Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 14/3/2025 at 10:20 ΜΜ, cant_wait είπε:

αμήν! μακάρι να τα καταφέρουμε,  κι εγώ αυτό ελπιζω δηλαση να έτυχε η δοτρια να είχε δωσει πολυ καλα ωαρια και τη δεύτερη φορά (ήταν η δεύτερη ωοληψία της) να τη ζορισαν και να έβγαλες κακής ποιότητας ωαρια ! όμως εγω τα πλήρωσα και τα πίστεψα και τα ονειρεύτηκα..... δεν έχω ιδέα τι άλλο να κάνω.... σκέψου κάθε φορά που μου λένε όλα τέλεια ειμαι πιο απογοητευμενη από πριν , γιατί δνε βρίσκω τίποτα να διορθώσω..... δεν ξερω αν με καταλαβαίνει καμία.....

Εγώ εδώ..η πρώτη δοτρια κουβά.. λογικά πήρες την μισή δότρια..η άλλη μισή τι έκανε?

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Και συνεχιζω.Απο τοτε που ξεφορτωθηκα ολα αυτα τα πραγματα που δε χρησιμοποιουσα τα χρησιμα βρηκαν επιτελους τη θεση τους και μπορω να τα προσεγγιζω πλεον πολυ ευκολα.Τα παντα εχουν τη θεση τους.Οποτε και αλλου να βρισκονται με μια μικρη τακτοποιηση μπαινουν ολα στη θεση τους γιατι ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.Και αυτο ειναι το πιο σημαντικο και το κλειδι για ενα συγυρισμενο σπιτι.Οποτε η μαμα Ειρηνη εχει απολυτο δικιο οτν λεει να ξεφορτωνομαστε για να ξενοιαζουμε.Και αφου καταφερα να το εφαρμοσω εγω μπορειτε ανετα και εσεις.ΦΙΛΑΚΙΑ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και τωρα για το σουαπ της Βασιας.Η Βασια ειναι γλυκυτατη και πολυ εξυπηρετικη.Με βοηθησε παρα πολυ και ολο μου <εχωνε> στο χερι ρουχα.Απολογισμος 2 σακουλες ρουχα για την κορη μου και ωραιοτατα παιχνιδια για το γιο μου με τα οποια ασχολειται ολο το απογευμα και μας εχει αφησει ησυχους.Η Μαριαννα ηταν ενα γλυκυτατο μωρο με ενα μωρακι αγκαλια.

Συγγνωμη που σας τα γραφω τμηματικα αλλα διαφορετικα με πεταει εξω.και τελος το Ειρηνακι.Το Ειρηνακι κοριτσακια μου ειναι οπως ακριβως το φανταζομουν γλυκυτατο και αστραφτερο.Νιωθεις αμεσως μια οικειοτητα μαζι του σαν να το ξερεις χρονια.Ο δε φιογκος <ομορφαντρας> οχι βεβαια και οτι ο μπαμπας υστερει καπου.Ειλικρινα χαιρομαι πολυ που τους γνωρισα ολους σημερα και ελπιζω στο επομενο να γνωρισω ακομα περισσοτερες:D

Κέλλυ μου,

Αυτό δεν είναι η απάντηση για μένα. Δεν μπορώ να πω στη γυναίκα ξέρεις ο μικρός μου βαριέται τον τρόπο διδασκαλίας σου γι αυτό...! Εγώ είμαι στη μέση και πρέπει να βρω έναν τρόπο ώστε και το παιδί μου να βοηθήσω και τη δασκάλα να μην την αποπάρω.

Το σύστημα διδασκαλίας είναι αυτό και εκείνος πρέπει να βρει τον τρόπο να ενσωματωθεί. Δεν είναι αργό το πως τους προχωράει στο μάθημα. Ισα ίσα το αντίθετο. Τους πάει αρκετά γρήγορα αλλά ο δικός μου βαριέται να ακούσει ακόμα και τις οδηγίες της με αποτέλεσμα πολλές φορές να μην θυμάται τι τους είπε να κάνουν με κάποια άσκηση. Δεν γίνεται να το καταφέρνουν τα περισσότερα παιδιά και το δικό μου να μην μπορεί λόγω βαρεμάρας. Αύριο μπορεί να είναι μιά άλλη δασκάλα που θα βαριέται... πως θα πάει δηλαδή η ζωή του? Ετσι θα προχωρήσει? Στο δεν μου κάνει αυτός και δεν μου κάνει ο άλλος? Η προσπάθεια του που είναι?

