Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , karlajo είπε:

Πηραμε 8 ωαρια αύριο θα ξέρω τι γονιμοποιήθηκες και τι όχι..λογο στεναχωρεθηκα .οχι μόνο προγεστερονη μου έκαναν και είναι η τιμη που έγραψα 20.54 ng/ml και μάλιστα γράφει το αποτελεσμα δίνεται μετά από επανάληψη.

Ρώτησε τη γιατρό σου αν έχεις απορία..

Βρε δεν κάνουμε συλλογή, ένα θα είμαι το τυχερό!!!

πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

Ρώτησε τη γιατρό σου αν έχεις απορία..

Βρε δεν κάνουμε συλλογή, ένα θα είμαι το τυχερό!!!

@karlajo θα κάνεις στον ίδιο κύκλο μεταφορά? Μήπως σου χορήγησαν προγεστερόνη?

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσάκια

Τι ωραία παιδικά δωμάτια!!!

Μου αρέσουν πολύ αυτά που έχουν το κόκκινο χρώμα

γεια σας κοριτσια! τι κανετε?

εγω εκανα μονο ενα μαζεμα κ επλυνα κατι πιατικα, το σπιτι ειναι μαζεμενο κ σχετικα καθαρο. αυριο θα κανω μερικα πραγματα, η μεση αρχιζει κ περναει, οποτε αυριο θα κανω αρκετα! για φαγητο αυγα - πατατες - λουκανικο! ευκολο κ της ωρας. περιμενω τον αντρουλη να γυρισει κ χαζευω λιγο στο pc.

ο ενας τοιχος κοκκινος στο παιδικο μ'αρεσει πολυ θα κανει ωραια αντιθεση.

για δες κ το μισο μισο

p83-550-width.jpg

γειααα!!

ξαπλωσε η μικρη κ εκανα κ μερικες δουλιτσες!!

μαζεψα κ διπλωσα το πλυντηριο με τις κουβερτες, επλυνα παγκους,νεροχυτη, εβγαλα ολα τα σκουπιδια εξω,συμμαζεψα,κ σφουγγαρισα!

ανοιξα τα στορια για να βλεπω την ωραια μου βεραντα κ εκατσα να σας διαβασω!

θελω να διακοσμησω λιγο το μπανιο μας αλλα δεν ξερω τι να κανω..:rolleyes:

κ οσο για τα γενεθλια του αντρα μου, να σας πω πως παντα κ σε γιορτες κ σε γενεθλια κατι του ετοιμαζω. ακομα κ μονοι μας να ειμαστε κατι ξεχωριστο θα του κανω,ετσι,για να μην περασει απαρατηρητη η μερα!!;)

φετος ομως ειπα να του κανω κατι πρωτοτυπο!και αυτο πρεπει να αρχισω να ψαχνω!τι??παρτυ με θεμα ισως, οπως κανουν κ στα παιδικα??:)θα το ψαξω κ θα σας πω...

ευχαριστω κοριτσια για τις προτασεις σας με φωτο για παιδικα δωματια.

σκεφτηκα ετσι οπως τις ειδα και ενα τοιχο κοκκινο και τους αλλους τρεις κιτρινο απαλο για να δενει με τη κουρτινα που ειναι κιτρινη και τη μοκετα που ειναι πρασινη.

μισο μισο δε μπορουμε φανταζομαι να το κανουμε γιατι ξεχασα να σα πω οτι ο αντρας μου εχει κανονισει να φερει κατι τυπακια που ειδε μια φορα σε ενα παρκο να κανουν γκραφιτι:rolleyes: και να κανουν στον κοκκινο τοιχο τον batman και σε εναν κιτρινο τον spiderman:p

μου υποσχεθηκε οτι θα βρει καταλληλα χρωματα. δηλ εχω μπλεξει :rolleyes:

εγω τωρα θα μπω για μπανιο, το σπιτι ειναι σχετικα νορμαλ,τα αγορια ειναι κολυμβητηριο και θα ερθουν να με παρουν μετα να παμε σε κατι φιλους που εχουν 2 παιδακια να παιξουν με το μικρο.

οποτε δουλειες αυριο θα ειμαι και μονη με το μικρο αφου ο συζυξ θα δουλευει.

φιλια καλο απογευμα!!!!

as1cCyI0g410000MDAwNjExMmR8NTYzMjYzb2R8dGlnZXIgbm8xIGVpbmFp.gif

as1cOEg0g410000Nzc3MTE1enw1NjFkfHRpZ2VyIG5vMiBlaW5haQ.gif

κοριτσια καλησπερα! σας διαβαζω ανελλιπως εννοειται και ας μη γραφω!

