Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Losr είπε:

Ναι καταλαβα. Το έχω ξανακουσει αυτό που λες. Είχες κάνει την κλασσική η αυτήν με την νέα μέθοδο?

με την κλασική είχα κάνει, αλλά νομίζω και οι δύο μέθοδοι είναι εξίσου καλές..

πρίν από 3 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Καλησπέρα και απο εμένα! Και εγώ στον Ίδιο γιατρό είμαι. Μέσα σε ένα χρόνο μαζέψαμε 6 έμβρυα 3ων ημερών εκ των οποίων τα 2 ήταν άριστα σε αριθμό κυττάρων και μορφολογία, ένα άριστο σε μορφολογία με μικρότερο αριθμό κυττάρων και 3 μέτρια. Είχαμε πρόβλημα με το σπερμα αλλά και ο οργανισμός μου επίσης μας έκανε νερά. Μια φορά μόνο ανταποκρίθηκε στα φάρμακα. Έκανα 5 ωοληψιες. Είμαι 38 με φυσιολογική αμη. Μεταφέραμε τα 3 άριστα και έμεινα έγκυος σε ένα μωρό. Και εγώ πιστεύω ότι αν επιμείνεις λίγο, θα βρεθούν τα εμβρυακια που θα μείνουν. Καλό κουράγιο και υπομονή! 

χαίρομαι πολύ που τα κατάφερες! πρέπει να βρούμε το κουράγιο και την υπομονή όπως λες για τη συνέχεια γιατί φαίνεται να αγνοούνται προς το παρόν! ίσως και λόγω του σοκ της δεύτερης αποτυχίας.. σε ευχαριστώ πολύ όπως και νά'χει!!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Μανούλα του Κωνσταντίνου,

Το μόνο που δεν έχω τολμήσει ακόμα να πλύνω είναι το μπουφάν μου {πουπουλένιο} το οποίο είχα αγοράσει από τα bennetοn και για τα οικονομικά μου, αγοράσει ακριβά... Αυτό το περνάω πάντα σε βρεγμένο πανί... δεν ξέρω αν και πότε θα το τολμήσω..:?

Να σε ρωτήσω κάτι?

Το έπλυνες με στίψιμο?

Το άπλωσες {με μανταλάκια} ή το κρέμασες σε κρεμάστρα?

Στα ρωτάω αυτά γιατί παίζουν κι αυτά ρόλο στην εμφάνιση του μπουφάν μετά το πλύσιμο... :|

Τα πούπουλα, εγώ προσωπικά τα απλώνω πάντα οριζόντια. Ποτέ κάθετα. Οπως ακόμα και τα σημερινά μαξιλάρια μας, τα έβαλα απλώς να στεγνώνουν πάνω στην απλώστρα. Δεν τα κρέμασα. Και αυτό γιατί τα πούπουλα μαζεύουνται στις άκρες και έτσι το μπουφάν μας χάνει την "ομοιογένεια" που είχε αρχικά.:|

Σε φιλώ

Καλησπερα Ειρηνη μου!το επλυνα στο γρηγορο προγραμμα με στυψιμο και υστερα το κρεμασα σε κρεμαστρα,και εγω εχω την αισθηση οτι τα πουπουλα πηγα προς τα κατω,δεν το σκεφτηκα να το βαλω "ξαπλωτα" στην απλωστρα:cry:ποσα πια να στειλεις στο καθαρηστηριο....το θεμα ειναι οτι ηταν παρα πολυ ζεστο μπουφαν και ο αντρουλης μου το χρησιμοποιουσε για το μηχανακι στα μεγαλα κρυα...ελπιζω να κανει ακομα την δουλεια του...

και γω τα μαξιλαρια τα πλενω στο γρηγορο προγραμμα και τα βαζω επανω στην απλωστρα.Δεν παθαινουν τιποτα!Ισα-ισα μοσχομυριζουν:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα σας γράψω οδηγίες και θα σας τις στείλω σε μήνυμα. Αύριο όμως, γιατί τώρα κάνει νύστα... καληνύχτα, με όνειρα χωρίς χαράτσια!

Νομιζω πως τα καταφερα οπότε συντομα θα σας βάλω φωτό.;)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κοριτσάκια για όσες θέλετε να δείτε φωτογραφίες απο το χτεσινό swap είναι εδώ:

https://www.facebook.com/pages/KIDS-STUFF-SWAP/209180799152683

Μπραβο κοριτσια!!!!Ελπιζω του χρονου να καταφερω να ερθω και εγω!!!!

Πηγαίνεις στο «my images” και επιλέγεις την φωτογραφία (κάνεις ένα κλικ πάνω της δηλαδή).

