Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   On 14/3/2025 at 8:20 ΜΜ, cant_wait είπε:

αμήν! μακάρι να τα καταφέρουμε,  κι εγώ αυτό ελπιζω δηλαση να έτυχε η δοτρια να είχε δωσει πολυ καλα ωαρια και τη δεύτερη φορά (ήταν η δεύτερη ωοληψία της) να τη ζορισαν και να έβγαλες κακής ποιότητας ωαρια ! όμως εγω τα πλήρωσα και τα πίστεψα και τα ονειρεύτηκα..... δεν έχω ιδέα τι άλλο να κάνω.... σκέψου κάθε φορά που μου λένε όλα τέλεια ειμαι πιο απογοητευμενη από πριν , γιατί δνε βρίσκω τίποτα να διορθώσω..... δεν ξερω αν με καταλαβαίνει καμία.....

Expand  

Εγώ εδώ..η πρώτη δοτρια κουβά.. λογικά πήρες την μισή δότρια..η άλλη μισή τι έκανε?

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Χριστιάνα είπε:

θελω να διακοσμησω λιγο το μπανιο μας αλλα δεν ξερω τι να κανω..:rolleyes:

Δώσε λίγο βοήθεια, στο ύφος του μπάνιο σου... σκάει το μυαλό μου από ιδέες αλλά πες μου 2-3 πράγματα να καταλάβω λιγάκι πως είναι... ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

GeorginaT είπε:

Πάω να τελειώσω τις σακουλίτσες... έχει πέσει τρελή χαρτοκοπτική φέτος...

φιλάκια

G μου, να χαίρεσαι την αγγελίνα σου!! Να σας ζήσει, να είναι γερή, καλότυχη, ευτυχισμένη και να σας κάνει πάντα περήφανους! ;);)

777885dugw57gt25.gif

χρυσα81 είπε:
Bρε Ειρήνη μου,μην στενοχωριέσαι:?Ρώτησε κάποιον ειδικό να σου δώσει συμβουλές,δεν ξερω τι να σου πώ...Από την αλλη θεωρώ πως είναι υπερβολικές ολες αυτες οι στερήσεις.Ο μικρός τι λέει?

Αδερφή, όπως είδες έχουμε τα ίδια με πέρσι... :?

Το φιογκάκι παραδέχτηκε πως μου έλεγε ψέματα από την αρχή της σχολικής χρονιάς πως έκανε προσπάθεια και είναι ήσυχο παιδί στην τάξη, για να μην χάσει την... τηλεόραση! :rolleyes: Γι αυτό και μόνο, θα τον τιμωρούσα με στέρηση τηλεόρασης αλλά τώρα το πήγα ένα βήμα παραπέρα. Του είπα πως μόνο όταν και αν η δασκάλα του μου πει πως κάνει προσπάθεια {δεν ζητάω κάτι "τρελό"}, τότε και μόνο τότε θα ξεκινήσει να παίρνει πίσω τα "προνόμιά του" {τηλεόραση, dvd, computer}.

Και δεν θα κάνω πίσω, ούτε θα αλλάξω γνώμη γιατί είδα πως τελικά δεν προσπαθεί καθόλου. Ούτως ή άλλως δεν έχω και πολλές επιλογές να να τον "τιμωρήσω". Τον τιμωρώ με αυτά που θα τον ενοχλήσει να τα χάσει. Και ξέρεις από πέρσι που πάλι τα συζητάγαμε πως έχω προσπαθήσει με όλους τους τρόπους και ειδικά με συζήτηση που πραγματικά πιστεύω πως μιλάω ΠΟΛΥ με το παιδί μου. ΠΟΛΥ όμως, το τονίζω και για όλα τα θέματα.

Βλέπουμε και πάλι...:|

777885dugw57gt25.gif

peristeraki είπε:
Θα σου έλεγα να μην αγχώνεσαι

Ισως ο μικρός σου περνά μια περίοδο προσαρμογής,λόγω νέας σχολικής χρονιάς.Παιδάκι μικρό είναι ακόμα...Πώς να μεταβεί από την φάση του καλοκαιριού,την χαλαρή,στα νέα δεδομένα;

Καλά έκανες με τα προνόμια,μην υποχωρήσεις τωρα που τα αφαιρεσες,γιατί θα το εκλάβει ως αδυναμία

Πέρσι, θυμάσαι, αγχώθηκα πολύ.

