Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , karlajo είπε:

Πηραμε 8 ωαρια αύριο θα ξέρω τι γονιμοποιήθηκες και τι όχι..λογο στεναχωρεθηκα .οχι μόνο προγεστερονη μου έκαναν και είναι η τιμη που έγραψα 20.54 ng/ml και μάλιστα γράφει το αποτελεσμα δίνεται μετά από επανάληψη.

Ρώτησε τη γιατρό σου αν έχεις απορία..

Βρε δεν κάνουμε συλλογή, ένα θα είμαι το τυχερό!!!

πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

Ρώτησε τη γιατρό σου αν έχεις απορία..

Βρε δεν κάνουμε συλλογή, ένα θα είμαι το τυχερό!!!

@karlajo θα κάνεις στον ίδιο κύκλο μεταφορά? Μήπως σου χορήγησαν προγεστερόνη?

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Εχεις δικιο Ειρηνη για τις βολτες των παιδιων κ γενικα για τη ψυχαγωγια τους.

Οταν εμενα στο διαμερισμα που ηταν κ σε καλη περιοχη κατι σαν Κηφισια, ολη μερα την επαιρνα βολτες τη δικια μου κ στα παρκα της περιοχης.

Τωρα μενουμε κεντρο σε οχι κ τοσο καλη περιοχη με πολλους ξενους κ φοβαμαι να σας πω την αληθεια να τριγυρναω μονη με το παιδι στο δρομο.

Τρεχω κ ολη μερα με το σπιτι κ δεν την περνω πια ουτε βολτα καπου με το αυτοκινητο.

Το σκεφτομαι κ εγω πολλες φορες κ εχω τυψεις.

Ειναι ομως που μεγαλωνει κ γινετε ολο κ πιο ζωηρη κ δεν αντεχω.Παρα να την περνω καπου κ να εκνευριζομαι προτιμω να μην πηγαινουμε πουθενα.Στο μολ την πηγα της προαλες κ δεν φανταζεστε τι εκανε!τερατακι!!!Δεν θελω να λενε κ οι αλλοι τι ζιζανιο ειναι αυτο,ουτε να ενοχλει τους παντες,,οποτε....σπιτι καλος ή κακος. μεχρι να ηρεμησει λιγο.

και γω μόνη να πάω και τα δυο βόλτα φοβάμαι πολύ...ή με το σύζυγο ή δεν τα πάω μόνη...έχουν γεμίσει οι δρόμοι κακομούτσουνα αρπακτικά βρε παιδιά....προχθες κλέψαν στην ψύχρα την τσάντα της μάνας μου και την προηγούμενη εβδομάδα μιας γνωστής της κόψαν από το λαιμό την αλυσίδα που φορούσε.....ήμαρτον!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα, καλημερα.τι κανετε??εγω απο δουλειες χθες δεν εκανα σχεδον τιποτα.μονο πιατικα και κατσαρολα επλυνα, μαζεψα παγκους και ενα πλυντηριο απο την απλωστρα και τελος.ηταν μερα χαλαρωσης με τη μικρη μου. σημερα ομως εχει τις καθιερωμενες εβδομαδιαιες δουλειες. μεχει βολεψει τελικα για οσο ακομη εχει καλο καιρο και μεχρι να νυχτωνει απο τις 17,30 να κανω δουλειες παρασκευη απογευμα ωστε να εχω ολο το σκ(λεμε τωρα...τουλαχιστον δεν εχω τα χοντρα) ελευθερο!!

εχω θεμα με τα λουλουδια μου. απο τις διακοπες και μετα (ειχαμε βαλει αυτοματο ποτισμα και τελειωσε η μπαταρια του στις μισες μερες) χαλασαν τα μισα. πηρε ο αντρας μου ενα θαμνακι αλλα βλεπω σημερα οτι το φυλλωμα του εγινε καφετι απο πρασινο, σαν να χαλασε δηλαδη. λετε να φταιει που το βαλαμε με το ιδιο χωμα που ειχε το προηγουμενο που ξεριζωσαμε επειδη ηταν χαλασμενο??προσθεσαμε και καινουργιο δηλαδη, οχι μονο το παλιο. τι μου προτενετε???δε μαρεσουν να εχω 100 γλαστρακια. θελω 2-3 μεγαλα και τελος. μου αρεσουν οι πρασιναδες περισσοτερο. ηθελα κατι που ναειναι και ανθεκτικο στο χειμωνα. μη το παρω και σενα μηνα χαλασει. τα φωτα σας παρακαλωωω...

