Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 14/3/2025 at 10:20 ΜΜ, cant_wait είπε:

αμήν! μακάρι να τα καταφέρουμε,  κι εγώ αυτό ελπιζω δηλαση να έτυχε η δοτρια να είχε δωσει πολυ καλα ωαρια και τη δεύτερη φορά (ήταν η δεύτερη ωοληψία της) να τη ζορισαν και να έβγαλες κακής ποιότητας ωαρια ! όμως εγω τα πλήρωσα και τα πίστεψα και τα ονειρεύτηκα..... δεν έχω ιδέα τι άλλο να κάνω.... σκέψου κάθε φορά που μου λένε όλα τέλεια ειμαι πιο απογοητευμενη από πριν , γιατί δνε βρίσκω τίποτα να διορθώσω..... δεν ξερω αν με καταλαβαίνει καμία.....

Εγώ εδώ..η πρώτη δοτρια κουβά.. λογικά πήρες την μισή δότρια..η άλλη μισή τι έκανε?

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Kαλημέρα και καλό μήνα για όλες μας!Σήμερα δεν εχω πολλές δουλίτσες να κάνω και ξεκίναω σίδερο γιατί εχω αρκετα ρούχα που περιμένουν.:)

Ηλιαχτίδα,να είσαι πολύχρονη και ευτυχισμένη!:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα σας. καλη εβδομαδα και καλο μηνα

ηλιαχτιδα πολυχρονη

μαμαβασια μπραβο που βρεθηκατε και πηγε καλα το εγχειρημα... αν σου πω οτι ζηλευω και ειμαι στο τσακ να στησω κατι αναλογο εδω θα με πιστεψεις; απλα δεν ξερω τι πρεπει να κανω....

το σπιτι ειναι οκ σε γενικες γραμμες. εχω να μαζεψω και να απλωσω ρουχα να τελειωσω τον παγκο και να βαλω το φαγητο να γινεται

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

καλημερα σας. καλη εβδομαδα και καλο μηνα

ηλιαχτιδα πολυχρονη

μαμαβασια μπραβο που βρεθηκατε και πηγε καλα το εγχειρημα... αν σου πω οτι ζηλευω και ειμαι στο τσακ να στησω κατι αναλογο εδω θα με πιστεψεις; απλα δεν ξερω τι πρεπει να κανω....

το σπιτι ειναι οκ σε γενικες γραμμες. εχω να μαζεψω και να απλωσω ρουχα να τελειωσω τον παγκο και να βαλω το φαγητο να γινεται

Γιατί να μην το στήσεις???...όρεξη να έχεις και όλα γίνονται....για τυχόν πληροφορίες και απορίες είμαι εδώ...μπορείς να μου στείλεις μήνυμα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ευχαριστώ για τις ευχές!

Τα γενέθλια μου ήταν την περασμένη Δευτέρα, αλλά μαζευτήκαμε το Σάββατο.

Το σπίτι μου είναι άψογο!!! Θέλω να κάνω μόνο ένα σκούπισμα με το swiffer να πάρει τα χνούδια, για να μη μαζέψουν σκόνη τα έπιπλα, αλλά και για να είμαι πιο ήσυχη όταν παίζει ο μικρός στο πάτωμα (δηλαδή όλη μέρα)

Ειρήνη, την Παρασκευή δε σου έδειξα τα παπούτσια που πήρα. Θα σου τα βάλω εδώ φωτογραφία σε λίγο.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημέρα καλό μήνα κ από μένα. γέννησα κ η μικρή πλέον κοντεύει 2 μηνών. ταλαιπωρήθηκα λίγο στην αρχή από πονοκεφάλους ως παρενέργεια μου είπαν από την επισκληρήδιο. τώρα όλα καλά. στέλνω τον μικρό λίγες ώρες παιδικό, αν και φοβάμαι τις ιώσεις για την μικρή αλλά παίρνω κ εγώ μία ανάσα γιατί βοήθεια άλλη δεν έχω.

στο σπίτι χαμός, τακτοποιώ κ μόλις έρχονται οι άντρες γίνεται πάλι ανάστα ο κύριος. τα βλέπω κ τρελαίνομαι αλλά κοιτάω μετά τα παιδάκια μου κ λέω δεν πειράζει κ λίγη σκόνη κ λίγα τρίμματα από τα μπισκοτάκια που τρώει ο γιαννάκης.

