Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Η orgalutran δεν παίζει κάποιο ρόλο- την άλλη δεν την ξέρω, ένεση είναι, ε; 

Συνήθως αν δεν δείξουν σημάδια ανάπτυξης σε λίγες μέρες, δεν μεγαλώνουν μετά. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Θα σου πουν και αύριο που θα κάνεις ωοληψία αν έχουν μεγαλώσει. Μπορεί και να μεγάλωσαν και να σου πάρουν κάποιο από αυτά!

Ναι ναι ενεση είναι... ναι θα δούμε αύριο.. σε ευχαριστώ πολύ!

• Καλή τύχη! 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

mamavasia και όλες οι υπόλοιπες σας ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή.. εμένα αυτές τις μερες με έχει πιάσει μια τεμπελιά άλλο πράγμα..δεν μπορώ να κουνήσω το πόδι μου λέμε.. πάω για δουλεια και σέρνομαι..

αν δείτε ένα σπίτι που άφησα το πρωι που έφυγα θα γελάγατε.. το καλό όμως της υπόθεσης είναι πως ο αντρούλης μου φιλοτιμήθηκε και το τακτοποίησε πριν φύγει οπότε τώρα που ήρθα δεν εχω να αντιμετωπίσω..το θηρίο...:P Αυτό λοιπόν είναι το καινούργιο που έμαθα αυτές τις μέρες. Αν δεν τα κάνεις όλα εσύ μπορει και κάποιος άλλος να κάνει κάτι.. Εφτά χρόνια παντρεμένη μάλλιασε η γλώσσα μου να τον πείσω να μαζεψει τα πράγματα του και τώρα που μου την έδωσε και το έριξα στην τρελή..το έριξε στο καθάρισμα..τι να πεις...

χα,χα,χα!! Αυτό και αν είναι easy living!!!! Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!

Καλωσήρθες λιονταρίνα!

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα! Ένα μικρό πραγματάκι που μου έφτιαξε τη μέρα: πήρα καινούρια κούπα για τη δουλειά, και στην παλιά φύτεψα ένα φυτωριάκι δυόσμο και το έβαλα στο περβάζι του παραθύρου μου. Τα έβγαλα και φωτό για να σας τα δείξω...γιατί το σχέδιο μου φωνάζει "ΕΙΡΗΝΗ"...αλλά το pc αρνείται να συνεργαστεί με τη φωτογραφική. Το καλό το παλικάρι όμως...

images?q=tbn:ANd9GcTUioiKA1jI8PirTKtk8MeNLrYsBrkmVMITfMqD9sjRy5bK4f8tSA

Προφανώς δεν άρεσε μόνο σε μένα, αφού και κάποια άλλη με την λόξα μου ανέβασε τον καφέ της στο ιντερνετ! Ειρήνη σου θυμίζει κάτι το σχεδιάκι;;;

401273_141055649348547_1357547268_n.jpg

Δες την καρδούλα που είχα κάνει.... :tongue: Ax... και λατρεύω τα πουά... γενικότερα! :D

Υ.Γ. Άσχετο αλλά να πω, πως νιώθω πολύ όμορφα που με έχετε στις σκέψεις σας???? ;););)

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα!!!!!!!!!!

Μόλις τελείωσα 300 μπομπονιέρες που μου παράγγειλαν εκτάκτως

Για την ακρίβεια μου τα παράγγειλε μια κυρία που δεν της άρεσαν καθόλου αυτές που διάλεξε η νύφη της και ήθελε άλλες για να μοιράσει στο σόι της!Ντόινγκ..........Ο γάμος το Σάββατο έτσι!

Πρώτη φορά μου τυχαίνει, πόση ώρα της εξηγούσα οτι δεν είναι σωστό και μόνο πρόβλημα θα δημιουργήσει αλλά χαμπάρι,μετά κατάλαβα πόσο αποφασισμένη είναι και δέχτηκα.

φιλια

καλησπερα κοριτσια!

ευχαριστω για τα περαστηκα!

ελεος η πεθερα! μου θυμησε μια γνωστη μου που οταν παντρευοταν παραγγειλε μονο τα δικα της προσκλητηρια για το σοι της κ οχι για του αντρα της, εχε γραψει στις οικογενειες την δικια της πρωτα κ μετα του αντρα της! μα τι κοσμος!!!

Καλημέρα κορούλες!

