Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 23 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Είναι καινούριος γιατρός αυτός τώρα που μου τα είπε αυτά επειδή θα αλλάξω για την επόμενη προσπάθεια !!! Αλλά συγνώμη ρε κορίτσια εσείς σε ποιους γιατρούς πάτε ; Μόνο εγώ πέφτω στους λάθος ; 😂 μικροβιωμα έκανα πριν ένα μισή μήνα και ήταν καθαρό 91% γαλακτοβακυλους έδειξε και πήρα και υπόθετα γαλακτοβακυλους για δέκα μέρες καλλιέργεια έκανα τώρα πάλι για να δούμε 

μην πεσεις στην παγιδα επειδη απογοητευτηκες απο τον προηγουμενο, να πας σωνει και ντε με κλειστα ματια στον επομενο και να κανεις οτι του ερθει. ψαξου λιγο πρωτα. διαβασε. ακου γνωμες, και δεν λεω μονο ομοιοπαθουσων, αλλα μιλα με τους αλλους γιατρους που εχεις και ρωτα τους πως τους ακουγονται ολα αυτα για τα φαρμακα κ τις αντιβιωσεις κτλ. παντως ειμαι σιγουρη πως χλαμυδια και ερπη δεν εχετε. τσαμπα αντιβιωση θα φας κ μετα αντε ξανα μανα να στρωσεις τους γαλακτοβακιλους. κολπικα εννοω, που εκει σε καιει. αν ειχατε εστω ενας απ τους δυο σας δεν θα το ειχε εκδηλωσει ποτε , μια καλλιεργεια δεν θα το χε δειξει;; τι κουλα ακουω… για μενα κανε εκει τον προεμφυτευτικο να εισαι σιγουρη τι εμβρυα μεταφερεις κι απο κει κι επειτα ολα αυτα που ακουω ειναι λιγο να χαμε να λεγαμε… και για τα αιματολογικα φαρμακα και την κορτιζονη, ακουμε μονο τους αντιστοιχους γιατρους. τιποτα προληπτικα. οπως και για τα φαρμακα σακχαρου θυρεοειδη ακουμε μονο τον ενδοκρινολογο.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαβάζω πως συναντηθήκατε στο swap της Βασιας και πολύ ζηλευω.Ελπίζω στο εγγύς μελλον να κανουμε μια συνάντηση και να βρεθούμε όλες από κοντα.

Πολύ θα ήθελα να κατάφερνες να έρθεις και συ. Μακάρι να μέναμε πιο κοντά! :D

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρήνη μου εχεις συζητησει πιο ανοιχτα με τη δασκάλα του?Δεν είναι απαραιτητο να της κανεις παρατηρηση ούτε να την θίξεις, αλλα να της θεσεις τους προβληματισμούς σου.Ισως ακόμη και η ιδια να βρει καποιον τροπο.

Ναι συμφωνω πως πρεπει να μαθει ο μικρος να προσαρμόζεται ,αλλα είναι παιδι και τα παιδια δεν μπορουν να σκεφτούν με τον ιδιο τροπο που σκεφτόμαστε εμεις.Εμεις πρεπει να μπόυμε στο μυαλό τους και να δουμε πως λειτουργουν.

Δοκίμασε να τον παρακινήσεις με κατι και μην του βάζεις μακροχρονους στόχους,τα παιδια ξεχνιούνται.

Πες του πχ,ανείσαι προσεκτικός στο μαθημα και μου πει καλά λόγια η δασκάλα την Παρασκευη θα πάμε στο allou(οπου νομίζεις εσύ πως του αρέσει και καθιερωσε το καθε φορα με κατι διαφορετικο).Παραλληλα θυμιζε του καθε πρωι τον στοχο του και βεβαια πες του πως δεν θα ανεχτεις την προκλητική συμπεριφορα απέναντι στην δασκάλα του,αυτός είναι κανόνας συμπεριφορας.