ο μικρός μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει την ζήλια του με έντονο τρόπο. βλέπω ότι την αγαπάει, θέλει να τη φιλάει κ να τη χαιδεύει. όταν θηλάζω από πάνω μου κ αυτός. ξεσπάει όμως αλλού, πετάει τα παιχνίδια του κάτω κ άλλα πράγματα, δεν θέλει τον παππού κ τη γιαγιά, όταν θυμώνει μας λέει φύγετε, τα πηγαίναμε καλά με το κόψιμο της πάνας κ τώρα έχουμε ένα πισωγύρισμα κ άλλα τέτοια. αλλά μωρέ κ αυτός μικρούλης είναι μόλις 2,5 χρονών. θα μάθει που θα πάει. το καλό είναι ότι έστω κ για ένα μισάωρο άρχισε να παίζει με τα παιχνίδια του.

κορίτσια κ εγώ ζήλεψα κ θα θελα πολύ να βρίσκομαι στο swap αλλά είμαι αρκετά χιλιόμετρα μακρυά. εδώ δεν ξέρω αν οργανώνονται τέτοιου είδους εκδηλώσεις, μακάρι να γίνει κ στην επαρχία. πάντως πραγματικά μπράβο σε όλες τις κοπέλες που το οργάνωσαν κ μπόρεσαν κ πήγαν πράγματα. εγώ θα στείλω στο επόμενο σίγουρα.

α κ εσείς που έχετε παιχνιδάκια κ δεν τα παίζουν τα παιδάκια σας ή όταν βαρεθούν αυτά που έχετε μην τα πετάξετε, θα ήθελα εγώ κανένα.

συγνώμη για το μεγάλο ποστ αλλά όταν προλαβαίνω γράφω, σας διαβάζω όμως.

φιλιά σε όλες

Tελείωσα με το σίδερο και πλέον δεν εχω ασιδέρωτα,για λιγο βεβαια.Εβαλα ενα πλυντήριο,εκανα τα πάνω πάνω στα μπάνια,επισκευτηκα τον κήπο,γιατί ολο και κατι υπάρχει να κανω,και μόλις ετοιμάστηκα να πάω να πάρω το πιτσιρίκι μου από το σχολείο.Για το μεσημέρι μαγειρευει η μαμα μου ,οπότε δεν ασχολούμαι.Φιλιά...

Ηλιαχτίδα με γειά σου!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Κόρες καλημέρα και καλό μας μήνα!!! ;)

Σήμερα ξύπνησα, πήγα το φιογκάκι σχολείο και έκανα δεκάδες δουλειές....:rolleyes: Προχώρησα πολλά πράγματα!

1) Πήγα βιβλιοπωλείο για κάποια πραγματάκια που μας ζήτησαν από τα αγγλικά του και έπρεπε να τα έχουμε σήμερα που έχουμε το 2ο κανονικό μάθημα.

2) Πήγα σούπερ και κρεωπολείο.

3) Άπλωσα το νυχτερινό μου πλυντήριο με τα ριχτάρια των καναπέδων.

4) Έβαλα ένα ακόμα πλυντήριο με τα μαξιλάρια ύπνου μας. Το χρειαζόντουσαν πολύ. Τώρα τα έχω πάνω στην απλώστρα και στεγνώνουν.

5) Έβαλα κιμά να βράζει, γιατί σήμερα θα φάμε μακαρόνια με κιμά. Τον λατρεύουν τα αγόρια μου!

6) Έπλυνα τα πιατικά που βγήκαν.

7) Ήρθε η κοπέλα που μου κάνει τα μαλλιά και της έκανα ένα μανικιούρ και βάψαμε και το ποδαράκι {διάλεξε σοκολά, τέλειο χρώμα!}

8 ) Ξεσκόνισα όλο το σπίτι.

Τρέχω να πάρω το φιογκάκι από το σχολείο!!! :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Δεν νομίζω πως θα βρούμε λύση... όσο και να το συζητάμε. Θα πρέπει τις ώρες που είναι στο σχολείο να είναι υπάκουος γιατί το σπίτι δεν τον καταπιέζουμε.

Λοιπόν θα σου πω τι συνέβη με εμένα όταν ήμουνα μικρή, παρόλο που δεν ήμουνα ζωηρή.

Γενικά δεν άντεχα να με προσβάλει κανείς (καλά, ακόμα εννοείται) και θεωρούσα ντροπή να μου κάνουν παρατήρηση στην τάξη. Αυτό μεγάλη υπόθεση. Εάν η παρατήρηση είναι μπενάκης - βγαινάκης.. δύσκολα τα πράγματα.

Στο σπίτι είχα γενικά ελευθερία και επιλογές.

