Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 14/3/2025 at 10:20 ΜΜ, cant_wait είπε:

αμήν! μακάρι να τα καταφέρουμε,  κι εγώ αυτό ελπιζω δηλαση να έτυχε η δοτρια να είχε δωσει πολυ καλα ωαρια και τη δεύτερη φορά (ήταν η δεύτερη ωοληψία της) να τη ζορισαν και να έβγαλες κακής ποιότητας ωαρια ! όμως εγω τα πλήρωσα και τα πίστεψα και τα ονειρεύτηκα..... δεν έχω ιδέα τι άλλο να κάνω.... σκέψου κάθε φορά που μου λένε όλα τέλεια ειμαι πιο απογοητευμενη από πριν , γιατί δνε βρίσκω τίποτα να διορθώσω..... δεν ξερω αν με καταλαβαίνει καμία.....

Εγώ εδώ..η πρώτη δοτρια κουβά.. λογικά πήρες την μισή δότρια..η άλλη μισή τι έκανε?

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ο δικός μου σήμερα έκανε τη μισή δουλειά απ'όσα έκανα...Ηταν εκτός σπιτιού με τον μικρό μέχρι να τελειώσω

Αυτή είναι σίγουρα βοήθεια

Εμένα πιο πολύ με βοηθά έτσι...Και το προτιμώ

I do

Θυμάμαι και το ωραίο σου blog

Λοιπόν ξεμπέρδεψα και με τις κρεβατοκάμαρες

Σιδέρωσα και τα ρούχα του μικρού που στέγνωσαν,έκανα ενα μπανάκι

Και νιώθω εντελώς...κουφάρι!!!:confused::tongue:

Εσύ εφερες τα πάνω κατω σε μία ημέρα!:Pκαλή ξεκούραση:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα σας!!! απο δουλειες αφηστε τα...μαυρα χαλια!!! ειμαι λιγο της καλοπερασης τελικα, προτιμω τις βολτες απο τις δουλειες...δουλειες μπορω να αναβαλλω - βολτα ΠΟΤΕ!!!

Ειρηνη, και πως δεχτηκε το φιογκακι σου τις στερησεις? ο δικος μου παντως ακομα θα ωρυόταν απο τις φωνες τους, ασε που θα ετρωγα και καμια αδεσποτη..... θα εκανε και καμια ζημια πανω στα νευρα του....

Αυριο, παμε στο εξοχικο να κλεισουμε το σπιτι οριστικα για χειμωνα, να καθαρισουμε κηπο κ.α. οποτε δουλειες στο σπιτι απο Δευτερα.

Αδεισα όμως την ντουλαπα και εβαλα την πρεσα!! youpiiiii!!!!!

Ειρηνουλα και οποια αλλη κοπελα ενδιαφερεται για ανακαινηση μπανιου μπαταριες μπανιου κολωνες υδρομασαζ και ντουζ για ριξτε μια ματια εδω ψαχνομαστε για το εξοχικο γιατι χαλασε και επεσα πανω σε ολα αυτα σε απιστευτες τιμες ειναι αυτο και αυτο με λιγο ψαξιμο α βρειτε τρελλα πραγματα ααα ψαχνοντας και για ανσασερ ντουλαπας για να κατεβαζω οσα βρισκονται στην επανω κρεμασμενα χωρις να κρεμιεμαι σε σκαλες βρηκα ενα με 24,40 απο ελλαδισταν οποια θελει ας στειλει πμ να της στειλω το λινκ αυτος κανει αποστολες αλλα η εταιρια βρισκεται Πειραια

Είναι πολύ τραβηγμένο λέτε να κολλήσω το διπλό κρεβάτι στον τοίχο (αντί να το έχω στο κέντρο του δωματίου) ; Μου ΄χει κολλήσει χρόνια τώρα. Τα "χτιστά" κρεβάτια πως τα στρώνουνε; Η μάνα μου νόμιζε ότι τρελάθηκα όταν της το πα. Λέτε να το κοιτάξω; :tongue::tongue:

ναι βρε εννοείται κόλλησέ το...ειδικά πίσω από το κεφαλάρι γιατί να υπάρχει άχρηστος χώρος?Εγω το χω κολλημένο και από πάνω κ από το ένα πλάι λόγω που μπήκε η κούνια στο δωμάτιο και δεν χωρούσε αλλιώς και είναι μια χαρά, δεν βλέπω να το ξεκολλάω...α κ μια χαρά το στρώνεις, πού το πρόβλημα, απλά ανεβαίνεις πάνω κ το στρώνεις...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Ειρηνουλα και οποια αλλη κοπελα ενδιαφερεται για ανακαινηση μπανιου μπαταριες μπανιου κολωνες υδρομασαζ και ντουζ για ριξτε μια ματια εδω ψαχνομαστε για το εξοχικο γιατι χαλασε και επεσα πανω σε ολα αυτα σε απιστευτες τιμες ειναι αυτο και αυτο με λιγο ψαξιμο α βρειτε τρελλα πραγματα ααα ψαχνοντας και για ανσασερ ντουλαπας για να κατεβαζω οσα βρισκονται στην επανω κρεμασμενα χωρις να κρεμιεμαι σε σκαλες βρηκα ενα με 24,40 απο ελλαδισταν οποια θελει ας στειλει πμ να της στειλω το λινκ αυτος κανει αποστολες αλλα η εταιρια βρισκεται Πειραια

Ασανσερ ντουλάπας! Τι μαγική λέξη είπες τώρα! Είχα ξεχάσει την ύπαρξη τους! Για πες, για πες!

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Διαφημίσεις

Καλημέρα κόρες.

Καλή Κυριακή σε όλες!

Δεν κατάφερα να μπω χθες... γύρισα σπίτι καλές 8μιση και άλλαξα και πήγαμε έναν περίπατο με τα αγόρια μου και.. ξεκοιλιαστήκαμε πάλι στο φαγητο. Φάγαμε έξω και είχαμε ένα ήρεμο Σαββατοβραδο... ήμουν πολύ κουρασμένη, κόρες μου.

Ευτυχώς κοιμηθήκαμε πολύ καλά και ξυπνήσαμε στις 9!!! :shock:

Ψευτο-μάζεψα οτιδήποτε βρισκόταν εκτός θέσης, σιδέρωσα 3-4 ρουχαλάκια, στρώσαμε κρεβάτια και έπλυνα κάποια πιατικά που είχαν βγάλει τα αγόρια χθες οσο έλειπα.

Τώρα τακτοποίησα αυτά που έχω να δώσω και θα ετοιμαστούμε για την "ανταλλαγή" της Βάσιας...! ;);)

Θα πάμε κατά τις 11.30 με 12 παρά και ήδη έχω μιλήσει με κάποιες να βρεθούμε. Για όσες με έχουν δει, τις παρακαλώ να έρθουν να μου μιλήσουν!!! Θέλω πολύ να μιλήσω και από κοντά με κάποιες από εσάς. Μακαρι να γινόταν με όλες, κάποια στιγμή!!!

Μετά θα πάμε στην πεθερά μου για Κυριακάτικη περίθαλψη!!! :tongue: Το χω πολυ ανάγκη μια που είμαι πολύ κουρασμένη... ευτυχώς το απόγευμα θα χαλαρώσω. Δεν έχω σκοπό να κάνω απολύτως τίποτα... !

Θα μπω, για να "μιλήσω" και με όλες σας γιατί είναι πολλά αυτά που θέλω να σας γράψω / απαντήσω.

Σας φιλώ και σας καλημερίζω όλες!

Υ.Γ. Ευχαριστώ πολυ για το ενδιαφέρον σας στο φιογκάκι. To εκτιμώ πολύ! :D:D

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα σε όλες!

Στα γρήγορα μπήκα να δώσω κουράγιο στη μαμά Ειρήνη..μη στεναχωριέσαι για το φιογκάκι πιστεύω πως έχεις τον τρόπο σου κ θα τα καταφέρεις!

Επίσης να πω συγχαρητήρια στη μαμά Βάσια για την προσπάθειά της με το πάρτυ ανταλλαγής,την άκουσα κ στο ραδιόφωνο κ ζήλεψα! Εύχομαι να μπορώ να συμμετέχω κ γω κάποια στιγμή!

xhbDp2.png863np2.png

Καλημέρα στα νοικοκυροκόριτσα!

Μια όμορφη Κυριακή εύχομαι να έχουμε όλες

Χθες δε με έφταναν αυτά που έκανα,μου ήρθε να φτιάξω και κέικ!!!

Σήμερα μόνο τα βασικά και μαγείρεμα.

Ας μείνουν τα παντζούρια άπλυτα...

