Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια καλημέρα. Είμαι στο τέλος του πρώτου τριμήνου και έχω βγάλει διάσπαρτα ροζ εξανθήματα σε κοιλιά κ στηθος. Γνωρίζετε κάτι?

Παρε ενα τηλ στο γιατρο σου να το πεις να εισαι σιγουρη. Συνηθως απ τις ορμονες και το τεντωμα του δερματος προκαλειται πολυ εντονη φαγουρα και ξηροδερμια. αν ξυνεσαι (συνηθως στον υπνο ασυναισθητα) μετα γεμιζεις εξανθηματα. εγω τουλαχιστον απ την αρχη ειχα τρελη φαγουρα σε κοιλια και στηθος που μεγαλωναν και απ το ξυσε ξυσε εβγαζα εξανθηματα. εκτος αν κατι σου εκανε αλλεργια. καποια νεα κρεμα η απορρυπαντικο.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Πήρα το φιογκάκι από το σχολείο {τι ζέστη...! :? }, ήρθαμε, μου έδειξει τι έκαναν σήμερα, φάγαμε και τώρα άρχισα να κουράζομαι. Αυτήν την περίεργη κούραση που νιώθεις τις πρώτες 2 ημέρες της περιόδου... :|:neutral:. Νιώθω λες και έχω σκάψει 2 στρέμματα και νυστάζω...:? .

Απλωσα το πρώτο πλυντήριο με τα ανθεκτικά μπουφάν και τώρα είναι σε κρεμάστρες στο μπαλκόνι και στεγνώνουν...{μοσχομυρίζουν μαλακτικό!}

Αμέσως έβαλα το δικό μου παλτό και το μοντγκόμερι του άντρα μου, που είναι πιο ντελικάτα, σε μικρότερο πρόγραμμα.

Έκλεισα το φύλλο της ντουλάπας, αφού στέγνωσε και έβαλα μέσα λεβάντα και σαπουνάκια να πάρει όμορφες μυρωδιές...όλα γίνονται σιγά-σιγά.

Τώρα θα ξαπλώσω για κανά τεταρτάκι γιατί μετά πρέπει να αρχίσω διάβασμα με το φιογκάκι...

Υ.Γ. Επειδή σας αρέσουν οι φωτογραφίες και σας "ντοπάρουν" για περισσότερες δουλειές, δείτε τον χαμό νωρίτερα, με όλα τα πανωφόρια μας πεταμένα πάνω στο κρεβάτι... :mrgreen::mrgreen:

DSC00303.jpg

Ειρήνη ένα τέτοιο μπουφάν σαν το μαύρο αλλά σε καφέ πούλαγε εδώ μια στο πάρεντς και το πήρα 13 ευρώ....είναι τέλειο και μου έρχεται κουτί!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια χαρα κ απο εμενα..

αχχ κουραστηκα σημερα.

μαγειρεψα,μαζεψα,εβαλα τα πιατα στο πλυντηριο,σαπουνισα παγκους,νεροχυτες,εβγαλα τα σκουπιδια εξω..

και εφτιαξα ενα καφε.

μετα σκουπισα την μπροστινη βεραντα που εγινε χαλια απο τους μαστορες, εριξα κ λιγο νερο, αλλα χρειαζετε κι αλλο καθαρισμα.:| πφφφ

φυτεψε κ μια μπουκαμβιλια ο γειτονας κ μεγαλωσε πολυ,ερχετε ολη στη δικια μου πλευρα κ αν κ μου αρεσει πολυ, αρχισα να τη βαριεμαι κ αυτη γιατι ολη μερα σκουπιζω κ ολη μερα ειναι χαλια κατω απο λουλουδακια κ φυλλα. λυπαμαι ομως να την κοψω..:rolleyes:

θελω κ εγω να πλυνω κουρτινες!!!!!!!!!!!!!!αλλα ειναι πολυ μεγαλες κ δεν εχω που να τις κρεμασω να στεγνωσουν..αλλο προβλημα κ τουτο!!:cool: χαχα κατι θα σκαρφιστω!!

Εχεις δικιο Ειρηνη για τις βολτες των παιδιων κ γενικα για τη ψυχαγωγια τους.

Οταν εμενα στο διαμερισμα που ηταν κ σε καλη περιοχη κατι σαν Κηφισια, ολη μερα την επαιρνα βολτες τη δικια μου κ στα παρκα της περιοχης.

Τωρα μενουμε κεντρο σε οχι κ τοσο καλη περιοχη με πολλους ξενους κ φοβαμαι να σας πω την αληθεια να τριγυρναω μονη με το παιδι στο δρομο.