Συγγνώμη αν μπαίνω σε ξενα χωραφια αλλα πολλές φορες και εγώ ψαχνω γνωμες σε τετοια θεματα και από αλλους, και ελπίζω να σε βοηθήσω. :)

Αχ αδερφή... αυτό ήταν ένας από τους τρόπους που δοκίμασα πέρσι... :?:? Και το δοκίμασα και σε εβδομαδιαία βάση, για να του φαίνεται μικρό το διάστημα προσπάθειας.... τίποτα...:|

Μέχρι που φέτος, στην αρχή της χρονιάς που και πάλι τον συμβούλευα του είχα τάξει πως αν κάνει μεγάλη προσπάθεια να είναι ήσυχο παιδάκι φέτος θα τον πάμε στην eurodisneyland {με τι λεφτά δεν ξέρω!} και είχε ξετρελαθεί... τίποτα.. τζίφος κι αυτό... :oops:

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα καλό μήνα κ από μένα. γέννησα κ η μικρή πλέον κοντεύει 2 μηνών. ταλαιπωρήθηκα λίγο στην αρχή από πονοκεφάλους ως παρενέργεια μου είπαν από την επισκληρήδιο. τώρα όλα καλά. στέλνω τον μικρό λίγες ώρες παιδικό, αν και φοβάμαι τις ιώσεις για την μικρή αλλά παίρνω κ εγώ μία ανάσα γιατί βοήθεια άλλη δεν έχω.

στο σπίτι χαμός, τακτοποιώ κ μόλις έρχονται οι άντρες γίνεται πάλι ανάστα ο κύριος. τα βλέπω κ τρελαίνομαι αλλά κοιτάω μετά τα παιδάκια μου κ λέω δεν πειράζει κ λίγη σκόνη κ λίγα τρίμματα από τα μπισκοτάκια που τρώει ο γιαννάκης.

ο μικρός μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει την ζήλια του με έντονο τρόπο. βλέπω ότι την αγαπάει, θέλει να τη φιλάει κ να τη χαιδεύει. όταν θηλάζω από πάνω μου κ αυτός. ξεσπάει όμως αλλού, πετάει τα παιχνίδια του κάτω κ άλλα πράγματα, δεν θέλει τον παππού κ τη γιαγιά, όταν θυμώνει μας λέει φύγετε, τα πηγαίναμε καλά με το κόψιμο της πάνας κ τώρα έχουμε ένα πισωγύρισμα κ άλλα τέτοια. αλλά μωρέ κ αυτός μικρούλης είναι μόλις 2,5 χρονών. θα μάθει που θα πάει. το καλό είναι ότι έστω κ για ένα μισάωρο άρχισε να παίζει με τα παιχνίδια του.

κορίτσια κ εγώ ζήλεψα κ θα θελα πολύ να βρίσκομαι στο swap αλλά είμαι αρκετά χιλιόμετρα μακρυά. εδώ δεν ξέρω αν οργανώνονται τέτοιου είδους εκδηλώσεις, μακάρι να γίνει κ στην επαρχία. πάντως πραγματικά μπράβο σε όλες τις κοπέλες που το οργάνωσαν κ μπόρεσαν κ πήγαν πράγματα. εγώ θα στείλω στο επόμενο σίγουρα.

α κ εσείς που έχετε παιχνιδάκια κ δεν τα παίζουν τα παιδάκια σας ή όταν βαρεθούν αυτά που έχετε μην τα πετάξετε, θα ήθελα εγώ κανένα.

συγνώμη για το μεγάλο ποστ αλλά όταν προλαβαίνω γράφω, σας διαβάζω όμως.

φιλιά σε όλες

Κορίτσι μου πως είσαι?!

Χαίρομαι που προσπαθείς και πας καλά.

Σε καταλαβαίνω που λες πως δεν έχεις βοήθεια.. και με 2 παιδιά... πόσο δύσκολο! :| Κουράγιο και υπομονή σου εύχομαι και σου στέλνω την αγάπη μου!

Το σπίτι τώρα άστο... για αρκετούς μήνες θα είναι έτσι και καθόλου δεν πειράζει! Και γω που έχω 2 μεγαλύτερα βουβαλάκια {τον φιόγκο και τον άντρα μου} πάλι κάτω θα δεις διάφορα... :?

Σε φιλώ πολυ!

Υ.Γ. Εννοείται για τα παιχνίδια! Σε τι περιοχή είσαι?