Φέτος, δεν αγχώνομαι αν και δεν μπορώ να μη στεναχωριέμαι. :?

Είναι το στυλ του τελικά αυτό... έτσι νομίζω...:?

777885dugw57gt25.gif

kelli79 είπε:
Ειρηνακη χωρις να θελω να σε στεναχωρησω σκεφτηκατε ηπως οτι το ταε κβο ντο του αρεσει και αρα ακουει και στο σχολειο μπορει να βαριεται και αρα δεν δινει προσοχη????Στο λεω γιατι και εγω εκανα το ιδιο στο δημοτικο φαντασου οτι δευτερα δημοτικου ανακαλυψε η αντικαταστατρια της δασκαλας μου(τοτε γεννουσε η κανονικη)οτι δεν ηξερα να διαβαζω και το ανακαλυψε απο ασκηση μαθηματικων.οταν μας τη διαβαζε την ελυνα ολοσωστα μια φορα μας εδωσε το φυλλαδιο και εκανα τα δικα μου....Το ιδιο το ειχα μεχρι το τελος βαριομουν απιστευτα ελληνικα αρχαια κειμενα κλπ...ενω μαθηματικα φυσικη χημεια δεν ειχα πεσει ποτε κατω απο 18.Ειναι θεμα παιδιου και αν ειναι αυτο οσες τιμωριες και να του βαλετε δεν θα καταφερετε κατι...Απλα δεν μπορειτε να φανταστειτε τι ειχε κανει η μανα μου μονο 3η λυκειου διαβασα κατι γιατι ειχαμε μια καταπληκτικη φιλολογο που εκανε το μαθημα πιο ενδιαφερον σου εβαζε το μυαλο να δουλεψει ....Εγω ηθελα εξισωσεις-φαντασια-και οχι τυπωποιιμενα πραγματα πχ ασκηση μαθηματικων μπορει να την ελυνα μεσω λαμιας αλλα παντα την ελυνα και φαντασου οτι τα 1997 που εδινα πανελληνιες μας ειχαν βαλει πρωτη δεσμη λαθος θεμα μαθηματικων και τους ειχα γραψει να ανατρεψουν στο προχειρο για να δουν οτι μας εχουν δωσει λαθος στοιχεια χιχιχιχι....Ειναι θεμα δασκαλας παιδιου και τροπου μαθηματος αν τα πιανει με την πρωτη βαριεται απιστευτα και γι αυτο δεν προσεχει την δασκαλα για να δεις αν κατι τετοιο συμβαινει πιαστον και προχωρα του εσυ το μαθημα παρακατω κανοντας τον να σκεφτει και οχι απλα να αντιγραψει την ορθογραφια αν τα παει μια χαρα σε σενα τοτε βαριεται το πως παραδιδει η δασκαλα το μαθημα

Ευχαριστώ για την απάντηση Κέλλυ μου!

Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα, το "έπιασες" στη ρίζα του. Η δασκάλα του, δεν έχει καταφέρει να του κερδίσει το σεβασμό και να τον ιντριγκάρει. Γιατί η γυναίκα μου έχει πει πολλές φορές πόσο προχωρημένο είναι το λεξιλόγιο του, η αντίληψη του και οι απαντήσεις που δίνει. Το φιογκάκι, από κάποια στιγμή του μαθήματος και μετά βαριέται, η δασκάλα δεν μπορεί να του κρατήσει το ενδιαφέρον και εκεί τελείωσε... έφυγε το μυαλό του!

Αλλά εγώ, σαν μάνα του, τι μπορω να κάνω? Μπορώ να του πω δεν πειράζει? Μπορώ να τον αφήσω από τώρα έτσι? Πρέπει να καταλάβει πως αυτή τη δασκάλα έχουμε {και για φέτος} και θα πρέπει να βρούμε σιγά-σιγά μία χρυσή τομή. Δυστυχώς αυτό είναι το σύστημα στο σχολείο... τι να κάνει και η δασκάλα του? Να πηδάει πάνω στα θρανία..? :? Και είμαι στη μέση.. προσπαθώ να βρω μία λύση...και κυρίως να καταλάβει το μικρό μου, πως υπάρχουν όρια. Το σχολείο είναι η "δουλειά" του και εκεί πρέπει να κάνει το καλύτερο που μπορεί. Και σκέψου πως δεν επικεντρώνομαι καθόλου στο μαθησιακό κομμάτι, ούτε τον μαλώνω γι αυτό...

