Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ειρήνη μου γλυκιά,

Σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.. Έχω καταλάβει ότι είσαι πολύ τρυφερός και δοτικός άνθρωπος..

Νομίζω πως αυτό θα κάνω.. Το έχω δει το προϊόν που μου ανέφερες στο Σούπερ Μάρκετ οπότε ευκαιρία είναι να το αγοράσω..

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και τα ζεστά σου λόγια..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δομνινα με το καλο να πανε ολα στην αυχενικη και σε λιγους μηνες να κρατησεις το παιδακι σου αγκαλιτσα

για το πλυντηριο ολο και καποιο προιον θα υπαρχει για τα αλατα. παρε κανενα απο το σουπερ και βαλε να δουλεψει χωρις πιατα μεσα για καλυτερο αποτελεσμα

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

ιιιιιιι Θέλω κι εγώ πανσετούλες.... έχεις βάλει και μουστάρδα γιαμ!! Καλή σας όρεξη!!!!

Φτου! Εσένα τώρα πως να σου το στείλω εκεί που βρίσκεσαι???? :?

ΣΤΕΛΝΩ ΤΑΠΕΡΑΚΙ ΜΕ COURIER!!!! :tongue::tongue:

Το φιογκάκι έφαγε ήδη....Εσκασε!

Εγώ, περιμένω τον Νϊκο να φάμε παρεούλα....:P Ευχαριστώ μικρό μου!

777885dugw57gt25.gif

ευακι για τα παιχνιδια ο αναπτυξιολογος μας ειπε οταν ειναι μικρα τα παιδια να μην τους εχουμε πολλα παιχνιδια γιατι μπερδευονται και δεν ξερουν με τι να πρωτοπαιξουν. λιγα και καλα και τα ανανεωνουμε ανα δυο τρεις βδομαδες κρυβοντας καποια και ξαναβγαζοντας τα για να μην τα βαριουνται ευκολα ;)

συμφωνω σε αυτο που λες αλλα αν ερθεις στο σπιτι μας στο δωματιο του μικρου υπαρχουν πολλα πολλα παιχνιδια :shock: επειδη ομως εχω παρατηρησει οτι δεν τα εχει βαρεθει ή τον εχουν μπερδεψει τα εχουμε ολα λοιπον που θελει αλλα σε κουτια ανα ειδος - ομαδες κλπ

πχ 1.τρενα

2.αυτοκινητα

3.φιγουρες batman-spiderman

4.επιτραπεζια κλπ κλπ

ομως εχει μαθει απο μικρος και παιζει με ενα παιχνιδι εφοσον μαζεψει το αλλο ετσι δε περιφερονται ασκοπα να γεμιζουν το χωρο και ποτε απο μωρο παιχνιδια δεν υπαρχουν παντου παρα μονο στο δωματιο εκτος ελαχιστον περιπτωσεων.

εγω πιστευω οτι σημασια εχει να υπαρχουν παιχνιδια της ηλικιας του και αυτα που πραγματικα παιζει.

εγω δεν εκρυψα ποτε κατι και να το ξαναβγαλω γιατι τα θυμοταν παντα ολα.ξερει ποιος του εχει παρει τι , απο που και ποτε.;)

as1cCyI0g410000MDAwNjExMmR8NTYzMjYzb2R8dGlnZXIgbm8xIGVpbmFp.gif

as1cOEg0g410000Nzc3MTE1enw1NjFkfHRpZ2VyIG5vMiBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

τιγρακι αυτο που εγραψα εγω εφαρμοζεται κυριως στις ηλικες 1-2 ετων. μεγαλωνοντας τα παιδια σαφως και θυμουνται και δεν μπορεις να τα ξεγελασεις αλλά μπορεις και πιο ευκολα να εφαρμοσεις κανονες και φυσικα ειναι και διαφορετικο το παιχνιδι τους

Κάναμε το ίδιο μοιραίο λάθος και εγώ μάλιστα η πανεξυπνίδου το έκανα και 3 φορές... Έχω 3 καναπέδες!!! :? Πόσο μπούφος?!

Εννοείται πως έχω αλλά έχω δώσει μεγάλη προσοχή στο ύφασμα ώστε να μην γλυστράει γιατί και μένα μου τη δίνουν πολύ τα ριχτάρια που γίνονται τελικά σαν ένα ακαθόριστο, ριγμένο, πράγμα.. :?

Λύση 1

Τσέκαρε το ύφασμα και αν φταίει αυτό, όταν μπορέσεις, άλλαξε το και επένδυσε σε ένα ύφασμα "βαρύ" που δεν φεύγει εύκολα.

Λύση 2

Βρες μαγαζιά {όπως το madura} που έχουν δέστρες, καρφίτσες κλπ., ειδικά γι αυτή τη δουλειά! ;);)

α ωραια εσυ εχεις τρεις μπραβο σου λοιπον:tongue:

να σου πω τα καλοκαιρινα ειναι μονιμα χαλια ενα κουβαρι και ο καναπες ειναι γωνιακος τα σφινωνω οσο μπορω.

τα χειμωνιατικα δε φευγουν τοσο ευκολα ειναι πιο σταθερα.

θα δω και για δεστρες δε το ειχα σκεφτει.

παντως αν αειχα λεφτα θα αλλαζα δυο πραγματα σπιτι το χρωμα του καναπε και τη μπανιερα θα την εκανα ντουζιερα τσαμπα εχει μικρυνει το μπανιο.:(

Ειρήνη μου γλυκιά,

Σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.. Έχω καταλάβει ότι είσαι πολύ τρυφερός και δοτικός άνθρωπος..

