Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Η orgalutran δεν παίζει κάποιο ρόλο- την άλλη δεν την ξέρω, ένεση είναι, ε; 

Συνήθως αν δεν δείξουν σημάδια ανάπτυξης σε λίγες μέρες, δεν μεγαλώνουν μετά. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Θα σου πουν και αύριο που θα κάνεις ωοληψία αν έχουν μεγαλώσει. Μπορεί και να μεγάλωσαν και να σου πάρουν κάποιο από αυτά!

Ναι ναι ενεση είναι... ναι θα δούμε αύριο.. σε ευχαριστώ πολύ!

• Καλή τύχη! 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Πέταξα όλα τα πανωφόρια μας {παλτό, μπουφάν κλπ.} πάνω στο κρεβάτι μας.... έβαλα ήδη 3 {από τα "χοντρά" αυτά που αντέχουν στα δύσκολα} και τα έβαλα ήδη στο πλυντήριο να πλυθούν.

Σαπούνισα {με καλά στιμένο πανί} την ντουλάπα εσωτερικά, την ξέπλυνα και τώρα την άφησα ανοιχτή να στεγνώσει.

Μετά θα βάλω μέσα σαπουνάκια και όμορφα μυρωδικά και τα 2 δερμάτινα που έχουμε.

Αφού τελειώσει αυτό το πλυντήριο, θα βάλω άλλο ένα με πιο "ντελικάτα" πανωφόρια {όπως το παλτό μου, χωρίς την γουνίτσα του} και αφού στεγνώσουν, ένα - ένα θα μπαίνει στην ντουλάπα, αφράτα και φρεσκοπλυμμένα μυρίζοντας το λατρεμένο μου μαλακτικό!

Με τέτοια ζέστη, το πολύ σε 2 ώρες θα είναι στεγνά, κρατώντας έτσι τη μυρωδιά του μαλακτικού... ;)

Αντε να φύγει κι αυτή η δουλειά από το μυαλό μου...

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλο ταξιδι ευα. καλα να περασετε στα μερη μας...

καλες δουλιτσες ειρηνη.

κι εγω κατι ψιλοκανω αλλά πρεπει να βγω και εξω... κατι πρεπει να γινει με αυτο το θεμα.... δεν θελω να βγαινω συνεχεια εξω....

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

Σε ευχαριστω Ηλιαχτίδα,να είσαι καλά!

Σε παιδευει ο μικρός και είσαι πιεσμένη?

Χρύσα μου, δε με παιδεύει... απλώς, μεγαλώνει και θέλει να τα ανακαλύψει όλα. Αρχίσαμε να μπουσουλάμε, βλέπεις και θέλουμε να γυρίσουμε οοοοοοοοοολο το σπίτι.

Στον υπολογιστή κάθομαι στα κλεφτά και τα περισσότερα τα διαβάζω το βράδυ από το κινητό.

Επίσης, έχω αρχίσει και τα μαθήματα, οπότε λείπω περίπου 2,5 ώρες κάθε απόγευμα.

Έβαλα όριο στον εαυτό μου για τον υπολογιστή, μήπως καταφέρω να κρατήσω το σπιτάκι μου καθαρό και τακτοποιημένο.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

καλο ταξιδι ευα. καλα να περασετε στα μερη μας...

καλες δουλιτσες ειρηνη.

κι εγω κατι ψιλοκανω αλλά πρεπει να βγω και εξω... κατι πρεπει να γινει με αυτο το θεμα.... δεν θελω να βγαινω συνεχεια εξω....

Ευχαριστω πολυ.

Περαστικα στον μικρο σου.

Να σου πω εγω τις περισσοτερες δουλειες τις εχω ξεφορτωθει με το ebanking τουλαχιστον δεν χανω τοσο χρονο να πεεριμενω στις ουρες για να πληρωσω.

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Χρύσα μου, δε με παιδεύει... απλώς, μεγαλώνει και θέλει να τα ανακαλύψει όλα. Αρχίσαμε να μπουσουλάμε, βλέπεις και θέλουμε να γυρίσουμε οοοοοοοοοολο το σπίτι.

Στον υπολογιστή κάθομαι στα κλεφτά και τα περισσότερα τα διαβάζω το βράδυ από το κινητό.

Επίσης, έχω αρχίσει και τα μαθήματα, οπότε λείπω περίπου 2,5 ώρες κάθε απόγευμα.

Έβαλα όριο στον εαυτό μου για τον υπολογιστή, μήπως καταφέρω να κρατήσω το σπιτάκι μου καθαρό και τακτοποιημένο.