Καλημερούδιααααα!!!

σήμερα έχω πολλές δουλειές να κάνω.....έχω να πάω λαική, να καθαρίσω σπίτι (ότι προλάβω), να μαζέψω παιχνίδια για δόσιμο και να μαγειρέψω.....

θα σας διαβάσω μετά!!!

Kαλημέρα και από εμένα!Τι κάνετε?

Και εγώ εχω αρκετες δουλίτσες για σήμερα,είναι ημερα καθαριότητας και θέλω να κάνω αρκετα πράγματα για να εχω το Σαββατοκύριακο ελευθερο.Προς το παρόν ομως δεν εχω κάνει τίποτε, παρα μόνο εβγαλα τα σεντόνια μας και τα εβαλα στο πλυντήριο,και τα κουβερλί και τα μαξιλάρια μας για να αεριστούν.Ξεκινάω....

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κορίτσια καλήμέρα!!! Σας διαβάζω στα πεταχτά, δεν προλαβαίνω να σας γράψω.

Πολύ σύντομα να πώ ότι:

Ειρήνη έκανα τα ρεβύθια στη γάστρα... ακόμα τα σκέφτομαι και μου τρέχουν τα σάλια. Τέλεια!!!!

Δομνίνα γεια και καλή εγκυμοσύνη να έχεις! Πολλές πολλές ευχές (σε έχω πετύχει σε άλλα θέματα κι έχω καταχαρεί για σένα!)

Χρύσα τέλεια η φωτό. Είναι "πολύ χρύσα". Μ'αρέσει ιδιαιτέρως το χαλί.

Θα επανέλθω με την ανάγκη για το έπιπλο - βιβλιοθήκη ή κάτι σχετικό τελόσπάντων. Για μαραγκό δεν το βλέπω, θα σας χρειαστώ. Θα σας ξαναγράψω τα σχετικά μόλις ξαναμπώ.

καλή παρασκευίτσα να έχουμε!

Διαφημίσεις

καλημερα, καλημερα.τι κανετε??εγω απο δουλειες χθες δεν εκανα σχεδον τιποτα.μονο πιατικα και κατσαρολα επλυνα, μαζεψα παγκους και ενα πλυντηριο απο την απλωστρα και τελος.ηταν μερα χαλαρωσης με τη μικρη μου. σημερα ομως εχει τις καθιερωμενες εβδομαδιαιες δουλειες. μεχει βολεψει τελικα για οσο ακομη εχει καλο καιρο και μεχρι να νυχτωνει απο τις 17,30 να κανω δουλειες παρασκευη απογευμα ωστε να εχω ολο το σκ(λεμε τωρα...τουλαχιστον δεν εχω τα χοντρα) ελευθερο!!

εχω θεμα με τα λουλουδια μου. απο τις διακοπες και μετα (ειχαμε βαλει αυτοματο ποτισμα και τελειωσε η μπαταρια του στις μισες μερες) χαλασαν τα μισα. πηρε ο αντρας μου ενα θαμνακι αλλα βλεπω σημερα οτι το φυλλωμα του εγινε καφετι απο πρασινο, σαν να χαλασε δηλαδη. λετε να φταιει που το βαλαμε με το ιδιο χωμα που ειχε το προηγουμενο που ξεριζωσαμε επειδη ηταν χαλασμενο??προσθεσαμε και καινουργιο δηλαδη, οχι μονο το παλιο. τι μου προτενετε???δε μαρεσουν να εχω 100 γλαστρακια. θελω 2-3 μεγαλα και τελος. μου αρεσουν οι πρασιναδες περισσοτερο. ηθελα κατι που ναειναι και ανθεκτικο στο χειμωνα. μη το παρω και σενα μηνα χαλασει. τα φωτα σας παρακαλωωω...

