Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Η orgalutran δεν παίζει κάποιο ρόλο- την άλλη δεν την ξέρω, ένεση είναι, ε; 

Συνήθως αν δεν δείξουν σημάδια ανάπτυξης σε λίγες μέρες, δεν μεγαλώνουν μετά. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Θα σου πουν και αύριο που θα κάνεις ωοληψία αν έχουν μεγαλώσει. Μπορεί και να μεγάλωσαν και να σου πάρουν κάποιο από αυτά!

Ναι ναι ενεση είναι... ναι θα δούμε αύριο.. σε ευχαριστώ πολύ!

• Καλή τύχη! 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

image-marie-claire.jpg?w=364

Πως σας φαινεται?

Θα ηθελα να φτιαξω κατι αναλογο για το δωματιο της μικρης μου.

Προβλημα 1 : Σε ποιο τοιχο να το βαλω αραγε?:cool::rolleyes::tongue:

Προβλημα 2 : Ποιος θα μου το φτιαξει???? :rolleyes:

Μου αρεσε πολυ παντως!!

Μπορείς να το φτιάξεις και με λευκό ξυλο,θα είναι πολύ ομορφο,αλλα θελει μεγαλούτσικο τοίχο,εχεις?:rolleyes:

Δεν είναι τίποτα και μόνη σου να το φτιάξεις.Κομμάτια ξύλου είναι και τα εχουν καρφωσει στον τοίχο.

Ενναλακτικά μπορείς να δωσεις ενα σχεδιο σε μαραγκό και να στο κόψει ,ακόμη και σε κοντραπλακε,που δεν στοιχίζει και μετα εσυ να το βαψεις.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Σας διαβάζω μετά τα μεσάνυχτα, συνήθως, και δεν έχω καθόλου κουράγιο να σας γράψω.

Το σπιτάκι μου είναι σχετικά μαζεμένο και καθαρό. Σήμερα πρέπει να κάνω ένα σφουγγάρισμα και να σιδερώσω ένα πλυντήριο (μόνο).

Α! Σήμερα έχει και λαϊκή...

Δε θυμάμαι να σχολιάσω τίποτα εκτός από το ότι το φιογκάκι της Ειρήνης μας άρχισε αγγλικά... Ειρήνη μου, καλή αρχή!!!

Α! Ναι! Και κάτι άλλο...

Χρύσα να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!! (Λίγο καθυστερημένα, αλλά κάλλιο αργά, παρά ποτέ...)

Σε ευχαριστω Ηλιαχτίδα,να είσαι καλά!

Σε παιδευει ο μικρός και είσαι πιεσμένη?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Χρυσα και εγω αυτο σκεφτομουν,να παω στο χωριο του αντρα μου κ να μαζεψω διαφορα ξυλα κ να το φτιαξουμε εμεις. Φοβομουν να του το πω γιατι.....ολο κατεβαζει κατι το μυαλο μου κ τον λυπαμαι τον καημενουλι που ολη μερα δουλευει να εχει κ τα δικα μου..τεσπα.

του το εδειξα χθες κ ενθουσιαστηκε.θα στα βρω εγω τα ξυλα λεει!! :) τοιχους εχουμε. αλλα πρεπει να μπει σε σωστο σημειο οπως λες.

Καλημερούδια και απο εμένα

Σήμερα θα μαγειρέψω φασολάκια και στο πρόγραμμα έχω να βγάλω τα χειμωνιάτικα...επειδή κάτι μου λέει ότι θα πιάσουν απότομα τα κρύα λέω να ετοιμαστώ και να ξεδιαλύνω και 4 θήκες με ρούχα των παιδιών για δώσιμο στο swap!

Φυσικά πάντα κρατάω και ένα συρτάρι με καλοκαιρινά για να τα έχουμε αφού ακόμα έχει ζέστη!

Επίσης θα ξεδιαλύνω παιχνίδια για να αδειάσει ο τόπος, θα στείλω κάποια στο πατάρι και θα κατεβάσω άλλα!

Πάω να ορμίσω στις ντουλάπες...φιλάκια!