Ηλιαχτιδα μου και που να δεις οταν περπατησει εγω τα βλεπω απο την φιλεναδα μου... και ετσι δεν παραπονιεμαι τωρα που θελουμε ολο χερια και γυρω γυρω στο σπιτι...

Εγω μπαινω διαβαζω και κανω και παραλληλα δουλειες κθως η προκοπη των κοριτσιων με κινητοποιει.

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

Βρε Βασια δεν κάνει ζεστη?Η θα κρατήσεις και τα καλοκαιρινα ακόμη κάτω?:confused:

Κρατάω τα βασικά απο τα καλοκαιρινά, όχι όλα.....τα ξεσκαρτάρω....

Τελείωσα με τα ρούχα, ετοίμασα πλυντήρια για χειμωνιάτικα, μάζεψα μια τεράστια βαλίτσα για swap, κράτησα τα πιο σημαντικά καλοκαιρινά στα κάτω συρτάρια, και ότι ήταν ραντάκι, φορεματάκι αέρινο, κοντό σορτσάκι πήγανε στις θήκες και ψηλά στην ντουλάπα.....ούφ πάει και αυτό....αύριο θα ξεκαθαρίσω παιχνίδια!

Κρατάω τα βασικά απο τα καλοκαιρινά, όχι όλα.....τα ξεσκαρτάρω....

Τελείωσα με τα ρούχα, ετοίμασα πλυντήρια για χειμωνιάτικα, μάζεψα μια τεράστια βαλίτσα για swap, κράτησα τα πιο σημαντικά καλοκαιρινά στα κάτω συρτάρια, και ότι ήταν ραντάξι, φορεματάκι αέρινο, κοντό σορτσάκι πήγανε στις θήκες και ψηλά στην ντουλάπα.....ούφ πάει και αυτό....αύριο θα ξεκαθαρίσω παιχνίδια!

Αχ Βασια μου μακρι να ημουν Αθηνα να ερθω...εχω για δοσιμο πολλα...καποια θα δωσω εδω σε μια οικογενεια που ξεερω εχουν αναγκη (9 παιδια...) και θα φτιαξω ενα μικρο βαλιτσακι αν καταφερω να πετυχω οτι οργανωσετε τα χριστουγεννα που θα ειμαι Αθηνα.

Οσο για τα καλοκαιρινα χειμωνιατικα δεν βοηθαει ο καιρος να ξεκουνησω...

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Ειρηνάκι έχεις δίκιο για τις βόλτες....το νιώθω τώρα με τα παιδιά που έχω αυτοκίνητο.....παλιά ο σύζυγος λόγω δουλειάς ήταν κουρασμένος αλλά και τα παιδιά πιο μικρά και δεν είχε κέφια να πάμε έξω βόλτα, γιατί πάντα κυνηγάγαμε.....το καλοκαίρι όμως στο εξοχικό που είχα αυτοκίνητο αν βαριόταν ο αντρας μου, τις έβαζα μέσα και πηγαίναμε βόλτες, πόσο το χαιρόμουν αλλά και τα κορίτσια μου. τώρα πια έχουν μεγαλώσει κιόλας και με ακούνε έξω οπότε δεν με κουράζουν πια! το ίδιο θα κάνω και εδώ πιά

ευα εγω ebanking χρησιμοποιουσα οταν επαιρνα ταμειο ανεργιας και υπηρχαν λεφτα στον λογαριασμο και πληρωνα απο κει τα περισσοτερα

πλεον μονο ο συζυγος εχει λογαριασμο με χρηματα μεσα (μισθοδοσια) αλλά δεν παει να ενεργοποιησει το ebanking με τιποτα και ετσι ταλαιπωρουμαι εγω και σερνω και τον μικρο μαζι μου...

και δεν με βοηθαει και στα ψωνια να φτιαξω το προγραμμα μου και να παμε για μαζεμενα ψωνια καθε σαββατο... οποτε πηγαινω και τα παιρνω λιγα λιγα....

αμα δεν εχεις συννενοηση.... τελος παντων...

εγω δυστυχως δεν εχω αλλο αυτοκινητο οποτε οταν εχει καλο καιρο πηγαινουμε ποδαρατοι στο παρκο που ειναι κοντα μας... αλλιως πρεπει να περιμενουμε το ρεπο του μπαμπα για να παμε καπου πιο μακρια ολοι μαζι....

