Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Losr είπε:

Ναι καταλαβα. Το έχω ξανακουσει αυτό που λες. Είχες κάνει την κλασσική η αυτήν με την νέα μέθοδο?

με την κλασική είχα κάνει, αλλά νομίζω και οι δύο μέθοδοι είναι εξίσου καλές..

πρίν από 3 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Καλησπέρα και απο εμένα! Και εγώ στον Ίδιο γιατρό είμαι. Μέσα σε ένα χρόνο μαζέψαμε 6 έμβρυα 3ων ημερών εκ των οποίων τα 2 ήταν άριστα σε αριθμό κυττάρων και μορφολογία, ένα άριστο σε μορφολογία με μικρότερο αριθμό κυττάρων και 3 μέτρια. Είχαμε πρόβλημα με το σπερμα αλλά και ο οργανισμός μου επίσης μας έκανε νερά. Μια φορά μόνο ανταποκρίθηκε στα φάρμακα. Έκανα 5 ωοληψιες. Είμαι 38 με φυσιολογική αμη. Μεταφέραμε τα 3 άριστα και έμεινα έγκυος σε ένα μωρό. Και εγώ πιστεύω ότι αν επιμείνεις λίγο, θα βρεθούν τα εμβρυακια που θα μείνουν. Καλό κουράγιο και υπομονή! 

χαίρομαι πολύ που τα κατάφερες! πρέπει να βρούμε το κουράγιο και την υπομονή όπως λες για τη συνέχεια γιατί φαίνεται να αγνοούνται προς το παρόν! ίσως και λόγω του σοκ της δεύτερης αποτυχίας.. σε ευχαριστώ πολύ όπως και νά'χει!!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα!Ειρηνη μου να σε ρωτησω κατι?εχω το ιδιο κολλημα με σενα και πλενω τα παντα!αυτες τις μερες εκανα και εγω παρομοιες δουλιτσες,επλυνα τα παντα...ενα απο αυτα ηταν το μπουφαν του αντρα μου,το οποιο ειναι πουπουλενιο.Αφου στεγνωσε μου φαινεται καπως....σαν να εχει ξεφουσκωσει...μπορω να κανω κατι για να φτιαξει?λετε να το κατεστρεψα???:oops:

Μανούλα του Κωνσταντίνου,

Το μόνο που δεν έχω τολμήσει ακόμα να πλύνω είναι το μπουφάν μου {πουπουλένιο} το οποίο είχα αγοράσει από τα bennetοn και για τα οικονομικά μου, αγοράσει ακριβά... Αυτό το περνάω πάντα σε βρεγμένο πανί... δεν ξέρω αν και πότε θα το τολμήσω..:?

Να σε ρωτήσω κάτι?

Το έπλυνες με στίψιμο?

Το άπλωσες {με μανταλάκια} ή το κρέμασες σε κρεμάστρα?

Στα ρωτάω αυτά γιατί παίζουν κι αυτά ρόλο στην εμφάνιση του μπουφάν μετά το πλύσιμο... :|

Τα πούπουλα, εγώ προσωπικά τα απλώνω πάντα οριζόντια. Ποτέ κάθετα. Οπως ακόμα και τα σημερινά μαξιλάρια μας, τα έβαλα απλώς να στεγνώνουν πάνω στην απλώστρα. Δεν τα κρέμασα. Και αυτό γιατί τα πούπουλα μαζεύουνται στις άκρες και έτσι το μπουφάν μας χάνει την "ομοιογένεια" που είχε αρχικά.:|

Σε φιλώ

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χα χα χα χα χα

Σιγά που δεν θα τα 'πλενες!!! :lol::lol::lol::lol:

Θα τα πλύνω κι εγώ! Νέοι ορίζοντες ανοίγονται στο πλυντήριό μου! Βρε λέτε να τα βάλω και στεγνωτήριο ?!?!?!

Αφού είμαι.. κούκου!!! :tongue::tongue:

Εγώ δυστυχώς δεν έχω λεφτά για στεγνωτήριο...:?

Γι αυτό σας παρακαλώ να μην μιλάτε για ΤΖΑΚΙ και ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ!!!!! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα κορίτσια!

Επέστρεψα απο το έκτακτο ταξίδι μου εχτές το μεσημέρι.Ακόμα δεν μπορώ να συνέρθω απ τη κούραση,οχι μπάνιο δεν έκανα οχι μια βόλτα ούτε να φάω δεν προλάβαινα.

Φανταστείτε ότι είχε έρθει και η μητέρα μου παρέα γιατί είχε μια παιδική φίλη που μένει μόνιμα στη Σύρο εδώ και 12 χρόνια και έμεινε σπίτι τους,ούτε να δω τους ανθρώπους μια στιγμή δεν πρόλαβα!θα με λένε και γαιδούρα με το δίκιο τους.

