούλευα από νωρίς, απευθείας αφού άφησα το φιογκάκι στο σχολείο!

Επέστρεψα γύρω στις 12 παρά, νομίζω. Έκανα σάντουϊτς για τον άντρα μου και τον χαιρέτησα που έφυγε για δουλειά. Εκανα ένα γρήγορο ντουζάκι και ντύθηκα και πήγα να πάρω το μικρό.

Μπήκα σπίτι και πέταγα από την καλή κουβέντα της δασκάλας. Οπότε του έκανα αυγουλάκια και τηγανητές πατάτες {το αγαπημένο του} και τον έλιωσα στα φιλιά και στα μπράβο! Του έλεγα "δεν αισθάνεσαι τώρα και εσύ περήφανος?"... και ήταν όλο χαρά!

Εβαλα ένα πλυντήριο με σκούρα ρούχα, τηγάνισα {και τηγανητές πιπερίτσες "κέρατο" που είναι οι αγαπημένες μας}, φάγαμε, μάζεψα και έπλυνα τα πιατικά. Στο μεταξύ τελείωσε και το πλυντήριο και μόλις το άπλωσα.

Ψευτομάζεψα την κουζίνα και λίγο το σπίτι και έβαλα να αποστειρώνονται τα υλικά. Εχω γίνει μούσκεμα πάλι.. τη ζέστη είναι αυτή βρε κορίτσια μου? :?

Πάω να κάνω ένα ακόμα ντουζάκι, τώρα που ο μικρός κάνει διάλειμμα, αφού γράψαμε αντιγραφή και διαβάσαμε το αυριανό μάθημα.. :D

777885dugw57gt25.gif

Κουκου...τζα!

Να μην πω για την πισίνα και τζακούζι δηλαδή;; :tongue::tongue:

Το στεγνωτήριο άξιζε όλα τα λεφτά του μέχρι τελευταίο λεπτό! Αν το βάλεις σκοπό και τα μαζεύεις λίγα λίγα, θα σου λύσει τα χέρια. Έξι πλυντήρια σε μια μέρα και όλα τα ρούχα έτοιμα για ντουλάπα ή για σίδερο, δεν είναι λίγο πράγμα νομίζω!

Όσο για το τζάκι, θα μπορούσα να ζήσω και χωρίς αυτό. Χωρίς το στεγνωτήριο μου όμως ΠΟΤΕ!! Υπόσχομαι να μην ξαναμιλήσω για τζάκι, αλλά το στεγνωτήριο είναι ο μεγάλος μου έρωτας. Μετά έρχεται το πλυντήριο πιάτων και το πλυντήριο ρούχων. Τα λέω "οι μικροί μου βοηθοί". Τα βάζω και δουλεύουν όλα μαζί και φωνάζω "εμπρός καλά μου μηχανήματα, δουλέψτε!" Ποιος είναι πιο κουκου;;;; :shock::shock::shock:

Άμα έχεις και πισίνα και τζακούζι, πες μου σε ποια δημόσια υπηρεσία πρέπει να καταθέσω χαρτά για να με υιοθετήσεις..!!! :mrgreen::mrgreen: Και να ξέρεις: δεν είμαι μεγάλη, ΜΕΓΑΛΟΔΕΙΧΝΩ!!!!!!! :lol::lol:

Κάποια στιγμή θα πάρει και αυτό τη σειρά του. Δυστυχώς έχουν άλλα προτεραιότητα όπως η μπανιέρα μου που δείχνει χάλια... :?, όμως πραγματικά είναι στο μυαλό μου. Δυστυχώς τα οικονομικά δεν με διευκολύνουν....

Κούκου!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cool:

777885dugw57gt25.gif

Πήγαμε με το αγοράκι μου καράτε και επί τη ευκαιρία ηπιαμε εναν καφέ με τον αντρα μου στην παραλία,όμορφα ήταν.