777885dugw57gt25.gif

Κι εδώ είναι τα καινούργια μου παπουτσάκια!!!

Το έχω καταχαρεί που τα κατάφερα να τα αγοράσω!!!

pa010223.jpg

scaled.php?server=96&filename=pa010224.jpg&res=landing

Είναι αυτά που μου έλεγες πως φοράς στα μαθήματα?

Ωραιότατα!!! Με γεια κορίτσι μου!!! Να τα ευχαριστηθείς! ;)

Υ.Γ. Το χρώμα που διάλεξες σου είπα πως το... ΛΑΤΡΕΥΩ????!!! Ναι? Να στο ξαναπώ τότε!!! :tongue:

777885dugw57gt25.gif

Είναι αυτά που μου έλεγες πως φοράς στα μαθήματα?

Ωραιότατα!!! Με γεια κορίτσι μου!!! Να τα ευχαριστηθείς! ;)

Υ.Γ. Το χρώμα που διάλεξες σου είπα πως το... ΛΑΤΡΕΥΩ????!!! Ναι? Να στο ξαναπώ τότε!!! :tongue:

Ναι Ειρηνη μου, αυτα ειναι!

Σ' ευχαριστω!

Το χρωματακι το λατρεψα κι εγω. Εβαλα και πεδιλακι το Σαββατο, που ειχα κοσμο, για να το δειξω. Για τα ποδαρακια μου να μην το συζητησω. Ξαλαφρωσαν. Πεταωωωωω!!! Σ'ευχαριστω! Το ειχα πολυ αναγκη. Φιλια πολλα!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν θα σου πω τι συνέβη με εμένα όταν ήμουνα μικρή, παρόλο που δεν ήμουνα ζωηρή.

Γενικά δεν άντεχα να με προσβάλει κανείς (καλά, ακόμα εννοείται) και θεωρούσα ντροπή να μου κάνουν παρατήρηση στην τάξη. Αυτό μεγάλη υπόθεση. Εάν η παρατήρηση είναι μπενάκης - βγαινάκης.. δύσκολα τα πράγματα.

Στο σπίτι είχα γενικά ελευθερία και επιλογές.

Κατάλαβα νωρίς ότι εάν είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου, στο σπίτι θα είναι όλα μέλι γάλα. Οπότε "δούλευα" στο σχολείο, ώστε να έχω τις ¨"ανέσεις" μου στο σπίτι. Π.χ. κοπάνα και χουχούλιασμα μια μέρα που δεν θα είχα καθόλου διάθεση. ¨Ομως στους βαθμούς πρώτη!

Ίσως πιάσει λοιπόν και με τον φιόγκο.

Γενικά, και έξω από το χορό καθώς είμαι σου λέω: το παιδί σου είναι σίγουρα και ώριμο γαι την ηλικία του και χαρισματικό. Η λύση θα βρεθεί. Μην αγχού!

Ευχαριστώ πολύ για το μήνυμά σου.

Γενικά, έχω αρχίσει να πιστεύω πως ο μικρός μου έτσι είναι και λίγο θα δούμε αλλαγή. Αλλά έστω και μια μικρή αλλαγή θα είναι μεγάλη υπόθεση και αυτό ειναι που ζητάω. Δεν θέλω να μεταλλαχτεί γιατί καταλαβαίνω πως ακόμα είναι σχετικά μικρός αλλά να μου δείξει μία προσπάθεια. Ακόμα και αυτό θα του το επιβραβεύσω...

Για να δούμε.. :|

777885dugw57gt25.gif

Καλό μήνα σε όλες!

Η επιχείρηση ξεσκαρτάρισμα καλά κρατεί. 2 ντουλάπια άδειασα και συνεχίζω!

Σε λίγο θα την "πέσω" και στα συρτάρια της κουζίνας. Αλλά εκεί δύσκολα να πετάξω εργαλεία που δεν πολυ-χρησιμοποιώ. Γιατί δεν ξέρεις πότε θα μου έρθει να κόψω το καρότο σχεδιάτο. τον πετάς τον κόφτη? δεν τον πετάς...