Αριστερά στη οθόνη έχει ένα πινακάκι με επιλογές. Επιλέγεις το “get URL for forums” και ανοίγει ένα παραθυράκι με ένα κωδικό (τούτο είναι το ρημάδο URL από ότι κατάλαβα) . Το αντιγράφεις (control + C).

Πας να γράψεις ένα μήνυμα στο parents. Πατάς το εικονίδιο που λέει «εισαγωγή φωτογραφίας» και σου ζητάει να γράψεις το URL. Εδώ κάνεις επικόλληση το URL (control +V) και βουαλά … να η φωτογραφία.

Όλα αυτά για να γίνουν πρέπει ένας λογικός άνθρωπος να θυμάται το password που είχε βάλει…. ΕΓΩ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΑ!!!!!!!!!!! Και ο υπολογιστής που είχα αποθηκεύσει τους κωδικούς δεν δουλεύει… Οι οδηγίες είναι από μνήμης, ίσως ξεχνάω κάποιο βήμα… δοκιμάστε και βλέπουμε!

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Καλησπερα Ειρηνη μου!το επλυνα στο γρηγορο προγραμμα με στυψιμο και υστερα το κρεμασα σε κρεμαστρα,και εγω εχω την αισθηση οτι τα πουπουλα πηγα προς τα κατω,δεν το σκεφτηκα να το βαλω "ξαπλωτα" στην απλωστρα:cry:ποσα πια να στειλεις στο καθαρηστηριο....το θεμα ειναι οτι ηταν παρα πολυ ζεστο μπουφαν και ο αντρουλης μου το χρησιμοποιουσε για το μηχανακι στα μεγαλα κρυα...ελπιζω να κανει ακομα την δουλεια του...

και γω τα μαξιλαρια τα πλενω στο γρηγορο προγραμμα και τα βαζω επανω στην απλωστρα.Δεν παθαινουν τιποτα!Ισα-ισα μοσχομυριζουν:)

κοριτσια ξεχασα να σας πω οτι στο μαγαζι που αγορασα τα μαξιλαρια, μου ειπαν πως μπορω να τα πλενω αλλα να μην βαζω μαλακτικο.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Επέστρεψα απο το έκτακτο ταξίδι μου εχτές το μεσημέρι.Ακόμα δεν μπορώ να συνέρθω απ τη κούραση,οχι μπάνιο δεν έκανα οχι μια βόλτα ούτε να φάω δεν προλάβαινα.

Φανταστείτε ότι είχε έρθει και η μητέρα μου παρέα γιατί είχε μια παιδική φίλη που μένει μόνιμα στη Σύρο εδώ και 12 χρόνια και έμεινε σπίτι τους,ούτε να δω τους ανθρώπους μια στιγμή δεν πρόλαβα!θα με λένε και γαιδούρα με το δίκιο τους.

Άσε που μόλις γυρίσαμε σπίτι βλέπω το σκύλο μου σε άθλια κατάσταση, διψασμένο-

πεινασμένο, είχα δώσει τα κλειδιά σε μια γειτόνισα που έχω εξυπηρετήσει πολλές φορές

στο παρελθόν για να του βάλει ξηρή τροφή και νεράκι 1 μόνο φορά στο τριήμερο και

απλά το ξέχασε......το καημένο έπινε μια ώρα νερό

Σήμερα είχα πει οτι δεν θα κάνω τίποτα να ξεκουραστώ...όνειρα!!!!!

Απο τις 6 το πρωί στο πόδι και γύρισα καλές 7 το απόγευμα.

Το πιο ωραίο δεν το είπα...ήρθε ο λογαριασμός της ΔΕΗ, όσα λεφτά πήρα απο το γάμο

θα τα δώσω στη ΔΕΗ παρά 2 ευρώ!!!Αχ τι ωραία θα πιώ και ένα καφεδάκι με τα ρέστα!!!!

Σας καληνυχτώ εγώ και η γκρίνια μου απόψε.

Το καημένο το σκυλάκι!!! Μπράβο πάντως που τα κατάφερες και τα πρόλαβες όλα!

Τι δουλειά κάνεις Αντιγόνη???? έχω μπερδευτεί!!!

τίναξε το και θα έρθουν στα ίσια τους ή κρέμασε το ανάποδα!!!

Το καημένο το σκυλάκι!!! Μπράβο πάντως που τα κατάφερες και τα πρόλαβες όλα!

Τι δουλειά κάνεις Αντιγόνη???? έχω μπερδευτεί!!!

Δεν πρόλαβα να πάρω χαλβαδόπιτες που μου αρέσουν πολύ!

Εδώ έχω μπερδευτεί εγώ!

λοιπόν επίσημα είμαι θεολόγος αφού αυτό σπούδασα!Κατά καιρούς κάνω και μαθήματα.αγγλικών κυρίως.

