Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Losr είπε:

Ναι καταλαβα. Το έχω ξανακουσει αυτό που λες. Είχες κάνει την κλασσική η αυτήν με την νέα μέθοδο?

με την κλασική είχα κάνει, αλλά νομίζω και οι δύο μέθοδοι είναι εξίσου καλές..

πρίν από 3 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Καλησπέρα και απο εμένα! Και εγώ στον Ίδιο γιατρό είμαι. Μέσα σε ένα χρόνο μαζέψαμε 6 έμβρυα 3ων ημερών εκ των οποίων τα 2 ήταν άριστα σε αριθμό κυττάρων και μορφολογία, ένα άριστο σε μορφολογία με μικρότερο αριθμό κυττάρων και 3 μέτρια. Είχαμε πρόβλημα με το σπερμα αλλά και ο οργανισμός μου επίσης μας έκανε νερά. Μια φορά μόνο ανταποκρίθηκε στα φάρμακα. Έκανα 5 ωοληψιες. Είμαι 38 με φυσιολογική αμη. Μεταφέραμε τα 3 άριστα και έμεινα έγκυος σε ένα μωρό. Και εγώ πιστεύω ότι αν επιμείνεις λίγο, θα βρεθούν τα εμβρυακια που θα μείνουν. Καλό κουράγιο και υπομονή! 

χαίρομαι πολύ που τα κατάφερες! πρέπει να βρούμε το κουράγιο και την υπομονή όπως λες για τη συνέχεια γιατί φαίνεται να αγνοούνται προς το παρόν! ίσως και λόγω του σοκ της δεύτερης αποτυχίας.. σε ευχαριστώ πολύ όπως και νά'χει!!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

YOTOU,προσεχε κορίτσι μου!Δεν εχεις ιδεα τι μπορεις να πάθεις με τη μεση σου,αστο το σπίτι ,ακόμη κι αν γινεται ο χαμος.Κοιταξε να γίνεις καλά!:):)

γεια σου χρυσα! καλα τα λες, αλλα μπορεις να αφησεις ενα μωρο 1 χρονων να μπουσουλαει στο μες την βρωμα πατωμα? μια εβδομαδα ειχα να σκουπισω! παντως μπορω να πω με σιγουρια οτι ο πονος της μεσης δεν παιζεται! πιο πολυ ποναω τωρα παρα οταν γεννησα! (χωρις επισκληριδιο!)

τωρα κανω συντηριτηκη αγωγη με χαπια κ ξεκουραση (χαχα εδω γελανε!) παω κανονικα στην δουλεια, σπιτι ελαχιστα πραγματα κ το μωρο κανονικοτατα!!!

αχ επλυνες το αμαξι σου? τι καλα! κ το δικο μου μες την μπιχλα ειναι!!!

εγω κοιμησα το μωρο, χλωρινιασα το μπανιο κ αφησα την χλωρινη να δραση, ετσι θα ριξω μονο νερακι κ τελος, συμμαζεψα κ τωρα θα μαγειρεψω για αυριο γιατι δουλευω.

εχω μια ντανα με ασιδερωτα κ ενα καλαθι τιγκα στο απλητο, αλλα δεν τους δινω καμια σημασια!!!:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέραααα όολη μερα!

Λοιπόν συνεχίζω ακάθεκτη.

Το τίπ που μου είχε δώσει η χρύσα για το σηματάκι στα καλλυντικά (αυτό το "βαζάκι" με το νούμερο μέσα που δείνχει του μήνες ζωής) με οδήγησε στο να αδειάσω το μισό και βάλε ντουλαπάκι μου στο μπάνιο. Κρέμες, λιπ γκλος, προϊόντα σταιλινγκ όλα μας χαιρέτησαν....

Και όχι μόνο αυτό, την πέφτω αύριο επισταμένως και στα λοιπά είδη μακιγιάζ. Σκέτη θα μείνω μου φαίνεται, τα κρατούσα για ποικιλία χρωμάτων, αλλά έχει παραπεράσει η διάρκειά τους...

