Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , anemonii είπε:

Κορίτσια, γεια σας. Ακολουθεί σεντόνι.

Είχα σήμερα ραντεβού με τον γιατρό μου και μου είπε κάτι που με προβλημάτισε και θα ήθελα τη γνώμη σας. Περιμένω περίοδο για να προχωρήσω σε ετ. Του είπα ότι πήγα αιματολογο, έχω προδιάθεση για θρομβοφιλια και ότι μου είπε η αιματολογος όταν ξεκινήσω τη διαδικασία για την ετ να παίρνω ένα σαλοσπιρ 100μγ τη μέρα. Είναι σύμφωνος και μου είπε ότι ούτως ή άλλως μετά την ετ δίνουν ηπαρίνη. Η αιματολογος όμως μου είπε όταν με το καλό πετύχω εγκυμοσύνη και φτάσω στην 8η εβδομάδα να πάω για επανεξέταση και τότε ΑΝ χρειαστεί θα ξεκινήσω ηπαρίνη. Μου φάνηκε περίεργο που ο εξωσωματικος θέλει να δώσει ηπαρίνη μετά την ετ ενώ η αιματολογος όχι. Να σημειώσω ότι γενικά δεν με μπουκωνει με εξετάσεις και φάρμακα, είναι πολύ φειδωλός σε αυτά, οπότε με παραξένεψε ακόμη περισσότερο αυτό. Ποια η γνώμη σας; Να μιλήσω ξανά με την αιματολογο όταν έρθει η ώρα; Ψιλοντρεπομαι κιόλας, μια φορά με έχει δει. 

Και επίσης ήθελα να σας ρωτήσω και κάτι άλλο. Είμαι 22η μέρα κύκλου μετά από ωοληψια. Από τον υπέρηχο φαίνεται να έχω κάνει ωορρηξία (θαύμα για τα δεδομένα μου) και το ενδομήτριο είναι στο 6,5 περιπου. Δεν μου είπε αν είναι τριζωνικο. Γενικά δεν μου σχολίασε ποτέ κάτι για το ενδομήτριο μου, πχ ότι είναι λεπτό. Τον Φλεβάρη έκανα διέγερση με gonal και είχα αρκετά ωάρια. Παίζει να έπαιξε και αυτό τον ρόλο του; Με τεχνητό κύκλο θα πάμε για ετ, οπότε θέλω να πιστεύω ότι θα ενταξει όταν έρθει η ώρα, αλλά στεναχωρήθηκα λίγο. 

Γιατί στεναχωρήθηκες; Δεν κατάλαβα. Αφού δεν σου είπε κάτι για το ενδομήτριο. 
      Εμένα ο αιματολόγος μου είπε αν ο εξωσωματικός κρίνει πως θέλει να δώσει ηπαρίνη να την πάρω δεν θα πάθω τίποτα. Δεν έχω προδιάθεση για τίποτα. Πολλοί γιατροί το έχουν στο πρωτόκολλο τους να δίνουν προληπτικά αντιπηκτικές δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλησπερα σας

ειρηνακι ο καθε γονιος προχωραει οπως θεωρει αυτος σωστα, δεν ξερω κα ιτο περσινο Background γενικοτερα αλλά προσωπικα θα μιλουσα μαζι του για το ποιο ακριβως ειναι το προβλημα και θα εψαχνα λυσεις. η απαγορευση θα ληξει καποια στιγμη και μετα; θα αναγκαστει ο μικρος να την προσεχει καταπιεζοντας τον εαυτο του; δεν θα του βγει καποια στιγμη; ενω αν καταληξετε γιατι δεν την προσεχει ισως βρειτε και τροπους να το διορθωσετε...

δεν κατακρινω προς θεου... απλα την γνωμη μου λεω...