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

καλημερα, κοριτσια ή μαλλον καλησπερα:P

εγω ειμαι στη δουλεια αλλα σκεφτομαι ηδη οτι μολις σχολασω θα παω θα ψωνισω 3 δωρακια για κατι παιδακια που ειχαν γελεθλια και θα τα δουμε το σκ να μην τα εχω αυριο παρασκευουλα;)

μετα σπιτι θα κανω ντουζ , φαω ο μικρος ηδη θα κοιμαται με τον αντρα μου και μετα θα ετοιμαστουμε εχουμε παιδιατρο.

αν καταφερω να τους πεισω να πανε μονοι τους θα τελειωσω το σιδερο και θα βαλω φαγητο για αυριο αλλιως θα τα κανω μετα τον παιδιατρο.

υγ ειρηνη αυτο που σου ειπε η πελατισσα σου μου το ειχε πει ο γιος μου μια φορα καταμουτρα "αμαν καλε μαμα ολο σιδερωνεις παμε για ποδηλατο":shock:

επειδη ειμαι υστερικη με το σπιτι τους εστελνα καθε απογευμα ενα διαστημα για ποδηλατο σε ενα κοντινο παρκο και εγω εκανα δουλειες.

αισθανθηκα τοσο ασκημα που απο τοτε συγκεντρωθηκα και εκμεταλευομαι το χρονο που εχω για δουλειες ετσι ωστε να διασκεδαζουμε ολοι μαζι και οχι μονο οι δυο τους.:P

as1cCyI0g410000MDAwNjExMmR8NTYzMjYzb2R8dGlnZXIgbm8xIGVpbmFp.gif

as1cOEg0g410000Nzc3MTE1enw1NjFkfHRpZ2VyIG5vMiBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

Καλό ξεκίνημα στο αγοράκι σου,αδερφή!Μεγαλώνουν τα παιδάκια μας γι'αυτό πρέπει να χορταίνουμε όσες στιγμές εχουμε κοντα τους....

Ευχαριστώ Χρυσάκι μου!

Πράγματι! Ειναι τόσο σημαντικό!

Το χω ξαναπεί αλλά νομίζω αξίζει να το ξαναπώ: το ότι έχασα την μητέρα μου σε τόσο μικρή ηλικία, με έκανε ανασφαλή σχετικά με τους γύρω μου {αν θα τους έχω αύριο με τόσα που γίνονται} αλλά μου έκανα και ένα μεγάλο δώρο. Το να μη θεωρώ καμία μέρα δεδομένη!

Καλημέρα κορίτσια!

Σας διαβάζω μετά τα μεσάνυχτα, συνήθως, και δεν έχω καθόλου κουράγιο να σας γράψω.

Το σπιτάκι μου είναι σχετικά μαζεμένο και καθαρό. Σήμερα πρέπει να κάνω ένα σφουγγάρισμα και να σιδερώσω ένα πλυντήριο (μόνο).

Α! Σήμερα έχει και λαϊκή...

Δε θυμάμαι να σχολιάσω τίποτα εκτός από το ότι το φιογκάκι της Ειρήνης μας άρχισε αγγλικά... Ειρήνη μου, καλή αρχή!!!

Κουράζεσαι κοριτσάκι μου ε? Αρχισες και τα μαθήματα {καλό είναι αυτό!! Μπράβο!}.. έχεις και τόσο μικρό φιογκάκι...:| Κουράγιο.

Ευχαριστώ πολυ, ματάκια μου!

μαλλον με επιασε και μενα μαζι με τον μικρο και τα χαρτομαντηλα πανε και ερχονται... δεν κοιμηθηκα καλα γιατι ο μικρος χθες βραδυ ανεβασε και πυρετο και ξενυχτησαμε λιγο... οποτε σημερα χαλαρα με το σπιτι...

ειρηνη σορρυ που σε τρομαξα :cool::cool:

απλα θυμαμαι την αντιδραση της μανας μου οταν ανακαλυψε οτι καπνιζω και ακομα γελαω... 24 χρονων ημουν δεν ημουν και καμμια εφηβη... παρολα αυτα η μανα μου ξαπλωθηκε στο κρεβατι και την ειχαμε με το πιεσομετρο ολη νυχτα :lol::lol::lol::lol:

Περαστικά σας... και με τέτοια ζέστη, θα είναι πιο ενοχλητικό! :?

Ναι βρε παιδί μου! Αλλη φορά, να μου λες "Ειρηνη, πάρε ένα ηρεμιστικό, για να σου πω κάτι!"... :tongue: μην μου τα πετάς έτσι, είμαι και σε κρίσιμη ηλικία!!!

