Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Η orgalutran δεν παίζει κάποιο ρόλο- την άλλη δεν την ξέρω, ένεση είναι, ε; 

Συνήθως αν δεν δείξουν σημάδια ανάπτυξης σε λίγες μέρες, δεν μεγαλώνουν μετά. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Θα σου πουν και αύριο που θα κάνεις ωοληψία αν έχουν μεγαλώσει. Μπορεί και να μεγάλωσαν και να σου πάρουν κάποιο από αυτά!

Ναι ναι ενεση είναι... ναι θα δούμε αύριο.. σε ευχαριστώ πολύ!

• Καλή τύχη! 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Πρεπει να καθαρισω τα στορια και βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

Ηταν σκονισμενα και τα περασα με υγρο πανι κ γιναν σαν λασπη.Χαλια τα εκανα η χαζη!!

Ποιος τα καθαριζει τωρα ολα ενα-ενα?????????

μια γρηγορη καλησπερα

τελειωσα με την πολυκατοικια, τελειωσα και με το ψωμι. ο μικρος κοιμαται και παω κι εγω να ξαπλωσω κοντα του. τα πιατα που μαζευτηκαν το απογευμα....

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

Χριστιανα πολυ ωραιες ιδεες ευχαριστω.

Τωρα διαλεγω τις φωτογραφιες και μετα θα ψαξω καδρα.

http://pinterest.com/pin/77827899781642638/

βρηκα κ αυτο τωρα!

Θελω και εγω καποια στιγμη να διακοσμησω ενα τοιχο του σαλονιου με κορνιζες!!μου αρεσει παρα παρα πολυ!!!;)

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Σας διαβάζω συχνά και μπορώ να πω ότι σας θαυμάζω για όλα όσα προλαβαίνετε να κάνετε μέσα στο 24-ωρο.. και ακόμη περισσότερο τις μανούλες..

Πήρα το θάρρος να σας γράψω αφορμής δοθείσας από χθες το βράδυ που αδειάζοντας το πλυντήριο των πιάτων παρατήρησα ότι έχουν μαζευτεί διάφορα άλατα και κάποια στίγματα σαν σκουριά στο εσωτερικό του.. Την προηγούμενη φορά που είχα δει τα άλατα τα καθάρισα με βαμβάκι και ξύδι.. τώρα όμως πιστεύω ότι θα πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω.. Να κάνω μια πλύση με άδειο το πλυντήριο βάζοντας μόνο ξύδι στη θέση του απορρυπαντικού ή μαγειρική σόδα; Διαφωτίστε με σας παρακαλώ..

Όσο για μένα να σας πω ότι με λένε Δομνίνα, είμαι αισίως στα 38,5 και για πρώτη φορά έγκυος μετά από πολλές προσπάθειες και απίστευτες ταλαιπωρίες και ατυχίες.. Είμαστε όμως ακόμη μικρούληδες.. μόλις που διανύουμε την 11η εβδομάδα και αύριο έχουμε την αυχενική μας που ελπίζουμε να είναι τέλεια..

Σας ευχαριστώ που με ακούσατε!

Καλησπέρα καλωσήρθες κ με το καλό το σποράκι σου!

Υπάρχει στο Βασιλόπουλο ένα αντίστοιχο προιον με αυτό που σου είπε η Ειρήνη αλλά εχει τη μισή τιμή! Στις οδηγίες γράφει να το χρησιμοποιείς 1 φορά το μήνα. Τσέκαρέ το, είναι ας πούμε μάρκα ΑΒ.

xhbDp2.png863np2.png

Κορούλες μου, γεια σας.

Μόλις ξεπροβόδισα το φιογκάκι με τον άντρα μου, για το πρώτο επίσημο μάθημα {έχει ξανακάνει στο σχολείο και στο προ-νήπιο} του, στα αγγλικά...!

Βρε κορίτσια μου... γιατί σήμερα μου φάνηκε περίεργο αυτό? Μου φάνηκε πως... ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ... :rolleyes:. Συγκινήθηκα...

Είμαι "σοβαρά"... να πάω να παραδοθώ? :|

Εγώ, έβαλα να σιδερώσω το 1 πλυντήριο ρούχα που μάζεψα το μεσημέρι. Δεν τ' αφήνω γιατί δεν θέλω να με πάρει η κάτω βόλτα, μια που τις επόμενες ημέρες έχω δουλίτσα...

777885dugw57gt25.gif

image-marie-claire.jpg?w=364

Πως σας φαινεται?

Θα ηθελα να φτιαξω κατι αναλογο για το δωματιο της μικρης μου.

Προβλημα 1 : Σε ποιο τοιχο να το βαλω αραγε?:cool::rolleyes::tongue:

Προβλημα 2 : Ποιος θα μου το φτιαξει???? :rolleyes:

Μου αρεσε πολυ παντως!!

Πολύ όμορφο, πολύ ιδιαίτερο, πολύ εντυπωσιακό!

Για τον τοίχο δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι γιατί δεν ξέρω το δωμάτιο. Θα στο φτιάξει ένας μαραγκός... Εκτύπωσέ το και πάρε προσφορές.:D

777885dugw57gt25.gif

ειρηνακι για τα μανο εχεις δει αμαζον?για κοιτα αυτο που σου βαζω με αγορες 25 λιρες και πανω δωρεαν μεταφορικα

Άμα σου πω, πως μόλις με ΕΣΩΣΕΣ και δεν το είχα καν σκεφτεί???!!!

Πάω να δω αν έχει αυτά που θέλω ώστε να αγοράσω προ-πληρωμένη καρτα γιατί ΔΕΝ έχω ξαναψωνίσει από το άμαζον και ναι, είμαι άσχετη... :|

Χίλια ευχαριστώ Κέλυ μου!!!! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...