Μόνο στεναχωριέμαι γιατί δεν έχω πάντα να δώσω τα πράγματα. Ότι δεν έχει αποδέκτη το αφήνω σε χωριστή καθαρή σακούλα δίπλα στον κάδο. Εξαφανίζονται στα γρήγορα ευτυχώς.

Φιλιάαααα

Μπράβο και χίλια εύγε για τον χώρο που εξοικονομείς και θα σου φανεί σωτήριος και λυτρωτικός στην καθημερινότητα σου! ;)

Φυσικά και δεν τον πετάς! Αλίμονο! Απλώς, βρες πως να τα τακτοποιήσεις ώστε να σου πιάνουν τον ελάχιστον χώρο ειδικά αυτά που δεν χρησιμοποιείς συχνά.;)

Καλά κουράγια!

777885dugw57gt25.gif

Ναι Ειρηνη μου, αυτα ειναι!

Σ' ευχαριστω!

Το χρωματακι το λατρεψα κι εγω. Εβαλα και πεδιλακι το Σαββατο, που ειχα κοσμο, για να το δειξω. Για τα ποδαρακια μου να μην το συζητησω. Ξαλαφρωσαν. Πεταωωωωω!!! Σ'ευχαριστω! Το ειχα πολυ αναγκη. Φιλια πολλα!!!

Πολύ του γούστου μου! ;)

Αχ και γω!! Σκέφτομαι μάλιστα να το βάλω και γω σήμερα στα πόδια! Ζήλεψα !!! :tongue::tongue::tongue:

Υ.Γ. Ευχαριστώ και είναι χαρά μου! :D:D

777885dugw57gt25.gif

Ιωάννινα μένω αλλά καταγωγή από Κοζάνη. σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια εύχομαι κ εσείς να τα πάτε όλο και καλύτερα στο σχολείο. διαβάζω τα νέα σας στα πεταχτά κ τα σχόλια των κοριτσιών απλά δεν προλαβαίνω να σχολιάσω. δεν έχω πολλά να σου πω για το θέμα με το σχολείο μόνο ένα περιστατικό. η κόρη μίας γνωστής μου 4ρτη δημοτικού μου λέει η μαμά της την κάλεσαν στο σχολείο γιατί η μικρή δεν παρακολουθεί, δεν συμμετέχει, δείχνει ότι βαριέται κ αντιδρά σε παρατηρήσεις κλπ. όταν λοιπόν τη ρώτησα γιατί όλα αυτά μου είπε η μικρή ότι ο δάσκαλος που έχουνε είναι μεγάλος σε ηλικία, ντύνεται όπως να ναι κ μυρίζει κ γενικώς λέει δεν μου αρέσει η φάτσα του. άκου τώρα τι σκέφτεται ένα παιδί δημοτικού έτσι; μου έκανε πολύ εντύπωση. η δε μάνα της ήταν έξαλλη. τώρα τι να σου πω μήπως φταίει κάτι ανάλογο κ στην δική σας περίπτωση;

κ κάτι άλλο, γιατί το λες φιογκάκι το παιδί;

Τα παππουτσάκια όντως πολύ ωραία. έχω περίπου ίδια πιο έντονο πράσινο κ πιο στρογγυλεμένη μύτη. τα χω κατα ευχαριστηθεί με τζίν με φούστα - φόρεμα κ πολύ άνετα. νομίζω ότι είναι κ της ίδιας μάρκας αν θυμάμαι καλά. έχουν μείνει όμως ένα χρόνο σχεδόν στο ντουλάπι λόγω εγκυμοσύνης κ τώρα λόγω εγκλεισμού στο σπίτι.

πωπω πόσες φορές βρε κορίτσια θυμάμαι τις εποχές που κανόνιζα να βγώ έξω κ ετοιμαζόμουν με την ησυχία μου, έβαζα τα καλά μου, βαφόμουν, κρέμες αρώματα κλπ μαλλί στην τρίχα κ έβγαινα έξω. τώρα όταν θα βγώ, σπάνια δηλαδή 5 λεπτά ντύσιμο κ λίγο κονσίλερ γιατί οι κύκλοι θα φτάσουν στο πάτωμα σε λίγο - είναι κ κληρονομικό. τέλοσπαντων.