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ειρήνη είπε:
Ευχαριστώ για την απάντηση Κέλλυ μου!

Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα, το "έπιασες" στη ρίζα του. Η δασκάλα του, δεν έχει καταφέρει να του κερδίσει το σεβασμό και να τον ιντριγκάρει. Γιατί η γυναίκα μου έχει πει πολλές φορές πόσο προχωρημένο είναι το λεξιλόγιο του, η αντίληψη του και οι απαντήσεις που δίνει. Το φιογκάκι, από κάποια στιγμή του μαθήματος και μετά βαριέται, η δασκάλα δεν μπορεί να του κρατήσει το ενδιαφέρον και εκεί τελείωσε... έφυγε το μυαλό του!

Αλλά εγώ, σαν μάνα του, τι μπορω να κάνω? Μπορώ να του πω δεν πειράζει? Μπορώ να τον αφήσω από τώρα έτσι? Πρέπει να καταλάβει πως αυτή τη δασκάλα έχουμε {και για φέτος} και θα πρέπει να βρούμε σιγά-σιγά μία χρυσή τομή. Δυστυχώς αυτό είναι το σύστημα στο σχολείο... τι να κάνει και η δασκάλα του? Να πηδάει πάνω στα θρανία..? :? Και είμαι στη μέση.. προσπαθώ να βρω μία λύση...και κυρίως να καταλάβει το μικρό μου, πως υπάρχουν όρια. Το σχολείο είναι η "δουλειά" του και εκεί πρέπει να κάνει το καλύτερο που μπορεί. Και σκέψου πως δεν επικεντρώνομαι καθόλου στο μαθησιακό κομμάτι, ούτε τον μαλώνω γι αυτό...

Εγω κατεληξα στο οτι αν η δασκαλα δουλευε με τα καλυτερα παιδια μεσα στην ταξη ισως να εδινα περισσοτερη σημασια σε καποια "βαρετα" μαθηματα. Το "βαρετα"για να μην παρεξηγηθω για μενα ηταν η παπαγαλια.Εξηγησε στη δασκαλα οτι ο μικρος βαριεται να πηγαινει τοσο αργα το μαθημα και αν μπορουμε να κανουμε κατι πανω σ'αυτο.Στο κατω κατω δουλεια της ειναι να κεντριζει το ενδιαφερον ενος παιδιου για μαθηση και οι γονεις να την υποστηριζουν στο σπιτι...Να σας πω κατι απλο η κοπελα που εχει η πεθερα μου στο σπιτι ειναι απο αλβανια τα παιδια γεννημενα μμεγαλωμενα ελλαδα αλλα ελληνικα αρχισαν να μιλανε στο νηπιαγωγιο αυτοι δε στο σπιτι συνεχιζουν και μιλανε αλβανικα στο σχολειο λοιπον υπαρχει προβλημα γιατι ο μεγαλος της που παει δευτερα δημοτικου εχει πολυ αργη προοδο το ιδιο και με καποια αλλα αλβανακια σαν αποτελεσματα το ανηψακι της συνυφαδας μου βαριεται τρελλα μεσα στο μαθημα γιατι πολυ απλα πανε σα χελωνες....Αυτο λοιπον που εκαναν στο σχολειο μετα απο επανηλ.προσπαθειες ειναι ολα τα αλβανακια μαζι ολα τα ελληνικια μαζι το ξερω ρατσιστικο αλλα τι να κανεις....Ας βρουν στο σχολειο την λυση μπορει να ειναι ενα αντιστοιχο θεμα μεσα στο σχολειο

matri είπε:
Ειρηνη μην στεναχωριεσαι. Απλα κουβεντιασε μαζι του πολυ. Ρωτησε τον γιατι δεν ακουει??? Εξηγησετε του οτι υπαρχουν κανονες που όλοι τηρουμε, δηλ και η δασκαλα (να ειναι στην ωρα της). ρίξτον στο φιλοτιμο...

