Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   1 ώρα πρίν, Ιουλιέτα είπε:

Η orgalutran δεν παίζει κάποιο ρόλο- την άλλη δεν την ξέρω, ένεση είναι, ε; 

Συνήθως αν δεν δείξουν σημάδια ανάπτυξης σε λίγες μέρες, δεν μεγαλώνουν μετά. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Θα σου πουν και αύριο που θα κάνεις ωοληψία αν έχουν μεγαλώσει. Μπορεί και να μεγάλωσαν και να σου πάρουν κάποιο από αυτά!

Expand  

Ναι ναι ενεση είναι... ναι θα δούμε αύριο.. σε ευχαριστώ πολύ!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα κορούλες μου... τι κάνετε?

Εμένα με ξύπνησε με χαδάκια το φιογκάκι, στις 9 παρά... ήμουν πτώμα...:?

Σήμερα έχω μια επίσης δύσκολη μέρα.

Σηκωθήκαμε, άπλωσα το νυχτερινό πλυντήριο (το φιογκάκι άπλωνε τα βρακάκια του με 3 μανταλάκια στο καθένα... :tongue:), έπλυνα τα πιατικά, στρώσαμε κρεβάτια και σε λιγάκι θα ετοιμαστούμε για tae know do. Μετά θα φύγω για δουλειά και θα γυρίσω..... δεν ξέρω βασικά τι ώρα... 9?

Είμαι λιγο ψυχο-πλακωμένη γιατί χθες, ανάμεσα στην τρέλα της ημέρας, που πήγα να πάρω το φιογκάκι από το σχολείο η δασκάλα του μου είπε πάλι τα περσινά... πως δεν την ακούει... :oops: Και πλέον έχω τη σύγκριση με το tae knon do, που η δασκάλα του μου είπε την περασμένη εβδομάδα πως μετά το καλοκαίρι έχει δει μεγάλη θετική αλλαγή στον Ανδρέα και πως έχει σοβαρέψει αρκετά και είναι ευχαριστημένη. Αρα προφανώς, είναι αυτό που λέγαμε και πέρσι πως η δασκάλα δεν κέρδισε το σεβασμό του και ο μικρός πλέον την γράφει....:? Εγώ τώρα τι να κάνω? Πείτε μου?

Από χθες το φιογκάκι είναι τιμωρημένο, του είπα πως εχασε όλα τα "προνόμια" που είχε και λατρεύει όπως tv, laptop, dvd...:?. Το δέχτηκε, τι να πει, αλλά μόνο παίζει και γυρίζει σαν την άδικη κατάρα που λέω εγώ, μέσα στο σπίτι. Ο μπαμπάς του δεν ήταν έξαλλος (παντα υπερβολικοί οι άντρες... :|) και του είπε πως μας δουλευε κανονικα οταν μας ελεγε πως φετος στο σχολείο κάνει προσπάθεια και τέλος η τηλεοραση για εκείνον.. {μεγάλο "χτύπημα" για το φιογκάκι γιατί ειναι η αγαπημένη του!}..

Του είπα πως όταν η δασκάλα του μας πει πως κάνει προσπάθεια τότε θα ξαναπάρει σιγά-σιγά κάποια από τα προνόμια του...

Τι να πω... δεν έχω άλλο τρόπο να τον "πιέσω"...

Σας φιλώ πολύ κόρες και ελπίζω να μην σας ψυχο-πλάκωσα και σας... θα σας διαβάσω το βράδυ...

Μάκια σε όλες...

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρήνη είπε:

Σηκωθήκαμε, άπλωσα το νυχτερινό πλυντήριο (το φιογκάκι άπλωνε τα βρακάκια του με 3 μανταλάκια στο καθένα... :tongue:), έπλυνα τα πιατικά, στρώσαμε κρεβάτια και σε λιγάκι θα ετοιμαστούμε για tae know do. Μετά θα φύγω για δουλειά και θα γυρίσω..... δεν ξέρω βασικά τι ώρα... 9?

