Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Η orgalutran δεν παίζει κάποιο ρόλο- την άλλη δεν την ξέρω, ένεση είναι, ε; 

Συνήθως αν δεν δείξουν σημάδια ανάπτυξης σε λίγες μέρες, δεν μεγαλώνουν μετά. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Θα σου πουν και αύριο που θα κάνεις ωοληψία αν έχουν μεγαλώσει. Μπορεί και να μεγάλωσαν και να σου πάρουν κάποιο από αυτά!

Ναι ναι ενεση είναι... ναι θα δούμε αύριο.. σε ευχαριστώ πολύ!

• Καλή τύχη! 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Επειδή εμένα με απασχολούσε αυτές τις μέρες η διακόσμηση του τζακιού,ποστάρω κάτι που βρήκα μήπως σας ενδιαφέρει! http://www.oikiamag.gr/article/2049-deco-apo-tzaki

Θα το διαβάσω με ηρεμία.

Δες κι αυτό, για ιδέες:

281123201710811082_M9fI3Bsk_f.jpg

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα! Ένα μικρό πραγματάκι που μου έφτιαξε τη μέρα: πήρα καινούρια κούπα για τη δουλειά, και στην παλιά φύτεψα ένα φυτωριάκι δυόσμο και το έβαλα στο περβάζι του παραθύρου μου. Τα έβγαλα και φωτό για να σας τα δείξω...γιατί το σχέδιο μου φωνάζει "ΕΙΡΗΝΗ"...αλλά το pc αρνείται να συνεργαστεί με τη φωτογραφική. Το καλό το παλικάρι όμως...

images?q=tbn:ANd9GcTUioiKA1jI8PirTKtk8MeNLrYsBrkmVMITfMqD9sjRy5bK4f8tSA

Προφανώς δεν άρεσε μόνο σε μένα, αφού και κάποια άλλη με την λόξα μου ανέβασε τον καφέ της στο ιντερνετ! Ειρήνη σου θυμίζει κάτι το σχεδιάκι;;;

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Κορούλες μου, γεια σας.

Μόλις ξεπροβόδισα το φιογκάκι με τον άντρα μου, για το πρώτο επίσημο μάθημα {έχει ξανακάνει στο σχολείο και στο προ-νήπιο} του, στα αγγλικά...!

Βρε κορίτσια μου... γιατί σήμερα μου φάνηκε περίεργο αυτό? Μου φάνηκε πως... ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ... :rolleyes:. Συγκινήθηκα...

Είμαι "σοβαρά"... να πάω να παραδοθώ? :|

Εγώ, έβαλα να σιδερώσω το 1 πλυντήριο ρούχα που μάζεψα το μεσημέρι. Δεν τ' αφήνω γιατί δεν θέλω να με πάρει η κάτω βόλτα, μια που τις επόμενες ημέρες έχω δουλίτσα...

Καλέ εδώ συγκινήθηκα εγώ! Καλή σας πρόοδο :P

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Συμμετρία ολε!! Διακόσμηση για Παρθένους!

Κόλλησα με το site της Μαρθούλας...έχουμε και τον ίδιο σκύλο ;)

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Διαφημίσεις

............

Τα Benjamin Moore είναι καταπληκτικά χρώματα! Δε μυρίζουν τίποτα, έχουν τέλεια καλυπτικότητα και με το δεύτερο χέρι είσαι τέλεια τέλεια τέλεια! Ακόμη κι εγώ που ήμουν ατζαμής μια χαρά τα κατάφερα. Επίσης χρειάζεσαι μικρότερη ποσότητα. Είναι φανταστικά, κάνατε πολύ καλή επιλογή....QUOTE]

Πόσο, μα πόσο δίκιο είχες!! Είμαι το ίδιο ενθουσιασμένη!! Έχουν και μια επιπλέον ιδιότητα: δεν στάζουν! Δεν ξέρω πως, αλλά δεν στάζουν!!

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Καλησπέρα! Ένα μικρό πραγματάκι που μου έφτιαξε τη μέρα: πήρα καινούρια κούπα για τη δουλειά, και στην παλιά φύτεψα ένα φυτωριάκι δυόσμο και το έβαλα στο περβάζι του παραθύρου μου. Τα έβγαλα και φωτό για να σας τα δείξω...γιατί το σχέδιο μου φωνάζει "ΕΙΡΗΝΗ"...αλλά το pc αρνείται να συνεργαστεί με τη φωτογραφική. Το καλό το παλικάρι όμως...

