Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , little miracle είπε:

Καλημερα κοπελα μου! Μηπως απλα να ειναι πιο μεγαλος κυκλος; Εφοσον παιρνεις και σερπαφαρ υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα πανω απο ενα να παρουν μπρος, αλλα νομιζω 7η μερα ειναι τερμα οριακα να το δεις. θεωρω λογω του σερπαφαρ δεν εχουν μεγαλωσει ακομα. γιατι πιθανοτατα δεν παιρνει μονο ενα μπρος.

Μα εμενα ο κύκλος μου είναι 24 ημερών τα τελευταία χρόνια. Παντα την 7η ημέρα έβλεπα ωάριο και μάλιστα μεγάλο. Δε μπορώ να καταλάβω. Πραγματικά έχω απογοητευτεί, σκέφτομαι μήπως είναι η αρχή του τέλους.

πρίν από 15 λεπτά , Neverstop είπε:

Θετικό που είδατε περισσότερςς καταβολές. Μήπως χρειαζόταν ενέσιμα σ αυτόν τον κύκλο να τον εκμεταλλευτειτε? Γιατρός δεν είμαι, just saying

Δε μου είπε κάτι, μόνο να τελειώσω σήμερα τα serpafar και να πάω 10η ημέρα για επανάληψη.

πρίν από 15 λεπτά , anemonii είπε:

Καλημέρα! Δεν ξέρω για το prp αν μπορεί να επηρεάσει. Από προσωπική μου εμπειρία από serpafar ξέρω ότι μπορεί ο οργανισμός να μην αντιδράσει στο φάρμακο. Βέβαια εγώ έχω πολυκυστικες και ΣΠΩ με μεγάλους και ασταθείς κύκλους - δεν ξέρω αν μπορεί να συμβεί κάτι αντίστοιχο σε κοπέλες με σταθερό κύκλο. Εγώ επίσης είχα και διακυμάνσεις στις μέρες της ωορρηξιας με το serpafar, άλλοτε γινόταν 14-16 μερα και άλλοτε 20-22. Ίσως μπορεί να είναι ένας κακός κυκλος. Είναι σίγουρα όμως θετικό και ενθαρρυντικό το ότι είδατε και αρκετές καταβολές!  

Έχω ξαναπάρει serpafar αλλά δε μου έχει κάνει κάτι παρόμοιο η αλήθεια είναι. Είναι η 3η φορά που τα παίρνω και δεν είχα αλλαγή στον κύκλο τις άλλες φορές. Μου έκανε κάτι αιμορραγίες μόνο και μου είχαν πει πως φταίει που λεπταίνει το ενδομήτριο. 

πρίν από 25 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλημέρα, αιματολογικές έκανες μόνο στην αρχή του κύκλου; Αν έχεις καταβολές θα έχεις και ωάριο, θα μεγαλώσει κάτι, απλά μπορεί να αργήσει. Εγω που πάντα έχω πολλές καταβολές έχω και μεγάλους κύκλους μέχρι να αποφασίσουν ποιο θα μεγαλώσει. Να φανταστείς σε αυτόν τον κύκλο μεγάλωναν 3 μαζί 🤦‍♀️. Αυτό που μάλλον έσπασε/θα σπάσει έχει 2 χιλιοστά από το αμέσως μικρότερο που ρισκάρω με την ovitrelle ουσιαστικά να σπάσουν και τα 3. Το ότι έκανες prp μπορεί να οφείλεται για τις πολλές καταβολές ναι αλλά δεν είναι κακό αυτό, στην ουσία αυτό επιδιώκεις να αναστηθούν οι ωοθήκες. Θα κάνεις κ εσύ υπομονή και θα πας από υπέρηχο σε υπέρηχο μέχρι να μεγαλώσουν! 

Είχα κάνει ναι και δεν ήταν καλές η αλήθεια είναι. FSH 17 και Ε2 40. Πρώτη φορά δε φαίνεται τίποτα από τον υπέρηχο τέτοια μέρα  και όπως καταλαβαίνεις φοβάμαι μήπως είναι η αρχή του τέλους αν ξεκινάω να χάνω ωορρηξίες. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Είχα σκοπό μετά τη δουλειά να φύγω τρέχοντας γιατί έχω δουλίτσες στη φάρμα, φόρτωσα το αμάξι και είπα να βάλω ένα σύντομο πλυντήριο. Και το πλυντήριο χάλασε! Γκρρρ! Πρέπει να ασχοληθώ με αυτό τώρα και είπα να μπω να πάρω δύναμη!