Είμαι λιγο ψυχο-πλακωμένη γιατί χθες, ανάμεσα στην τρέλα της ημέρας, που πήγα να πάρω το φιογκάκι από το σχολείο η δασκάλα του μου είπε πάλι τα περσινά... πως δεν την ακούει... :oops: Και πλέον έχω τη σύγκριση με το tae knon do, που η δασκάλα του μου είπε την περασμένη εβδομάδα πως μετά το καλοκαίρι έχει δει μεγάλη θετική αλλαγή στον Ανδρέα και πως έχει σοβαρέψει αρκετά και είναι ευχαριστημένη. Αρα προφανώς, είναι αυτό που λέγαμε και πέρσι πως η δασκάλα δεν κέρδισε το σεβασμό του και ο μικρός πλέον την γράφει....:? Εγώ τώρα τι να κάνω? Πείτε μου?

Από χθες το φιογκάκι είναι τιμωρημένο, του είπα πως εχασε όλα τα "προνόμια" που είχε και λατρεύει όπως tv, laptop, dvd...:?. Το δέχτηκε, τι να πει, αλλά μόνο παίζει και γυρίζει σαν την άδικη κατάρα που λέω εγώ, μέσα στο σπίτι. Ο μπαμπάς του δεν ήταν έξαλλος (παντα υπερβολικοί οι άντρες... :|) και του είπε πως μας δουλευε κανονικα οταν μας ελεγε πως φετος στο σχολείο κάνει προσπάθεια και τέλος η τηλεοραση για εκείνον.. {μεγάλο "χτύπημα" για το φιογκάκι γιατί ειναι η αγαπημένη του!}..

Του είπα πως όταν η δασκάλα του μας πει πως κάνει προσπάθεια τότε θα ξαναπάρει σιγά-σιγά κάποια από τα προνόμια του...

Σας φιλώ πολύ κόρες και ελπίζω να μην σας ψυχο-πλάκωσα και σας... θα σας διαβάσω το βράδυ...

Μάκια σε όλες...

Bρε Ειρήνη μου,μην στενοχωριέσαι:?Ρώτησε κάποιον ειδικό να σου δώσει συμβουλές,δεν ξερω τι να σου πώ...Από την αλλη θεωρώ πως είναι υπερβολικές ολες αυτες οι στερήσεις.Ο μικρός τι λέει?

Καλημέραααα...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Σήμερα είναι ημέρα χαλάρωσης.θα συμμαζέψω μοναχα τα καθημερινά ,θα πλύνω τη βεραντα και θα ασχοληθώ λίγο με τον κήπο μου.

Παρεπιπτόντως έχω ξεμυαλιστει με τα φυτα(το εχετε καταλάβει φαντάζομαι) και μόλις εκανα λεκτρονική παραγγελια καποιους βολβούς για την ανοιξη.Φρεζιες,νεραγκούλες και τουλίπες.Μα είναι τόσο ομορφα,δεν αντεξα!:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ειρήνη είπε:

.

Θα σου έλεγα να μην αγχώνεσαι

Ισως ο μικρός σου περνά μια περίοδο προσαρμογής,λόγω νέας σχολικής χρονιάς.Παιδάκι μικρό είναι ακόμα...Πώς να μεταβεί από την φάση του καλοκαιριού,την χαλαρή,στα νέα δεδομένα;

Καλά έκανες με τα προνόμια,μην υποχωρήσεις τωρα που τα αφαιρεσες,γιατί θα το εκλάβει ως αδυναμία

peristeraki είπε:
Λοιπόν ας κάνω κι εγώ μια καταγραφή εργασιών...

1.Επλυνα και άπλωσα την κουρτίνα της κουζίνας

2.Μαγείρεψα φαγάκι για το μεσημέρι

Αυτά από χθες βράδυ...