εγω οργανωθηκα απο αποψη αγορων. καναμε τα ψωνια της εβδομαδας σημερα και εκανα την καλυτερη αγορα εβερ... ειχε στο καρφουρ μια τελευταια παιδικη σκηνη με 50 φουσκωτα μπαλακια μεσα !!!! κοκκινη - μπλε - κιτρινη, σουπερ για το δωματιο μας. ειπα οτι θα την παρω αν ηταν σε νορμαλ τιμη. δεν ειχε καρτελακι μπροστα οποτε παω σε ενα απο αυτα τα μηχανηματα και τσεκαρω τη ντιμη και μου βγαζει .... ταραταταν !!!!!!! 4 ευρω !!!!!!!!!!! εννοειται οτι την μαγκωσα κατευθειαν.

μετα βεβαια ειδα οτι με ενα πακετο παμπερς παιρνει και μια παιδικη σκηνη αλλά δεν την ειχαν ανοιχτη να τη δω οποτε την αφησα... αλλα θα στειλω απο βδομαδα τη ναδερφη μου να την παρει αν υπαρχει ακομη και θα εχω δυο :P:p:p η μια για το καλοκαιρι στο εξοχικο και η αλλη για το σπιτι.

θα βαλω φωτο μετα να δειτε....

τωρα εχω να βαλω πλυντηρια και σκουπα και μετα να φτιαξω καφε και να ασχοληθω με σιδερο

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περιστεράκι, πάρε μια ανάσα! Ώρα να κάνεις κι εσύ ένα φραπεδάκι! Ευτυχώς δηλαδή που σας έκοψαν το νερό!

!

Τον καφέ τον έκανα!

Ηρθε και το νερό,αλλά δεν έχω κουράγιο για παντζούρια πια

Μαμώτο

Ομως ξεσκόνισα σαλόνι,έβαλα ηλεκτρική,σφουγγάρισα,καθάρισα και το μικρό μπάνιο και τώρα εξαπλώνομαι στα υπνοδωμάτια...:tongue:Σαν ασθενεια:tongue::tongue:

Και αυτά που εχω προλάβει,καλά είναι

Καλησπέρα κι από εμένα!!!

Τον καφέ τον έκανα!

Ηρθε και το νερό,αλλά δεν έχω κουράγιο για παντζούρια πια

Μαμώτο

Ομως ξεσκόνισα σαλόνι,έβαλα ηλεκτρική,σφουγγάρισα,καθάρισα και το μικρό μπάνιο και τώρα εξαπλώνομαι στα υπνοδωμάτια...:tongue:Σαν ασθενεια:tongue::tongue:

Και αυτά που εχω προλάβει,καλά είναι

Καλά?????

Τρίκαλα είναι...

Εγώ σήμερα το πρωί βγήκα έξω για κάτι ψιλοδουλίτεσες και πάει... έφυγε η μέρα. Περιμένω και κόσμο το βράδυ και ένα σφουγγάρισμα δεν έχω αξιωθεί να κάνω η γαϊδούρα. Πάω τώρα στα γρήγορα να καθαρίσω τα μπάνια (δυστυχώς χρειάζονται και τα δύο ένα πέρασμα) και αν προλάβω σφουγγαρίζω...

Να σας πω και το θεϊκό?

Το μεσημέρι που γυρίσαμε σπίτι (είχαμε βγει όλοι μαζί για τις δουλειές) ο μικρός έπεσε ξερός για ύπνο και εγώ έλεγα τι έχω να κάνω. Τα άκουσε ο άντρας μου και λέει. Θα σε βοηθήσω κι εγώ...

Μαγειρεύω, τρώμε, ξυπνάει ο μικρός, τρώει και αυτός και μετά ο άντρας μου έφερε τα ρούχα από την ταράτσα (από το πλυντήριο, όχι στεγνά), έβαλε άλλο ένα πλυντήριο και... έπεσε για ύπνο...

Τρελή βοήθεια, έτσι?

Πάω για δουλίτσες...

Αν προλάβω θα ξαναμπώ μετά, αλλιώς αύριο. Φιλιά!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Κορίτσια γεια σας!

Με θυμάστε άραγε κι εμένα την εξαφανισμένη? Με το Ειρηνάκι και την Βάσια έχουμε "βρεθεί" και στο FB!