Τρεχω κ ολη μερα με το σπιτι κ δεν την περνω πια ουτε βολτα καπου με το αυτοκινητο.

Το σκεφτομαι κ εγω πολλες φορες κ εχω τυψεις.

Ειναι ομως που μεγαλωνει κ γινετε ολο κ πιο ζωηρη κ δεν αντεχω.Παρα να την περνω καπου κ να εκνευριζομαι προτιμω να μην πηγαινουμε πουθενα.Στο μολ την πηγα της προαλες κ δεν φανταζεστε τι εκανε!τερατακι!!!Δεν θελω να λενε κ οι αλλοι τι ζιζανιο ειναι αυτο,ουτε να ενοχλει τους παντες,,οποτε....σπιτι καλος ή κακος. μεχρι να ηρεμησει λιγο.

Καλημερα Χρυσα μου!

Το πλυντηριο εχει διαφορα προγραμματα και συνηθως το βαζω στο οικονομικο οπως λεει προγραμμα, στους 50 βαθμους και κανει 3.30 ωρες περιπου να τελειωσει. Χρησιμοποιησα και αλλα πρ/τα παρολαυτα και παντα γινετε το ιδιο. Λιωνει η μιση ταμπλετα, κ στην επομενη πλυση, λιωνει κ η υπολοιπη..:rolleyes:

δοκίμασε υγρό απορρυπαντικό, θα λυθεί το πρόβλημα!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια

Τι κάνετε;

Ειρήνη καλή αρχή στα αγγλικά του φιογκιδίου!!!Και ναι,είναι σοβαρή η κατάστασή σου...Πάμε να παραδοθούμε μαζί...Ο δικός μου χρησιμοποιεί την οδοντόβουρτσα και συγκινούμαι,φαντάσου να έρθει η ώρα για άλλα πιο σημαντικά

κοριτσια νομιζω πως εγω ειμαι σε χειροτερη μοιρα απο εσας!ειχα παει βολτα το μικρο μου στο παρκο και αυτος αρχισε να περπαταει μονος του χωρις να τον κραταω,και εγω απο πισω να καμαρωνω και να συγκινουμε που εκανε τα πρωτα του βηματα στον κοσμο:shock:

Ειρηνη μου καλη αρχη στο μικρουλη σου!!!!

Τις κουρτίνες ούτε εγώ τις σιδερώνω.Τις απλώνω,σε σκοινί,οχι σε απλώστρα,για να μην διπλωθούν και δεν τις βάζω για στύψιμο,κατευθείαν από την αντληση.Οπότε και δεν τσαλακώνονται.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλησπέρα κόρες.

Πριν λίγο γύρισα, δούλευα πάλι....έφαγε το φιογκάκι, έκανε μπάνιο και μόλις ξάπλωσε. Με περιμένει να πάω δίπλα του να κάνουμε τα δικά μας..:P

Διάβασε το φιογκάκι {το μεσημέρι, πριν φύγω}, ψευτομάζεψα τα πιατικά μας...Τα πανωφόρια μας στέγνωσαν όλα και απέφυγα αυτό που ήθελα δηλαδή το να μείνουν στο μπαλκόνι όλη νύχτα. Το μαλακτικό έχει παραμείνει και ήδη μπήκαν στη θέση τους. Κορίτσια μου, μακάρι να μπορούσα να σας μεταφέρω την μυρωδιά... ;) Ηρέμησε το μυαλό μου κι από αυτή τη δουλειά, έφυγε από το κεφάλι μου....

Προσωπικά, τις σιδερώνω πάντα τις κουρτίνες. Πάντα! Μία φορά μόνο, τον Ιούνιο νομίζω, που αγόρασα το καινούργιο φύλλο του σαλονιού από τη λαϊκή {θυμάστε?} είπα να το δοκιμάσω και γω αυτό το κόλπο αλλά.... από τότε την στραβοκοιτάω... :? . Μου φαίνεται βρε παιδιά, μου φαίνεται ασιδέρωτη οπότε δεν το ξανακάνω. Θα συνεχίσω να τις σιδερώνω όλες. Μου αρέσουν καλύτερα, όπως "πέφτουν"...

Αύριο δουλεύω από πολύ νωρίς, θα φύγω απευθείας από το σχολείου του μικρού και θ αργήσω. Θα τα πούμε μετά.

Σας φιλώ όλες!

777885dugw57gt25.gif

Ένα σχεδιάκι που είχα ανεβάσει στα νυχάκια????? Την καρδούλα?! :shock:

Η λες για το πουά που... λατρευω!!!!!! axaxaxaaxa!!!

Τα πουα νυχάκια εννοούσα, αλλά τελικά ήταν διπλή η επιτυχία!