Και σήμερα νωρίς στο πόδι... με ξύπνησε ο άντρας μου στις 6.30 που ετοιμαζόταν... :evil: {δυστυχώς ΔΕΝ μπορεί να κάνει απεργία...:? }. Θα προβώ σε ωμότητες! :tongue:

Ξύπνησα σε ένα καθαρό, μαζεμένο σπίτι και πολύ το χαίρομαι... νιώθω πολύ ήρεμη...

Θα δω τι χρειάζεται να κάνω ώστε το σπίτι να παραμείνει έτσι γιατί τις επόμενες 3 μέρες δουλεύω αρκετά.

Άπλωσα ενα πλυντήριο με κοκκινόρουχα, έστρωσα κρεβάτια και τώρα θα πάω να μαρινάρω πανσέτες που θα τις βάλω στον φούρνο με πατατούλες για το μεσημέρι. Μάλλον θα πάω με το φιογκάκι και για καφεδάκι σε μία φιλη, που κι αυτής τα παιδιά δεν έχουν σχολείο σήμερα, να παίξουν και να τα πούμε και μεις...;)

Σας καλημερίζω όλες!

μια χαρα σε βρησκω!!! εμενα οι φιλες μου μενουν μακρια κ ετσι πρεπει να το κανονισω σκ, ασε που δουλευω κιολας τα περισσοτερα πρωινα.

Καλημερα σας

χαθηκα η αχρηστη γραμματευς :tongue::tongue::tongue:

δεν εχω διαβασει τιποτα αλλά απ οδω και περα θα συμμετεχω περισσοτερο

το σπιτι ειναι σε καλο δρομο, μονο σιδερο εχω αλλά ο μικρος βηχει πολυ και μαλλον με βλεπω να παιρνω τον δρομο για παιδιατρο.... θα δειξει

περαστηκουλια!!!

Διαφημίσεις

Περαστικά Σταυρουλίτσα!Προσέχετε πολύ με την μεση,δεν είναι απλές καταστασεις.Είμαι παθούσα και καμμένη με το θέμα ,γι'αυτό τα λέω;)

Περαστικά και στη YOTOU!Πρόσεχε όσο μπορεις ,δεν πλένουν βεραντες ενώ κάνουν ενεσεις.Η το ενα πρεπει να κόψεις η το αλλο!:P

αχχχχχχ εκοψα την βεραντα! τελικα δεν εκανα τιποτα εχτες, μονο ενεσεις:P!

καλημερα δεν ειπα, καλημερα!!!ειμαι πολυ ταραγμενη!!!η μικρη απο χθες εχει τρομερο βηχα που αυξηθηκε τραγικα!!!πηραμε πιο ισχυρες σταγονες. και σαν να μην εφτανε αυτο, χθες το βραδυ , εκει που ημουν στο μπανιο και ετοιμαζομουν να πλυθω για να ξαπλωσω, ακουω γκντουπ και κλαμα!!!επεσε απτο διπλο κρεβατι στο πλακακι!!!ποσο αχρηστη ενιωσα δεν λεγεται!!!μα παλι να μου πεσει???οπτικα δεν ειδα κατι αλλα δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ. το πρωι μια χαρα. αλλα επρηζα τον αντρα μου, μηπως επαθε τιποτα εσωτερικα!!!ακομη στο μυαλο μου τοχω!!

..

περαστηκα κ σε σενα! οσο για το πεσιμο, ετσι ειναι τα παιδια, απροβλεπτα!

παντως απο οτι εχω ακουσει δεν παθαινουν τιποτα!

Νοni, κατω στην ντουλαπα εχω κουτια με παππουτσια, τα καλα μας! πρεπει να βρω που θα βαλω τα παππουτσια και μετα να βαλω την πρεσα δλδ.... ωχ! οσο για τα παιχνιδια, πρεπει να συνηθισω να τα μαζευω απο το βραδυ γιατι το πρωι μου χαλανε την διαθεση....

εγω την πρεσα την εχω στην διφυλλη ντουλαπα της κρεβατοκαμαρας κατω κατω κ απο επανω βαζω τα ασιδερωτα ανα κατηγορια, για τα παπουτσια εχω 3 παπουτσοθηκες! χαμος γινεται απο παπουτσια!

τα παιχνιδια τα μαζευω κ εγω συνεχεια! υπομονη χρειαζεται!

εγω την πρεσα την εχω στην διφυλλη ντουλαπα της κρεβατοκαμαρας κατω κατω κ απο επανω βαζω τα ασιδερωτα ανα κατηγορια, για τα παπουτσια εχω 3 παπουτσοθηκες! χαμος γινεται απο παπουτσια!

τα παιχνιδια τα μαζευω κ εγω συνεχεια! υπομονη χρειαζεται!