Πόσο χρειάζονται αυτές οι στιγμές.... ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

ΑΝ εννοείς να ερθεις,βεβαίως και θέλω!!!:P:p:p

Από οταν πέθανε ο μπαμπάς μου δεν τα εχω βάψει γιατί δεν μου πάει να φοραω μαυρα και να εχω βαμμένα νύχια(τουλάχιστον σε εντονο χρώμα),οπότε τα περιποιούμαι και τα αφήνω με μια βαση.Από τη θαλασσα ομως εχουν γίνει χαλια και όλο ξεφλουδίζουν με αποτελεσμα και να τα κοντένω και να φαινονται ασχημα.:rolleyes:Στα χερια τώρα τα εχω χαλάσει με τις δουλειές και εχω αμελήσει να τα περιποιηθώ ,πέρα από ενα λιμάρισμα.:(:oops::oops:

Αρχικά, αδερφή, να σου πω, πως μπορεί κάλλιστα να είναι η περίοδος αυτή, που για τις περισσότερες είναι το μεγάλο πρόβλημα πως πέφτουν τα μαλλιά σε φάση.. μαδήματος! Μαλλιά και νύχια είναι αλληλένδετα και υπάρχουν εποχές που περνούν "κρίση". Και μένα τώρα, από τέλη Αυγούστου μέχρι και τώρα μου πέφτουν λες και είμαι σκυλάκι κανίς!

Αμα σου ξεφλουδίζουν, θέλουμε κάτι που να στα σκληρύνει. Το καλύτερο φυσικό σκληρυντικό, που δεν τα κιτρινίζει {το αντίθετο} είναι το λεμόνι!!! Κόβε ένα λεμόνι στη μέση και "χώνε" τα νυχάκια σου μέσα στη λεμονόκουπα, 2 φορές την εβδομάδα για κανά 10λεπτο όσο βλέπεις τηλεόραση ή όσο πίνεις καφεδάκι. Θα δεις τρελήδ ιαφορά!!!

Οτι άλλο θες, μου λες! ;)

777885dugw57gt25.gif

ειρήνη τις πιπεριές κέρατο με τι τις συνοδεύεις???? ως βασικό φαγητό τις έκανες??? τρελαίνομαι να τις τρώω με πολύ ξύδι...

πως καταφέρνεις να τις τηγανίζεις χωρίς να πιτσιλάνε???? ή σου πιτσιλάνε και εσένα....???

τηγανίζονται πολύ εύκολα σε ένα βαθύ τηγάνι

το καλοκαίρι εγώ τηγανίζω πιπεριές κολοκυθάκια μελιτζάνες πατατούλες και κεφτεδάκια και μια γαβάθα τζατζικι και πίνουμε ουζάκι, άλλες φορές τις κάνω ψητές σε λαδόξυδο ή τις γεμίζω με φέτα

ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!!!!!!!!!

Καλησπερα Ειρηνη μου!το επλυνα στο γρηγορο προγραμμα με στυψιμο και υστερα το κρεμασα σε κρεμαστρα,και εγω εχω την αισθηση οτι τα πουπουλα πηγα προς τα κατω,δεν το σκεφτηκα να το βαλω "ξαπλωτα" στην απλωστρα:cry:ποσα πια να στειλεις στο καθαρηστηριο....το θεμα ειναι οτι ηταν παρα πολυ ζεστο μπουφαν και ο αντρουλης μου το χρησιμοποιουσε για το μηχανακι στα μεγαλα κρυα...ελπιζω να κανει ακομα την δουλεια του...

και γω τα μαξιλαρια τα πλενω στο γρηγορο προγραμμα και τα βαζω επανω στην απλωστρα.Δεν παθαινουν τιποτα!Ισα-ισα μοσχομυριζουν:)

Σε νιώθω κορίτσι μου!

Εγώ στο καθαριστήριο, ΜΟΝΟ τα απαραίτητα κι αυτά με μεγάλη δυσκολία!!! Σπάνια πάω... :|

Να πω μια ιδέα μήπως βοηθήσει.... :rolleyes: μήπως να το ξαναπλύνεις, στα ευαίσθητα και μέσα να βάλει και 1 μπαλάκι του τένις και τελικα να το απλώσεις οριζόντια..? Μηπως βοηθήσει? :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...