Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

ρε συ χαρά! τα τίκερ σου δεν ενημερώνονται;

πόσο είναι ο παυλίτος σου;

το άλλο με το σήμερα είναι η μέρα τί εννοείς;

είμαι περίεργο γατί, με το συμπάθειο που λένε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω αυτο το κανω καθημερινα. ετοιμαζω τα ρουχα του παιδιου και την τσαντα του απο βραδις και τα δικα μου ρουχα επισης, το κολατσιο του αντρουκου μου και το δικομου, ωστε το πρωι τα παιρνω και εφυυυγααα...:Dεγω βαζω παντα πουδριτσα, ρουζ και μασκαρα. αμα εχω ορεξη και σκια, αλλα συνηθως οχι.

ρε συ χαρά! τα τίκερ σου δεν ενημερώνονται;

πόσο είναι ο παυλίτος σου;

το άλλο με το σήμερα είναι η μέρα τί εννοείς;

είμαι περίεργο γατί, με το συμπάθειο που λένε!

καλε ναι παντα με το συμπαθειο χαχαχχ ωραια τα λες

ο μικρος μου ειναι 2 χρονων και 15 ημερων περιπου πρεπει να αλλαξω τικερ και το αλλο ηταν για τις διακοπες το οποιο ακομα δεν εχω αξιωθει να το βγαλω χαχαχαχ 8-):cool::lol:

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

γι'αυτό δεν βάζω τίκερ εγώ, να έχω το κεφάλι μου ήσυχο!

όσα λιγότερα ξέρεις, τόσο καλύτερα!

ή αλλιως μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι; αυτό!

είμαι μια πτωχή μακαρία!μη σου πω μα τί κιουρία!

Διαφημίσεις

hello girls...

ποιά θα προσφέρει ένα χεράκι...άντε και δυο και τρία και τέσσερα δεκτά για το δέντρο;;;

Βαριέμαι λέμε...και το άτιμο δεν μαζεύεται μόνο του... γκρρρ....

Λατρεύω τα πετσετάκια και τα σεμεδάκια...και τα στρώνω και τα ξεστρώνω και τα αλλάζω... :)

και πάω να δω τι κάνει το δέντρο τελικά...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Χριστουγεννιατικο δεντρο? ακομη χασκει μπροστα μου με τα μισα στολιδια και τα φωτακια του. Απο το πρωι προσπαθω να το μαζεψω, αλλα τωρα που κοιμηθηκαν τα παιδια θα το κανω με την ησυχια μου.

Μ΄αρεσει και μενα πολυ η αισθηση του αδειου σπιτιου μετα τα Χριστουγεννα, με ενα-δυο διακοσμητικα και λιγα αρωματικα κερια. Α ρε Ειρηνη, με κολλησες με τα αναμμενα κερια και ακομη και ο γιος μου μολις νυχτωνει θελει να αναβω τα ρεσω και ειναι μολις 2,5. Ρομαντικος θα μου γινει!

Σημερα εφτιαξα μια λιστα με δουλειες-ξεσκαρταρισματα που πρεπει να κανω μεσα στην εβδομαδα και αρχη εχει η ντουλαπα στο γραφειο που τα φυλλα της δεν κλεινουν απο τα πραγματα εκει μεσα. Ειμαι αποφασισμενη να δωσω πράαααααγμα.... ε μα....

Εχω βαλει και ενα κατσαρολακι με αμμωνια στον φουρνο μου και το απογευμα θα τον καθαρισω. Κανει θαυματα το συγκεκριμενο κολπακι.

Μια ερωτηση εχω: στα συρταρια/ντουλαπια της κουζινας στρωνετε κατι? πλαστικο? αυτοκολλητο? λεω να βγαλω τα πλαστικα που εχω και να τα αφησω ετσι, γιατι τσαλακωνεται το πλαστικο και μου αναβουν τα λαμπακια.

Σας χαιρετισα? δεν σας χαιρετισα... γεια σας, λοιπον!!

Μια ερωτηση εχω: στα συρταρια/ντουλαπια της κουζινας στρωνετε κατι? πλαστικο? αυτοκολλητο? λεω να βγαλω τα πλαστικα που εχω και να τα αφησω ετσι, γιατι τσαλακωνεται το πλαστικο και μου αναβουν τα λαμπακια.

Σας χαιρετισα? δεν σας χαιρετισα... γεια σας, λοιπον!!

Τα έχω σκέτα γιατί σε ένα δύο που έκανα το λάθος να κολλήσω αυτοκόλλητο αυτό με το καιρό λερώνει και μετά πρέπει να του κολλήσεις άλλο από πάνω γιατί αν το ξεκολλήσεις μένουν οι κόλλες από κάτω. Οπότε αφήνω τις βάσεις ως έχουν και τα περνάω με βατεξάκι κάθε σεζόν.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

α κοριτσια και εγω το εκανα αυτο εχτες το βραδυ ετοιμασα τα ρουχα του μικρου και τα δικα μου και το πρωι ηταν πολυ πολυ καλυτερα απο αλλες φορες που τρεχω και δε ξερω τι να φορεσω ενω εχτες που ειχα χρονο μια χαρα τα ετοιμασα ολα και το πρωι στο 20λεπτο ημουν πανετοιμη

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευκολία.

Ειδικά τα δικά μας ρούχα βοηθάει ΠΑΡΑ πολύ να τα διαλέγουμε από το βράδυ!:D

777885dugw57gt25.gif

εγω αυτο το κανω καθημερινα. ετοιμαζω τα ρουχα του παιδιου και την τσαντα του απο βραδις και τα δικα μου ρουχα επισης, το κολατσιο του αντρουκου μου και το δικομου, ωστε το πρωι τα παιρνω και εφυυυγααα...:Dεγω βαζω παντα πουδριτσα, ρουζ και μασκαρα. αμα εχω ορεξη και σκια, αλλα συνηθως οχι.

Και γω τα ίδια.

Βάζω πούδρα, ρουζ και μολύβι στα μάτια. Μόνο όταν "βγαίνουμε" βάζω μάσκαρα πλέον... οικονομία! :tongue::tongue:

Και όταν έχω κέφι και θέλω ν' ανέβω ακόμη περισσότερο τις καθημερινές και λίγο κραγιονάκι.... :wink:

Αλλά, τώρα που δεν εργάζομαι στο γραφείο και καθημερινά, βλέπω και νιώθω την τεράστια διαφορά τις μέρες που βάφομαι και τις μέρες που ξεκινάω την μέρα μου άβαφτη... καμία σχέση! :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...