Είπα στους σπιτονοικοκυραίους ότι θα φύγω σε 2 μήνες (μου είχαν ζητήσει 2 νοίκια μπροστά) και το κουλό είναι ότι μου είπαν ότι δε θα το νοικιάσουν και λίγο μετά το είδα αγγελία στο ίντερνετ! Μα γιατί να μου πουν ψέματα;

Χρύσα και Ειρήνη, ευχαριστώ για τα λόγια συμπαράστασης! Δυστυχώς η κατάσταση είναι αυτή.

Τι να κάνω, αγάπησα, αυτό είναι το έγκλημά μου! Και το πληρώνω σε βενζίνες! Που πριν φύγω απ'την Αθήνα πήγαινα με ποδήλατο παντού και καμάρωνα που δεν έκαιγα βενζίνη! Ό,τι κοροϊδεύεις το λούζεσαι!

Φιλιά σε όλες τις υπόλοιπες και καλή δύναμη σε ό,τι κι αν κάνετε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτό με τα ριχτάρια που λέτε, ομοιπαθούσα! Σκέφτομαι να ράψω μόνη μου καλύματα για τον καναπέ ή κάτι τέτοιο. Συνειρμικά μου ήρθε κάτι φαινομενικά άσχετο: γνωρίζετε για τα σπίτια από cob; Μπορείτε να δείτε στο www.cob.gr, http://tinyurl.com/co936zt και http://pinterest.com/jess_reflects/cob-houses/. Έτσι θα είναι το σπιτάκι μας (όταν..).

(σχετικά με το πλυντήριο: έφαγα ήττα μεγάλη... καλά να 'μαστε να σφουγγαρίζουμε!)

φιλιά!

image-marie-claire.jpg?w=364

Πως σας φαινεται?

Θα ηθελα να φτιαξω κατι αναλογο για το δωματιο της μικρης μου.

Προβλημα 1 : Σε ποιο τοιχο να το βαλω αραγε?:cool::rolleyes::tongue:

Προβλημα 2 : Ποιος θα μου το φτιαξει???? :rolleyes:

Μου αρεσε πολυ παντως!!

Διαφημίσεις

Ερωτηση : Γιατι το πλυντηριο πιατων μου δεν διαλυει τις ταμπλετες?? Δοκιμασα διαφορες μαρκες και παντα βρισκω στη θηκη τη μιση ταμπλετα, καποτε κ ολοκληρη. Δεν απορροφαει επισης και το αλατι απο τη θηκη του.Τα πιατα φαινοντε παντως καθαρα.Εκτος απο τα μαχαιροπιρουνα που εχει θηκη/συρταρακι στα πανω μερος να τα βαζεις και ειναι θαμπα/με στιγματα.Κανω κατι λαθος??

Υ.Γ. ειναι καινουργιο το πλυντηριο.

Εκανα δουλιτσες. Φαγαμε και τωρα μπαμπας και κορη κοιμουνται :)

Ευχαριστω για την πληροφορηση Ταζ μου. Εμεις εχουμε λιγα παιχνιδακια αλλα φανταζομαι οσο μεγαλωνει θα αυξηθουν...εγω σιγα σιγα θελω να της παιρνω βιβλια οχι τα υφασματινα τα κανονικα ειμαστε 7 μηνων φανταζομαι θα χαζευει τις εικονες ή το πολυ πολυ να τα τρωει χαχα

Δομνινα καλως ηρθες καλα αποτελεσματα αυριο και με το καλο να περασει ο καιρος και να ερθει το μωρακι σας.

Τα ριχταρια ειναι πονεμενη ιστορια και για μενα εχω 3-4 και τα αλλαζω συχνα αλλα ποτε δεν στεκονται καλα οταν εχω κοσμο τα βγαζω.

Αυτο το συντηρητικο πλυντηριου ποσο κανει κοριτσια ειναι πολυ ακριβο? Γιατι μαλλον θα το χρειαστω και εγω.

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Ερωτηση : Γιατι το πλυντηριο πιατων μου δεν διαλυει τις ταμπλετες?? Δοκιμασα διαφορες μαρκες και παντα βρισκω στη θηκη τη μιση ταμπλετα, καποτε κ ολοκληρη. Δεν απορροφαει επισης και το αλατι απο τη θηκη του.Τα πιατα φαινοντε παντως καθαρα.Εκτος απο τα μαχαιροπιρουνα που εχει θηκη/συρταρακι στα πανω μερος να τα βαζεις και ειναι θαμπα/με στιγματα.Κανω κατι λαθος??