Νομίζω πως αυτό θα κάνω.. Το έχω δει το προϊόν που μου ανέφερες στο Σούπερ Μάρκετ οπότε ευκαιρία είναι να το αγοράσω..

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και τα ζεστά σου λόγια..

Κοριτσάκι μου... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! :P Τι όμορφα λόγια μου γραψες!!! :P:p

Να το κάνεις και νομίζω θα σε βοηθησει. Ειναι ψιλο-τσιμπημενη η τιμη του γι αυτο και εγω το κανω μονο 2 φορές τον χρόνο. Αλλά δεν έχω δει ποτέ μέχρι στιγμής άλατα ή κάτι άλλο και το έχω τουλάχιστον 9 χρόνια το πλυντήριο πιάτων μου!

Σε φιλώ!

777885dugw57gt25.gif

τιγρακι αυτο που εγραψα εγω εφαρμοζεται κυριως στις ηλικες 1-2 ετων. μεγαλωνοντας τα παιδια σαφως και θυμουνται και δεν μπορεις να τα ξεγελασεις αλλά μπορεις και πιο ευκολα να εφαρμοσεις κανονες και φυσικα ειναι και διαφορετικο το παιχνιδι τους

σωστο δε σκεφτηκα για αυτη την ηλικια σκεφτηκα το δικο μου το σκατακι που ειναι ηδη 4.;)

χαχαχαχαχα άσε φιλενάδα μη στέλνεις με κούριερ θα μας βγει ο κούκος αηδόνι... θα πνίξω τον καημό μου..... στο μουσακά που μου έστειλε η μανούλα:tongue::P

χαχαχαχα!! Κοίτα να τον πνίξεις... καλά!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλή όρεξη κόρη!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

α ωραια εσυ εχεις τρεις μπραβο σου λοιπον:tongue:

να σου πω τα καλοκαιρινα ειναι μονιμα χαλια ενα κουβαρι και ο καναπες ειναι γωνιακος τα σφινωνω οσο μπορω.

τα χειμωνιατικα δε φευγουν τοσο ευκολα ειναι πιο σταθερα.

θα δω και για δεστρες δε το ειχα σκεφτει.

παντως αν αειχα λεφτα θα αλλαζα δυο πραγματα σπιτι το χρωμα του καναπε και τη μπανιερα θα την εκανα ντουζιερα τσαμπα εχει μικρυνει το μπανιο.:(

Δες το με τις δέστρες μήπως βοηθηθείς. Ειναι ειδικές δέστρες, που βοηθούν ;)

777885dugw57gt25.gif

αχ κορίτσια και εγώ με τα ριχτάρια έχω σχέση μίσους.. μου τη σπάνε μου τη σπάνε... εγώ άμα είχα λεφτά θα άλλαζα σαλόνι... θα έπαιρνα ένα ωραιότατο καφέ-καπουτσίνο και άντε γεια!!!

σορυ και για το οφ τοπικ αλλα να κλεισω λιγο το θεμα με τα παιχνιδια

εγω ακομα συνεχιζω κα ιτο εφαρμοζω αν και φτασαμε τα τρια. υπαρχει και μια αλλη εξελιξη. μπορει να μην του κανουν ιδιαιτερη εντυπωση τα παιχνιδια που εχει καιρο να δει αλλά μπορει και τα χρησιμοποιει διαφορετικα. πχ τουβλακια. παλια τα επαιρνε απλα και τα πετουσε. τα εκρυψα. μετα απο λιγο καιρο αρχισαμε και φτιαχναμε πυργους απλους. τα εκρυψα. τωρα αρχισαμε και τα χωριζουμε ανα χρωμα και παει λεγοντας.... οσο δεν τα βαριεται, τοσο βρισκουμε καινουργιες χρησεις για καθε παιχνιδι μεχρι να το ξεζουμισουμε απο καθε αποψη :D:D:D:D

αχ κορίτσια και εγώ με τα ριχτάρια έχω σχέση μίσους.. μου τη σπάνε μου τη σπάνε... εγώ άμα είχα λεφτά θα άλλαζα σαλόνι... θα έπαιρνα ένα ωραιότατο καφέ-καπουτσίνο και άντε γεια!!!

και εγω το ιδιο χρωμα εχω σκεφτει ή λαδι-καφε.

αλλα επειδη ολο το σαλονι -ταπεζαρια -κουζινα ειναι σε χρωμα βεγκε πηρα λευκο να φωτισει τρομαρα μου και τελικα κατεληξα να παρω χειμωνιατικα ριχταρια καφε :?

καθε σεπτεμβρη κανω ονειρα οτι θα αλλαξω το υφασμα αλλα και φετος ακυρο λογω οικονομικων δε ξερω δηλ και ποσο στοιχιζει.

Ετοίμασα ένα πλυντήριο με σκούρα για την νύχτα.

Έπλυνα τα πιατικά που έφαγε το φιοκάκι.

Τώρα το φιοκάκι κάθεται δίπλα μου και γράφει μαθηματικά

Πέρασα τον καθρέπτη του μπάνιου ώστε να δείχνει λίγο πιο περιποιημένο και σαπούνισα τον νιπτήρα.

Ξεσκόνισα το σαλόνι.

Τώρα ξεκούραση για να κάτσω λιγάκι με το φιογκάκι.

Φιλιά σε όλες τις κόρες!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...