Δωσε λίγο χρόνο και ποτιζέ το μόνο οταν εχει στεγνώσει το χωμα.Αν δεν επιζήσει κράτα μόνο τις γλάστρες που θέλεις και ψαξε να βρεις φυτα αναλογα για αυτες.Σεφλέρες,μπέντζαμιν,τούγιες και λεμονοκυπάρισσα,ελιες,δρακαινες...Ολα είναι ανθεκτικά και αντέχουν και το χειμώνα.

Στο μπαλκόνι μου εχω δυο μεγαλες γλάστρες με πρασινάδες,μπεντζαμιν και σεφλέρα και αλλες τρεις μικρότερες με εποχιακά φυτά,μια γαρυφαλίτσα,εναν βασιλικό από τους στρογγυλούς και αλλο ενα που δεν θυμαμαι το ονομά του, ,για να μου φτιαχνουν τη διαθεση.;):):):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κορίτσια καλήμέρα!!! Σας διαβάζω στα πεταχτά, δεν προλαβαίνω να σας γράψω.

Πολύ σύντομα να πώ ότι:

Ειρήνη έκανα τα ρεβύθια στη γάστρα... ακόμα τα σκέφτομαι και μου τρέχουν τα σάλια. Τέλεια!!!!

Δομνίνα γεια και καλή εγκυμοσύνη να έχεις! Πολλές πολλές ευχές (σε έχω πετύχει σε άλλα θέματα κι έχω καταχαρεί για σένα!)

Χρύσα τέλεια η φωτό. Είναι "πολύ χρύσα". Μ'αρέσει ιδιαιτέρως το χαλί.

Θα επανέλθω με την ανάγκη για το έπιπλο - βιβλιοθήκη ή κάτι σχετικό τελόσπάντων. Για μαραγκό δεν το βλέπω, θα σας χρειαστώ. Θα σας ξαναγράψω τα σχετικά μόλις ξαναμπώ.

καλή παρασκευίτσα να έχουμε!

:P:p:p

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα κοριτσόπουλα και καλημέρα στη "μάνα"!!!!

Θέλω μία χάρη, ψάχνω να βρω το παλιό θέμα της Ειρήνης "σπίτι και easy living" και έχω χαθεί. Κάντε μου ένα λινκ γιατί θέλω να διαβάσω κάτι!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσόπουλα και καλημέρα στη "μάνα"!!!!

Θέλω μία χάρη, ψάχνω να βρω το παλιό θέμα της Ειρήνης "σπίτι και easy living" και έχω χαθεί. Κάντε μου ένα λινκ γιατί θέλω να διαβάσω κάτι!!!!

Έψαξα κ γω και δεν το βρήκα.. Πώς γίνεται να μην υπάρχει?

xhbDp2.png863np2.png

για συνδεδεμένα μέλη του parets.gr, το παλιό ποστ της Ειρήνης είναι εδώ

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=71435

Καλημέρα!;)

Αχ να είσαι καλά κοριτσάκι μου!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ πολύ!!!!!!

Oι δουλίτσες μου προχωράνε.Σαπούνισα τα μπάνια καλά καλά με χλωρίνη,

εβαλα καθαρες πετσετες και χαλάκια,

σκούπισα όλο το σπίτι,

ξεσκόνισα τα υπνοδωμάτια και καθάρισα τα τζαμια και σφουγγάρισα,

ετοίμασα χταποδακι κοκκινιστο και θα βάλω ρυζι μόλις ερθουμε από το σχολείο.Φευγω να πάρω το πιτσιρίκι μου ...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Τι κανετε κορες?

Εμεις τρωμε με τη μικρη μου,ριζοτο με γαριδουλς!;)

Εκανα κ εγω καποιες δουλιτσες σημερα, σκουπισα γυρω γυρω απο ολο το σπιτι, ξεσκονισα μεσα, σκουπισα, απλωσα ενα πλυντηριο τα μαζεψα κ τα διπλωσα κ απλωσα αλλο ενα με κουβερτες.Καθαρισα κ λιγο το ενα μπανιο.

Εκανα κ ενα ξεκαθαρισμα στα ρουχα της μικρης κ στα παπουτσια της.

Αυτα για την ωρα. Πρεπει να μαζεψω κ να σφουγγαρισω ολο το σπιτι γιατι το απογευμα θα ερθει κ η κουμπαρα μου για καφεδακι!

Καλο μεσημερι!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...