Ειρήνη καλή αρχή στα αγγλικά του φιογκιδίου!!!Και ναι,είναι σοβαρή η κατάστασή σου...Πάμε να παραδοθούμε μαζί...Ο δικός μου χρησιμοποιεί την οδοντόβουρτσα και συγκινούμαι,φαντάσου να έρθει η ώρα για άλλα πιο σημαντικά

Συμφωνοι! Τουλάχιστον θα έχουμε η μία την άλλη!!! Μανάδες με ακαταλόγιστο!!! :tongue::tongue::tongue:

{σε συγκινεί που χρησιμοποιεί την οδοντόβουρτσα???? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:}

....Κ φυσικά άλλη η αίσθηση όταν ξύπνησα κ κατέβηκα που ήταν όλα τακτοποιημένα κ καθαρά σε αντίθεση με το χθεσινό πρωινό!

Αχ, τι όμορφη αίσθηση αυτή που μας μετέφερες...!

Καλημερα και απο μενα

Σημερα το βραδυ αναχωρουμε:P οποτε τρεχω.

Συμμαζεψα το σπιτι, σκουπισα, ξεσκονισα, σφουγγαρισα.

Σε λιγο θα αρχισω να ετοιμαζω βαλιτσες και να μαγειρεψω για τη μπουμπου, ευτυχως για μας εχουν προνοησει οι γιαγιαδες.

Ειρηνη μεγαλωνει ο μικρος σου...αντε και φανταρος με το καλο;)

Φαντάρος???!!! :shock::shock: Ελα τώρα, τι σου κάνα και με ταράζεις έτσι μεσημεριάτικα???!!! :mrgreen::lol: χαχαχαχα!

Να περάσετε ΠΟΛΥ όμορφα κοριτσάκι μου! Και σε περιμένουμε όταν γυρίσετε να μας τα πεις όλα! ;) Καλό ταξίδι!

=================

Βάσια μου,

Ενημέρωσέ μας λιγάκι σχετικά με την Κυριακή.

Τι ώρα είναι καλύτερα να έρθουμε? Εμείς θα φάμε στην πεθερά μου, στη 1 οπότε θα έρθω ή στις 11.30 ή μετά, κατά τις 14.30. Τι προτείνεις?

Κόρες, είναι κάποια από εμάς να πάει? Ρωτάω μήπως καταφέρω να βρεθώ με καμιά σας από κοντά...! :P

Σας φιλώ πολύ!

777885dugw57gt25.gif

Συμφωνοι! Τουλάχιστον θα έχουμε η μία την άλλη!!! Μανάδες με ακαταλόγιστο!!! :tongue::tongue::tongue:

{σε συγκινεί που χρησιμοποιεί την οδοντόβουρτσα???? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:}

Σας φιλώ πολύ!

Ναι με συγκινεί:P:p

Αν υποψιαστώ ότι γελάς εις βάρος μου...ΑΑΑΑΑΑΑΑ:tongue::tongue:

Φιλάκια πολλά

Επειδή κι εγω το υποψιάζομαι ότι θα πιάσουν αποτόμως τα κρύα,σκέφτομαι να αρχίσω σιγά σιγά διαδικασίες στρωσίματος...

Λέω να ασχοληθώ με το δωμάτιο του μικρού,να καθαρίσω την ντουλάπα εξωτερικά,γιατί εντός τα έχω όλα ετοιμα από την Κυριακή,να κάνω πατζούρια-τζάμια,να καθαρίσω φως,πόρτα

Να είναι ετοιμο για να στρωθεί πρώτο άμα αρχίσουν τα όργανα

Επειδή κι εγω το υποψιάζομαι ότι θα πιάσουν αποτόμως τα κρύα,σκέφτομαι να αρχίσω σιγά σιγά διαδικασίες στρωσίματος...

Λέω να ασχοληθώ με το δωμάτιο του μικρού,να καθαρίσω την ντουλάπα εξωτερικά,γιατί εντός τα έχω όλα ετοιμα από την Κυριακή,να κάνω πατζούρια-τζάμια,να καθαρίσω φως,πόρτα

Να είναι ετοιμο για να στρωθεί πρώτο άμα αρχίσουν τα όργανα

Επίσης να πλύνω και τις κουρτίνες του παιδικού δωματίου

Οταν είναι η εποχή για αλλαγές τέτοιου τύπου,πάντα έτσι τις κάνω τις δουλειές

Ε,δεν προλαβαίνω και μέσα σε μια μέρα να κάνω τετοιες δουλειές τωρα που εχω και τον μικρό,αλλά δεν μπορώ να τα κάνω και όλα μαζί

"Μπουκώνω"!!

Προτιμώ λάου-λάου...