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Διαφημίσεις

την πρεσα την βαζω μεσα στο βεστιαριο δεν ειναι μεγαλο αλλα ειναι σωτηριο:P το τι χωραει εκει μεσα δεν λεγεται! επισης εχω παρει ενα πτυσομενο τραπεζακι που κλεινει κ μπαινει πισω απο την πορτα κ ουτε καν το βλεπεις.

δεν θα αντεχα να την εχω συνεχως ανοιχτη στα ποδια μου:?

τα παιχνιδια του μικρου ευτυχως δεν υπαρχουν σε ολο το σπιτι παρα ελαχιστα κυκλοφορουν εξω απο το δωματιο του αλλα κ εκει δεν γινεται χαμος με καποιον περιεργο τροπο εμαθε στην προτροπη μαζευουμε ενα κ μετα βγαζουμε αλλο, ευκολα, τα εχουμε κ ταχτοποιημενα σε διαφορα κουτια κ τον βολευει να βρισκει ευκολα αυτο που ψαχνει κ ετσι το τηρει

συνηθως :rolleyes:

θα ανεβασω φωτο οταν βρω χρονο γιατι μου αρεσει οπως τα εχω φτιαξει:tongue:

Και childrens easy living βλέπω! Όλοι στο χορό!

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Καλημέρα καλημέρα!

Χθες γινόταν χαμός στο σπίτι γιατί...στο σαλόνι μου ήταν σκορπισμένα διάφορα μωρουδιακά(ρούχα ,πάρκο,κούνια κλπ) για να δω τι χρειάζομαι κ τα υπόλοιπα να τα δώσω και ήρθε το πρωί κ ο ηλεκτρολόγος που έπρεπε να κάνει κάτι δουλειές κ άνοιξε τρύπες οπότε γεμίσαμε σκόνη κ μπάζα.. Κ το βράδυ εκεί που κόντευα να τα παίξω και να τα πάρω κ ενώ έκλαιγαν κ τα μωρά ήρθε ο κουνιάδος μου από δίπλα μου τα πήρε (χωρίς να το ζητήσω)και τα 2 κ μέσα σε 1,5 ώρα έκανα τον όροφο να γυαλίζει! Πολύ το χάρηκα! Έτσι το βράδυ όταν γύρισε ο άντρας μου ανάψαμε τα κεράκια μας κ βάλαμε να δούμε ταινία! Ήταν πολύ όμορφα! Κ φυσικά άλλη η αίσθηση όταν ξύπνησα κ κατέβηκα που ήταν όλα τακτοποιημένα κ καθαρά σε αντίθεση με το χθεσινό πρωινό!

Τι γλυκός!

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Σήμερα είχα κέφι για ζαχαροπλαστική. Έφτιαξα την αγαπημένη μου πάστα-φλώρα http://www.sintagespareas.gr/sintages/pasta-flora-nistisimi.html. Δεν την βαριόμαστε ποτέ, και αδειάζει και κανένα βάζο από τις μαρμελάδες που έρχονται σε κιβώτια από τις μάνα/πεθερά! Θα την πάρω να κεράσω αύριο στο "εργοτάξιο".

Και έφτιαξα και παγωτάκι σοκολάτα παρφέ (αχ, εσείς μαζεύετε τα καλοκαιρινά, κι εγώ φτιάχνω παγωτό :tongue: ) Από δουλειές...τζίφος...τουλάχιστον καθάρισα τον χαμό της κουζίνας! Αύριο τα υπόλοιπα ;)

Μπρίκια κολλάμε; ;)

καλησπερα! σας εχω διαβασει αλλα μου ειναι αδυνατον να θυμηθω τιποτα!

εγω κανω απλα καθημερινα πραγματα γιατι η μεση ακομα ποναει.

ενα μονο θυμαμαι γιατι χαρηκα πολυ!!!

δομνινα πολυ χαρηκα με τα νεα σου, εχω διαβασει πανω κατω την ταλαιπωρια σου κ σου ευχομαι να εχεις μια τελειομηνη κ ανεφελη εγκυμοσυνη! με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλια!

κοριτσια ειμαι πολυ κουρασμενη κ νευριασμενη με την μεση μου!

σημερα μεσα σε ολα πηγα το μεσημερι στο μαγαζι, μετα παιδιατρο κ καταφτασαμε σπιτι στις 10! επλεινα κατι πιατικα κ ετοιμασα κατι προχειρο να φαμε (αφου κοιμησα την μικρη)

αυριο θα παω πρωι πρωι, ξυπναω κατα τις 6,30 κ στις 7,30 ειμαι στο μαγαζι.

παω να την πεσω! καληνυχτα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...