Ειδικά όταν έχει από πίσω του 2 γονείς σαν εμένα και τον άντρα μου, που προσπαθούμε να έχει όσες ευκαιρίες γίνεται. Συζήτηση? Συνέχεια και για τα πάντα! Τον πάμε σε παραστάσεις, θέατρο, σινεμά, παιδικές χαρές... είναι ένα παιδί που προσπαθούμε να του δίνουμε εμπειρίες.

Σε κάτι τέτοιο, όπως το σχολείο, δεν υπάρχει δημοκρατική διαδικασία. Είναι η "δουλειά" του, όπως εγώ έχω τη δική μου και ο μπαμπάς του τη δική του. Το έχουμε εξηγήσει και το έχει καταλάβει. Και πέρσι συζητούσαμε όλη τη χρονιά για το ίδιο θέμα και δείξαμε μεγάλη κατανόηση λόγω του ότι ήταν πρωτάκι και θέλαμε να μην τον πιέσουμε. Δεν γίνεται όμως στο θέμα του σχολείου να είναι 3 λαλούν και 2 χορεύουν.

Το αν βαριέται, επίσης θα πρέπει να το ελέγξει. Τουλάχιστον ας μην ενοχλεί την υπόλοιπη τάξη! Το ότι βαριέται αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να χαλάει το μάθημα. Γιατί επιλέγει να κανει τη ζαβολιά και δεν επιλέγει να κάνει ησυχία?

Δεν νομίζω πως θα βρούμε λύση... όσο και να το συζητάμε. Θα πρέπει τις ώρες που είναι στο σχολείο να είναι υπάκουος γιατί το σπίτι δεν τον καταπιέζουμε.

Ειρηνακι εχεις απολυτο δικιο.Ο μικρος πρεπει να καταλαβει οτι εξω απο το σπιτι μας ειναι αδυνατο να μας αρεσουν ολα σε ολα τα επιπεδα.Οποτε πρεπει να προσαρμοζομαστε και να κανουμε το καλυτερο δυνατο που μπορουμε.Το γεγονος οτι εσυ δεν τον δικαιολογεις θα του κανει καλο μακροπροθεσμα γιατι θα συνειδητοποιησει την πραγματικοτητα πολυ πιο ευκολα.Και ολα αυτα στα λεω βεβαια απο προσωπικη πειρα.Οι μαμαδες που παντα δικαιολογουν τα παιδια τους και ψαχνουν το λαθος στους αλλους <πχ στις δασκαλες> το μονο που καταφερνουν να κανουν ειναι να παιρνουν αερα τα μυαλα των παιδιων τους και να μη συνεργαζονται σε κανενα επιπεδο.Δεν καταλαβαινουν οτι απο τις δασκαλες μονο να παρουμε μπορουμε εκτος βεβαια απο καποιες εξαιρεσεις.Αυτα .Και βεβαια δεν τα λεω ολα αυτα για να ευλογησω τα γενια μου καθοτι καθηγητρια αλλα για να βοηθησω αν μπορω.ΦΙΛΑΚΙΑ

Κορούλες μου τι κάνετε?

Εμείς εδώ...

Διάβασα με το φιογκάκι {ευτυχώς τα είχαμε κάνει τα περισσότερα την Παρασκευή}, έφτιαξα σπιτική πίτσα, έκανα το μπανάκι μου, έβαλα τις κρεμούλες μου, έπλυνα κάποια πιατικά, ψευτο-μάζεψα πάλι και έβαλα ένα νυχτερινό πλυντήριο με τα ριχτάρια μας, που πολύ το χρειάζονται το πλύσιμο... :rolleyes:

Βαριέμαι πολύ σήμερα το βράδυ... :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα γλυκα μου νοικοκυροκοριτσα.Δεν μπηκα για αρκετες μερες γιατι την προηγουμενη εβδομαδα η μικρη μου εκανε μια μικρη επεμβαση σε αμυγδαλες,κρεατακια και σωληνακια στα αυτια.Οποτε ειχαμε μια μικρη αναστατωση.Το θετικο ειναι οτι ολα πηγαν καλα.Θα ηθελα λοιπον να μοιραστω μαζι σας αυτο που μου συνεβει και ειλικρινα δεν το πιστευα.Παρολο λοιπον που ελειπα 2 μερες απο το σπιτι και ηταν ανω κατω μεσα σε μιση ωρα και με ενα πλυντηριο πιατων και ενα ρουχων τα παντα τακτοποιηθηκαν.Και αυτο βεβαια ξερετε που οφειλεται.Μα και βεβαι α στις συμβουλες της μαμας Ειρηνης:P