κ κάτι άλλο που τελευταία με απασχολεί είναι ότι πριν τα παιδιά κ την κρίση ψώνιζα για μένα απ όλα. τώρα μόνο για τα παιδιά θέλω να ψωνίζω - όταν ψωνίζω διότι κ αυτά κομμένα, ότι είχα στο μικρό θα βάλει η μικρή κ ότι μας χαρίζουνε άντε κ κανένα δώρο κ τίποτα που θα της πάρω εγώ. είναι φυσιολογικό να θέλω να παίρνω μόνο για τα παιδιά;

Γεια σας κορίτσια!

Ηλιαχτίδα πολύ ωραία τα παπούτσια!Καλοφόρετα

Οι δουλειές καλά κρατούν...

Βρήκα ευκαιρία που κοιμάται ο γιόκας μου και έπλυνα δύο παντζούρια και τις σίτες,το μπαλκόνι και καυτέβασα και τη μία κουρτίνα και την έβαλα πλυντήριο.Η άλλη είναι ήδη πλυμένη,οπότε το βράδυ προβλέπω να κρεμάμε τις δυο κουρτίνες με τον συζυγάτο.

Και μη γελάσετε...Τωρα που μούλιασαν τα ποδαράκια,πάω να τρίψω καμιά φτέρνα και να να ανανεώσω το χρώμα στα νυχάκια!!!Θα δοκιμάσω ενα καινούριο σμαραγδί που πήρα πρόσφατα

Δεν αφήνω καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη!!!

Διαφημίσεις

4) Έβαλα ένα ακόμα πλυντήριο με τα μαξιλάρια ύπνου μας. Το χρειαζόντουσαν πολύ. Τώρα τα έχω πάνω στην απλώστρα και στεγνώνουν.

:rolleyes:

Ειρήνη μου γίνεται αυτό?Δεν το ξερα...:rolleyes:Τα δικά μου που είναι πουπουλένια να τα βάλω λες?Πόσο καιρό θέλουν μετά να στεγνώσουν??

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

κ κάτι άλλο που τελευταία με απασχολεί είναι ότι πριν τα παιδιά κ την κρίση ψώνιζα για μένα απ όλα. τώρα μόνο για τα παιδιά θέλω να ψωνίζω - όταν ψωνίζω διότι κ αυτά κομμένα, ότι είχα στο μικρό θα βάλει η μικρή κ ότι μας χαρίζουνε άντε κ κανένα δώρο κ τίποτα που θα της πάρω εγώ. είναι φυσιολογικό να θέλω να παίρνω μόνο για τα παιδιά;

Ε ναι, οι προτεραιότητες αλλάζουν πλέον....μια χαρά σε βρίσκω ;)

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Εβαψα τα νυχάκια,καθάρισα και τα τζάμια,ξύπνησε και το περιστερίδιο

Μια χαρα τα πρόλαβα όλα!!

Σας χαιρετώ για την ώρα..

Πάω να ετοιμαστώ γιατί εχω μάθημα αργότερα

Ειρήνη μου γίνεται αυτό?Δεν το ξερα...:rolleyes:Τα δικά μου που είναι πουπουλένια να τα βάλω λες?Πόσο καιρό θέλουν μετά να στεγνώσουν??

Οχι,τα πουπουλένια δεν πλένονται,ούτε τα μεταξοβαμβακα,μονο τα απλά.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Αχ αδερφή... αυτό ήταν ένας από τους τρόπους που δοκίμασα πέρσι... :?:? Και το δοκίμασα και σε εβδομαδιαία βάση, για να του φαίνεται μικρό το διάστημα προσπάθειας.... τίποτα...:|

Μέχρι που φέτος, στην αρχή της χρονιάς που και πάλι τον συμβούλευα του είχα τάξει πως αν κάνει μεγάλη προσπάθεια να είναι ήσυχο παιδάκι φέτος θα τον πάμε στην eurodisneyland {με τι λεφτά δεν ξέρω!} και είχε ξετρελαθεί... τίποτα.. τζίφος κι αυτό... :oops:

Ειρηνη μου και πάλι εσύ ξερεις.Εμεις απλά προσπαθούμε να βρούμε τροπους:rolleyes:.Μαλλον ετσι είναι ο μικρός...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...