Τις κουρτίνες τις σιδερώνετε;

Δεν εχω σιδερώσει ποτε

Μου είχε πει ενα κόλπο ο καταστηματάρχης που αγόρασα τα υφάσματα,να τις κρεμάω με νωπό το πάνω μέρος και στεγνώνοντας κρεμασμένες,θα είναι σαν σιδερωμένες

Και πράγματι ισχύει

Πήρα το φιογκάκι από το σχολείο {τι ζέστη...! :? }, ήρθαμε, μου έδειξει τι έκαναν σήμερα, φάγαμε και τώρα άρχισα να κουράζομαι. Αυτήν την περίεργη κούραση που νιώθεις τις πρώτες 2 ημέρες της περιόδου... :|:neutral:. Νιώθω λες και έχω σκάψει 2 στρέμματα και νυστάζω...:? .

Απλωσα το πρώτο πλυντήριο με τα ανθεκτικά μπουφάν και τώρα είναι σε κρεμάστρες στο μπαλκόνι και στεγνώνουν...{μοσχομυρίζουν μαλακτικό!}

Αμέσως έβαλα το δικό μου παλτό και το μοντγκόμερι του άντρα μου, που είναι πιο ντελικάτα, σε μικρότερο πρόγραμμα.

Έκλεισα το φύλλο της ντουλάπας, αφού στέγνωσε και έβαλα μέσα λεβάντα και σαπουνάκια να πάρει όμορφες μυρωδιές...όλα γίνονται σιγά-σιγά.

Τώρα θα ξαπλώσω για κανά τεταρτάκι γιατί μετά πρέπει να αρχίσω διάβασμα με το φιογκάκι...

Υ.Γ. Επειδή σας αρέσουν οι φωτογραφίες και σας "ντοπάρουν" για περισσότερες δουλειές, δείτε τον χαμό νωρίτερα, με όλα τα πανωφόρια μας πεταμένα πάνω στο κρεβάτι... :mrgreen::mrgreen:

DSC00303.jpg

777885dugw57gt25.gif

=================

Βάσια μου,

Ενημέρωσέ μας λιγάκι σχετικά με την Κυριακή.

Τι ώρα είναι καλύτερα να έρθουμε? Εμείς θα φάμε στην πεθερά μου, στη 1 οπότε θα έρθω ή στις 11.30 ή μετά, κατά τις 14.30. Τι προτείνεις?

Κόρες, είναι κάποια από εμάς να πάει? Ρωτάω μήπως καταφέρω να βρεθώ με καμιά σας από κοντά...! :P

Σας φιλώ πολύ!

Κορίτσια όσες είναι να έρθετε στο πάρτυ ανταλλαγής παιδικών ειδών την Κυριακή να ξέρετε ότι καλύτερα είναι να έρχεστε απο την αρχή που ξεκινάει γιατί τότε έρχεται όλος ο κόσμος άρα και τα ρούχα και τα παιχνίδια....οπότε 11 εκεί..... γιατί δεν προλαβαίνουν να μείνουν και πολλά στο τραπέζι.

Σε περίπτωση που δεν ξέρετε πως να έρθετε τα βάζω και εδώ:

Πως να έρθετε:

Τρόλεϊ 12: Από Ζάπειο κατεβαίνετε στάση Κάδμου, περπάτημα 5 λεπτά

Λεωφορείο Α13: Από Ομόνοια κατεβαίνετε στάση Κάδμου, περπάτημα 5 λεπτά

Λεωφορείο 051: Από ομόνοια και κατεβαίνετε στη στάση «Παλαιό Τέρμα»

Λεωφορείο 025: Από Σύνταγμα και κατεβαίνετε στη στάση «Τερμα»

Μετρό Σεπόλια: Κατεβαίνετε στο μετρό Σεπόλια και μετά έχει περπάτημα 20 λεπτά

Χάρτης στην σελίδα http://european-village.org/

Όσες έρθετε να ξέρετε ότι ο κόσμος έρχεται και φέρνει πράγματα, τα τακτοποιεί μόνος του ή εμείς στα τραπέζια ανάλογα με τις ηλικίες που έχουμε κολλημένες πάνω τους, και στην συνέχεια με την τσάντα του προχωράει και διαλέγει, επίσης επειδή δεν είναι σίγουρο ότι πάντα θα βρίσκετε για τις ηλικίες που ψάχνετε να έχετε στο νου σας και ηλικίες παιδιών γνωστών σας, γιατί αν δεν βρείτε για εσάς μπορείτε να βρείτε για το παιδάκι μιας φίλης :P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...