Άσε που μόλις γυρίσαμε σπίτι βλέπω το σκύλο μου σε άθλια κατάσταση, διψασμένο-

πεινασμένο, είχα δώσει τα κλειδιά σε μια γειτόνισα που έχω εξυπηρετήσει πολλές φορές

στο παρελθόν για να του βάλει ξηρή τροφή και νεράκι 1 μόνο φορά στο τριήμερο και

απλά το ξέχασε......το καημένο έπινε μια ώρα νερό

Σήμερα είχα πει οτι δεν θα κάνω τίποτα να ξεκουραστώ...όνειρα!!!!!

Απο τις 6 το πρωί στο πόδι και γύρισα καλές 7 το απόγευμα.

Το πιο ωραίο δεν το είπα...ήρθε ο λογαριασμός της ΔΕΗ, όσα λεφτά πήρα απο το γάμο

θα τα δώσω στη ΔΕΗ παρά 2 ευρώ!!!Αχ τι ωραία θα πιώ και ένα καφεδάκι με τα ρέστα!!!!

Σας καληνυχτώ εγώ και η γκρίνια μου απόψε.

Διαφημίσεις

Αφού είμαι.. κούκου!!! :tongue::tongue:

Εγώ δυστυχώς δεν έχω λεφτά για στεγνωτήριο...:?

Γι αυτό σας παρακαλώ να μην μιλάτε για ΤΖΑΚΙ και ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Κουκου...τζα!

Να μην πω για την πισίνα και τζακούζι δηλαδή;; :tongue::tongue:

Το στεγνωτήριο άξιζε όλα τα λεφτά του μέχρι τελευταίο λεπτό! Αν το βάλεις σκοπό και τα μαζεύεις λίγα λίγα, θα σου λύσει τα χέρια. Έξι πλυντήρια σε μια μέρα και όλα τα ρούχα έτοιμα για ντουλάπα ή για σίδερο, δεν είναι λίγο πράγμα νομίζω!

Όσο για το τζάκι, θα μπορούσα να ζήσω και χωρίς αυτό. Χωρίς το στεγνωτήριο μου όμως ΠΟΤΕ!! Υπόσχομαι να μην ξαναμιλήσω για τζάκι, αλλά το στεγνωτήριο είναι ο μεγάλος μου έρωτας. Μετά έρχεται το πλυντήριο πιάτων και το πλυντήριο ρούχων. Τα λέω "οι μικροί μου βοηθοί". Τα βάζω και δουλεύουν όλα μαζί και φωνάζω "εμπρός καλά μου μηχανήματα, δουλέψτε!" Ποιος είναι πιο κουκου;;;; :shock::shock::shock:

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Πήγαμε με το αγοράκι μου καράτε και επί τη ευκαιρία ηπιαμε εναν καφέ με τον αντρα μου στην παραλία,όμορφα ήταν.

Τον πήρε ο μπαμπάς του και γυρισαν σπίτι και εγώ εμεινα να κάνω δυο τρια πραγματακια,σούπερ μαρκετ και χασάπικο.

Ήρθα,πότισα λίγο τον κήπο ,καθώς η ζεστη δεν αφήνει τους σπόρους να φυτρώσουν και πήρα το μικράκι μου και πήγαμε για περπάτημα μέχρι που βραδιάσαμε και αρχίσαμε τα γνωστα,μπάνια,φαγητό και λοιπα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Επέστρεψα απο το έκτακτο ταξίδι μου εχτές το μεσημέρι.Ακόμα δεν μπορώ να συνέρθω απ τη κούραση,οχι μπάνιο δεν έκανα οχι μια βόλτα ούτε να φάω δεν προλάβαινα.

Φανταστείτε ότι είχε έρθει και η μητέρα μου παρέα γιατί είχε μια παιδική φίλη που μένει μόνιμα στη Σύρο εδώ και 12 χρόνια και έμεινε σπίτι τους,ούτε να δω τους ανθρώπους μια στιγμή δεν πρόλαβα!θα με λένε και γαιδούρα με το δίκιο τους.

Άσε που μόλις γυρίσαμε σπίτι βλέπω το σκύλο μου σε άθλια κατάσταση, διψασμένο-

πεινασμένο, είχα δώσει τα κλειδιά σε μια γειτόνισα που έχω εξυπηρετήσει πολλές φορές

στο παρελθόν για να του βάλει ξηρή τροφή και νεράκι 1 μόνο φορά στο τριήμερο και

απλά το ξέχασε......το καημένο έπινε μια ώρα νερό

Σήμερα είχα πει οτι δεν θα κάνω τίποτα να ξεκουραστώ...όνειρα!!!!!

Απο τις 6 το πρωί στο πόδι και γύρισα καλές 7 το απόγευμα.