Και συνεχιζω.Απο τοτε που ξεφορτωθηκα ολα αυτα τα πραγματα που δε χρησιμοποιουσα τα χρησιμα βρηκαν επιτελους τη θεση τους και μπορω να τα προσεγγιζω πλεον πολυ ευκολα.Τα παντα εχουν τη θεση τους.Οποτε και αλλου να βρισκονται με μια μικρη τακτοποιηση μπαινουν ολα στη θεση τους γιατι ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.Και αυτο ειναι το πιο σημαντικο και το κλειδι για ενα συγυρισμενο σπιτι.Οποτε η μαμα Ειρηνη εχει απολυτο δικιο οτν λεει να ξεφορτωνομαστε για να ξενοιαζουμε.Και αφου καταφερα να το εφαρμοσω εγω μπορειτε ανετα και εσεις.ΦΙΛΑΚΙΑ

Σοφάκι μου,

Εχεις πιάσει το νόημα!!! Όταν πήρες την απόφαση να ξεκινήσεις να ξεφορτώνεσαι πράγματα ώστε το κάθε πράγμα να έχει τη δική του, σωστή του {για σένα} θέση.... είχες κάνει σχεδόν τη μισή διαδρομή!!!

Μπράβο που νιώθεις τόσο καλά! Μπράβο! Πολύ το χαίρομαι για σένα!

777885dugw57gt25.gif

Συγγνωμη που σας τα γραφω τμηματικα αλλα διαφορετικα με πεταει εξω.και τελος το Ειρηνακι.Το Ειρηνακι κοριτσακια μου ειναι οπως ακριβως το φανταζομουν γλυκυτατο και αστραφτερο.Νιωθεις αμεσως μια οικειοτητα μαζι του σαν να το ξερεις χρονια.Ο δε φιογκος <ομορφαντρας> οχι βεβαια και οτι ο μπαμπας υστερει καπου.Ειλικρινα χαιρομαι πολυ που τους γνωρισα ολους σημερα και ελπιζω στο επομενο να γνωρισω ακομα περισσοτερες:D

χαχαχαχα!!! Αστραφτερό??!!! Νιώθω σαν ακριβό αμάξι!!! :tongue::tongue::tongue:

Ευχαριστώ Σοφούλα μου!! :P:p

777885dugw57gt25.gif

Κορούλες μου, κορούλες μου....

Επιτέλους ήρθα στο σπιτάκι μου!

Θα σας ξεκινήσω από τα σημερινά και μετά, σιγά-σιγά θα προσπαθήσω να μιλήσω με όλες σας...! :D

Λοιπόν, πήγαμε στο baby swap της Βάσιας! Τα καταφέραμε! Ηταν η πρώτη μας φορά και γι αυτό δεν είχαμε οργανωθεί καλά {κάθε αρχή και δύσκολη... :mrgreen:} και έτσι, πήγαμε, δώσαμε τα πράγματά μας, πήραμε παιχνίδια, είδαμε τα κορίτσια που καταφέραμε να βρεθούμε και φύγαμε. Την επόμενη θα πιουμε και το καφεδάκι μας εκεί!

Λοιπόν εντυπώσεις:

ΒΑΣΙΑ: Το τμήμα marketing των πάντων! :tongue:

Ένα παιδί επικοινωνιακό, γλυκό, ακριβώς όπως την βλέπεις στις φωτογραφίες της! Και πολύ καλή οικοδέσποινα, όλο ρωτούσε βρήκες αυτό, βρήκες εκείνο?

"Βάσια μου, μικροδείχνεις!!!!!!!!!!!" ;);)

ΜΑΡΙΑΝΝΑ:

Μωράκι!!! Παιδί μου, πόσο χρονών είσαι εσύ? Με το κουκλάκι της {κουκλάκι ζωγραφιστό το μωρό σου!!!} αγκαλίτσα, στον μωβ μάρσιπο που έλεγε... Ενα κοριτσάκι, κυριολεκτικά!

ΣΟΦΙΑ:

Αχ αυτό το κορίτσι... το χω ξαναπεί και θα το ξαναπω... με μερικά άτομα "κλικάρεις". Εγώ μ αυτό το κορίτσι ΚΛΙΚΑΡΑ! Ένα χαμόγελο τόσο ειλικρινές... τόσο γνήσιο κορίτσι...άσε την υπέροχη οικογένεια!