χτες καναμε στο σαλονι μας μια ανακαταταξη να την πω?

τωρα που εχουμε και την μικρη στο παρκο επρεπε να κανουμε κατι για να ανοιξει λιγο ο χωρος.

τωρα που το βλεπω ειναι ωραια η αισθηση της αλλαγης! :P

σημερα ετοιμασα ολα τα ρουχα των παιδιων για δωσιμο, θα ερθει και αυριο η κουνιαδα μου να μου φερει και τα δικα της να τα παω στη mamavasia την κυριακη!

ερωτηση: θα φαινομαι χαζη αμα τα κουβαλησω με βαλιτσα? ειναι πολλα!

(και αλλ τοση η ανακουφιση που τα δινω βεβαια!!!!!!!)

Κόρες, είναι κάποια από εμάς να πάει? Ρωτάω μήπως καταφέρω να βρεθώ με καμιά σας από κοντά...! :P

Σας φιλώ πολύ!

εμενα θα με αναγνωρισετε σιγουρα! κυκλοφορω με το μωρο μου σε μωβ μαρσιπο αγκαλιας!! :tongue: ειναι πολυ δυσκολο να μη μας προσεξετε!! :rolleyes:

εγω εσας πως θα σας αναγνωρισω αραγε? θα ειστε καπου συγκεκριμενα? :confused:

τιγρακι και εγω ειμαι της αποψης οτι ειναι παιδικο οποτε εχει το ακαταλογιστο! :tongue: ασε που οσο μεγαλωνουν εχουν και αποψη! δεν μπορεις να το αποφυγεις...

χριστιαννα τελειες ολες οι φωτο!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Διαφημίσεις

σημερα ετοιμασα ολα τα ρουχα των παιδιων για δωσιμο, θα ερθει και αυριο η κουνιαδα μου να μου φερει και τα δικα της να τα παω στη mamavasia την κυριακη!

ερωτηση: θα φαινομαι χαζη αμα τα κουβαλησω με βαλιτσα? ειναι πολλα!

(και αλλ τοση η ανακουφιση που τα δινω βεβαια!!!!!!!)

Όχι καλέ και εγώ με βαλίτσα με ροδάκια πάω, σιγά μην κάτσω να βγάλω τα χεράκια μου χιχιχι

Ανυπομονώ να σας γνωρίσω όλες σας!!! θα με πιάσουν και οι ντροπές μου χαχαχααχ!!!!

Εγώ θα είμαι στην είσοδο...έχουμε ένα τραπεζάκι εκεί που σας υποδεχόμαστε, αλλά αν βάζω πράγματα και δεν με δεις, ρώτα την άλλη κοπέλα να σου πει που είμαι....μπες στο μπλόγκ να με δεις για να με γνωρίσεις

Όσες έρθετε πάντως να θυμάστε τι ηλικίες ρούχα φέρνεται για να μας το λέτε και να τα τοποθετούμε επιτόπου!!!

Θέλω κ εγώ ένα!! Πως μπορώ να το ζητήσω? Μου άρεσε η ιδέα να είναι χειμώνα καλοκαίρι πράσινο αλλά ακόμα περισσότερο μου άρεσε που τα Χριστούγεννα του βάζεις φωτάκια! Θέλω κ εγώ!

Δεν ξέρω πως τα λένε ούτε αυτό, ούτε το δικό μου.. κάποια στιγμή είδα να πουλάει το LIDL.. αν όμως έχεις δει κάποιον κοντινο σου να έχει κανενα παρεμφερές που να σου αρέσει ζήτα του ένα κλαράκι και βάλτο σε μια γλάστρα.. πιάνει πολύ ευκολα..

Ήρθε η μάνα σας βρε... την αναζητήσατε καθόλου? :rolleyes:;)

Πως είστε κορίτσια μου? Πως πάνε τα κέφια?

Εγώ σήμερα είχα μία ημέρα... τρεχάτε-ποδαράκια-μου... :| .

Δουλειά πολύ, πληρωμές σε τράπεζες, ζέστη.. απίστευτη κούραση. Η δουλειά ήταν το μόνο που δεν με κούρασε... τα λοιπά με αποτελείωσαν...