Ολο μου λέει "Μαμά, δεν μπορώ ν' αντισταθώ" {οταν κάνει τις χαζομαρούλες} και το νιώθω πως είναι από την βαρεμάρα του.

Τα χουμε πει αυτά κορίτσι μου... και ακόμα τα λέμε δηλαδή. Και όλο υπόσχεται πως θα προσπαθησει και τίποτα...:?:?

777885dugw57gt25.gif

Giannoula είπε:

-να οργανώσω τα αυριανά εγκαίνια του «τζακιού». Μας ζήτησε ο μαρμαράς να το «κάψουμε» πριν μας αλλάξει ένα απαίσιο ξύλο που έχει επάνω, κι εμείς το προχωρήσαμε λίγο και είπαμε να ψήσουμε….

Πόσο σε ζηλεύω...!!! Εγώ δεν έχω τζάκι... :?

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη είπε:
Ολο μου λέει "Μαμά, δεν μπορώ ν' αντισταθώ" {οταν κάνει τις χαζομαρούλες} και το νιώθω πως είναι από την βαρεμάρα του.

Τα χουμε πει αυτά κορίτσι μου... και ακόμα τα λέμε δηλαδή. Και όλο υπόσχεται πως θα προσπαθησει και τίποτα...:?:?

Ρε Ειρηνακι να σε ρωτησω κατι?????Εσυ υποσχεσαι να προσπαθησεις να κανεις κατι αλλα δεν σε βοηθαει κανεις να γλυτωσεις απο τη βαρεμαρα του οτι επαναλαμβανεις καποιος τα ιδια και τα ιδια τι θα κανεις????'Η σκανταλια 'η θα σε παρει ο υπνος.....εσυ προσπαθεις οι αλλοι δεν σε βοηθανε....Εξηγησε της το πρβλημα οτι ο γιος μου δεν βαριεται απλα το μαθημα το κανετε πολυ αργο και κουραζεται να ακουει τα ιδια γιατι τα εχει καταλαβει...Επειδη αυτη μπορει να βαριεται να ασχοληθει μαζι του πρεπει ο μικρος να την πληρωνει???

taz18 είπε:
καλησπερα σας

ειρηνακι ο καθε γονιος προχωραει οπως θεωρει αυτος σωστα, δεν ξερω κα ιτο περσινο Background γενικοτερα αλλά προσωπικα θα μιλουσα μαζι του για το ποιο ακριβως ειναι το προβλημα και θα εψαχνα λυσεις. η απαγορευση θα ληξει καποια στιγμη και μετα; θα αναγκαστει ο μικρος να την προσεχει καταπιεζοντας τον εαυτο του; δεν θα του βγει καποια στιγμη; ενω αν καταληξετε γιατι δεν την προσεχει ισως βρειτε και τροπους να το διορθωσετε...

δεν κατακρινω προς θεου... απλα την γνωμη μου λεω...

Κορίτσι μου, νομίζω πως το προβλημα του μικρου είναι η βαρεμαρα. Οπως εγραψα και πριν, η δασκάλα δεν έχει καταφέρει να τον "κερδίσει" με αυτά τα αποτελεσματα.

Ομως, ο Ανδρεούλης, θα πρέπει να καταλάβει πως αυτό είναι το "σχολείο". Αυτό είναι το σύστημα που υπάρχει. Του χρόνου θα είναι ίσως μία αλλη δασκάλα και του παραχρόνου ένας άλλος δάσκαλος. Θα πρέπει να την προσέχει ναι, καταπιέζοντας τον εαυτό του και κυρίως να μην της χαλάει το μάθημα. Πρέπει να καταλάβει πως υπάρχουν όρια και να τα σέβεται. Εμείς του ζητάμε μόνο αυτό. Τίποτα άλλο. Σκέψου πως δεν τον πιέζω καθόλου για το μαθησιακό κομμάτι.Δεν μπορεί να κάνει ότι του αρέσει χωρίς να έχει συνέπειες ειδικά στο σχολείο, δεν το διαπραγματεύομαι.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