Έχω πάρα πολύ καιρό να μπω στο καφέ και μάλλον έχω χάσει πολλά επεισόδια... είστε μεγάλες πολυλογούδες!

Φιλιά σε όλες και χαλαρά με τις δουλειές...δεν τελειώνουν ποτέ.

Καλημέρα κορούλες μου... τι κάνετε?

Εμένα με ξύπνησε με χαδάκια το φιογκάκι, στις 9 παρά... ήμουν πτώμα...:?

Σήμερα έχω μια επίσης δύσκολη μέρα.

Σηκωθήκαμε, άπλωσα το νυχτερινό πλυντήριο (το φιογκάκι άπλωνε τα βρακάκια του με 3 μανταλάκια στο καθένα... :tongue:), έπλυνα τα πιατικά, στρώσαμε κρεβάτια και σε λιγάκι θα ετοιμαστούμε για tae know do. Μετά θα φύγω για δουλειά και θα γυρίσω..... δεν ξέρω βασικά τι ώρα... 9?

Είμαι λιγο ψυχο-πλακωμένη γιατί χθες, ανάμεσα στην τρέλα της ημέρας, που πήγα να πάρω το φιογκάκι από το σχολείο η δασκάλα του μου είπε πάλι τα περσινά... πως δεν την ακούει... :oops: Και πλέον έχω τη σύγκριση με το tae knon do, που η δασκάλα του μου είπε την περασμένη εβδομάδα πως μετά το καλοκαίρι έχει δει μεγάλη θετική αλλαγή στον Ανδρέα και πως έχει σοβαρέψει αρκετά και είναι ευχαριστημένη. Αρα προφανώς, είναι αυτό που λέγαμε και πέρσι πως η δασκάλα δεν κέρδισε το σεβασμό του και ο μικρός πλέον την γράφει....:? Εγώ τώρα τι να κάνω? Πείτε μου?

Από χθες το φιογκάκι είναι τιμωρημένο, του είπα πως εχασε όλα τα "προνόμια" που είχε και λατρεύει όπως tv, laptop, dvd...:?. Το δέχτηκε, τι να πει, αλλά μόνο παίζει και γυρίζει σαν την άδικη κατάρα που λέω εγώ, μέσα στο σπίτι. Ο μπαμπάς του δεν ήταν έξαλλος (παντα υπερβολικοί οι άντρες... :|) και του είπε πως μας δουλευε κανονικα οταν μας ελεγε πως φετος στο σχολείο κάνει προσπάθεια και τέλος η τηλεοραση για εκείνον.. {μεγάλο "χτύπημα" για το φιογκάκι γιατί ειναι η αγαπημένη του!}..

Του είπα πως όταν η δασκάλα του μας πει πως κάνει προσπάθεια τότε θα ξαναπάρει σιγά-σιγά κάποια από τα προνόμια του...

Τι να πω... δεν έχω άλλο τρόπο να τον "πιέσω"...

Σας φιλώ πολύ κόρες και ελπίζω να μην σας ψυχο-πλάκωσα και σας... θα σας διαβάσω το βράδυ...

Μάκια σε όλες...

Αχ βρε Ειρήνη πως σε καταλαβαίνω. Είναι σαν να μιλάει η δική μας δασκάλα για το "γιόκα μου". Και εμείς φέτος πάμε Τετάρτη. Μέχρι πέρυσι ξεχνούσαμε βιβλία, τετράδια, εργασίες, μολύβια, μιλούσαμε "ακατάπαυστα" μέσα στην τάξη, πεταγόμαστε σαν "ξερόλες" (πράγμα που το σιχαίνομαι), γενικά η δασκάλα είχε βαρέσει διάλυση. Φέτος πάλι, δεν ξεχνάμε (μέχρι στιγμής βέβαια, μην ματιαστούμε κιόλας), πηγαίνουμε διαβασμένοι, μιλάμε "λίγο" λιγότερο, και γενικά προσπαθούμε περισσότερο (με μεγάλη προσπάθεια βέβαια). Νομίζω πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να του μιλάς συνέχεια, να του λες τί πρέπει να κάνει, τί είναι το σωστό. Εγώ κάθε πρωί που τον πηγαίνω σχολείο έχουμε πρωινή κατήχηση.