Εμείς ρούχα δεν βρήκαμε, πήραμε μόνο ένα παντελόνι, γιατί ήταν πολύ περιορισμένα τα ρουχαλάκια για την ηλικία του φιόγκου. Καθόλου δεν μας πείραξε, γιατί δώσαμε 1 τεράστια σακούλα jumbo με πράγματα, που ούτως ή άλλως θα δίναμε! Εκτός αυτού, το φιογκάκι διάλεξε 4 διαφορετικά παιχνίδια και είναι τώρα ξετρελαμένο με τα καινούργια του και αυτή τη στιγμή μάλιστα τα χει απλώσει στο πάτωμα και παίζει!!! ;)Πολύ καλά μας ήρθε! Εύγε για την προσπάθεια Βάσια μου και εις άλλα με υγεία!

Ευχαριστώ κυρία με το μωβ φόρεμα!!!! Είσασταν υπέροχη, δεν έχω λόγια....και εγώ νόμιζα ότι θα ντρέπομαι αλλά τελικά σαν να σε ήξερα χρόνια....το ίδιο ένιωσα και με την Σοφία και την Μαριάννα!!!! Σαν να σας ήξερα χρόνια.....χάρηκα πολύ που σας γνώρισα και επιβάλλεται να οργανώσουμε καφέ όλο το γκρούπ!!!!

Χαίρομαι που βρήκατε όλες πράγματα, δεν ήθελα να φύγει καμία με άδεια χέρια!!!!

Διαβάζω πως συναντηθήκατε στο swap της Βασιας και πολύ ζηλευω.Ελπίζω στο εγγύς μελλον να κανουμε μια συνάντηση και να βρεθούμε όλες από κοντα.

Σήμερα όλη την μέρα γυρίζαμε και μαζευτήκαμε στο σπίτι αργα.Πηγαμε εκκλησία και μετα στη μαμα μου για φαγητό,επιστρεψαμε σπίτι αργα το απόγευμα και πήγα στο μπαμπά μου να αναψω το καντηλάκι,πότισα τον κήπο μου και μαζευτήκαμε.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλησπερα γλυκα μου νοικοκυροκοριτσα.Δεν μπηκα για αρκετες μερες γιατι την προηγουμενη εβδομαδα η μικρη μου εκανε μια μικρη επεμβαση σε αμυγδαλες,κρεατακια και σωληνακια στα αυτια.Οποτε ειχαμε μια μικρη αναστατωση.Το θετικο ειναι οτι ολα πηγαν καλα.Θα ηθελα λοιπον να μοιραστω μαζι σας αυτο που μου συνεβει και ειλικρινα δεν το πιστευα.Παρολο λοιπον που ελειπα 2 μερες απο το σπιτι και ηταν ανω κατω μεσα σε μιση ωρα και με ενα πλυντηριο πιατων και ενα ρουχων τα παντα τακτοποιηθηκαν.Και αυτο βεβαια ξερετε που οφειλεται.Μα και βεβαι α στις συμβουλες της μαμας Ειρηνης:P

Καλή ανάρρωση στο κοριτσακι σου,ελπίζω όλα να πάνε καλά από εδω και μπρος!Μπραβο και για τα υπόλοιπα,αφού τα καταφερες και ξεμπλοκαρισες το σπίτι σου από ολα τα αχρηστα.:):):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσι μου, νομίζω πως το προβλημα του μικρου είναι η βαρεμαρα. Οπως εγραψα και πριν, η δασκάλα δεν έχει καταφέρει να τον "κερδίσει" με αυτά τα αποτελεσματα.

Ομως, ο Ανδρεούλης, θα πρέπει να καταλάβει πως αυτό είναι το "σχολείο". Αυτό είναι το σύστημα που υπάρχει. Του χρόνου θα είναι ίσως μία αλλη δασκάλα και του παραχρόνου ένας άλλος δάσκαλος. Θα πρέπει να την προσέχει ναι, καταπιέζοντας τον εαυτό του και κυρίως να μην της χαλάει το μάθημα. Πρέπει να καταλάβει πως υπάρχουν όρια και να τα σέβεται. Εμείς του ζητάμε μόνο αυτό. Τίποτα άλλο. Σκέψου πως δεν τον πιέζω καθόλου για το μαθησιακό κομμάτι.Δεν μπορεί να κάνει ότι του αρέσει χωρίς να έχει συνέπειες ειδικά στο σχολείο, δεν το διαπραγματεύομαι.