Η κούπα - γλαστράκι που σας έλεγα:

<a  href=picture097uc.th.jpg' alt='picture097uc.t

καλημερουδια εχω μια παρομοια και την εχω σαν κορη οφθαλμων χιχιχι το σιτε ειναι αυτο πηρα ανσασερ για τα φορεματα μου που τα εχω στο πανω μερος της ντουλαπας 2 παντελονοθηκες για την ντουλαπα του συζυξ και μια για την δικια μου και μια γραβατοθηκη για συζυξ....επισης να σας πω οτι αγορασα κατσορολες wmf απο αμαζον μικρη μεσσαια μεγαλη με 75ευρω ηρθαν χθες και ειναι τελειες χεχεχε κοιταξτε στο αμαζον και για τα ποτηρια απο παρουσιαση τα εχει αρκετα πιο φθηνα για οσες ψαχνονται

Διαφημίσεις

Κελυ, έχει φοβερά πράγματα αυτό το site... τα θέλω όλα!!! Για την ώρα έβαλα τον ηλεκτρολόγο να μου περάσει καλώδια για να έχω φως μέσα στις ντουλάπες. Θα κρατήσω τις υπόλοιπες ιδέες για μετά την μετακόμιση (δεν χρειάζονται μερεμέτια, σωστά; ) για να μην μας έρθουν πολλά μαζεμένα.

Όσο για το κρεβάτι... τι θα κάνω σε περίπτωση εγκυμοσύνης δεν το είχα σκεφτεί... Ήξερα ότι κάτι μου διαφεύγει...γι ΄αυτό ζήτησα και την γνώμη σας... η εμπειρία φέρνει και γνώση. Η πρώτη μου σκέψη ήταν, σιγά μωρέ, θα το επαναφέρω στη μέση αν δεν μου αρέσει ή αν μείνω έγκυος. Θα κάνω μια καλή μελέτη του χώρου πρώτα (γιατί υπάρχει και ένα καλοριφέρ που με περιορίζει) και αναλόγως θα αποφασίσω. Αν έχω την δυνατότητα να βάλω το κρεβάτι και με τους δύο τρόπους, αν θα χωράει κούνια... Ευχαριστώ πολύ πολύ!

υ.γ. Χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη τρελή :P:p

Μπρίκια κολλάμε; ;)

καλημερουδια εχω μια παρομοια και την εχω σαν κορη οφθαλμων χιχιχι ...

Εμένα μου είχε χτυπηθεί σε δυο τρία σημεία, οπότε μόνο σαν γλαστράκι μπορούσα πλέον να την χρησιμοποιήσω. Γενικά στο γραφείο δεν στεριώνει κούπα πάνω από τρεις μήνες...γι΄αυτό και έχω και πολλά γλαστράκια!

Αυτό είναι το "παχύφυλλο" που σας έλεγα (σε φυτώριο, για να το δώσω) . Ξέρει κανείς τι είναι;

<a  href=picture136q.th.jpg' alt='picture136q.th.

Και εδώ είναι η μεγάλη του έκδοση:

picture134u.th.jpg

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Κορούλες μου, κορούλες μου....

Επιτέλους ήρθα στο σπιτάκι μου!

Θα σας ξεκινήσω από τα σημερινά και μετά, σιγά-σιγά θα προσπαθήσω να μιλήσω με όλες σας...! :D

Λοιπόν, πήγαμε στο baby swap της Βάσιας! Τα καταφέραμε! Ηταν η πρώτη μας φορά και γι αυτό δεν είχαμε οργανωθεί καλά {κάθε αρχή και δύσκολη... :mrgreen:} και έτσι, πήγαμε, δώσαμε τα πράγματά μας, πήραμε παιχνίδια, είδαμε τα κορίτσια που καταφέραμε να βρεθούμε και φύγαμε. Την επόμενη θα πιουμε και το καφεδάκι μας εκεί!

Λοιπόν εντυπώσεις:

ΒΑΣΙΑ: Το τμήμα marketing των πάντων! :tongue:

Ένα παιδί επικοινωνιακό, γλυκό, ακριβώς όπως την βλέπεις στις φωτογραφίες της! Και πολύ καλή οικοδέσποινα, όλο ρωτούσε βρήκες αυτό, βρήκες εκείνο?

"Βάσια μου, μικροδείχνεις!!!!!!!!!!!" ;);)

ΜΑΡΙΑΝΝΑ:

Μωράκι!!! Παιδί μου, πόσο χρονών είσαι εσύ? Με το κουκλάκι της {κουκλάκι ζωγραφιστό το μωρό σου!!!} αγκαλίτσα, στον μωβ μάρσιπο που έλεγε... Ενα κοριτσάκι, κυριολεκτικά!

ΣΟΦΙΑ:

Αχ αυτό το κορίτσι... το χω ξαναπεί και θα το ξαναπω... με μερικά άτομα "κλικάρεις". Εγώ μ αυτό το κορίτσι ΚΛΙΚΑΡΑ! Ένα χαμόγελο τόσο ειλικρινές... τόσο γνήσιο κορίτσι...άσε την υπέροχη οικογένεια!