συμφωνω σε αυτο που λες αλλα αν ερθεις στο σπιτι μας στο δωματιο του μικρου υπαρχουν πολλα πολλα παιχνιδια :shock: επειδη ομως εχω παρατηρησει οτι δεν τα εχει βαρεθει ή τον εχουν μπερδεψει τα εχουμε ολα λοιπον που θελει αλλα σε κουτια ανα ειδος - ομαδες κλπ

πχ 1.τρενα

2.αυτοκινητα

3.φιγουρες batman-spiderman

4.επιτραπεζια κλπ κλπ

ομως εχει μαθει απο μικρος και παιζει με ενα παιχνιδι εφοσον μαζεψει το αλλο ετσι δε περιφερονται ασκοπα να γεμιζουν το χωρο και ποτε απο μωρο παιχνιδια δεν υπαρχουν παντου παρα μονο στο δωματιο εκτος ελαχιστον περιπτωσεων.

εγω πιστευω οτι σημασια εχει να υπαρχουν παιχνιδια της ηλικιας του και αυτα που πραγματικα παιζει.

εγω δεν εκρυψα ποτε κατι και να το ξαναβγαλω γιατι τα θυμοταν παντα ολα.ξερει ποιος του εχει παρει τι , απο που και ποτε.;)

Εμείς δεν θα πω πως εχουμε πααρα πολά,εχουμε όμως τόσα που δεν χωρανε σε ενα σακο.

ΌΛα τα μεγάλα μπάινουν εκει και τα μικρότερα είναι χωρισμένα σε κατηγορίες.Ο μικρός είναι πολύ οργανωτικός και προσεκτικός με τα παιχνίδια του και σπάνια θα βρω κατι σπασμένο.Παίζει με όλα,αν και ανα περιόδους κολλάει με καποιο και εννοείται τα θυμάται όλα.:P:p:p

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Σας διαβάζω συχνά και μπορώ να πω ότι σας θαυμάζω για όλα όσα προλαβαίνετε να κάνετε μέσα στο 24-ωρο.. και ακόμη περισσότερο τις μανούλες..

Πήρα το θάρρος να σας γράψω αφορμής δοθείσας από χθες το βράδυ που αδειάζοντας το πλυντήριο των πιάτων παρατήρησα ότι έχουν μαζευτεί διάφορα άλατα και κάποια στίγματα σαν σκουριά στο εσωτερικό του.. Την προηγούμενη φορά που είχα δει τα άλατα τα καθάρισα με βαμβάκι και ξύδι.. τώρα όμως πιστεύω ότι θα πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω.. Να κάνω μια πλύση με άδειο το πλυντήριο βάζοντας μόνο ξύδι στη θέση του απορρυπαντικού ή μαγειρική σόδα; Διαφωτίστε με σας παρακαλώ..

Όσο για μένα να σας πω ότι με λένε Δομνίνα, είμαι αισίως στα 38,5 και για πρώτη φορά έγκυος μετά από πολλές προσπάθειες και απίστευτες ταλαιπωρίες και ατυχίες.. Είμαστε όμως ακόμη μικρούληδες.. μόλις που διανύουμε την 11η εβδομάδα και αύριο έχουμε την αυχενική μας που ελπίζουμε να είναι τέλεια..

Σας ευχαριστώ που με ακούσατε!

Καλωσήρθες στην παρέα και ευχομαι από καρδιάς να εχεις μια ευκολη εγκυμοσύνη και σε λίγους μήνες να κρατας αγκαλιά το μωράκι σου.Καλά αποτελέσματα για σήμερα!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημερούδια και απο εμένα

Σήμερα θα μαγειρέψω φασολάκια και στο πρόγραμμα έχω να βγάλω τα χειμωνιάτικα...επειδή κάτι μου λέει ότι θα πιάσουν απότομα τα κρύα λέω να ετοιμαστώ και να ξεδιαλύνω και 4 θήκες με ρούχα των παιδιών για δώσιμο στο swap!

Φυσικά πάντα κρατάω και ένα συρτάρι με καλοκαιρινά για να τα έχουμε αφού ακόμα έχει ζέστη!

Επίσης θα ξεδιαλύνω παιχνίδια για να αδειάσει ο τόπος, θα στείλω κάποια στο πατάρι και θα κατεβάσω άλλα!

Πάω να ορμίσω στις ντουλάπες...φιλάκια!

Βρε Βασια δεν κάνει ζεστη?Η θα κρατήσεις και τα καλοκαιρινα ακόμη κάτω?:confused:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

image-marie-claire.jpg?w=364

Πως σας φαινεται?