"Να μην μιλάς στην τάξη, έτσι αγοράκι μου;;; Να μην πετάγεσαι, να σέβεσαι το άλλο παιδάκι που μιλάει, και να κάνει λάθος δεν είσαι και εσύ αλάνθαστος για να τον διορθώνεις! Σκέψου να ήσουν εσύ στη θέση του!! Στο διάλειμμα να μην τρέχεις σαν τρελός και παρασύρεις και τα μικρότερα παιδάκια, φωνάζει ο διευθυντής. Όταν σου έρχεται να μιλήσεις μέσα στην τάξη, τί κάνεις;;;; Το ράβεις το στοματάκι σου, το κλείνεις με φερμουάρ!! Ετσι αγοράκι μου;;;; "

και άλλα τέτοια κουλά!! Να μου πεις μέχρι πέρυσι που τα έκανες έπιαναν;;; ΟΧΙ, αλλά ίσως να του έγινε πλύση εγκεφάλου και φέτος να βγήκαν στην επιφάνεια και να εφαρμόζονται. Μην ξεχνάς ότι τα αγόρια ωριμάζουν αργότερα από τα κορίτσια. Θα φανεί η διαφορά του, απλά θέλει χρόνο και ο δικός σου ο "γιόκας".

Διαφημίσεις

Να σας πω και το θεϊκό?

Το μεσημέρι που γυρίσαμε σπίτι (είχαμε βγει όλοι μαζί για τις δουλειές) ο μικρός έπεσε ξερός για ύπνο και εγώ έλεγα τι έχω να κάνω. Τα άκουσε ο άντρας μου και λέει. Θα σε βοηθήσω κι εγώ...

Μαγειρεύω, τρώμε, ξυπνάει ο μικρός, τρώει και αυτός και μετά ο άντρας μου έφερε τα ρούχα από την ταράτσα (από το πλυντήριο, όχι στεγνά), έβαλε άλλο ένα πλυντήριο και... έπεσε για ύπνο...

Τρελή βοήθεια, έτσι?

:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ο δικός μου σήμερα έκανε τη μισή δουλειά απ'όσα έκανα...Ηταν εκτός σπιτιού με τον μικρό μέχρι να τελειώσω

Αυτή είναι σίγουρα βοήθεια

Εμένα πιο πολύ με βοηθά έτσι...Και το προτιμώ

Κορίτσια γεια σας!

Με θυμάστε άραγε κι εμένα την εξαφανισμένη?.

I do

Θυμάμαι και το ωραίο σου blog

Λοιπόν ξεμπέρδεψα και με τις κρεβατοκάμαρες

Σιδέρωσα και τα ρούχα του μικρού που στέγνωσαν,έκανα ενα μπανάκι

Και νιώθω εντελώς...κουφάρι!!!:confused::tongue:

γειααα!!

ξαπλωσε η μικρη κ εκανα κ μερικες δουλιτσες!!

μαζεψα κ διπλωσα το πλυντηριο με τις κουβερτες, επλυνα παγκους,νεροχυτη, εβγαλα ολα τα σκουπιδια εξω,συμμαζεψα,κ σφουγγαρισα!

ανοιξα τα στορια για να βλεπω την ωραια μου βεραντα κ εκατσα να σας διαβασω!

θελω να διακοσμησω λιγο το μπανιο μας αλλα δεν ξερω τι να κανω..:rolleyes:

κ οσο για τα γενεθλια του αντρα μου, να σας πω πως παντα κ σε γιορτες κ σε γενεθλια κατι του ετοιμαζω. ακομα κ μονοι μας να ειμαστε κατι ξεχωριστο θα του κανω,ετσι,για να μην περασει απαρατηρητη η μερα!!;)

φετος ομως ειπα να του κανω κατι πρωτοτυπο!και αυτο πρεπει να αρχισω να ψαχνω!τι??παρτυ με θεμα ισως, οπως κανουν κ στα παιδικα??:)θα το ψαξω κ θα σας πω...

