Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

χαιρετω τα κοριτσακια.

εγω συμμαζεψα, καθαρισα το μικρο μπαλκονι, τακτοποιησα τα συρταρια του μικρου και ξεκινησα να μαζευω καποια μικρα πλεον ρουχα και τα πολυ τιραντε και κοντα σορτσακια. εχω αδειασει το τελευταιο ραφι της συρταριερας κα ιτα συγκεντρωνω εκει μεχρι να ερθει η ωρα να τα μαζεψω ολα και να τα βαλω σε θηκες ;)

εραψα και ενα καινουργιο καλυμμα για το ενα μαξιλαρι υπνου γιατι το δικο του σκιστηκε και ολο το υλικο που ειναι γεματο το μαξιλαρι αρχισε να βγαινει εξω. τωρα το πλενω να δω την αντοχη του κι αν το εραψα καλα και μολς στεγνωσει θα φτιαξω και τα υπολοιπα σιγα σιγα...

ξεσκονισα και ολο το σπιτι. εκανα και την ζυμη για το ψωμακι. τωρα θα βγουμε και στην επιστροφη εχω σιδερο και πιατα.

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχω ξεκινησει τις δουλειες μου.

Τακτοποιηση τα πολλα πολλα.

Πλυντηριο δικα μας και στγνωτηριο της μικρης.

Μαγειρευω για μας και τη μπεμπα (μοσχαρακι σημερα).

Παω να κανω ενα παραθυρο για αρχη (ειναι 4 και μια μπαλκονοπορτα που θα μου πανε θ γινουν).

Αφροδιτη μου μη στεναχωριεσαι συμβαινουν αυτα με τα παιδια, τιποτα δεν θα εχει το παιδακι σου.

Χριστιαννα τι ωραια φωτογραφια. Αν εβαζες εστω μια μικρη γουρνα θα ομορφαινε σιγουρα η αυλιτσα σου.

Ταζ μου για πες αυτο για τα παιχνιδια. Γιατι να μην εχουμε πολλα γιατι κακομαθαινουν?

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα δουλεύω από τις 5.30 κ έχω κοιμηθεί ελάχιστα! Υπερένταση κι εγώ, Αντιγόνη, θα σερνόμαστε σήμερα!

Σας διαβάζω συνέχεια και συχνά διστάζω να γράψω γιατί είναι τόσα αυτά που θέλω να σχολιάσω και χάνομαι! Καλή σχολική χρονιά σε όλες!

Κορίτσια, εμένα τα νέα μου είναι ότι επέστρεψα στη βάση μου και προσπαθώ να οργανωθώ. Τις τελευταίες μέρες λόγω απανωτών μετακινήσεων δεν έχω προλάβει να τακτοποιηθώ και ούτε προβλέπεται μέχρι το Σαββατοκύριακο! Για να καταλάβετε, χθες που σχόλασα αργά καθάρισα καλά το ψυγείο και το έβαλα στην πρίζα. Αυτό!

Η κατάσταση είναι ότι είμαι μεταξύ του σπιτιού κοντά στη δουλειά και του τροχόσπιτου, 50 χλμ μακρυά με στροφές, όπου μένουμε με τον καλό μου. Είμαστε σε διαδικασία στησίματος φάρμας με λίγα λεφτά, εξ' ου και το τροχόσπιτο. (η εναλλακτική ήταν στης πεθεράς.. θα με καταλαβαίνετε). Εκεί δεν έχουμε τρεχούμενο νερό και το νοικοκυριό είναι προβληματική υπόθεση!

Από την άλλη, τα κοτόπουλα άρχισαν να γεννάνε αυγουλάκια πολλά!! Είμαστε σε φάση ανοίγματος δρόμου και καθαρίσματος χωραφιών, σύντομα θα περιφράξουμε και θα βάλουμε δεξαμενές νερού... είμαστε πολύ αρχή ακόμα.

Μέσα σε όλα, θέλω να μετακομίσω κάπου πιο κοντά στη δουλειά και ψάχνομαι!

Το σπίτι που νοικιάζουμε ήταν λύση ανάγκης και δε βλέπω την ώρα να φύγω!

Αυτά... σας πήρα μονότερμα με τα νέα μου! Συμβουλές easy living μπας και τιθασεύσω το χάος μου, πάντα ευπρόσδεκτες! Πρέπει να αφαρμόσω πρόγραμμα μου φαίνεται και να μην επικαλούμαι το τζετ λαγκ :shock: της μετακίνησης για να δικαιολογώ την τεμπελιά μου!

Καλή σας μέρα!!

Όντως, περνάς δύσκολη περίοδο κοριτσάκι μου! Κάνε όσα μπορείς, όταν μπορείς και μην πιέζεσαι περισσότερο γιατί η περίοδος που ζεις είναι πολύ κουραστική! Και μετακινήσεις και αλλαγές και τόσα να κάνεις ταυτόχρονα! :?

Σου στέλνω το κουράγιο μου...

Υ.Γ. Να γράφεις όποτε θέλεις, όποτε το νιώθεις και να μην νιώθεις να χάνεσαι!

777885dugw57gt25.gif

Αυτόοοοοοο το θέλω για το χωριό....το ξύλινο ταβάνι το έχουμε, το τζάκι του έχουμε όλα τα υπόλοιπα μας λείπουν.....Ειρήνη σώσε την φώτο για μετά απο 20 χρόνια να είμαστε καλά να μου την δώσεις χιχιχιχι!!!

Έγινε Βασιούλα μου!!

Μείνε αν-ήσυχη!!! :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Σας διαβάζω συχνά και μπορώ να πω ότι σας θαυμάζω για όλα όσα προλαβαίνετε να κάνετε μέσα στο 24-ωρο.. και ακόμη περισσότερο τις μανούλες..