Απο το πρώτο έτος όμως μέχρι πρόπερσι εργαζόμουν στο λογιστήριο μιας επιχείρησης και

παράλληλα τελείωσα και μια ιδιωτική σχολή λογιστικής.Επειδή όμως "πιάνουν" τα χέρια μου

φτιάχνω μπομπονιέρες,κοσμήματα και κεραλοιφές τα οποία πουλάω.Συνεργάζομαι και με

ένα μαγαζί που κάνει διακοσμήσεις κτλ που κατα καιρούς με στέλνει όπου έχουν αναλάβει διακόσμηση,δηλαδή σε γάμους όπως τώρα καλή ώρα,σε βαφτίσεις κτλ.

Εν ολίγοις μέχρι να βρω μια κανονική πρωινή δουλειά με κανονικό μισθό και ένσημα τρέχω σαν το Βέγγο σε οτιδήποτε

kalhmera!

εγω εχω πλυνει τουλαχιστον 3 διαφορετικα πουπουλενια μπουφαν κ δεν εχουν παθει τελικως τιποτα!

οταν τα βγαζεις απο το πλυντηριο παθαινεις ενα σοκ γιατι λες παει το χαλασα!

αλλα συνερχονται τελικα, απλα αργουν λιγο να στεγνωσουν τα πουπουλα κ να επανερθουν στην αρχικη τους κατασταση, μπορει κ 2 -3 μερες τιναζε το στο ενδιαμεσο κ ολα καλα πιστευω.

ειδικα του μικρου ενα περσινο beneton το ειχα ρημαξει στο πλυσιμο κ ειναι ακομα σαν καινουριο.

kalhmera!

εγω εχω πλυνει τουλαχιστον 3 διαφορετικα πουπουλενια μπουφαν κ δεν εχουν παθει τελικως τιποτα!

οταν τα βγαζεις απο το πλυντηριο παθαινεις ενα σοκ γιατι λες παει το χαλασα!

αλλα συνερχονται τελικα, απλα αργουν λιγο να στεγνωσουν τα πουπουλα κ να επανερθουν στην αρχικη τους κατασταση, μπορει κ 2 -3 μερες τιναζε το στο ενδιαμεσο κ ολα καλα πιστευω.

ειδικα του μικρου ενα περσινο beneton το ειχα ρημαξει στο πλυσιμο κ ειναι ακομα σαν καινουριο.

καλημερα κοριτσια! ναι ναι εδω ειμαι! ειχα μια ακομα κριση μεσης κ τωρα αρχιζω να συνερχομαι. θυμαστε εκεινο το μπαλκονι που ελεγα? το καθαρισα + τα πατζουρια γιαυτο εγινα παλι ετσι! στο σπιτι κανω τα απολυτως απαραιτητα, σημερα εβαλά μια ηλεκτρικη σε ολο το σπιτι, για σφουγγαρισμα χλωμο, ηδη ποναω!

θα κανω κ ενα συμμαζεματακι, μαγειρεμα κ τελος!

απο τα λιγα που διαβασα, αντιγονη ελεος η γειτονισα με το κακομοιρο το σκυλακι! να πας να της κοψεις το νερο, να δω θα της αρεσει????

για τα πουπουλενια μπουφαν, πριν απο καποια χρονια δουλευα σε μια εισαγωγικη με ειδη σπορ, μπουφαν σκι κτλ!!! τα πουπουλενια μπουφαν πλενονται στο πλυντηριο σε χαμηλες στροφες, κ η εταιρια εβαζε σε καθε μπουφαν ενα πουγκι με 2 μπαλακια του τεννις μεσα. τα βαζεις κ αυτα στο πλυντηριο για να μην κολανε τα πουπουλα, μετα το κρεμας σε μια κρεμαστρα για να στεγνωσει κ το μπουφαν τελειο! φανταστητε το δικο μου ειναι ασπρο, το εχω πλυνει τουλαχιστον 50 φορες, ειναι σαν καινουριο!!!

μαμα του κωνσταντινου, τιναξε με τα χερια το μπουφαν να ερθουν τα πουπουλα στην θεση τους.(εχει ο γιοκας σου το αγαπημενο ονομα του αντρουλη μου!)

παω να κανω καμια δουλιτσα ακομα κ επανερχομαι!

Διαφημίσεις

Kαλημέρα και σήμερα,τι κάνετε?Εδω κυλάει η γνωστη καθημερινότητα...