stavroulitsa είπε:
Αχ βρε Ειρήνη πως σε καταλαβαίνω. Είναι σαν να μιλάει η δική μας δασκάλα για το "γιόκα μου". Και εμείς φέτος πάμε Τετάρτη. Μέχρι πέρυσι ξεχνούσαμε βιβλία, τετράδια, εργασίες, μολύβια, μιλούσαμε "ακατάπαυστα" μέσα στην τάξη, πεταγόμαστε σαν "ξερόλες" (πράγμα που το σιχαίνομαι), γενικά η δασκάλα είχε βαρέσει διάλυση. Φέτος πάλι, δεν ξεχνάμε (μέχρι στιγμής βέβαια, μην ματιαστούμε κιόλας), πηγαίνουμε διαβασμένοι, μιλάμε "λίγο" λιγότερο, και γενικά προσπαθούμε περισσότερο (με μεγάλη προσπάθεια βέβαια). Νομίζω πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να του μιλάς συνέχεια, να του λες τί πρέπει να κάνει, τί είναι το σωστό. Εγώ κάθε πρωί που τον πηγαίνω σχολείο έχουμε πρωινή κατήχηση.

"Να μην μιλάς στην τάξη, έτσι αγοράκι μου;;; Να μην πετάγεσαι, να σέβεσαι το άλλο παιδάκι που μιλάει, και να κάνει λάθος δεν είσαι και εσύ αλάνθαστος για να τον διορθώνεις! Σκέψου να ήσουν εσύ στη θέση του!! Στο διάλειμμα να μην τρέχεις σαν τρελός και παρασύρεις και τα μικρότερα παιδάκια, φωνάζει ο διευθυντής. Όταν σου έρχεται να μιλήσεις μέσα στην τάξη, τί κάνεις;;;; Το ράβεις το στοματάκι σου, το κλείνεις με φερμουάρ!! Ετσι αγοράκι μου;;;; "

και άλλα τέτοια κουλά!! Να μου πεις μέχρι πέρυσι που τα έκανες έπιαναν;;; ΟΧΙ, αλλά ίσως να του έγινε πλύση εγκεφάλου και φέτος να βγήκαν στην επιφάνεια και να εφαρμόζονται. Μην ξεχνάς ότι τα αγόρια ωριμάζουν αργότερα από τα κορίτσια. Θα φανεί η διαφορά του, απλά θέλει χρόνο και ο δικός σου ο "γιόκας".

Άρα να υποθέσω πως κάπως έτσι θα συνεχίσουμε και μεις ε? Γιατί και μένα Σταυρουλίτσα μου, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου. Και έχω δοκιμάσει τα πάντα... τον να τον επιβραβεύσω, να τον κουβεντιάσω {αυτό δεν σταματάει και ποτέ}, να τον ρίξω στο φιλότημο, να του δείξω πως με στεναχωρεί αυτό που κάνει....

Τίποτα μέχρι στιγμής... συμφωνώ μαζί σου, πως τα αγόρια ωριμάζουν αργότερα και γι αυτό είχα μια ελπίδα για καλυτέρευση φέτος.. :?

777885dugw57gt25.gif

kelli79 είπε:
Ειρηνουλα και οποια αλλη κοπελα ενδιαφερεται για ανακαινηση μπανιου μπαταριες μπανιου κολωνες υδρομασαζ και ντουζ για ριξτε μια ματια εδω ψαχνομαστε για το εξοχικο γιατι χαλασε και επεσα πανω σε ολα αυτα σε απιστευτες τιμες ειναι αυτο και αυτο με λιγο ψαξιμο α βρειτε τρελλα πραγματα ααα ψαχνοντας και για ανσασερ ντουλαπας για να κατεβαζω οσα βρισκονται στην επανω κρεμασμενα χωρις να κρεμιεμαι σε σκαλες βρηκα ενα με 24,40 απο ελλαδισταν οποια θελει ας στειλει πμ να της στειλω το λινκ αυτος κανει αποστολες αλλα η εταιρια βρισκεται Πειραια

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου!

Πόσα πρέπει να ψάχνουμε τελικά ε?!

Τελικά αποφάσισα πως δεν θα βάλω καμπίνα στο ντουζ.. δεν μου αρέσει τελικά.