Αφου ειναι καινουργιο μηπως εχει καποιο ελαττωμα? Καποιο σωληνα ΄΄η δεν ξερω τι. Καλυτερα να παρεις την αντιπροσωπια μηως και στο φτιαξουν οσο ειναι καινουργιο ακομα.

IIk6p3.png

Qskdp3.png

αααα και μενα το ιδιο εκανε και μου ειπαν να ριχνω τη ταμπλετα εσωτερικα και οχι στη θηκη βεβαιως αν ειναι καινουριο παρε μια την αντιπροσωπεια πεσ τους το μπας και ειναι ελλατοματικο εγωακουσα τον συζυγο και στην προεια εμαθα οτι ηταν ελλατωματικη ολη η σειρα αλλα ειχε ληξει η εγγυηση(βεβαιως μπορω να πω οτι εν μερει ειχε δικιο ο συζυξ γιατι ειχε ριξει απιστευτους καβγαδες με την αντιπροσωπεια γιατι με το που το πηρα δεν λειτουργουσε μου ειπαν να αλλαξουν κατι και εγω ηθελα αντικαταστασει του πλυντηριου, το επομενο που εφεραν δεν επλενε τα πιατα τα εβγαζε παντα με κατι επανω και αν ξεχνουσα να τα βαλω ανα ενα στις θηκες αυτα που ηταν το ενα στη μια θηκη και το αλλο στην αμεσως επομενη εβγαινε ετσι οπως το εβαζα επομενος καβγας μεχρι που δεχτηκαν να παρω το αμεσως επομενο χωρις χρηματα αλλα και εκεινο δεν ελιωνε την καψουλα) και μην φανταστειτε οτι ηταν φτηνο 1300 ευρω παρακαλω

Απ`οτι φαινεται ελαττωματικο θα ειναι ε?

Ειπα να σας ρωτησω γιατι δεν ξανα ειχα πλυντηριο πιατων κ δεν γνωριζω καθολου.

οκ θα βρω το τηλ και θα τους παρω αυριο!

Διαφημίσεις

ποιο μεγεθος ειναι?

εαν ειναι το μικρο να κοβεις την μιση ταμπλετα με ψαλιδι.

εμενα αυτο μου ειχαν πει κ αυτο κανω 7 χρονια τωρα φυσικα μην παιρνεις αυτες τις καψουλες με το υγρο αλλα τις κλασικες ταμπλετες. κανις κ σημαντιλη οικονομια ετσι κ καλο στο περιβαλλον.

για δοκιμασε αφου λες οτι σου διαλυει μονο την μιση:rolleyes:

ολοκληρη η ταμπλετα ειναι για τα μεγαλα πλυντηρια απο την σιεμενς μου το ειχε πει ο τεχνικος τοτε;)

photosonwood.jpg?w=490&h=736

diy-photo-display.jpg?w=490

Και αλλες ιδεες που μου αρεσαν.

αυτό το είχα κάνει στο παλιο μου σπίτι και είχα ενα τραπέζι που βαφόμουν και πάνω μια κορνίζα με μεταλλικό διχτάκι που κρεμούσα όλα μου τα κοσμήματα,πολύ όμορφο και πρακτικό

Πολυ ωραιες οι φωτογραφιες αυτες.

Και εγω εχω εναν τοιχο που αποφασισα οτι θα γεμισω με κορνιζες σε διαφορα μεγεθη και σχηματα με φωτοραφιες μας μεσα. Μεχρι ομως να βρω τις κορνιζες-καδρακια .... ψαχνω να μην ειναι πολυ ακριβες. Εχω 2 μεχρι τωρα. Βλεπουμε....

IIk6p3.png

Qskdp3.png

161425967863823120_rkLrCU1u_f.jpg

Καπως ετσι ειναι το πισω μερος του σπιτιου μου που σας ελεγα χθες..Χωρις τα παραθυρα στο βαθος..

Ωραιο το κανανε στη φωτο εε??Ωραια θα ηταν να εβαζα και εγω μια πισινουλα...:cool:λεμε τωρα.......

Πότε να έρθω να σε επισκεφτώ????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...