Σήμερα

3.Τακτοποίησα το φαγητό σε τάπερ και έπλυνα σκεύη κτλ που χρησιμοποίησα χθες

4.Ετοίμασα δυο τσάντες με αλλαξιές και παιχνίδια του μικρού

5.Εκανα τσεκ για τα ψώνια που χρειαζόμαστε,έκανα λίστα και έστειλα τον συζυγάτο να ψωνίσει

to be continued...

6.Εβαλα ένα πλυντήριο με ρούχα του μικρού

7.Κατέβασα τις κουρτίνες από το παιδικό δωμάτιο για να τις βάλω για πλύσιμο αργότερα

8.Ετοίμασα τον μικρό μου για αναχώρηση,τον άλλαξα,τον τάισα

9.Τακτοποίησα τα ψώνια στη θέση τους

10.Για τις επόμενες δυο ωρες θα έχω μάθημα

Διαφημίσεις

Ειρήνη είπε:

Μάκια σε όλες...

αχ μωρέ το φιογκάκι.....Βρε Ειρήνη μήπως η δασκάλα του είναι υπερβολική???? μερικές φορές τα φουσκώνουν για να αγχώσουν τους γονείς!!! του τα κόψατε όλα του φιογκίδιου, και σε αυτή την ηλικία είναι δύσκολο να παίζει όλη την ημέρα, το βλέπω και απο την δικιά μου.....μπορείς να του πει ότι απο βδομάδα αν δω βελτίωση θα σου δώσω ένα μόνο προνόμιο και τα υπόλοιπα θα τα κερδίσεις με τον καιρό πάλι!!!

Ειρηνακη χωρις να θελω να σε στεναχωρησω σκεφτηκατε ηπως οτι το ταε κβο ντο του αρεσει και αρα ακουει και στο σχολειο μπορει να βαριεται και αρα δεν δινει προσοχη????Στο λεω γιατι και εγω εκανα το ιδιο στο δημοτικο φαντασου οτι δευτερα δημοτικου ανακαλυψε η αντικαταστατρια της δασκαλας μου(τοτε γεννουσε η κανονικη)οτι δεν ηξερα να διαβαζω και το ανακαλυψε απο ασκηση μαθηματικων.οταν μας τη διαβαζε την ελυνα ολοσωστα μια φορα μας εδωσε το φυλλαδιο και εκανα τα δικα μου....Το ιδιο το ειχα μεχρι το τελος βαριομουν απιστευτα ελληνικα αρχαια κειμενα κλπ...ενω μαθηματικα φυσικη χημεια δεν ειχα πεσει ποτε κατω απο 18.Ειναι θεμα παιδιου και αν ειναι αυτο οσες τιμωριες και να του βαλετε δεν θα καταφερετε κατι...Απλα δεν μπορειτε να φανταστειτε τι ειχε κανει η μανα μου μονο 3η λυκειου διαβασα κατι γιατι ειχαμε μια καταπληκτικη φιλολογο που εκανε το μαθημα πιο ενδιαφερον σου εβαζε το μυαλο να δουλεψει ....Εγω ηθελα εξισωσεις-φαντασια-και οχι τυπωποιιμενα πραγματα πχ ασκηση μαθηματικων μπορει να την ελυνα μεσω λαμιας αλλα παντα την ελυνα και φαντασου οτι τα 1997 που εδινα πανελληνιες μας ειχαν βαλει πρωτη δεσμη λαθος θεμα μαθηματικων και τους ειχα γραψει να ανατρεψουν στο προχειρο για να δουν οτι μας εχουν δωσει λαθος στοιχεια χιχιχιχι....Ειναι θεμα δασκαλας παιδιου και τροπου μαθηματος αν τα πιανει με την πρωτη βαριεται απιστευτα και γι αυτο δεν προσεχει την δασκαλα για να δεις αν κατι τετοιο συμβαινει πιαστον και προχωρα του εσυ το μαθημα παρακατω κανοντας τον να σκεφτει και οχι απλα να αντιγραψει την ορθογραφια αν τα παει μια χαρα σε σενα τοτε βαριεται το πως παραδιδει η δασκαλα το μαθημα