Θα βάλω μόνο ένα τζάμι {ειδικό για τέτοιες δουλειές} και μάλιστα δεν θα βάλω ούτε πόρτες. Μου αρέσει καλύτερα έτσι... ;)

777885dugw57gt25.gif

kelli79 είπε:
Ρε Ειρηνακι να σε ρωτησω κατι?????Εσυ υποσχεσαι να προσπαθησεις να κανεις κατι αλλα δεν σε βοηθαει κανεις να γλυτωσεις απο τη βαρεμαρα του οτι επαναλαμβανεις καποιος τα ιδια και τα ιδια τι θα κανεις????'Η σκανταλια 'η θα σε παρει ο υπνος.....εσυ προσπαθεις οι αλλοι δεν σε βοηθανε....Εξηγησε της το πρβλημα οτι ο γιος μου δεν βαριεται απλα το μαθημα το κανετε πολυ αργο και κουραζεται να ακουει τα ιδια γιατι τα εχει καταλαβει...Επειδη αυτη μπορει να βαριεται να ασχοληθει μαζι του πρεπει ο μικρος να την πληρωνει???

Κέλλυ μου,

Αυτό δεν είναι η απάντηση για μένα. Δεν μπορώ να πω στη γυναίκα ξέρεις ο μικρός μου βαριέται τον τρόπο διδασκαλίας σου γι αυτό...! Εγώ είμαι στη μέση και πρέπει να βρω έναν τρόπο ώστε και το παιδί μου να βοηθήσω και τη δασκάλα να μην την αποπάρω.

Το σύστημα διδασκαλίας είναι αυτό και εκείνος πρέπει να βρει τον τρόπο να ενσωματωθεί. Δεν είναι αργό το πως τους προχωράει στο μάθημα. Ισα ίσα το αντίθετο. Τους πάει αρκετά γρήγορα αλλά ο δικός μου βαριέται να ακούσει ακόμα και τις οδηγίες της με αποτέλεσμα πολλές φορές να μην θυμάται τι τους είπε να κάνουν με κάποια άσκηση. Δεν γίνεται να το καταφέρνουν τα περισσότερα παιδιά και το δικό μου να μην μπορεί λόγω βαρεμάρας. Αύριο μπορεί να είναι μιά άλλη δασκάλα που θα βαριέται... πως θα πάει δηλαδή η ζωή του? Ετσι θα προχωρήσει? Στο δεν μου κάνει αυτός και δεν μου κάνει ο άλλος? Η προσπάθεια του που είναι?

Ειδικά όταν έχει από πίσω του 2 γονείς σαν εμένα και τον άντρα μου, που προσπαθούμε να έχει όσες ευκαιρίες γίνεται. Συζήτηση? Συνέχεια και για τα πάντα! Τον πάμε σε παραστάσεις, θέατρο, σινεμά, παιδικές χαρές... είναι ένα παιδί που προσπαθούμε να του δίνουμε εμπειρίες.

Σε κάτι τέτοιο, όπως το σχολείο, δεν υπάρχει δημοκρατική διαδικασία. Είναι η "δουλειά" του, όπως εγώ έχω τη δική μου και ο μπαμπάς του τη δική του. Το έχουμε εξηγήσει και το έχει καταλάβει. Και πέρσι συζητούσαμε όλη τη χρονιά για το ίδιο θέμα και δείξαμε μεγάλη κατανόηση λόγω του ότι ήταν πρωτάκι και θέλαμε να μην τον πιέσουμε. Δεν γίνεται όμως στο θέμα του σχολείου να είναι 3 λαλούν και 2 χορεύουν.

Το αν βαριέται, επίσης θα πρέπει να το ελέγξει. Τουλάχιστον ας μην ενοχλεί την υπόλοιπη τάξη! Το ότι βαριέται αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να χαλάει το μάθημα. Γιατί επιλέγει να κανει τη ζαβολιά και δεν επιλέγει να κάνει ησυχία?

Δεν νομίζω πως θα βρούμε λύση... όσο και να το συζητάμε. Θα πρέπει τις ώρες που είναι στο σχολείο να είναι υπάκουος γιατί το σπίτι δεν τον καταπιέζουμε.

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη είπε:
Κέλλυ μου,

Αυτό δεν είναι η απάντηση για μένα. Δεν μπορώ να πω στη γυναίκα ξέρεις ο μικρός μου βαριέται τον τρόπο διδασκαλίας σου γι αυτό...! Εγώ είμαι στη μέση και πρέπει να βρω έναν τρόπο ώστε και το παιδί μου να βοηθήσω και τη δασκάλα να μην την αποπάρω.

