Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Losr είπε:

Ναι καταλαβα. Το έχω ξανακουσει αυτό που λες. Είχες κάνει την κλασσική η αυτήν με την νέα μέθοδο?

με την κλασική είχα κάνει, αλλά νομίζω και οι δύο μέθοδοι είναι εξίσου καλές..

πρίν από 3 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Καλησπέρα και απο εμένα! Και εγώ στον Ίδιο γιατρό είμαι. Μέσα σε ένα χρόνο μαζέψαμε 6 έμβρυα 3ων ημερών εκ των οποίων τα 2 ήταν άριστα σε αριθμό κυττάρων και μορφολογία, ένα άριστο σε μορφολογία με μικρότερο αριθμό κυττάρων και 3 μέτρια. Είχαμε πρόβλημα με το σπερμα αλλά και ο οργανισμός μου επίσης μας έκανε νερά. Μια φορά μόνο ανταποκρίθηκε στα φάρμακα. Έκανα 5 ωοληψιες. Είμαι 38 με φυσιολογική αμη. Μεταφέραμε τα 3 άριστα και έμεινα έγκυος σε ένα μωρό. Και εγώ πιστεύω ότι αν επιμείνεις λίγο, θα βρεθούν τα εμβρυακια που θα μείνουν. Καλό κουράγιο και υπομονή! 

χαίρομαι πολύ που τα κατάφερες! πρέπει να βρούμε το κουράγιο και την υπομονή όπως λες για τη συνέχεια γιατί φαίνεται να αγνοούνται προς το παρόν! ίσως και λόγω του σοκ της δεύτερης αποτυχίας.. σε ευχαριστώ πολύ όπως και νά'χει!!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Εβαψα τα νυχάκια,καθάρισα και τα τζάμια,ξύπνησε και το περιστερίδιο

Μια χαρα τα πρόλαβα όλα!!

Σας χαιρετώ για την ώρα..

Πάω να ετοιμαστώ γιατί εχω μάθημα αργότερα

Μπραβο που βρηκες χρόνο και για εσενα.

Εμένα τα νύχια μου είναι στη χειρότερή τουςκατασταση αλλα που θα παει θα τα συνεφέρω:)

Καλό μαθημα!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ιωάννινα μένω αλλά καταγωγή από Κοζάνη. σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια εύχομαι κ εσείς να τα πάτε όλο και καλύτερα στο σχολείο. διαβάζω τα νέα σας στα πεταχτά κ τα σχόλια των κοριτσιών απλά δεν προλαβαίνω να σχολιάσω. δεν έχω πολλά να σου πω για το θέμα με το σχολείο μόνο ένα περιστατικό. η κόρη μίας γνωστής μου 4ρτη δημοτικού μου λέει η μαμά της την κάλεσαν στο σχολείο γιατί η μικρή δεν παρακολουθεί, δεν συμμετέχει, δείχνει ότι βαριέται κ αντιδρά σε παρατηρήσεις κλπ. όταν λοιπόν τη ρώτησα γιατί όλα αυτά μου είπε η μικρή ότι ο δάσκαλος που έχουνε είναι μεγάλος σε ηλικία, ντύνεται όπως να ναι κ μυρίζει κ γενικώς λέει δεν μου αρέσει η φάτσα του. άκου τώρα τι σκέφτεται ένα παιδί δημοτικού έτσι; μου έκανε πολύ εντύπωση. η δε μάνα της ήταν έξαλλη. τώρα τι να σου πω μήπως φταίει κάτι ανάλογο κ στην δική σας περίπτωση;

κ κάτι άλλο, γιατί το λες φιογκάκι το παιδί;

Νομίζω πως μέσες-άκρες κάπως έτσι είναι. Η δασκάλα του δεν κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον του μικρού και ο μικρός μου αφήνει το μυαλό του αλλού... :?

Φιογκάκι λέω το παιδί μου, γιατί αυτό ακριβώς είναι. Ο φιόγκος που περικλύει τη ζωή μου και την κάνει όμορφη... που κάθε μέρα λιγάκι τον "λύνω" και ανοίγω όλα τα μαγικά που μου δίνει.. αγάπη άνευ όρων...

πωπω πόσες φορές βρε κορίτσια θυμάμαι τις εποχές που κανόνιζα να βγώ έξω κ ετοιμαζόμουν με την ησυχία μου, έβαζα τα καλά μου, βαφόμουν, κρέμες αρώματα κλπ μαλλί στην τρίχα κ έβγαινα έξω. τώρα όταν θα βγώ, σπάνια δηλαδή 5 λεπτά ντύσιμο κ λίγο κονσίλερ γιατί οι κύκλοι θα φτάσουν στο πάτωμα σε λίγο - είναι κ κληρονομικό. τέλοσπαντων.