γεια σας κοριτσια,

εγω ειμαι επαρχια και δεν μπορω να ερθω στο παζαρι ανταλλαγης

Ειρηνη μην στεναχωριεσαι. Απλα κουβεντιασε μαζι του πολυ. Ρωτησε τον γιατι δεν ακουει??? Εξηγησετε του οτι υπαρχουν κανονες που όλοι τηρουμε, δηλ και η δασκαλα (να ειναι στην ωρα της). ρίξτον στο φιλοτιμο...

peristeraki είπε:
Λοιπόν ας κάνω κι εγώ μια καταγραφή εργασιών...

1.Επλυνα και άπλωσα την κουρτίνα της κουζίνας

2.Μαγείρεψα φαγάκι για το μεσημέρι

Αυτά από χθες βράδυ...

Σήμερα

3.Τακτοποίησα το φαγητό σε τάπερ και έπλυνα σκεύη κτλ που χρησιμοποίησα χθες

4.Ετοίμασα δυο τσάντες με αλλαξιές και παιχνίδια του μικρού

5.Εκανα τσεκ για τα ψώνια που χρειαζόμαστε,έκανα λίστα και έστειλα τον συζυγάτο να ψωνίσει

peristeraki είπε:
6.Εβαλα ένα πλυντήριο με ρούχα του μικρού

7.Κατέβασα τις κουρτίνες από το παιδικό δωμάτιο για να τις βάλω για πλύσιμο αργότερα

8.Ετοίμασα τον μικρό μου για αναχώρηση,τον άλλαξα,τον τάισα

9.Τακτοποίησα τα ψώνια στη θέση τους

10.Για τις επόμενες δυο ωρες θα έχω μάθημα

Τελικά έτυχαν κάτι απρόοπτα και τι κάνω...Αλλαξα γραμμή πλεύσης στις δουλειές μου...

Εκανα μάθημα μια ώρα λιγότερο,καθότι η μαθήτρια με ίωση γαστρεντερίτιδας,οπότε ξεκίνησα τις δουλειές νωρίτερα και μέχρι στιγμής...

11.Απλωσα το πλυντήριο με τα ρούχα του μικρού και έβαλα άλλο ένα με τις κουρτίνες του το οποίο τελείωσε και απλώθηκε κι αυτό.

12.Εκανα το παντζούρι της κουζίνας,σίτα,τζάμια,μπαλκονάκι,με πολλή δυσκολία καθότι το μπαλκόνι είναι μικρό και δεν έχει βρύση,χρησιμοποίησα μπουκάλια που τα γέμιζα από τη βρυση με νερό...Ταλαιπωρία και μόλις τελείωσα γίνεται διακοπή στο νερό γιατί κάτι φτιάχνουν!!!!και δεν μπορώ να κάνω τα παντζούρια του μικρού...

13.Οπότε καθάρισα ντουλάπια,πάγκους κουζίνας,έβαλα ηλεκτρική,σφουγγάρισα.

14.Κρέμασα και την κουρτίνα!!!

Τωρα η κουζίνα αστράφτει.Ε δεν ανησυχώ,μόλις γυρίσουν τα αγόρια θα την κάνουν πάλι χάλια...

Νερό ακόμα δεν έχουμε,οπότε θα κάνω άλλες ψευτοδουλίτσες,ξεσκόνισμα,σκούπα,θα αλλάξω σεντόνια

Κάτι είναι κι αυτά...

Καμαρώστε τα κατορθώματά μου!