Πηγα το αγορακι μου σχολείο,εβαλα ενα πλυντήριο,κατέβηκα στην αυλή και την καθαρισα -επλυνα καλά καλά,επλυνα και το αυτοκίνητο μου και το καθαρισα εσωτερικά(ήταν χαλια,ντροπή,ντροπή!) και μόλις ανεβηκα.Εχω να σκουπισω ,νβα βάλω φαγητο,να κάνω μπάνιο ,γιατί εχω γίνει χαλια από τα χωματα και αν προλάβω να κανω κατι ακόμη.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημερα κοριτσια! ναι ναι εδω ειμαι! ειχα μια ακομα κριση μεσης κ τωρα αρχιζω να συνερχομαι. θυμαστε εκεινο το μπαλκονι που ελεγα? το καθαρισα + τα πατζουρια γιαυτο εγινα παλι ετσι! στο σπιτι κανω τα απολυτως απαραιτητα, σημερα εβαλά μια ηλεκτρικη σε ολο το σπιτι, για σφουγγαρισμα χλωμο, ηδη ποναω!

θα κανω κ ενα συμμαζεματακι, μαγειρεμα κ τελος!

απο τα λιγα που διαβασα, αντιγονη ελεος η γειτονισα με το κακομοιρο το σκυλακι! να πας να της κοψεις το νερο, να δω θα της αρεσει????

για τα πουπουλενια μπουφαν, πριν απο καποια χρονια δουλευα σε μια εισαγωγικη με ειδη σπορ, μπουφαν σκι κτλ!!! τα πουπουλενια μπουφαν πλενονται στο πλυντηριο σε χαμηλες στροφες, κ η εταιρια εβαζε σε καθε μπουφαν ενα πουγκι με 2 μπαλακια του τεννις μεσα. τα βαζεις κ αυτα στο πλυντηριο για να μην κολανε τα πουπουλα, μετα το κρεμας σε μια κρεμαστρα για να στεγνωσει κ το μπουφαν τελειο! φανταστητε το δικο μου ειναι ασπρο, το εχω πλυνει τουλαχιστον 50 φορες, ειναι σαν καινουριο!!!

μαμα του κωνσταντινου, τιναξε με τα χερια το μπουφαν να ερθουν τα πουπουλα στην θεση τους.(εχει ο γιοκας σου το αγαπημενο ονομα του αντρουλη μου!)

παω να κανω καμια δουλιτσα ακομα κ επανερχομαι!

YOTOU,προσεχε κορίτσι μου!Δεν εχεις ιδεα τι μπορεις να πάθεις με τη μεση σου,αστο το σπίτι ,ακόμη κι αν γινεται ο χαμος.Κοιταξε να γίνεις καλά!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέραααα όολη μερα!

Λοιπόν συνεχίζω ακάθεκτη.

Το τίπ που μου είχε δώσει η χρύσα για το σηματάκι στα καλλυντικά (αυτό το "βαζάκι" με το νούμερο μέσα που δείνχει του μήνες ζωής) με οδήγησε στο να αδειάσω το μισό και βάλε ντουλαπάκι μου στο μπάνιο. Κρέμες, λιπ γκλος, προϊόντα σταιλινγκ όλα μας χαιρέτησαν....

Και όχι μόνο αυτό, την πέφτω αύριο επισταμένως και στα λοιπά είδη μακιγιάζ. Σκέτη θα μείνω μου φαίνεται, τα κρατούσα για ποικιλία χρωμάτων, αλλά έχει παραπεράσει η διάρκειά τους...

Στα συρτάρια της κουζίνας ακόμα να μπουκάρω. Τα κοιτάω, με κοιτάνε, ως εκεί.

Θα δώσω προτεραιότητα στα εσώρουχα, εκεί να δείτε τι θα γίνει, μάχη!

καλή συνέχεια να έχουμε

Καλημέραααα όολη μερα!

Λοιπόν συνεχίζω ακάθεκτη.

Το τίπ που μου είχε δώσει η χρύσα για το σηματάκι στα καλλυντικά (αυτό το "βαζάκι" με το νούμερο μέσα που δείνχει του μήνες ζωής) με οδήγησε στο να αδειάσω το μισό και βάλε ντουλαπάκι μου στο μπάνιο. Κρέμες, λιπ γκλος, προϊόντα σταιλινγκ όλα μας χαιρέτησαν....

Και όχι μόνο αυτό, την πέφτω αύριο επισταμένως και στα λοιπά είδη μακιγιάζ. Σκέτη θα μείνω μου φαίνεται, τα κρατούσα για ποικιλία χρωμάτων, αλλά έχει παραπεράσει η διάρκειά τους...

Στα συρτάρια της κουζίνας ακόμα να μπουκάρω. Τα κοιτάω, με κοιτάνε, ως εκεί.

Θα δώσω προτεραιότητα στα εσώρουχα, εκεί να δείτε τι θα γίνει, μάχη!

καλή συνέχεια να έχουμε

Μπραβο μπράβο,επίθεση κανονική!:P:p

Τα εσώρουχα πρέπει και εγω να τα ξεσκαρταρω αλλα πρώτα πρεπει να αγοράσω καινούρια;)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...