Κατέληξα στο σπίτι στις 7 και... και δεν είχα μαγειρέψει τίποτα... παραγγείλαμε σουβλάκια για όλους {το φιογκάκι είχε φυσικά φάει και το μεσημέρι} και κάναμε τα μπάνια μας, έβαλα ένα πλυντήριο για τη νύχτα και απλώς την πέσαμε σε έναν καναπέ ο καθένας...

Αύριο έχω μία μέρα με παρόμοιο γλέντι απλώς θα φύγω λίγο πιο αργά και θα γυρίσω βράδυ... θα πάρω και τον κλίβανο μαζί γιατι δεν θα προλάβω να επιστρέψω για να αποστειρώσω. Τρεχάτε ποδαράκια μου.

Το καλό είναι πως έβγαλα αρκετές φωτογραφίες από τα νέα χρώματα {τα κορίτσια μου τα προτίμησαν} οπότε θα σας βάλω να τα δείτε την επόμενη εβδομάδα... ;)

Την Κυριακή, εγώ θα πάω περίπου στις 12 παρά τεταρτο. Είμαι βαμμένη ξανθιά {για όσες δεν με ξέρουν} και θα φοράω ένα πολύ μακρύ μωβ φόρεμα. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οποια με καταλάβει, να μου μιλήσει και το ίδιο θα κάνω και γω!

Βάσια εσένα θα... σου ορμήξω!!! :tongue::tongue::tongue:

Σας φιλώ όλες κοριτσάκια μου!!!

Υ.Γ. Stavroulitsa, ευχαριστώ που σκέφτηκες και τη "μάνα"!!! :-P:razz::-P

777885dugw57gt25.gif

ειρηνακι, μια ερωτηση:τα μουφαν γιατι τα πλενεις τωρα???εγω τα πλενω/στελνω καθαριστηριο οταν τελειωνει ο χειμωνας και δεν τα φοραμε αλλο!!

Κουκλί μου,

Το κάνω μόνο και μόνο επειδή έχω κόλλημα..:rolleyes:

Οταν τελειώνει ο χειμώνας, δεν τα πλένω, απλως τα αφήνω μέσα στο φύλλο της ντουλάπας τους.

Τα πλένω πάντα τέτοια εποχή {πάνω - κάτω, ανάλογα τον καιρό} γιατί

1) Και θέλω να είναι "φρέσκα" και να μοσχομυρίζουν

2) Και γιατί έχω το κόλλημα πως τα ρούχα ακόμα και μέσα στη ντουλάπα σκονίζονται! Οπότε αν τα πλύνω από τέλος της περασμένης σεζόν.... θα μου φαίνονται πάλι "βρώμικα"...:rolleyes: {μουρλό}

777885dugw57gt25.gif

Oι δουλίτσες μου προχωράνε.Σαπούνισα τα μπάνια καλά καλά με χλωρίνη,

εβαλα καθαρες πετσετες και χαλάκια,

σκούπισα όλο το σπίτι,

ξεσκόνισα τα υπνοδωμάτια και καθάρισα τα τζαμια και σφουγγάρισα,

ετοίμασα χταποδακι κοκκινιστο και θα βάλω ρυζι μόλις ερθουμε από το σχολείο.Φευγω να πάρω το πιτσιρίκι μου ...

Ξεσκόνισα και το σαλόνι,εκανα τα τζάμια,σφουγγάρισα,εβαλα και το τριτο πλυντήριο της ημέρας και αφού μαζεψα και την κουζίνα εκανα το μπανάκι μου και μετα πήρα το μικρό αγόρι για το καρατε.

Ευτυχώς τον παρελαβε ο μπαμπάς του γιατί εμπλεξα με γιατρούς και φαρμακεια και τελείωσα στις 9.Πηρα και φαγητό απ'έξω και τώρα πια χαλαρώνουμε και ο πιτσιρικάς κοιμαται...

Ειρήνη καλή ξεκούραση και καλές δημιουργίες για αυριο:):)

Βασια καλή επιτυχία στο swap! Πολύ σας ζηλευω!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Την Κυριακή, εγώ θα πάω περίπου στις 12 παρά τεταρτο. Είμαι βαμμένη ξανθιά {για όσες δεν με ξέρουν} και θα φοράω ένα πολύ μακρύ μωβ φόρεμα. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οποια με καταλάβει, να μου μιλήσει και το ίδιο θα κάνω και γω!