Ειρήνη μου εχεις συζητησει πιο ανοιχτα με τη δασκάλα του?Δεν είναι απαραιτητο να της κανεις παρατηρηση ούτε να την θίξεις, αλλα να της θεσεις τους προβληματισμούς σου.Ισως ακόμη και η ιδια να βρει καποιον τροπο.

Ναι συμφωνω πως πρεπει να μαθει ο μικρος να προσαρμόζεται ,αλλα είναι παιδι και τα παιδια δεν μπορουν να σκεφτούν με τον ιδιο τροπο που σκεφτόμαστε εμεις.Εμεις πρεπει να μπόυμε στο μυαλό τους και να δουμε πως λειτουργουν.

Δοκίμασε να τον παρακινήσεις με κατι και μην του βάζεις μακροχρονους στόχους,τα παιδια ξεχνιούνται.

Πες του πχ,ανείσαι προσεκτικός στο μαθημα και μου πει καλά λόγια η δασκάλα την Παρασκευη θα πάμε στο allou(οπου νομίζεις εσύ πως του αρέσει και καθιερωσε το καθε φορα με κατι διαφορετικο).Παραλληλα θυμιζε του καθε πρωι τον στοχο του και βεβαια πες του πως δεν θα ανεχτεις την προκλητική συμπεριφορα απέναντι στην δασκάλα του,αυτός είναι κανόνας συμπεριφορας.

Συγγνώμη αν μπαίνω σε ξενα χωραφια αλλα πολλές φορες και εγώ ψαχνω γνωμες σε τετοια θεματα και από αλλους, και ελπίζω να σε βοηθήσω. :)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλησπέρα σας!!!

Σας παραθέτω ένα κομμάτι από το χθεσινό μου μήνυμα, για να σας γράψω τη συνέχεια...

Να σας πω και το θεϊκό?

Το μεσημέρι που γυρίσαμε σπίτι (είχαμε βγει όλοι μαζί για τις δουλειές) ο μικρός έπεσε ξερός για ύπνο και εγώ έλεγα τι έχω να κάνω. Τα άκουσε ο άντρας μου και λέει. Θα σε βοηθήσω κι εγώ...

Μαγειρεύω, τρώμε, ξυπνάει ο μικρός, τρώει και αυτός και μετά ο άντρας μου έφερε τα ρούχα από την ταράτσα (από το πλυντήριο, όχι στεγνά), έβαλε άλλο ένα πλυντήριο και... έπεσε για ύπνο...

Τρελή βοήθεια, έτσι?

Τελικά, άδικα τον κατηγόρησα τον άνθρωπο. Μόλις ξεκίνησα να καθαρίζω το μεγάλο μπάνιο, ξύπνησε, έκανε καφέ και ανέλαβε το μικρό μπάνιο. Μετά από λίγο ξύπνησε ο μικρός, τον τάισα, τον έκανα μπάνιο και τον έντυσα, να είναι έτοιμος για το βράδυ (περίμενα κόσμο). Η ώρα ήταν ήδη 19:00. Μπήκε και ο άντρας μου για μπάνιο και μόλις βγήκε και ντύθηκε του είπα να πάει μια βόλτα το μικρό για να μπορέσω να κάνω κάποιες δουλίτσες.

Τον πήρε για μισή ωρίτσα, οπότε σκούπισα με την ηλεκτρική, ξεσκόνισα και σφουγγάρισα όλο το σπίτι. Γύρισαν στις 20:00. Έβαλα το φαγητό στο φούρνο και την ώρα που ετοιμαζόμουν να μπω για μπάνιο... χτύπησε το κουδούνι. Δεν πτοήθηκα... Χαιρέτησα την κοπέλα που ήρθε και μπήκα για μπάνιο. Μόλις βγήκα και ετοιμάστηκα... ξαναχτύπησε το κουδούνι. Ήταν το ζευγάρι που περιμέναμε για να ολοκληρωθεί η παρέα μας.

Οι άντρες πήγαν στην ταράτσα να ανάψουν φωτιά και εμείς καθίσαμε στο σπίτι μαζί με το παιδί.

Περάσαμε υπέροχα (αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι ο μικρός, ενθουσιασμένος από τον κόσμο που είδε, κοιμήθηκε, με τα χίλια ζόρια, στις 23:30)!!!