την πρεσα την βαζω μεσα στο βεστιαριο δεν ειναι μεγαλο αλλα ειναι σωτηριο:P το τι χωραει εκει μεσα δεν λεγεται! επισης εχω παρει ενα πτυσομενο τραπεζακι που κλεινει κ μπαινει πισω απο την πορτα κ ουτε καν το βλεπεις.

δεν θα αντεχα να την εχω συνεχως ανοιχτη στα ποδια μου:?

τα παιχνιδια του μικρου ευτυχως δεν υπαρχουν σε ολο το σπιτι παρα ελαχιστα κυκλοφορουν εξω απο το δωματιο του αλλα κ εκει δεν γινεται χαμος με καποιον περιεργο τροπο εμαθε στην προτροπη μαζευουμε ενα κ μετα βγαζουμε αλλο, ευκολα, τα εχουμε κ ταχτοποιημενα σε διαφορα κουτια κ τον βολευει να βρισκει ευκολα αυτο που ψαχνει κ ετσι το τηρει

συνηθως :rolleyes:

θα ανεβασω φωτο οταν βρω χρονο γιατι μου αρεσει οπως τα εχω φτιαξει:tongue:

Διαφημίσεις

Κορούλες μου, γεια σας.

Μόλις ξεπροβόδισα το φιογκάκι με τον άντρα μου, για το πρώτο επίσημο μάθημα {έχει ξανακάνει στο σχολείο και στο προ-νήπιο} του, στα αγγλικά...!

Βρε κορίτσια μου... γιατί σήμερα μου φάνηκε περίεργο αυτό? Μου φάνηκε πως... ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ... :rolleyes:. Συγκινήθηκα...

Είμαι "σοβαρά"... να πάω να παραδοθώ? :|

Εγώ, έβαλα να σιδερώσω το 1 πλυντήριο ρούχα που μάζεψα το μεσημέρι. Δεν τ' αφήνω γιατί δεν θέλω να με πάρει η κάτω βόλτα, μια που τις επόμενες ημέρες έχω δουλίτσα...

Καλό ξεκίνημα στο αγοράκι σου,αδερφή!Μεγαλώνουν τα παιδάκια μας γι'αυτό πρέπει να χορταίνουμε όσες στιγμές εχουμε κοντα τους....

Μόλις εβαλα και εγω το σδερο να ζεσταθεί. Εχω πολλά να σιδερώσω....

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ειναι μεγαλο πλυντηριο. της whirpool το 6th sense.Και χρησιμοποιω κλασικες καψουλες!

Δεν ξερω βρε κοριτσια..

Αυτό συνηθως συμβαίνει οταν χρησιμοποιούμε χαμηλές θερμοκρασίες.Μηπως και εσυ κανεις το ιδιο?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Σας διαβάζω μετά τα μεσάνυχτα, συνήθως, και δεν έχω καθόλου κουράγιο να σας γράψω.

Το σπιτάκι μου είναι σχετικά μαζεμένο και καθαρό. Σήμερα πρέπει να κάνω ένα σφουγγάρισμα και να σιδερώσω ένα πλυντήριο (μόνο).

Α! Σήμερα έχει και λαϊκή...

Δε θυμάμαι να σχολιάσω τίποτα εκτός από το ότι το φιογκάκι της Ειρήνης μας άρχισε αγγλικά... Ειρήνη μου, καλή αρχή!!!

Α! Ναι! Και κάτι άλλο...

Χρύσα να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!! (Λίγο καθυστερημένα, αλλά κάλλιο αργά, παρά ποτέ...)

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Αυτό συνηθως συμβαίνει οταν χρησιμοποιούμε χαμηλές θερμοκρασίες.Μηπως και εσυ κανεις το ιδιο?

Καλημερα Χρυσα μου!

Το πλυντηριο εχει διαφορα προγραμματα και συνηθως το βαζω στο οικονομικο οπως λεει προγραμμα, στους 50 βαθμους και κανει 3.30 ωρες περιπου να τελειωσει. Χρησιμοποιησα και αλλα πρ/τα παρολαυτα και παντα γινετε το ιδιο. Λιωνει η μιση ταμπλετα, κ στην επομενη πλυση, λιωνει κ η υπολοιπη..:rolleyes:

Και εγω εχω αρκετες δουλιτσες σημερα.Ιδιως εξω που ειναι ολες οι βεραντες χαλια. Μου βαζουν την περιφραξη [ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ] κ φανταζεστε τι γινετε εδω περα. Ευτυχως σημερα το απογευμα τελειωνουν.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...