Εμείς ρούχα δεν βρήκαμε, πήραμε μόνο ένα παντελόνι, γιατί ήταν πολύ περιορισμένα τα ρουχαλάκια για την ηλικία του φιόγκου. Καθόλου δεν μας πείραξε, γιατί δώσαμε 1 τεράστια σακούλα jumbo με πράγματα, που ούτως ή άλλως θα δίναμε! Εκτός αυτού, το φιογκάκι διάλεξε 4 διαφορετικά παιχνίδια και είναι τώρα ξετρελαμένο με τα καινούργια του και αυτή τη στιγμή μάλιστα τα χει απλώσει στο πάτωμα και παίζει!!! ;)Πολύ καλά μας ήρθε! Εύγε για την προσπάθεια Βάσια μου και εις άλλα με υγεία!

777885dugw57gt25.gif

απλα εχω ενα θεμα τωρα ο αντρας μου το μεγαλο μωρο :tongue: ξεσηκωσε το μικρο να του βαψει το δωματιο και να γινει σουπερ ανανεωση με νεους ηρωες στους τοιχους κλπ.

αλλα ομως θελουν να βαψουν το δωματιο ο μικρος ολο κοκκινο:shock: καλα δε παιζει επαθα εγκεφαλικο η ελληνιδα μανα :P

τελικα συμβιβαστηκαν και οι δυο να βαψουμε ενα τοιχο κοκκινο αυτον στο πισω μερος του κρεβατιου και τον υπολοιπο ενα μπεζ - ασπρο -σπασμενο γκρι δε μπορω να το περιγραψω αλλα μπορει να καταλαβατε.

τη μοκετα του μικρου που ειναι πρασινη και τη κουρτινα του που ειναι κιτρινη τι να την κανω;χρηματα για αλλη μοκετα τωρα δεν υπαρχουν.:?

ο αντρουλης λεει δε πειραζει παιδικο ειναι εγω ομως τρελαινομαι θελω ομοιομορφια.:evil::oops:

φουντωνω , ξεφουντωνω τιποτα δε με καταλαβαινουν.:(

τι να κανω ο αντρας μου μου λεει οτι θα διαλεξω εγω χρωματα στο δωματιο στο νεο μωρο και ετσι ειμαστε πατσι.

μα κοκκινο μηπως ειναι καπως;

Να σου πω και τη δική μου γνώμη και τις σκέψεις μου.

Πέρσι που αλλάξαμε το δωμάτιο του φιόγκο από βρεφικό σε παιδικό επέλεξα πράσινο-κόκκινο. Υπέροχος συνδυασμός, το χουμε λατρέψει και δεν μας έχει κουράσει καθόλου. Επειδή δεν είχα χρήματα να πάρω κουρτίνα, έβαλα μία που είχα ήδη, σε κίτρινο χρώμα και έτσι κατά διαστήματα την "σετάρω" με παπλωματάκι στο ίδιο χρώμα.

Για μένα, το παιδικό δωμάτιο πρέπει να "φωνάζει" χρώμα, που για το μυαλό μου συνεπάγεται "παιδικό"! Συμφωνώ πολύ να το κάνετε κόκκινο, το οποίο θα μπορούσε να συνδυαστεί υπέροχα με:

Γκρι-off white

Πράσινο

Μπλε

Κίτρινο

Πράσινο-κίτρινο

Αυτό που σου πρότεινε δε, να φέρει κάποια παιδιά που πιάνει το χέρι τους στη ζωγραφική είναι σούπερ τέλεια ιδέα!

Οσο για το κόκκινο, δες εδώ μερικές επιλογές μου:

232146555762429565_LkOMCPk7_c.jpg

97882991871383324_gmRSS3Ci_c.jpg

777885dugw57gt25.gif

Κατι ασχετο αλλα τωρα που εχω ωρα να σας ρωτησω.Σε τρεις μηνες ειναι τα γενεθλια του αντρα μου κ κλεινει τα 30 κ θα ηθελα να του κανω ενα ωραιο παρτυ για να το θυματε!

Νωρις ξεκινησα να το σκεφτομαι αλλα θελω να κανω σιγα σιγα τις προετοιμασιες να μην αγχωθω τελευταια στιγμη!

Εχετε παει σε καποιο παρτυ μεγαλων κ σας αρεσε κατι για να μου δωσετε ιδεες?

Ειδα στο ebay ποτηρακια-πιατακια-μπαλονια ομορφα με το 30 επανω κ θα τα παρω οπωσδηποτε, αλλα ψαχνω κ αλλες ιδεες!

Θα ειναι χειμωνας οποτε θα το κανουμε μεσα στο σπιτι.

Ποιον μήνα είναι ακριβώς τα γεννέθλια του, κοριτσάκι μου?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...