Χθες χτύπησα (λίγο) τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου προσπαθώντας να ξεπαρκάρω από το καινούριο παρκινγκ.:evil:

Στη συνέχεια μου έκοψαν κλήση παρκαρίσματος (20?) για παράνομο παρκάρισμα στο κέντρο. (να γιατί βρήκα τόσο εύκολα θέση! ) :o

Το βράδυ ετοιμάζοντας ένα πλυντήριο έβαλα το μαλακτικό στη θέση του απορρυπαντικού και αντίστροφα. :confused::confused:

Σήμερα, θυμήθηκα ότι η κλήση ήταν στην κωλότσεπη του παντελονιού που έπλυνα. Χάλια ποιότητα το χαρτί κορίτσια, διαλύθηκε τελείως!! :tongue::tongue:

Μήπως έχω μια μικρή αδυναμία συγκέντρωσης; Η αλήθεια είναι ότι ξύπνησα σήμερα κι ένιωθα κουρασμένη. Με έπιασε και μια κρίση πανικού γιατί το σπίτι μου ήταν και ακατάστατο και βρώμικο… μια χαρά δηλαδή απερίγραπτη. Η λύση: λίστα με δουλειές. Δεν έχουν γίνει όλες ακόμα, αλλά τουλάχιστον γλύτωσα το εγκεφαλικό.

-τακτοποίησα

-έβαλα για πλύσιμο τρία πλυντήρια/στεγνωτήρια και θέλω ακόμα ένα

-δίπλωσα ένα κουβά κάλτσες (αυτές μου προκάλεσαν τον πανικό)

-πήγα σούπερ και χασάπη (φυσικά ξέχασα να ψωνίσω κάποια πράγματα, αλλά το παραβλέπω)

-πήγα βόλτα τον σκύλο

-κατέβασα 4 σακούλες σκουπίδια (όχι δεν είχα πάρτυ)

Έφτιαξα ένα φραπέ γι α την νύστα, πήρα και μια βιταμίνη μπας και στυλωθώ, γιατί τώρα πρέπει

-να μαγειρέψω

-να σκουπίσω/σφουγγαρίσω (που δεν το βλέπω...)

-σίδερο (ναι, καλά! )

-να φτιάξω καμιά κούτα για τη μετακόμιση (επιβάλλεται)

-να οργανώσω τα αυριανά εγκαίνια του «τζακιού». Μας ζήτησε ο μαρμαράς να το «κάψουμε» πριν μας αλλάξει ένα απαίσιο ξύλο που έχει επάνω, κι εμείς το προχωρήσαμε λίγο και είπαμε να ψήσουμε…. Και τώρα σκέφτομαι: τι τραπέζι θα κάνουμε σε ένα εργοτάξιο;;; Χωρίς καρέκλες, κουζινικά κλπ Πρέπει να σκεφτώ τι θα χρειαστώ και να οργανωθώ. Και να μαζέψω το κεφάλι μου για να μην βάλω καμιά φωτιά!!! :P:p:p

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Διαφημίσεις

kelli79 ενα έχω να πω κι αυτό από διαστροφή επαγγέλματος(φιλόλογος γαρ...)

Δεν συμπαθούσες τα φιλολογικά μαθήματα;Δεν ήξερες να διαβάζεις στη Β δημοτικού;

Εύγε βρε κοπελιά,που γράφεις σωστά.Τωρα αν ξεφεύγει και κάτι δεν τρέχει τίποτα...

Γιατί βλέπουμε ΤΑ τέρατα με την κακοποίηση της ελληνικής γλώσσας.

Φαντάσου και να σου άρεσαν τα φιλολογικά μαθήματα!!!

Giannoula είπε:
:tongue:

Μήπως έχω μια μικρή αδυναμία συγκέντρωσης;

Μα γιατί το λες αυτό;:tongue::tongue:

Εντάξει,πάντα δεν υπάρχουν και κάποιες μέρες που όλα μας πάνε ανάποδα;

Ε,χθες ήταν η μέρα σου

Καλές δουλίτσες,αργά και σταθερά

Οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ

Περιστεράκι, πάρε μια ανάσα! Ώρα να κάνεις κι εσύ ένα φραπεδάκι! Ευτυχώς δηλαδή που σας έκοψαν το νερό!

