Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , karlajo είπε:

Πηραμε 8 ωαρια αύριο θα ξέρω τι γονιμοποιήθηκες και τι όχι..λογο στεναχωρεθηκα .οχι μόνο προγεστερονη μου έκαναν και είναι η τιμη που έγραψα 20.54 ng/ml και μάλιστα γράφει το αποτελεσμα δίνεται μετά από επανάληψη.

Ρώτησε τη γιατρό σου αν έχεις απορία..

Βρε δεν κάνουμε συλλογή, ένα θα είμαι το τυχερό!!!

πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

Ρώτησε τη γιατρό σου αν έχεις απορία..

Βρε δεν κάνουμε συλλογή, ένα θα είμαι το τυχερό!!!

@karlajo θα κάνεις στον ίδιο κύκλο μεταφορά? Μήπως σου χορήγησαν προγεστερόνη?

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

μαρεσουν να εχω 100 γλαστρακια. θελω 2-3 μεγαλα και τελος. μου αρεσουν οι πρασιναδες περισσοτερο. ηθελα κατι που ναειναι και ανθεκτικο στο χειμωνα. μη το παρω και σενα μηνα χαλασει. τα φωτα σας παρακαλωωω...

εγώ που θέλω ακριβώς τα ίδια με σένα έχω στη βεράντα ένα φυτό που μοιαζει με αυτό

e2cf99.jpg

μόνο που το δικό μου έχει πιο παχιά φύλλα.. παχύφυλλο το λέμε εμείς, επιστημονική ονομασία δεν γνωρίζω... είναι φυτά ακριβώς το πνεύμα του easy living .. δεν ρίχνουν φύλλα για να σου λερώνουν την βεράντα, είναι καταπράσινα, μεγαλώνουν όσο τα αφήσεις, μεταφυτέυονται εύκολα και (διαπιστωμένα) δεν εχουν μεγάλες απαιτήσεις.. αν τα ποτίζεις συστηματικά θα μεγαλώνουν πιο γρήγορα και θα είναι πιο πράσινα, μπορούν όμως και να ζήσουν και δυο εβδομάδες μέσα στον καύσωνα απότιστα χωρίς να πάθουν τίποτα (ω ναι το έχω κάνει.. δεν είμαι περήφανη βεβαια :P). η βεράντα μου φαίνεται καταπράσινη χειμώνα καλοκαίρι.. α και Ειρήνη όταν τα στολίζω με φωτάκια τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ φαίνονται καταπληκτικά..

το εγραψα το σεντόνι πάλι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια, :P

σημερα παρασκευουλα τι ωραια ερχεται ενα σκ να μεινουμε σπιτια μας να ξεκουραστουμε και να οργανωσουμε τις δουλειες μας καλυτερα.;)

βρε κοριτσια να ρωτησω ερχεται αρχισει σιγα σιγα να κανετε τις δουλειες σας για το χειμωνα να ειστε ετοιμες απο οτι εχω καταλαβει.

εγω ακομα δεν εχω κανει τιποτα περα απο το να συντηρω το σπιτι.

θα ξεκινησω απο τις 12/10 και μετα γιατι τοτε περιμενω και το κρεβατι του μικρου με το κομοδινο του και μια συρταριερα για το δωματιο του.

οποτε τα επιπλα τα bebe θα βγουν να πανε αποθηκη και το μαρτιο θα τα βαλουμε σε ενα αλλο μικρο δωματιο το οποιο θα υποδεχτει το νεο μελος της οικογενειας να πανε ολα καλα παναγιτσα μου.

απλα εχω ενα θεμα τωρα ο αντρας μου το μεγαλο μωρο :tongue: ξεσηκωσε το μικρο να του βαψει το δωματιο και να γινει σουπερ ανανεωση με νεους ηρωες στους τοιχους κλπ.

αλλα ομως θελουν να βαψουν το δωματιο ο μικρος ολο κοκκινο:shock: καλα δε παιζει επαθα εγκεφαλικο η ελληνιδα μανα :P

τελικα συμβιβαστηκαν και οι δυο να βαψουμε ενα τοιχο κοκκινο αυτον στο πισω μερος του κρεβατιου και τον υπολοιπο ενα μπεζ - ασπρο -σπασμενο γκρι δε μπορω να το περιγραψω αλλα μπορει να καταλαβατε.