κ κάτι άλλο που τελευταία με απασχολεί είναι ότι πριν τα παιδιά κ την κρίση ψώνιζα για μένα απ όλα. τώρα μόνο για τα παιδιά θέλω να ψωνίζω - όταν ψωνίζω διότι κ αυτά κομμένα, ότι είχα στο μικρό θα βάλει η μικρή κ ότι μας χαρίζουνε άντε κ κανένα δώρο κ τίποτα που θα της πάρω εγώ. είναι φυσιολογικό να θέλω να παίρνω μόνο για τα παιδιά;

Νομίζω πως κάπως έτσι είναι για όλους.. αλλάζει η ζωή μας, προχωράει και αλλάζουν και οι προτεραιότητες μας...

777885dugw57gt25.gif

Γεια σας κορίτσια!

Ηλιαχτίδα πολύ ωραία τα παπούτσια!Καλοφόρετα

Οι δουλειές καλά κρατούν...

Βρήκα ευκαιρία που κοιμάται ο γιόκας μου και έπλυνα δύο παντζούρια και τις σίτες,το μπαλκόνι και καυτέβασα και τη μία κουρτίνα και την έβαλα πλυντήριο.Η άλλη είναι ήδη πλυμένη,οπότε το βράδυ προβλέπω να κρεμάμε τις δυο κουρτίνες με τον συζυγάτο.

Και μη γελάσετε...Τωρα που μούλιασαν τα ποδαράκια,πάω να τρίψω καμιά φτέρνα και να να ανανεώσω το χρώμα στα νυχάκια!!!Θα δοκιμάσω ενα καινούριο σμαραγδί που πήρα πρόσφατα

Δεν αφήνω καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη!!!

Πουλί, έχεις ξεπουπουλιαστεί από τις τόσες δουλίτσες!!!! Πω πω πόσα έχεις κάνει τελευταία!!!

Μπράβο για το φτιάξιμο του ποδαριού!!! ;););)

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα καλό μήνα κ από μένα. γέννησα κ η μικρή πλέον κοντεύει 2 μηνών. ταλαιπωρήθηκα λίγο στην αρχή από πονοκεφάλους ως παρενέργεια μου είπαν από την επισκληρήδιο. τώρα όλα καλά. στέλνω τον μικρό λίγες ώρες παιδικό, αν και φοβάμαι τις ιώσεις για την μικρή αλλά παίρνω κ εγώ μία ανάσα γιατί βοήθεια άλλη δεν έχω.

στο σπίτι χαμός, τακτοποιώ κ μόλις έρχονται οι άντρες γίνεται πάλι ανάστα ο κύριος. τα βλέπω κ τρελαίνομαι αλλά κοιτάω μετά τα παιδάκια μου κ λέω δεν πειράζει κ λίγη σκόνη κ λίγα τρίμματα από τα μπισκοτάκια που τρώει ο γιαννάκης.

ο μικρός μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει την ζήλια του με έντονο τρόπο. βλέπω ότι την αγαπάει, θέλει να τη φιλάει κ να τη χαιδεύει. όταν θηλάζω από πάνω μου κ αυτός. ξεσπάει όμως αλλού, πετάει τα παιχνίδια του κάτω κ άλλα πράγματα, δεν θέλει τον παππού κ τη γιαγιά, όταν θυμώνει μας λέει φύγετε, τα πηγαίναμε καλά με το κόψιμο της πάνας κ τώρα έχουμε ένα πισωγύρισμα κ άλλα τέτοια. αλλά μωρέ κ αυτός μικρούλης είναι μόλις 2,5 χρονών. θα μάθει που θα πάει. το καλό είναι ότι έστω κ για ένα μισάωρο άρχισε να παίζει με τα παιχνίδια του.

κορίτσια κ εγώ ζήλεψα κ θα θελα πολύ να βρίσκομαι στο swap αλλά είμαι αρκετά χιλιόμετρα μακρυά. εδώ δεν ξέρω αν οργανώνονται τέτοιου είδους εκδηλώσεις, μακάρι να γίνει κ στην επαρχία. πάντως πραγματικά μπράβο σε όλες τις κοπέλες που το οργάνωσαν κ μπόρεσαν κ πήγαν πράγματα. εγώ θα στείλω στο επόμενο σίγουρα.

α κ εσείς που έχετε παιχνιδάκια κ δεν τα παίζουν τα παιδάκια σας ή όταν βαρεθούν αυτά που έχετε μην τα πετάξετε, θα ήθελα εγώ κανένα.

συγνώμη για το μεγάλο ποστ αλλά όταν προλαβαίνω γράφω, σας διαβάζω όμως.