Θα ηθελα να φτιαξω κατι αναλογο για το δωματιο της μικρης μου.

Προβλημα 1 : Σε ποιο τοιχο να το βαλω αραγε?:cool::rolleyes::tongue:

Προβλημα 2 : Ποιος θα μου το φτιαξει???? :rolleyes:

Μου αρεσε πολυ παντως!!

ΑΠΛΑ ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΑ.

εγω σκεφτομαι για την εισοδο του σπιτιου μου. απλα το εχω αφησει γα αργοτερα

καλημερα σας

μαλλον με επιασε και μενα μαζι με τον μικρο και τα χαρτομαντηλα πανε και ερχονται... δεν κοιμηθηκα καλα γιατι ο μικρος χθες βραδυ ανεβασε και πυρετο και ξενυχτησαμε λιγο... οποτε σημερα χαλαρα με το σπιτι...

ελπιζω να περασετε ολες μια ευχαριστη μερα

ειρηνη σορρυ που σε τρομαξα :cool::cool:

απλα θυμαμαι την αντιδραση της μανας μου οταν ανακαλυψε οτι καπνιζω και ακομα γελαω... 24 χρονων ημουν δεν ημουν και καμμια εφηβη... παρολα αυτα η μανα μου ξαπλωθηκε στο κρεβατι και την ειχαμε με το πιεσομετρο ολη νυχτα :lol::lol::lol::lol:

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

Καλημέρα!

Τρέχω και δε φτάνω,μου έκατσε ξαφνικό ταξίδι αύριο για δουλειά.Γάμος στη Σύρο!!

Η αλήθεια είναι οτι δεν ήθελα να πάω αλλά με παρακάλεσε η κοπέλα που ήταν κανονισμένο να πάει γιατί αρρώστησε το μικρό της και δέχτηκα.

Οπότε απο το πρωί

-Σιδέρωσα και έφτιαξα τα μπαγκάζια μου

-Ετοίμασα τα πράγματα της δουλειάς

-Μάζεψα το σπίτι

-Πότισα λουλούδια

-Ετοίμασα 30 γούρια παραγγελία και θα πάω να τα στείλω σε λίγο.

Έχω αρκετές εξωτερικές δουλειές ικα,δεη,ευδαπ,και ψώνια απ το Σύνταγμα

θέλω να τα τελειώσω όλα γιατί το απόγευμα θα φτιάχνω "παιδικά τερατάκια" για τη φίλη Τζωρτζίνα που έχει πάρτυ η κορούλα της

Πολλά φιλιά κορίτσια θα τα πούμε τη Κυριακή που θα έρθω!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια

Τι κάνετε;

Ειρήνη καλή αρχή στα αγγλικά του φιογκιδίου!!!Και ναι,είναι σοβαρή η κατάστασή σου...Πάμε να παραδοθούμε μαζί...Ο δικός μου χρησιμοποιεί την οδοντόβουρτσα και συγκινούμαι,φαντάσου να έρθει η ώρα για άλλα πιο σημαντικά

Ταζ αρρώστησες;Περαστικούλια!Η μαμά σου άπαιχτη...

Αντιγόνη καλά να περάσεις...Τυχερούλα,ζήλεψα τώρα!

Δεν θυμάμαι κάτι άλλο να σχολιάσω

Γεράματα!!

Α!Ηλιαχτίδα,σε νιώθω,όσο δεν φαντάζεσαι...Αρχισαν για τα καλά οι ταρζανιές,ε;Κι εγω σαν τον κλέφτη εχω μπει στο καφε αυτη τη στιγμή...

Εχουν ήδη μαζευτεί τρία πλυντήρια ασιδέρωτα και πρέπει να στρωθώ άμεσα,γιατί θα μαζευτούν κι άλλα

Καλημέρα καλημέρα!