Βάσια εσένα θα... σου ορμήξω!!! :tongue::tongue::tongue:

:oops: :oops: :oops: θα με πιάσουν οι ντροπές μου!!! χαχαχαα

Βασια καλή επιτυχία στο swap! Πολύ σας ζηλευω!:):)

Ευχαριστώ γλυκουλίνα!!!!

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα που έχω, ένα θα σας πω μόνο για όσες έρθετε, να έχετε σακούλες μαζί σας!!!!!!

Κατι ασχετο αλλα τωρα που εχω ωρα να σας ρωτησω.Σε τρεις μηνες ειναι τα γενεθλια του αντρα μου κ κλεινει τα 30 κ θα ηθελα να του κανω ενα ωραιο παρτυ για να το θυματε!

Γεια σας κορίτσια...

εξαφανίστηκα γιατί πήζω ασύστολα... και έχω και το πάρτυ της μικρής την Κυριακή...

και κάθε φορά στα γενέθλια γίνεται Π Α Ν Ι Κ Ο Σ... αλλάζει Ο Λ ΟΟΟΟΟ το σπίτι...

οπότε Χριστιάνα χτύπησες φλέβα...

Για τον σύζυγο του ετοίμασα πάρτυ έκπληξη φέτος... και καθώς ήταν τέλη Μαϊου ήταν ευκαιρία να κάνω το σπίτι καλοκαιρινό... φοίνικες στον τοίχο και το καλοριφέρ... κρεμαστά φαναράκια... surf στους τοίχους... γενικότερα κάτι να μας ταξιδεύει...

Προσωπική άποψη... μη δώσεις λεφτά σε πιατάκια και ποτηράκια... πάνε άχρηστα και κανείς δεν τα προσέχει... πάρε απλά μονόχρωμα.... και άλλαξε το σπίτι.... με μερικές εκτυπώσεις και μικρά πραγματάκια μπορείς να κάνεις φοβερή διακόσμηση....

Αν έχεις θέμα βοηθάει να κατασταλάξεις στο τι θα κάνεις και να μην πελαγοδρομείς βλέποντας διάφορες ιδέες... οπότε ναι, ψηφίζω να του κάνεις πάρτυ και να περάσετε καλά...

Πάω να τελειώσω τις σακουλίτσες... έχει πέσει τρελή χαρτοκοπτική φέτος...

φιλάκια

beSZp2.pngdsR5p2.png

Καλημέρα!!

Καλέ τι νυχτοπούλια είστε εσείς;

GeorginaT καλή επιτυχία στο πάρτυ σας!Να περάσετε όμορφα και να χαίρεστε τη μικρή σας.

Εχω προετοιμάσει το έδαφος για τις εργασίες που σας έλεγα,από χθες βράδυ.Μαγείρεψα για σήμερα,το βασικότερο...

Τα αγόρια μου θα πάνε βόλτα στο χωριό στον παππού και στη γιαγιά και θα παραμείνουν εκεί για να με διευκολύνουν.Τωρα ετοιμάζω τα μπαγκάζια τους,αλλαξιές του μικρού,παιχνιδάκια...

Μόλις τελειώσω λοιπόν το μάθημα που έχω,θα ξεκινήσω με παντζούρι κουζίνας.Χθες βράδυ έπλυνα την κουρτίνα,την άπλωσα και θα στεγνώσει γρήγορα,οπότε μετά θα την κρεμάσω κιόλας.Περιττό να πω ότι άλλαξε χρώμα η κουρτινούλα!Αστραψε!

Και μετά θα ξεκινήσω το δωμάτιο του μικρού,από παντζούρια κτλ.Αμα έχω διάθεση θα επεκταθώ και αλλού.Αμα λείπουν τα αγόρια,προλαβαίνω σε σύντομο χρόνο να κάνω πολλά πράγματα

Λοιπόν ας κάνω κι εγώ μια καταγραφή εργασιών...

1.Επλυνα και άπλωσα την κουρτίνα της κουζίνας

2.Μαγείρεψα φαγάκι για το μεσημέρι

Αυτά από χθες βράδυ...

Σήμερα

3.Τακτοποίησα το φαγητό σε τάπερ και έπλυνα σκεύη κτλ που χρησιμοποίησα χθες

4.Ετοίμασα δυο τσάντες με αλλαξιές και παιχνίδια του μικρού

5.Εκανα τσεκ για τα ψώνια που χρειαζόμαστε,έκανα λίστα και έστειλα τον συζυγάτο να ψωνίσει

to be continued...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...