Α, στην λίστα των ατυχιών μου προσθέστε και μια διακοπή ρεύματος που έθεσε τον υπολογιστή μας σε αχρηστία και τώρα βολευόμαστε με ένα λαπτοπάκι που ένας θεός ξέρει πως δουλεύει ακόμα με τόσες τούμπες που έχει φάει!!!!!!!:D:D

Σας διάβασα βιαστικά και δεν θυμάμαι πολλά (περίεργο;; )

Λοιπόν, παρόμοιο λουλουδικό με αυτό που έχετε στη φωτογραφία μου είχε φέρει κι εμένα η πεθερά μου πριν 3 χρόνια και δεν παθαίνει τίποτα! Πολλαπλασιάζεται πανεύκολα, και μεγαλώνει πολύ γρήγορα. Μου ανθίζει μόνο κάθε άνοιξη με κάτι πανέμορφα μικρά κόκκινα καμπανάκια. Το μόνο μείον, πιάνει πολύ εύκολα μαμουνάκια (μελίγκρα ή κάτι άλλο της οικογένειας, δεν τα ξέρω). Και φυσικά δεν ξέρω τι φυτό είναι!

Ειρήνη κι εγώ βρήκα την δασκάλα λίγο υπερβολική. Απλά σαν παιδάκι πρέπει να μάθει πως το σχολείο είναι μια ευθύνη στην οποία πρέπει να είναι συνεπής όπως είναι η μαμά και ο μπαμπάς στην δουλειά τους.

Καλές ανταλλαγές σας εύχομαι για αύριο!! Να περάσετε πολύ πολύ καλά!!

Μπρίκια κολλάμε; ;)

peristeraki είπε:
kelli79 ενα έχω να πω κι αυτό από διαστροφή επαγγέλματος(φιλόλογος γαρ...)

Δεν συμπαθούσες τα φιλολογικά μαθήματα;Δεν ήξερες να διαβάζεις στη Β δημοτικού;

Εύγε βρε κοπελιά,που γράφεις σωστά.Τωρα αν ξεφεύγει και κάτι δεν τρέχει τίποτα...

Γιατί βλέπουμε ΤΑ τέρατα με την κακοποίηση της ελληνικής γλώσσας.

Φαντάσου και να σου άρεσαν τα φιλολογικά μαθήματα!!!

εμαθα ορθογραφια αρκετα μεγαλη εχοντας τελειωσει το λυκειο ημουν πολυτεχνειο και αυτο με τι λογικη τι μου χτυπαει ασχημα στο ματι αααα και οταν τελειωσα το σχολειο αρχισα να διαβαζω τα απειρα λογοτεχνικα βιβλια οσο ημουν σχολειο ουτε να τα δω δεν ηθελα χχχ

Giannoula είπε:
Και να μαζέψω το κεφάλι μου για να μην βάλω καμιά φωτιά!!! :P:p:p

Βρε κοπελιά πάτα φρένο!!!! αγχώθηκα .....το κακό τρίτωσε οπότε μην ανησυχείς!!! :P :p

Ειρήνη εγώ ξέρεις τι έκανα στην πρώτη Δημοτικού??? επειδή δεν προλάβαινα στην ορθογραφία να θυμηθώ μια λέξη αν γράφεται με ι, υ, η, οι, ει, τα έγραφα όλα με ι (μην γελάτε!!!!) και μόλις την τελείωνα με την γόμα τα διόρθωνα ένα ένα....μέχρι που η δασκάλα κατήργησε την γόμα και τα βρήκα σκούρα, οπότε το έτριβα με το δάχτυλο για να το διορθώσω, μέχρι που το τετράδιο είχε γεμίσει με μουτζούρες και έφαγα τιμωρία.....ε τότε διαπίστωσα ότι δεν χρειαζόταν να το κάνω όλο αυτό αφού την ορθογραφία την ήξερα και μάλιστα άριστα!!!! Ήμουν διαβολάκι απο τότε!!! και απορώ μετά απο που πήρε η μεγάλη η κόρη μου!!!!!!!!! :) :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...