Κατάλαβα νωρίς ότι εάν είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου, στο σπίτι θα είναι όλα μέλι γάλα. Οπότε "δούλευα" στο σχολείο, ώστε να έχω τις ¨"ανέσεις" μου στο σπίτι. Π.χ. κοπάνα και χουχούλιασμα μια μέρα που δεν θα είχα καθόλου διάθεση. ¨Ομως στους βαθμούς πρώτη!

Ίσως πιάσει λοιπόν και με τον φιόγκο.

Γενικά, και έξω από το χορό καθώς είμαι σου λέω: το παιδί σου είναι σίγουρα και ώριμο γαι την ηλικία του και χαρισματικό. Η λύση θα βρεθεί. Μην αγχού!

Καλό μήνα σε όλες!

Η επιχείρηση ξεσκαρτάρισμα καλά κρατεί. 2 ντουλάπια άδειασα και συνεχίζω!

Σε λίγο θα την "πέσω" και στα συρτάρια της κουζίνας. Αλλά εκεί δύσκολα να πετάξω εργαλεία που δεν πολυ-χρησιμοποιώ. Γιατί δεν ξέρεις πότε θα μου έρθει να κόψω το καρότο σχεδιάτο. τον πετάς τον κόφτη? δεν τον πετάς...

Μόνο στεναχωριέμαι γιατί δεν έχω πάντα να δώσω τα πράγματα. Ότι δεν έχει αποδέκτη το αφήνω σε χωριστή καθαρή σακούλα δίπλα στον κάδο. Εξαφανίζονται στα γρήγορα ευτυχώς.

Φιλιάαααα

1) Πήγα βιβλιοπωλείο για κάποια πραγματάκια που μας ζήτησαν από τα αγγλικά του και έπρεπε να τα έχουμε σήμερα που έχουμε το 2ο κανονικό μάθημα.

2) Πήγα σούπερ και κρεωπολείο.

3) Άπλωσα το νυχτερινό μου πλυντήριο με τα ριχτάρια των καναπέδων.

4) Έβαλα ένα ακόμα πλυντήριο με τα μαξιλάρια ύπνου μας. Το χρειαζόντουσαν πολύ. Τώρα τα έχω πάνω στην απλώστρα και στεγνώνουν.

5) Έβαλα κιμά να βράζει, γιατί σήμερα θα φάμε μακαρόνια με κιμά. Τον λατρεύουν τα αγόρια μου!

6) Έπλυνα τα πιατικά που βγήκαν.

7) Ήρθε η κοπέλα που μου κάνει τα μαλλιά και της έκανα ένα μανικιούρ και βάψαμε και το ποδαράκι {διάλεξε σοκολά, τέλειο χρώμα!}

8 ) Ξεσκόνισα όλο το σπίτι.

9) Πήρα το φιογκάκι από το σχολείο.

10) Επιστρέψαμε, έκανε το μπανάκι του και εγώ ετοίμασα τα ζυμαρικά.

11) Φάγαμε και έπλυνα τα πιατικά

12) Αποστείρωσα τα υλικά μας, γιατί αργότερα {αν προλάβω... :rolleyes:} θέλω να κάνω ένα πεντικιούρ και να κόψω τα πετσάκια στα χεράκια μου...!

13) Μάζεψα τα ριχτάρια που στέγνωσαν και τα έστρωσα στους καναπέδες. Κορίτσια μου ΜΟΣΧΟΜΥΡΙΖΕΙ ολο το σπίτι μαλακτικό!!! Το λατρεύω!

Σε λιγάκι θα ξεκινήσουμε διάβασμα με το φιογκάκι...

Πόσα κάνουμε ε? :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Ευχαριστώ κυρία με το μωβ φόρεμα!!!! Είσασταν υπέροχη, δεν έχω λόγια....και εγώ νόμιζα ότι θα ντρέπομαι αλλά τελικά σαν να σε ήξερα χρόνια....το ίδιο ένιωσα και με την Σοφία και την Μαριάννα!!!! Σαν να σας ήξερα χρόνια.....χάρηκα πολύ που σας γνώρισα και επιβάλλεται να οργανώσουμε καφέ όλο το γκρούπ!!!!

Χαίρομαι που βρήκατε όλες πράγματα, δεν ήθελα να φύγει καμία με άδεια χέρια!!!!

"Κυρία με το μωβ φόρεμα...!" :lol:

Σιγά μην σε άφηνα εγώ να νιώσεις "ντροπή"!!! :tongue:

Την επόμενη φορά θα πιούμε και καφεδάκι!

Εύγε και περιμένω το επόμενο! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...