Χθες γινόταν χαμός στο σπίτι γιατί...στο σαλόνι μου ήταν σκορπισμένα διάφορα μωρουδιακά(ρούχα ,πάρκο,κούνια κλπ) για να δω τι χρειάζομαι κ τα υπόλοιπα να τα δώσω και ήρθε το πρωί κ ο ηλεκτρολόγος που έπρεπε να κάνει κάτι δουλειές κ άνοιξε τρύπες οπότε γεμίσαμε σκόνη κ μπάζα.. Κ το βράδυ εκεί που κόντευα να τα παίξω και να τα πάρω κ ενώ έκλαιγαν κ τα μωρά ήρθε ο κουνιάδος μου από δίπλα μου τα πήρε (χωρίς να το ζητήσω)και τα 2 κ μέσα σε 1,5 ώρα έκανα τον όροφο να γυαλίζει! Πολύ το χάρηκα! Έτσι το βράδυ όταν γύρισε ο άντρας μου ανάψαμε τα κεράκια μας κ βάλαμε να δούμε ταινία! Ήταν πολύ όμορφα! Κ φυσικά άλλη η αίσθηση όταν ξύπνησα κ κατέβηκα που ήταν όλα τακτοποιημένα κ καθαρά σε αντίθεση με το χθεσινό πρωινό!

xhbDp2.png863np2.png

Τελείωσα με τα ασιδέρωτα και τώρα δεν εχω ούτε ενα,μεχρι αυριο βέβαια!:P

Επλυνα τις κουρτίνες του σαλονιού,ηδη κρεμασα την πρώτη και περιμένω να στεγνωσει η δευτερη,οπότε και είμαι οκ,εχουν πλυθεί ολες οι κουρτίνες του σπιτιού!

Για φαγητό δεν ασχολούμαι,εχει μεινει μουσακάς από προχθές και θα βάλω και λίγες πατατες τηγανιτές για συμπλήρωμα.Παω να γινω ομορφη και να παω να πάρω το πιτσιρίκι μου από το σχολείο.Φιλιά!

Αντιγόνη,καλά να περασεις,να φτιάξεις ομορφα πραγματα!:)

Ταζ,περαστικά σας,ελπίζω να αναρρώσετε συντομα!:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κόρες μου, καλημέρα!!!

Μόλις μπήκα! Και αδιαθέτησα πρωί-πρωί και κάνει τρελή ζέστη!!!! :?:-? Φρίκη!!!

Δούλευα και μόλις μαζεύτηκα!

Με τη συγκεκριμένη πελάτισσα μιλάμε, λέμε τα δικά μας και συζητάγαμε το πόσο "βγάζω" το φιοκάκι. Από καινούργιες παιδικές χαρές, μέχρι θεατρικές παραστάσεις, σινεμά ή οπουδήποτε τον πηγαίνουμε... Συνέχεια μου έλεγε "μπράβο, που το είδατε κι αυτό... μπράβο που το κάνατε και κείνο"... και με είχε προβληματίσει το πόσο την ενδιέφερε αυτό το κομμάτι.

Με σόκαρε λοιπόν όταν μου εξομολογήθηκε {και κατάλαβα γιατί πάντα με ρωτούσε} πόσο δυστυχία νιώθει που όταν τα παιδιά της ήταν μικρά δεν τα έβγαζε βόλτες. Ήταν τόσο απασχολημένη με το να καθαρίζει και να τραπεζώνει σόγια που έχασε αυτό, το τόσο σημαντικό κομμάτι των παιδιών της...!

Κορίτσια μου, όλα με ρέγουλα! Γι αυτό οργανώνουμε το σπίτι μας. Για να μην ασχολούμαστε συνέχεια και χάνουμε τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ! Μην το ξεχνάτε αυτό, αγαπημένες μου!

Σας φιλώ και σας σκεφτομαι όλες!

Επανέρχομαι!

777885dugw57gt25.gif

Καλημερα και απο μενα

Σημερα το βραδυ αναχωρουμε:P οποτε τρεχω.

Συμμαζεψα το σπιτι, σκουπισα, ξεσκονισα, σφουγγαρισα.

Σε λιγο θα αρχισω να ετοιμαζω βαλιτσες και να μαγειρεψω για τη μπουμπου, ευτυχως για μας εχουν προνοησει οι γιαγιαδες.

Τι να πρωτοσχολιασω σιγουρα κατι θα ξεχασω...

Τελειο το δεντρο κρεμαστρα αν εχετε χωρο θα δειξει πολυ ομορφα.

Ειρηνη μεγαλωνει ο μικρος σου...αντε και φανταρος με το καλο;)

Χρυσα μου να χαιρεσαι τον αντρα σου εστω και καθυστερημενα.

Αντιγονη μου ωραια η Συρος να επωφεληθεις να κανεις και τα μπανια που εελεγες.

Σε ολεες ευχομαι καλες δουλιτσες και καλη δυναμη.

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...