τη μοκετα του μικρου που ειναι πρασινη και τη κουρτινα του που ειναι κιτρινη τι να την κανω;χρηματα για αλλη μοκετα τωρα δεν υπαρχουν.:?

ο αντρουλης λεει δε πειραζει παιδικο ειναι εγω ομως τρελαινομαι θελω ομοιομορφια.:evil::oops:

φουντωνω , ξεφουντωνω τιποτα δε με καταλαβαινουν.:(

τι να κανω ο αντρας μου μου λεει οτι θα διαλεξω εγω χρωματα στο δωματιο στο νεο μωρο και ετσι ειμαστε πατσι.

μα κοκκινο μηπως ειναι καπως;

as1cCyI0g410000MDAwNjExMmR8NTYzMjYzb2R8dGlnZXIgbm8xIGVpbmFp.gif

as1cOEg0g410000Nzc3MTE1enw1NjFkfHRpZ2VyIG5vMiBlaW5haQ.gif

Κατι ασχετο αλλα τωρα που εχω ωρα να σας ρωτησω.Σε τρεις μηνες ειναι τα γενεθλια του αντρα μου κ κλεινει τα 30 κ θα ηθελα να του κανω ενα ωραιο παρτυ για να το θυματε!

Νωρις ξεκινησα να το σκεφτομαι αλλα θελω να κανω σιγα σιγα τις προετοιμασιες να μην αγχωθω τελευταια στιγμη!

Εχετε παει σε καποιο παρτυ μεγαλων κ σας αρεσε κατι για να μου δωσετε ιδεες?

Ειδα στο ebay ποτηρακια-πιατακια-μπαλονια ομορφα με το 30 επανω κ θα τα παρω οπωσδηποτε, αλλα ψαχνω κ αλλες ιδεες!

Θα ειναι χειμωνας οποτε θα το κανουμε μεσα στο σπιτι.

μαρεσουν να εχω 100 γλαστρακια. θελω 2-3 μεγαλα και τελος. μου αρεσουν οι πρασιναδες περισσοτερο. ηθελα κατι που ναειναι και ανθεκτικο στο χειμωνα. μη το παρω και σενα μηνα χαλασει. τα φωτα σας παρακαλωωω...

εγώ που θέλω ακριβώς τα ίδια με σένα έχω στη βεράντα ένα φυτό που μοιαζει με αυτό

e2cf99.jpg

μόνο που το δικό μου έχει πιο παχιά φύλλα.. παχύφυλλο το λέμε εμείς, επιστημονική ονομασία δεν γνωρίζω... είναι φυτά ακριβώς το πνεύμα του easy living .. δεν ρίχνουν φύλλα για να σου λερώνουν την βεράντα, είναι καταπράσινα, μεγαλώνουν όσο τα αφήσεις, μεταφυτέυονται εύκολα και (διαπιστωμένα) δεν εχουν μεγάλες απαιτήσεις.. αν τα ποτίζεις συστηματικά θα μεγαλώνουν πιο γρήγορα και θα είναι πιο πράσινα, μπορούν όμως και να ζήσουν και δυο εβδομάδες μέσα στον καύσωνα απότιστα χωρίς να πάθουν τίποτα (ω ναι το έχω κάνει.. δεν είμαι περήφανη βεβαια :P). η βεράντα μου φαίνεται καταπράσινη χειμώνα καλοκαίρι.. α και Ειρήνη όταν τα στολίζω με φωτάκια τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ φαίνονται καταπληκτικά..

το εγραψα το σεντόνι πάλι

Θέλω κ εγώ ένα!! Πως μπορώ να το ζητήσω? Μου άρεσε η ιδέα να είναι χειμώνα καλοκαίρι πράσινο αλλά ακόμα περισσότερο μου άρεσε που τα Χριστούγεννα του βάζεις φωτάκια! Θέλω κ εγώ!

xhbDp2.png863np2.png

Διαφημίσεις

Εμενα μου αρεσει το κοκκινο και ιδιως για παιδικο ειναι σουπερ!Και αφου θα ειναι πισω απο το κρεββατι δεν θα κουραζει!

Ειχα δει καπου στο ιντερνετ φωτο απο πολυχρωμα δωματια αμα τα ξαναβρω θα στα ποσταρω να δεις τι ωραια που ειναι!