Ενας μακιγιέρ μου είχε πει κάτι και το τηρώ εδώ και χρόνια, γιατί παλιότερα είχα πάρα πολλά

προϊόντα,να παίρνω συγκεκριμένα είδη ανάλογα την εποχή,έτσι έχω ένα μικρό νεσεσέρ με

ολα όσα χρησιμοποιώ χειμερινό ή καλοκαιρινό μακιγιάζ,ώστε δεν μένουν καλλυντικά καιρό, η

πούδρα τερακότα ας πούμε είναι καλοκαιρινό προιον το αγοράζω Μάιο και μέχρι Σεπτέμβρη

έχει τελειώσει, η το κοραλλί κραγιόν που είναι σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού

YOTOU εγώ ταλαιπωρούμαι με μέση και αυχένα και έχω δοκιμάσει τα πάντα,μόνο ο βελονισμός είχε αποτέλεσμα και μασαζ που κάνω κατά καιρούς για συντήρηση,τώρα θα ξεκινήσω και κολύμβηση να δούμε.Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!!!!Περαστικά

YOTOU εγώ ταλαιπωρούμαι με μέση και αυχένα και έχω δοκιμάσει τα πάντα,μόνο ο βελονισμός είχε αποτέλεσμα και μασαζ που κάνω κατά καιρούς για συντήρηση,τώρα θα ξεκινήσω και κολύμβηση να δούμε.Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!!!!Περαστικά

αχ ευχαριστω! το θεμα με εμενα ειναι οτι ειμαι πολυ ψηλη(1,80) κ καταπονω την μεση μου με το να σκυβω συνεχεια, απο οτι ειπε ο doctor - κουνιαδος θα εχω κατα περιοδους κρισεις κ θελει συντηριτικη αγωγη με χαπια αρκετο καιρο κ γενικα ξεκουραση. το κολυμβητηριο εινια σωτηριο, αλλα δεν εχω που να αφησω το παιδι, ελπιζω του χρονου που θα ειναι πιο μεγαλη να την γραψω κ εκεινη, να πηγαινουμε μαζι.

καλε περπατησαμε!!!! σας το ειπα??????????????????????? σαν παπακι παει!!!!!!! θα την φαωωωωωω!!!:P

τελικα τι της ειπες της γειτονισας για το σκυλι?

γεια σου χρυσα! καλα τα λες, αλλα μπορεις να αφησεις ενα μωρο 1 χρονων να μπουσουλαει στο μες την βρωμα πατωμα? μια εβδομαδα ειχα να σκουπισω! παντως μπορω να πω με σιγουρια οτι ο πονος της μεσης δεν παιζεται! πιο πολυ ποναω τωρα παρα οταν γεννησα! (χωρις επισκληριδιο!)

τωρα κανω συντηριτηκη αγωγη με χαπια κ ξεκουραση (χαχα εδω γελανε!) παω κανονικα στην δουλεια, σπιτι ελαχιστα πραγματα κ το μωρο κανονικοτατα!!!

αχ επλυνες το αμαξι σου? τι καλα! κ το δικο μου μες την μπιχλα ειναι!!!

εγω κοιμησα το μωρο, χλωρινιασα το μπανιο κ αφησα την χλωρινη να δραση, ετσι θα ριξω μονο νερακι κ τελος, συμμαζεψα κ τωρα θα μαγειρεψω για αυριο γιατι δουλευω.

εχω μια ντανα με ασιδερωτα κ ενα καλαθι τιγκα στο απλητο, αλλα δεν τους δινω καμια σημασια!!!:P

Γνωρίζω πολύ καλά την κατάσταση.

Μαγειρευω κανονικά από 10 χρονων γιατί η μαμά μου είχε πρόβλημα και 3-4 φορες το χρόνο εμενε στο κρεββάτι,ο μπαμπάς μου κοντευε να παραληθεί και του είχε κοντήνει το πόδι και το καλύτερο,ο αντρας μου καποιο πρωί ,ενω τον ενοχλούσε η μεση του πήγε στη δουλεια και με μια απλη κίνηση παραλήθηκε και επεσε κάτω.εμεινε σε καροτσακι 3 μήνες χωρίς να μπορει να περπατήσει καθόλου(λόγω παραλησης και όχι λόγω πόνου) και περασαμε μεγαλο διαστημα με φυσικοθεραπείες και λοιπά για να αποκατασταθει και όχι εντελώς:?

Δεν θέλω να σε μαυρίσω αλλά σε συμπονώ και γι'αυτό σου λέω ,κοίταξε μόνο μα μόνο τον εαυτό σου ,γιατί ακριβώς είσαι πολύτιμη για την οικογένειά σου.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

δεν της είπα τίποτα αλλά δεν πρόκειται να την εξυπηρετήσω στο παραμικρό,διότι αν με έπαιρνε τηλ και μου λεγε δεν μπορώ θα έβρισκα λύση να στείλω κάποιον αλλο,το Σάββατο δε την πήρα τηλ και μου είπε όλα εντάξει οπότε έμεινα ήσυχη.Να σκεφτείς οτι μόνη της είπε στη μητερα μου να έρθει μαζί και θα το αναλάμβανε εκείνη,και δεν είχε να κάνει κάτι φοβερό μόνο νεράκι και ξηρή τροφή-ούτε 3 λεπτά δουλειά.