Τι θα έλεγες για μεξικάνικη βραδιά; Σομπρέρος, τεκίλα, τορτίγιες... είναι εύκολο να το οργανώσεις.

Μπρίκια κολλάμε; ;)

ευχαριστω κοριτσια για τις προτασεις σας με φωτο για παιδικα δωματια.

σκεφτηκα ετσι οπως τις ειδα και ενα τοιχο κοκκινο και τους αλλους τρεις κιτρινο απαλο για να δενει με τη κουρτινα που ειναι κιτρινη και τη μοκετα που ειναι πρασινη.

μισο μισο δε μπορουμε φανταζομαι να το κανουμε γιατι ξεχασα να σα πω οτι ο αντρας μου εχει κανονισει να φερει κατι τυπακια που ειδε μια φορα σε ενα παρκο να κανουν γκραφιτι:rolleyes: και να κανουν στον κοκκινο τοιχο τον batman και σε εναν κιτρινο τον spiderman:p

μου υποσχεθηκε οτι θα βρει καταλληλα χρωματα. δηλ εχω μπλεξει :rolleyes:

εγω τωρα θα μπω για μπανιο, το σπιτι ειναι σχετικα νορμαλ,τα αγορια ειναι κολυμβητηριο και θα ερθουν να με παρουν μετα να παμε σε κατι φιλους που εχουν 2 παιδακια να παιξουν με το μικρο.

οποτε δουλειες αυριο θα ειμαι και μονη με το μικρο αφου ο συζυξ θα δουλευει.

φιλια καλο απογευμα!!!!

Πολύ προχωρημένο! Ωραίο ακούγεται, μην διστάζεις, αφού το έχει αναλάβει κι όλας ο σύζυγος ;) (easy living λέμε! )

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Είναι πολύ τραβηγμένο λέτε να κολλήσω το διπλό κρεβάτι στον τοίχο (αντί να το έχω στο κέντρο του δωματίου) ; Μου ΄χει κολλήσει χρόνια τώρα. Τα "χτιστά" κρεβάτια πως τα στρώνουνε; Η μάνα μου νόμιζε ότι τρελάθηκα όταν της το πα. Λέτε να το κοιτάξω; :tongue::tongue:

Μπρίκια κολλάμε; ;)

περιστερω μου ξεπατωθηκες!!οχι οτι οι υπολοιπες πηγατε πισω!!!εγω χαλαρα σημ γιατι με ποναει η μεση απτις χθεσινες δουλειες. πηγαμε σουπερ μαρκετ και λαικη το πρωι, ετοιμασα γαρδελες και πατατες βραστες και φαγαμε το μεσημερι, η μικρη κοιημηθηκε μια ωριτσα και ισα που προλαβα να μαζεψω τα ψωνια και το τραπεζι. ξυπνησε και πηγαμε μια βολτιτσα σε μια φιλη για καφε. εχω δυο πλυντηρια ασιδερωτα αλλα ορεξη μηδεν!!!τελικα πηρα ενα μπεντζαμιν σημ. το ειχε 6 ευρω ο βασιλοπουλος μαζι με το γλαστρακι και το πηρα!!!ππολυ χαρηκα!!τελικα αυτο που πηρα τελευταια και εγινε καφεκιτρινο το φυλλωμα ειναι τουγια. τωρα αυτο να το αφησω στο γλαστρακι ως εχει η να το μεταφυτεψω σε αλλη μεγαλυτερη γλαστρα??καλο σαββατοβραδο!!!μακια

Διαφημίσεις

Είναι πολύ τραβηγμένο λέτε να κολλήσω το διπλό κρεβάτι στον τοίχο (αντί να το έχω στο κέντρο του δωματίου) ; Μου ΄χει κολλήσει χρόνια τώρα. Τα "χτιστά" κρεβάτια πως τα στρώνουνε; Η μάνα μου νόμιζε ότι τρελάθηκα όταν της το πα. Λέτε να το κοιτάξω; :tongue::tongue:

εγω τα χτιστα κρεββατια τα εχω συνδυασει με εξοχικη κατοικια 'η σπιτι σε χωριο-νησι τωρα αν το θες no comment πανευκολα στρωνεται οπως το κρεββατι σου το τωρινο σηκωνεις το στρωμα και το περνας απο κατω αν εχει αυτια το σεντονι ΄η φακελο ανν δεν σε βολευουν τα αυτια

Καλησπέρα!Τελικά σήμερα ηταν ημέρα σχετικής ξεκούρασης,δεν εκανα πολλά πραγματα,επλυνα τη βεραντα,πότισα τον κήπο και φύτεψα δυο βασιλικούς χειμωνιάτικους,εβαλα ενα πλυντηριο και το απλωσα,μαζεψα και τα χθεσινά,μαγειρεψα τηγανιτα,πατατες ,κολοκύθια και μελιτζάνες και βέβαια μαζεψα και την κουζίνα και το απογευματακι γυρίζαμε.Πηρα το πιτσιρίκι μου και πήγαμε βόλτα με το ποδήλατο,μέχρι που βραδιασε και μαζευτηκαμε.Εκανα το μπανακι μου ,αφού ξαπλωσε και ο μικρός και θα κατσω λιγάκι να χαζέψω μιας και λείπει απόψε και ο αντρας μου.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Θελεις να το κολλήσεις απλά στο τοιχο η να βαλεις χτιστό?Δεν θα σου πρότεινα κανένα από τα δυο.Ουτε και στο στρωσιμο είναι ευκολο,ειδικα αν καποια αργότερα ερθει και μια εγκυμοσυνη...Αν είναι χτιστό δεν θα μπορεις να κανεις καμια αλλαγη αργότερα και σιγουρα καποια στιγμή θα την θελήσεις.Εσύ επιλέγεις...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

περιστερω μου ξεπατωθηκες!!οχι οτι οι υπολοιπες πηγατε πισω!!!εγω χαλαρα σημ γιατι με ποναει η μεση απτις χθεσινες δουλειες. πηγαμε σουπερ μαρκετ και λαικη το πρωι, ετοιμασα γαρδελες και πατατες βραστες και φαγαμε το μεσημερι, η μικρη κοιημηθηκε μια ωριτσα και ισα που προλαβα να μαζεψω τα ψωνια και το τραπεζι. ξυπνησε και πηγαμε μια βολτιτσα σε μια φιλη για καφε. εχω δυο πλυντηρια ασιδερωτα αλλα ορεξη μηδεν!!!τελικα πηρα ενα μπεντζαμιν σημ. το ειχε 6 ευρω ο βασιλοπουλος μαζι με το γλαστρακι και το πηρα!!!ππολυ χαρηκα!!τελικα αυτο που πηρα τελευταια και εγινε καφεκιτρινο το φυλλωμα ειναι τουγια. τωρα αυτο να το αφησω στο γλαστρακι ως εχει η να το μεταφυτεψω σε αλλη μεγαλυτερη γλαστρα??καλο σαββατοβραδο!!!μακια

Να το βάλεις σε μεγαλύτερη γλάστρα και μην ξεχασεις να βάλεις χαλικάκι η αλλο υλικό για αποστραγγιξη στο πάτοκαθώς επίσης να το ποτίζεις οταν το χωμα εχει στεγνώσει γιατί είναι επιρρεπής σε μυκητες.:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κορίτσια γεια σας!

Με θυμάστε άραγε κι εμένα την εξαφανισμένη? Με το Ειρηνάκι και την Βάσια έχουμε "βρεθεί" και στο FB!

Έχω πάρα πολύ καιρό να μπω στο καφέ και μάλλον έχω χάσει πολλά επεισόδια... είστε μεγάλες πολυλογούδες!

Φιλιά σε όλες και χαλαρά με τις δουλειές...δεν τελειώνουν ποτέ.

Που χαθηκες εσύ???Καλωσήρθες και πάλι,ελπίζω να σε "βλέπουμε" από δω και μπρος..:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...