φιλιά σε όλες

Να σου ζήσει η μικρούλα σου!!!Σε νιώθω ηρεμη παρόλη την αλλαγη και ελπίζω ετσι να νιώθεις.Το σπίτι είναι σιγουρα το τελευταιο ,φτανει να είναι ανεκτες οι συνθήκες για να ζεις ,μιας και εκει περνάς όλη την ημέρα σου.

Προτεραιοτητα εχουν τα παιδάκια σου και εσεις,να χαιρεσαι την οικογένεια σου!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ι

είναι φυσιολογικό να θέλω να παίρνω μόνο για τα παιδιά;

Και εγω το ιδιο εκανα μεχρι περιπου τα 4 του γιου μου.Δεν κοιταζα καν τις βιτρίνες,ουτε γνωριζα τι υπάρχει.Ευτυχως είχα την αδερφή μου που με φρόντιζε και ολο και κατι μου επαιρνε.Οταν όμως επρεπε να πάω καπου και δεν είχα ρούχα φρικαρα και ετσι σιγα σιγα αρχισα να φροντίζω και εμενα.Και τώρα βεβαια πιο πολύ ευχαριστιέμαι να ψωνίζω του παιδιού και οχι εμενα,ασε που μετα δεν περισσευουν τα χρήματα ....

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Το φιογκάκι είναι πολύ όμορφο αντράκι (φτού φτου).....να το δέσεις φιόγκο και να του δίνεις φιλάκια......εχτές είχε πλάκα...δείτε διάλογο

- Ειρήνη "λοιπόν διαλέξαμε παιχνίδια, φεύγουμε Βάσια μου"

- Βάσια "Απο το τώρα βρε Ειρήνη, δείτε και εκείνες τις σακούλες, έχει μέσα ολοκληρωμένα παιχνίδια, δεν τα βγάλαμε για να μην χάσουμε κομμάτια"

Το φιογκάκι έκανε δειλά βήματα προς τα εκεί.....

- Ειρήνη "τι το είπες τώρα αυτό????"

-Φιογκάκι "πάμε και απο εκεί, δεν είδαμε τίποτα, θα πάμε και εκεί????"

μέχρι να ρωτήσει την μαμά του είχε φτάσει κιόλας χιχιχιχιχι

Φιογκίδιο σκέτο με τσαχπίνικο χαμόγελο που σε κερδίζει αμέσως!

Ειρήνη μου γίνεται αυτό?Δεν το ξερα...:rolleyes:Τα δικά μου που είναι πουπουλένια να τα βάλω λες?Πόσο καιρό θέλουν μετά να στεγνώσουν??

Μυρτούλα μου,

Εγώ, όπως ίσως ξέρεις, είμαι της θεωρίας του "όλα πλένονται"! Με αυτή τη λογική λοιπόν, το μόνο που με απασχολεί είναι ο τρόπος που θα πλύνω κάτι ώστε να παραμείνει "εντάξει".

Πουπουλένιο, είναι το μαξιλαράκι του φιογκιδίου. Μου είχαν πει να μην το πλύνω αλλά εγώ... δεν άντεχα να το βλέπω άπλυτο! :rolleyes: Το βαλα λοιπόν, σε μικρό πρόγραμμα μαζί με ένα μπαλάκι του τένις και πλύθηκε μια χαρά.

Το πρόβλημα που είχα ήταν πως όταν στέγνωνε έπρεπε να του αλλάζω θέσεις {δηλαδή στέγνωνε λίγο από τη μία μεριά, το "χτυπουσα" να αλλάξουν θέση τα πουπουλάκια και το άλλαζα θέση} γιατί αλλιώς τα πουπουλάκια σαν να.. "κολλάγανε" μεταξύ τους, να το πω.. δεν ξέρω αν στο δίνω σωστά να το καταλάβεις.

Από τότε το πλένω πολύ συχνά και δεν έχω κανένα θέμα, ακολουθώ την ίδια τακτική.. ;)

Δεν μπορώ βρε κορίτσια μου... μου τη δίνει να είναι άπλυτα..! :?

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνη μου και πάλι εσύ ξερεις.Εμεις απλά προσπαθούμε να βρούμε τροπους:rolleyes:.Μαλλον ετσι είναι ο μικρός...

Το ξέρω αδερφή και ξέρεις πως δεν "παρεξηγώ" καμία άποψη! Αλίμονο!

Αλλά σκέψου.. ούτε η eurodisneyland δεν του έδωσε κίνητρο... :|:neutral:

777885dugw57gt25.gif

Μπραβο που βρηκες χρόνο και για εσενα.

Εμένα τα νύχια μου είναι στη χειρότερή τουςκατασταση αλλα που θα παει θα τα συνεφέρω:)

Καλό μαθημα!:):)

Γιατί παιδί μου?