Μέση και αυχένας είναι αλληλένδετα.Συμφωνώ με το βελονισμο,εμάς δεν μας βοήθησε αλλα γενικά εχει αποτελέσματα.Το μόνο που προτεινω ανεπιφύλακτα είναι μασάζ και ανατάξεις σε χειροπράκτη.Σου λύνει το προβλημα ,δεν το κοιμήζει όποως η φαρμακευτική αγωγή.Το ασχημο είναι πως οι γιατροί εμένουν στην κλασσική ιατρική ,με τα γνωστά αποτελέσματα...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημερα κοριτσια!σας ευχαριστω πολυ!θα το δοκιμασω!

Θα παω τον μικρουλη μου για λιγο στην παιδικη χαρα και θα επιστρψω για να βαλω μποροστα την υποθεση "τιναγμα"!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα όλη μέρα!!!

mamavasia μπράβο για την όμορφη διοργάνωση.Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες.

Κοριτσάκια για όσες θέλετε να δείτε φωτογραφίες απο το χτεσινό swap είναι εδώ:

https://www.facebook.com/pages/KIDS-STUFF-SWAP/209180799152683

Αντιγόνη εχεις τόσα ταλέντα!Μπράβο σου κοπέλα μου!

Σήμερα πλην της μαγειρικής δεν έχει δουλειές

Νισάφι!!!

Απλωσα το πρωί ενα βραδυνό πλυντήριο και άμα έχω διάθεση θα το σιδερώσω.Επίσης εχω να αδειάσω και το πλυντήριο πιάτων.Ψιλοδουλιτσες δηλαδή.

Μακάρι να ηταν λίγο προσεκτικά τα αγόρια μου και κυρίως το μεγάλο:tongue:και να διατηρούνταν το σπιτάκι σε τάξη,αλλά...αλλά:evil:

Γνωρίζω πολύ καλά την κατάσταση.

Μαγειρευω κανονικά από 10 χρονων γιατί η μαμά μου είχε πρόβλημα και 3-4 φορες το χρόνο εμενε στο κρεββάτι,ο μπαμπάς μου κοντευε να παραληθεί και του είχε κοντήνει το πόδι και το καλύτερο,ο αντρας μου καποιο πρωί ,ενω τον ενοχλούσε η μεση του πήγε στη δουλεια και με μια απλη κίνηση παραλήθηκε και επεσε κάτω.εμεινε σε καροτσακι 3 μήνες χωρίς να μπορει να περπατήσει καθόλου(λόγω παραλησης και όχι λόγω πόνου) και περασαμε μεγαλο διαστημα με φυσικοθεραπείες και λοιπά για να αποκατασταθει και όχι εντελώς:?

Δεν θέλω να σε μαυρίσω αλλά σε συμπονώ και γι'αυτό σου λέω ,κοίταξε μόνο μα μόνο τον εαυτό σου ,γιατί ακριβώς είσαι πολύτιμη για την οικογένειά σου.:)

πωπω ταλαιπωρια! να κανω κ τον σταυρο μου δηλαδη!!!

δεν της είπα τίποτα αλλά δεν πρόκειται να την εξυπηρετήσω στο παραμικρό,διότι αν με έπαιρνε τηλ και μου λεγε δεν μπορώ θα έβρισκα λύση να στείλω κάποιον αλλο,το Σάββατο δε την πήρα τηλ και μου είπε όλα εντάξει οπότε έμεινα ήσυχη.Να σκεφτείς οτι μόνη της είπε στη μητερα μου να έρθει μαζί και θα το αναλάμβανε εκείνη,και δεν είχε να κάνει κάτι φοβερό μόνο νεράκι και ξηρή τροφή-ούτε 3 λεπτά δουλειά.

τι ανθρωποι υπαρχουν!

.

Μακάρι να ηταν λίγο προσεκτικά τα αγόρια μου και κυρίως το μεγάλο:tongue:και να διατηρούνταν το σπιτάκι σε τάξη,αλλά...αλλά:evil:

σε νοιωθω!!! οχι οτι ειναι τσαπατσουλης, το αντιθετο, μερικες φορες το παθαινει, κυριως οταν βιαζεται!!!

Εγώ σήμερα πήγα σε δουλειές με το αυτοκίνητο και αφού σας γράφω τώρα πάει να πει ότι γύρισα σώα πίσω!!!

το σπίτι μου είναι καθαρό, ομελέτα έχουμε σήμερα....άπλωσα 2 πλυντήρια, μάζεψα άλλο ένα και έφτιαξα και ένα cheesecake για να γλυκαθούμε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...