Φάγαμε τόσο που νόμιζα ότι θα σκάσω (εννοείται ότι χάλασα τη δίαιτα, αλλά μια φορά το χρόνο έχω γενέθλια)!!! Κοιμηθήκαμε στις 3:00. Ευτυχώς ο μικρός ξύπνησε στις 9:20, οπότε κοιμηθήκαμε κι εμείς λίγο παραπάνω. Βασικά, κατά τις 11:00 ξανακοιμήθηκε για καμιά ώρα, οπότε κοιμήθηκα κι εγώ λίγο ακόμη. Αλλιώς θα ήμουν ακόμη κομμάτια!!!

Αυτά τα ολίγα για σήμερα.

Θα προσπαθήσω να σας ξαναγράψω αύριο.

Καλό βράδυ!!!

Φιλιά σε όλες!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημέρα και καλή βδομάδα! Νομίζω πως ξεκουράστηκα αρκετά το σκ, αφού ξύπνησα σχεδόν μισή ώρα πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι (πρωτοφανές για μένα).

Ηλιαχτίδα είχες γενέθλια; Πολύχρονη και πάντα ευτυχισμένη!

Sofiapar σιδερένια η μικρή σου!

Ώρα για δουλειαααααααααααά, σήκω κόσμεεεεε! :P:p:p

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Κέλλυ μου,

Αυτό δεν είναι η απάντηση για μένα. Δεν μπορώ να πω στη γυναίκα ξέρεις ο μικρός μου βαριέται τον τρόπο διδασκαλίας σου γι αυτό...! Εγώ είμαι στη μέση και πρέπει να βρω έναν τρόπο ώστε και το παιδί μου να βοηθήσω και τη δασκάλα να μην την αποπάρω.

Το σύστημα διδασκαλίας είναι αυτό και εκείνος πρέπει να βρει τον τρόπο να ενσωματωθεί. Δεν είναι αργό το πως τους προχωράει στο μάθημα. Ισα ίσα το αντίθετο. Τους πάει αρκετά γρήγορα αλλά ο δικός μου βαριέται να ακούσει ακόμα και τις οδηγίες της με αποτέλεσμα πολλές φορές να μην θυμάται τι τους είπε να κάνουν με κάποια άσκηση. Δεν γίνεται να το καταφέρνουν τα περισσότερα παιδιά και το δικό μου να μην μπορεί λόγω βαρεμάρας. Αύριο μπορεί να είναι μιά άλλη δασκάλα που θα βαριέται... πως θα πάει δηλαδή η ζωή του? Ετσι θα προχωρήσει? Στο δεν μου κάνει αυτός και δεν μου κάνει ο άλλος? Η προσπάθεια του που είναι?

Ειδικά όταν έχει από πίσω του 2 γονείς σαν εμένα και τον άντρα μου, που προσπαθούμε να έχει όσες ευκαιρίες γίνεται. Συζήτηση? Συνέχεια και για τα πάντα! Τον πάμε σε παραστάσεις, θέατρο, σινεμά, παιδικές χαρές... είναι ένα παιδί που προσπαθούμε να του δίνουμε εμπειρίες.

Σε κάτι τέτοιο, όπως το σχολείο, δεν υπάρχει δημοκρατική διαδικασία. Είναι η "δουλειά" του, όπως εγώ έχω τη δική μου και ο μπαμπάς του τη δική του. Το έχουμε εξηγήσει και το έχει καταλάβει. Και πέρσι συζητούσαμε όλη τη χρονιά για το ίδιο θέμα και δείξαμε μεγάλη κατανόηση λόγω του ότι ήταν πρωτάκι και θέλαμε να μην τον πιέσουμε. Δεν γίνεται όμως στο θέμα του σχολείου να είναι 3 λαλούν και 2 χορεύουν.

Το αν βαριέται, επίσης θα πρέπει να το ελέγξει. Τουλάχιστον ας μην ενοχλεί την υπόλοιπη τάξη! Το ότι βαριέται αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να χαλάει το μάθημα. Γιατί επιλέγει να κανει τη ζαβολιά και δεν επιλέγει να κάνει ησυχία?

Δεν νομίζω πως θα βρούμε λύση... όσο και να το συζητάμε. Θα πρέπει τις ώρες που είναι στο σχολείο να είναι υπάκουος γιατί το σπίτι δεν τον καταπιέζουμε.

Συμφωνώ μαζί σου σε όλα τα παραπάνω. Έχεις πολύ δίκιο σε όλα

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...