Το σύστημα διδασκαλίας είναι αυτό και εκείνος πρέπει να βρει τον τρόπο να ενσωματωθεί. Δεν είναι αργό το πως τους προχωράει στο μάθημα. Ισα ίσα το αντίθετο. Τους πάει αρκετά γρήγορα αλλά ο δικός μου βαριέται να ακούσει ακόμα και τις οδηγίες της με αποτέλεσμα πολλές φορές να μην θυμάται τι τους είπε να κάνουν με κάποια άσκηση. Δεν γίνεται να το καταφέρνουν τα περισσότερα παιδιά και το δικό μου να μην μπορεί λόγω βαρεμάρας. Αύριο μπορεί να είναι μιά άλλη δασκάλα που θα βαριέται... πως θα πάει δηλαδή η ζωή του? Ετσι θα προχωρήσει? Στο δεν μου κάνει αυτός και δεν μου κάνει ο άλλος? Η προσπάθεια του που είναι?

Ειδικά όταν έχει από πίσω του 2 γονείς σαν εμένα και τον άντρα μου, που προσπαθούμε να έχει όσες ευκαιρίες γίνεται. Συζήτηση? Συνέχεια και για τα πάντα! Τον πάμε σε παραστάσεις, θέατρο, σινεμά, παιδικές χαρές... είναι ένα παιδί που προσπαθούμε να του δίνουμε εμπειρίες.

Σε κάτι τέτοιο, όπως το σχολείο, δεν υπάρχει δημοκρατική διαδικασία. Είναι η "δουλειά" του, όπως εγώ έχω τη δική μου και ο μπαμπάς του τη δική του. Το έχουμε εξηγήσει και το έχει καταλάβει. Και πέρσι συζητούσαμε όλη τη χρονιά για το ίδιο θέμα και δείξαμε μεγάλη κατανόηση λόγω του ότι ήταν πρωτάκι και θέλαμε να μην τον πιέσουμε. Δεν γίνεται όμως στο θέμα του σχολείου να είναι 3 λαλούν και 2 χορεύουν.

Το αν βαριέται, επίσης θα πρέπει να το ελέγξει. Τουλάχιστον ας μην ενοχλεί την υπόλοιπη τάξη! Το ότι βαριέται αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να χαλάει το μάθημα. Γιατί επιλέγει να κανει τη ζαβολιά και δεν επιλέγει να κάνει ησυχία?

Δεν νομίζω πως θα βρούμε λύση... όσο και να το συζητάμε. Θα πρέπει τις ώρες που είναι στο σχολείο να είναι υπάκουος γιατί το σπίτι δεν τον καταπιέζουμε.

Ειρήνη πολυ σωστος τροπος σκεψης. Εγώ είμαι σίγουρη πως όλα αυτα θα τα καταλάβει και θα τα θυμαται σε όλη του τη ζωη.

Δηλαδη το σεβομαι τους αλλους, διαχειριζομαι τη βαρεμαρα μου, τα συναισθηματα μου....

Βεβαια αυτό μπορει να γινει όταν θα εχει τελειωσει το σχολειο, αλλα δεν πειραζει

Καλησπερα γλυκα μου νοικοκυροκοριτσα.Δεν μπηκα για αρκετες μερες γιατι την προηγουμενη εβδομαδα η μικρη μου εκανε μια μικρη επεμβαση σε αμυγδαλες,κρεατακια και σωληνακια στα αυτια.Οποτε ειχαμε μια μικρη αναστατωση.Το θετικο ειναι οτι ολα πηγαν καλα.Θα ηθελα λοιπον να μοιραστω μαζι σας αυτο που μου συνεβει και ειλικρινα δεν το πιστευα.Παρολο λοιπον που ελειπα 2 μερες απο το σπιτι και ηταν ανω κατω μεσα σε μιση ωρα και με ενα πλυντηριο πιατων και ενα ρουχων τα παντα τακτοποιηθηκαν.Και αυτο βεβαια ξερετε που οφειλεται.Μα και βεβαι α στις συμβουλες της μαμας Ειρηνης:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...