Το πιο ωραίο δεν το είπα...ήρθε ο λογαριασμός της ΔΕΗ, όσα λεφτά πήρα απο το γάμο

θα τα δώσω στη ΔΕΗ παρά 2 ευρώ!!!Αχ τι ωραία θα πιώ και ένα καφεδάκι με τα ρέστα!!!!

Σας καληνυχτώ εγώ και η γκρίνια μου απόψε.

Καλωσήρθες και καλή ξεκούραση!:)

Για τη δεη ,ευτυχώς να λες που προεκυψε το ταξίδι και τώρα εχεις να πληρώσεις,ετσι που μας κατήντησαν!:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Γιατί παιδί μου?

Αν χρειαστείς καμία βοήθεια. ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΙΣ!

ΑΝ εννοείς να ερθεις,βεβαίως και θέλω!!!:P:p:p

Από οταν πέθανε ο μπαμπάς μου δεν τα εχω βάψει γιατί δεν μου πάει να φοραω μαυρα και να εχω βαμμένα νύχια(τουλάχιστον σε εντονο χρώμα),οπότε τα περιποιούμαι και τα αφήνω με μια βαση.Από τη θαλασσα ομως εχουν γίνει χαλια και όλο ξεφλουδίζουν με αποτελεσμα και να τα κοντένω και να φαινονται ασχημα.:rolleyes:Στα χερια τώρα τα εχω χαλάσει με τις δουλειές και εχω αμελήσει να τα περιποιηθώ ,πέρα από ενα λιμάρισμα.:(:oops::oops:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Αντιγόνη, η Αθήνα δεν σε καλωσόρισε με τον καλύτερο τρόπο, έτσι; :(

Καλά να είμαστε, να δουλεύουμε και να πληρώνουμε χαράτσια! Ξεκουράσου τουλάχιστον και σε παρακαλώ βάλε τον σκύλο να κατουρήσει την πόρτα της γειτόνισσας :tongue:

υ.γ. για το ανέβασμα φωτογραφιών μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το imageshack, ρίξε μια ματιά, δεν νομίζω να σε δυσκολέψει. Ότι θες ρώτα.

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Μυρτούλα μου,

Εγώ, όπως ίσως ξέρεις, είμαι της θεωρίας του "όλα πλένονται"! Με αυτή τη λογική λοιπόν, το μόνο που με απασχολεί είναι ο τρόπος που θα πλύνω κάτι ώστε να παραμείνει "εντάξει".

Πουπουλένιο, είναι το μαξιλαράκι του φιογκιδίου. Μου είχαν πει να μην το πλύνω αλλά εγώ... δεν άντεχα να το βλέπω άπλυτο! :rolleyes: Το βαλα λοιπόν, σε μικρό πρόγραμμα μαζί με ένα μπαλάκι του τένις και πλύθηκε μια χαρά.

Το πρόβλημα που είχα ήταν πως όταν στέγνωνε έπρεπε να του αλλάζω θέσεις {δηλαδή στέγνωνε λίγο από τη μία μεριά, το "χτυπουσα" να αλλάξουν θέση τα πουπουλάκια και το άλλαζα θέση} γιατί αλλιώς τα πουπουλάκια σαν να.. "κολλάγανε" μεταξύ τους, να το πω.. δεν ξέρω αν στο δίνω σωστά να το καταλάβεις.

Από τότε το πλένω πολύ συχνά και δεν έχω κανένα θέμα, ακολουθώ την ίδια τακτική.. ;)

Δεν μπορώ βρε κορίτσια μου... μου τη δίνει να είναι άπλυτα..! :?

Αυτό με το μπαλακι δεν το γνώριζα,ωραια ιδεα:)

Πουπουλένια μαξιλάρια δεν εχω,αλλα για να το λές κατι θα ξερεις. Εχω μόνο τα απλά στα οποία βαζω καλύματα και είμαι ησυχη.Τα πλένω τακτικα μαζί με το καλυμα του στρωματος και τα μαξιλάρια πολύ αραια και μόνο μια φορα,γιατί πιστευω πως χανουν τη φορμα τους και με ενοχλούν πολύ στον υπνο.Μετα απλά αγοραζω καινούρια...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Αντιγόνη, η Αθήνα δεν σε καλωσόρισε με τον καλύτερο τρόπο, έτσι; :(

Καλά να είμαστε, να δουλεύουμε και να πληρώνουμε χαράτσια! Ξεκουράσου τουλάχιστον και σε παρακαλώ βάλε τον σκύλο να κατουρήσει την πόρτα της γειτόνισσας :tongue:

υ.γ. για το ανέβασμα φωτογραφιών μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το imageshack, ρίξε μια ματιά, δεν νομίζω να σε δυσκολέψει. Ότι θες ρώτα.

ΕΓΩ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ????Εκανα λογαριασμό αλλα από εκει και μετα το χαος!:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...