Αν χρειαστείς καμία βοήθεια. ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΙΣ!

777885dugw57gt25.gif

Το φιογκάκι είναι πολύ όμορφο αντράκι (φτού φτου).....να το δέσεις φιόγκο και να του δίνεις φιλάκια......εχτές είχε πλάκα...δείτε διάλογο

- Ειρήνη "λοιπόν διαλέξαμε παιχνίδια, φεύγουμε Βάσια μου"

- Βάσια "Απο το τώρα βρε Ειρήνη, δείτε και εκείνες τις σακούλες, έχει μέσα ολοκληρωμένα παιχνίδια, δεν τα βγάλαμε για να μην χάσουμε κομμάτια"

Το φιογκάκι έκανε δειλά βήματα προς τα εκεί.....

- Ειρήνη "τι το είπες τώρα αυτό????"

-Φιογκάκι "πάμε και απο εκεί, δεν είδαμε τίποτα, θα πάμε και εκεί????"

μέχρι να ρωτήσει την μαμά του είχε φτάσει κιόλας χιχιχιχιχι

Φιογκίδιο σκέτο με τσαχπίνικο χαμόγελο που σε κερδίζει αμέσως!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Παιδί μου, είναι Παπατρεχόπουλος! Πρωτο-ξάδερφος του Παπατρεχίδη! Δεν τον προλαβαίνεις!!! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Τελειώσαμε το διάβασμα με το φιογκάκι, έκανα ένα μανικιούρ στα νυχάκια μου {αλλά δεν πρόλαβα να τα βάψω...:rolleyes:} και ήρθε μία φιλη και της έκανα τα φρυδάκια της.

Θα ετοιμαστούμε για αγγλικά... :| .

Σας φιλώ όλες!

777885dugw57gt25.gif

Μυρτούλα μου,

Εγώ, όπως ίσως ξέρεις, είμαι της θεωρίας του "όλα πλένονται"! Με αυτή τη λογική λοιπόν, το μόνο που με απασχολεί είναι ο τρόπος που θα πλύνω κάτι ώστε να παραμείνει "εντάξει".

Πουπουλένιο, είναι το μαξιλαράκι του φιογκιδίου. Μου είχαν πει να μην το πλύνω αλλά εγώ... δεν άντεχα να το βλέπω άπλυτο! :rolleyes: Το βαλα λοιπόν, σε μικρό πρόγραμμα μαζί με ένα μπαλάκι του τένις και πλύθηκε μια χαρά.

Το πρόβλημα που είχα ήταν πως όταν στέγνωνε έπρεπε να του αλλάζω θέσεις {δηλαδή στέγνωνε λίγο από τη μία μεριά, το "χτυπουσα" να αλλάξουν θέση τα πουπουλάκια και το άλλαζα θέση} γιατί αλλιώς τα πουπουλάκια σαν να.. "κολλάγανε" μεταξύ τους, να το πω.. δεν ξέρω αν στο δίνω σωστά να το καταλάβεις.

Από τότε το πλένω πολύ συχνά και δεν έχω κανένα θέμα, ακολουθώ την ίδια τακτική.. ;)

Κοριτσια καλησπερα!Ειρηνη μου να σε ρωτησω κατι?εχω το ιδιο κολλημα με σενα και πλενω τα παντα!αυτες τις μερες εκανα και εγω παρομοιες δουλιτσες,επλυνα τα παντα...ενα απο αυτα ηταν το μπουφαν του αντρα μου,το οποιο ειναι πουπουλενιο.Αφου στεγνωσε μου φαινεται καπως....σαν να εχει ξεφουσκωσει...μπορω να κανω κατι για να φτιαξει?λετε να το κατεστρεψα???:oops:

Μυρτούλα μου,

χα χα χα χα χα

Σιγά που δεν θα τα 'πλενες!!! :lol::lol::lol::lol:

Θα τα πλύνω κι εγώ! Νέοι ορίζοντες ανοίγονται στο πλυντήριό μου! Βρε λέτε να τα βάλω και στεγνωτήριο ?!?!?!

Μπρίκια κολλάμε; ;)

χα χα χα χα χα

Σιγά που δεν θα τα 'πλενες!!! :lol::lol::lol::lol:

Θα τα πλύνω κι εγώ! Νέοι ορίζοντες ανοίγονται στο πλυντήριό μου! Βρε λέτε να τα βάλω και στεγνωτήριο ?!?!?!

Εγώ τα μαξιλάρια όταν τα έβαλα πλυντήριο έχασαν την φόρμα τους, όχι όλα....οπότε τα κάνω στο χέρι...γεμίζω σαπουνάδα την μπανιέρα τα χώνω μέσα τα πλένω, στραγγίζω και άπλωμα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...