Προφανώς δεν άρεσε μόνο σε μένα, αφού και κάποια άλλη με την λόξα μου ανέβασε τον καφέ της στο ιντερνετ! Ειρήνη σου θυμίζει κάτι το σχεδιάκι;;;

ΟΥΑΟΥ!! Κ γω είμαι φαν του καφέ! Κ τι τέλεια κούπα;;;!!!

xhbDp2.png863np2.png

Ερωτηση : Γιατι το πλυντηριο πιατων μου δεν διαλυει τις ταμπλετες?? Δοκιμασα διαφορες μαρκες και παντα βρισκω στη θηκη τη μιση ταμπλετα, καποτε κ ολοκληρη. Δεν απορροφαει επισης και το αλατι απο τη θηκη του.Τα πιατα φαινοντε παντως καθαρα.Εκτος απο τα μαχαιροπιρουνα που εχει θηκη/συρταρακι στα πανω μερος να τα βαζεις και ειναι θαμπα/με στιγματα.Κανω κατι λαθος??

Υ.Γ. ειναι καινουργιο το πλυντηριο.

τα σύντομα προγράμματα που έχουν τα πλ. πιάτων ΔΕΝ προλαβαίνουν να διαλύσουν τις ταμπλέτες,

το είχα διαβάσει στις οδηγίες του δικού μου πλυντηρίου και το διαπίστωσα και στην πράξη,

στο οικονομικό πρόγραμμα των 45' η μισή ταμπλέτα έμενε στη θήκη :cry:

eK0cp3.png

καλημερα κορίτσια

Παρακολουθω θεμα χρονια :D:D:D, ουσιαστικα απο πριν το καφε:cool: ...2-3 φορες ειχα ξαναζητησει συμβουλες απο την ειρηνη αλλα σχεδον καθημερινα διαβαζω τις ιδεες σας....

θελω την πολυτιμη βοηθεια σας...εχω δει και θελω τρελα να αγορασω αυτο

http://www.amazon.co.uk/Glam-HCCO-Cosmetic-Organiser/dp/B0019K9YV6/ref=pd_bxgy_beauty_img_b

δεν ειναι πολυ ακριβο...αλλα αν μπορουσα θα προτιμουσα να αποφυγω την παραγγελια απο το ιντερνετ...εχετε κατι σε ελληνικο;;;:D:D:D...εσεις πως εχετε τακτοποιημενα τα καλλυντικα σας;;;τα καθημερινα ετσι;;;

Φαντάζομαι θα σου έχουν ήδη απαντήσει, αλλά χθες είδα κάτι αντίστοιχο στα jumbo. Έχει και κάτι σαν μικρά βαλιτσάκια, και πολλά νεσεσέρ με θηκούλες. Επίσης έχω παρόμοια μολυβοθήκη (από Πλαίσιο). Εγώ επειδή έχω αρκετά έχω τα καθημερινά μου σε ένα μικρό νεσεσέρ που το έχω μόνιμα στην τσάντα μου (γιατί βάφομαι στο αμάξι :oops: ) και τα "βραδυνά" σε ένα μικρό συρτάρι, στο οποίο έχω φτιάξει χωρίσματα από κουτιά διαφόρων μπιζού.

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Διαφημίσεις

Πολύ χρειαζόμουν, αυτή τη λίγη ώρα μόνη μου...

Σιδέρωσα όλο το πλυντήριο {δεν μου έχει μείνει τίποτα... :D }, έκανα το μπανάκι μου, εβαλα τις κρέμες μου, καθαρό σορτσάκι και φανελάκι... νιώθω άνετα και ήρεμα... Πάω να ετοιμάσω κάτι γρήγορο για βραδινό για το φιογκάκι... :P

777885dugw57gt25.gif

καλη αρχη ειρηνη

καθε τι καινουργιο που κανουν τα παιδια μας ειναι συγκινητικο....

βεβαια δεν ξερω πως θα αντιδρασουμε στο πρωτο τους τσιγαρο :tongue::tongue::tongue:

Αγαπημένη... μη μου βάζεις τώρα δύσκολα!!! Πήγαινε με σιγά-σιγά!!! :mrgreen::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Ένα σχεδιάκι που είχα ανεβάσει στα νυχάκια????? Την καρδούλα?! :shock:

Η λες για το πουά που... λατρευω!!!!!! axaxaxaaxa!!!

777885dugw57gt25.gif

Καλέ εδώ συγκινήθηκα εγώ! Καλή σας πρόοδο :P

Ευχαριστώ μικρούλα μου...!

Για όλα τα παιδάκια... για όλα!... Είναι ο θησαυρός της κάθε μανούλας...

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...