χριστιανα καλα θα κανεις να κανεις παρτυ στον αντρουλη σου.

εγω του ειχα κανει ενα παρτυ εκπληξη τη πρωτη χρονια που ειχαμε το μικρο και ηταν το μωρο 4 μηνων με 3-4 ζευγαρια φιλων μας πολλοι κοντινους.

να σου πω εγω ειχα παρει απλα ποτηρια -πιατακια κλπ που εγραφαν χαρουμενα γενεθλια τη τουρτα ειχα κανονισει και μας την εφεραν οι φιλοι μας ειχε πανω τον μικυ και ελεγε "χρονια πολλα μπαμπα" και ειχα παραγειλει πιτσες.απλα αλλα περασαμε τοσο ομορφα.:P

Εμενα μου αρεσει το κοκκινο και ιδιως για παιδικο ειναι σουπερ!Και αφου θα ειναι πισω απο το κρεββατι δεν θα κουραζει!

Ειχα δει καπου στο ιντερνετ φωτο απο πολυχρωμα δωματια αμα τα ξαναβρω θα στα ποσταρω να δεις τι ωραια που ειναι!

η ιδεα του αντρα μου του ηρθε επειδη τα επιπλα που παραγειλαμε ειναι στο χρωμα το σουηδικο περιπου απο νεοσετ με λεπτομερειες τυρκουαζ-λαδι και εκει το ειχαν με κοκκινο τοιχο.τα εχει και στο καταλογο της.

εγω το φοβαμαι γιατι δεν ειμαι των εντονων αλλαγων και χρωματων.

ευχαριστω παντως.:P

θα πω στον αντρα μου οτι βρεθηκε και καποιος αλλος να συμφωνει μαζι του;)

χρυσα πολυ ωραιες οι ιδεες σου, θα παω να τα δω και απο κοντα. λιονταρινα πολυ μου αρεσε και το δικο σου. πως το λενε??πως να το ζητησω, καθοτι ασχετη και να το δω δεν θα το καταλαβω!!!:rolleyes::cool:

ναι εναν τοιχο, οκ,να τον βαψετε. αλλα ολο το δωματιο???μου κανει καπως!!!ειναι παιδικο και πρεπει να ειναι και φωτεινο, οχι μονο εντονο.

οσο για το παρτυ ενηλικων, εγω εκανα οταν εμενα με τους γονεις μου. τωρα οχι καθοτι οι καλοι φιλοι μενουν χλμ μακρια!!!δεν θελεις και πολλα. μερικα μεζεδακια, τουρτα , ποτα και κυριως καλη διαθεση. αν μπορεις και το σηκωνει και η παρεα, μουσικη και χορο !!!

Διαφημίσεις

ειρηνακι, μια ερωτηση:τα μουφαν γιατι τα πλενεις τωρα???εγω τα πλενω/στελνω καθαριστηριο οταν τελειωνει ο χειμωνας και δεν τα φοραμε αλλο!!

και εγω ετσι τα κανω και μετα τα χωνω στις θηκες και απλα οταν ερθει η ωρα τα βγαζω απο τις θηκες.

με προβληματισε και εμενα η ειρηνη , μαλλον το κανει για να φρεσκομυριζουν.

ετσι μου ερχεται αυτα που πλενονται να τα ξαναπλυνω μονο και μονο για να μυριζουν πιο πολυ αληθεια ζηλεψα.:tongue:

happy-colorful-kids-room_1.jpg

Συνδιασμος κοκκινο-κιτρινο πορτοκαλι

happy-colorful-kids-room_5.jpg

συνδιασμος κιτρινο-κοκκινο πρασινο

happy-colorful-kids-room_14.jpg

ωραιο πολυ κ αυτο!

nursery_grey1.png%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C+%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BF.jpg[/img]

αυτο μου αρεσει παρα πολυ.

%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BF5.jpg

krasnyi_fon.GIF

αμα βρω κ αλλα θα στα βαλω.

ευχαριστω πολυ , δυστυχως η φαντασια μου δεν εφτανε τοσο:rolleyes:

τωρα ομως αρχιζω να αενθουσιαζομαι με την ανανεωση στο δωματιο του μικρου.:P

σε λιγο σχολαω θα τα πουμε αργοτερα απο το σπιτι.

φιλια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...