Πήρα το θάρρος να σας γράψω αφορμής δοθείσας από χθες το βράδυ που αδειάζοντας το πλυντήριο των πιάτων παρατήρησα ότι έχουν μαζευτεί διάφορα άλατα και κάποια στίγματα σαν σκουριά στο εσωτερικό του.. Την προηγούμενη φορά που είχα δει τα άλατα τα καθάρισα με βαμβάκι και ξύδι.. τώρα όμως πιστεύω ότι θα πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω.. Να κάνω μια πλύση με άδειο το πλυντήριο βάζοντας μόνο ξύδι στη θέση του απορρυπαντικού ή μαγειρική σόδα; Διαφωτίστε με σας παρακαλώ..

Όσο για μένα να σας πω ότι με λένε Δομνίνα, είμαι αισίως στα 38,5 και για πρώτη φορά έγκυος μετά από πολλές προσπάθειες και απίστευτες ταλαιπωρίες και ατυχίες.. Είμαστε όμως ακόμη μικρούληδες.. μόλις που διανύουμε την 11η εβδομάδα και αύριο έχουμε την αυχενική μας που ελπίζουμε να είναι τέλεια..

Σας ευχαριστώ που με ακούσατε!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια , σημερα εγω βρισκομαι στη δουλεια δεν υπαρχει η δυνατοτητα για απεργια δυστυχως.

παρολα αυτα σκεφτομαι μολις γυρισω τι ακριβως θα κανω και με πια σειρα.

να σας πω την αληθεια εμενα μου δημιουργει ασφαλεια το προγραμμα και πολυ περισσοτερο στις δουλειες του σπιτιου.

εχω κολλημα με την τακτοποιηση δε θελω να περιφερεται τιποτα ασκοπα η ακαταστασια μου προκαλει νευρα :evil:,

οποτε για να μην εχουμε νευρα -φωνες-καυγα εχουν μαθει και οι αντρες του σπιτιου να νοικοκοιρευουν τα πραγματα τους;)

υπαρχει ομως κατι που ακομα δεν εχω βρει λυση και συνεχεια μουρμουραω τα ριχταρια του καναπε δε τα αντεχω αλλο.αλλα ο καναπες μου ειναι σχεδον λευκος μοιραιο λαθος:(

τα φτιαχνω 100 φορες τη μερα και καθε βραδυ τα φτιαχνω εννοειται πριν κοιμηθω σημερα ομως ξυπνησα και για αλλη μια φορα ηταν χαλια αφου ο αντρουλης μου εβλεπε τv και μετα ηρθε ξαπλωσε και αφησε τα ριχταρια στη τυχη τους.

εσεις εχετε ριχταρια κοριτσια;

as1cCyI0g410000MDAwNjExMmR8NTYzMjYzb2R8dGlnZXIgbm8xIGVpbmFp.gif

as1cOEg0g410000Nzc3MTE1enw1NjFkfHRpZ2VyIG5vMiBlaW5haQ.gif

Καλημερα, χαιρομαι να διαβαζω για τα συμμαζεμενα σπιτια σας.... γυρναω ομως το κεφαλι μου και βλεπω το δικο μου και...κλαψ!!! Αυτα τα παιχνιδια απο το σαλονι εξαφανιζονται ποτε???? Εχω και σιδερο αρκετο..... τελειωνω καφεδακι και ξεκιναω....

Εχεις δίκιο, πολύ δίκιο σ' αυτό!

Αλλά επειδή μιλάμε για ειδική περίπτωση {πόσο χρονών είναι το μπεμπάκι?} κάνε πως δεν βλέπεις. Το ίδιο έκανα και γω τα χρόνια που το φιογκάκι μου θεωρούσε το σπίτι μας ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ αλλά το ίδιο κανω και τώρα όταν του ρχεται να φτιάξει μία πόλη-παιχνιδιών μέσα στο σαλόνι μας... ;)

Πειτε καμια ιδεα να αποθηκευω την πρεσα σιδερωματος όταν δεν την χρησιμοποιω, αν την βγαλω στο τραπεζακι του μπαλκονιου σκεπασμενη με ναυλον τραπεζομαντηλο θα ειναι φρικη??? Μεχρι τωρα την ειχα στην κρεβατοκαμαρα, αλλα καναμε αλλαγη τα δωματια, καναμε την κρεβατοκαμαρα παιδικο επειδη ειναι πιο μεγαλο δωματιο και μετακομισαμε την κρεβατοκαμαρα στο μικρο παιδικο...εκει δεν χωρανε όλα οσα ειχαμε βεβαια.... ενα απο αυτα και η πρεσα!! Ψαχνω λυσεις.... τωρα την εχω στο χωλ αλλα δεν παει.... αφηστε που οταν ερχετε καποιος εχω ετοιμη δικαιολογια "την αφησα να κρυωσει!!!"χιχιχι

Χμ.... χωράει κάτω από κάποιο κρεβάτι σας? Φαντάζομαι πως είναι risky αλλά θα ήταν η πρώτη μου σκέψη αν δεν είχα άλλο χώρο... :rolleyes: {όσο και αν μισώ πράγματα κάτω από το κρεβάτι}. Στο μπαλκόνι, η υγρασία δεν την "πειράζει"? :confused:

Πω-πω... φαντάζομαι πόσο θα σου τη δίνει να την βλέπεις συνέχεια ε?

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνη βλεπω τα νυχακια στο φεισμπουκ και πολυ μ αρεσουν. Ηρθε χτες η κοπελα και μου εκανε ημιμονιμο σε ενα ωραιο καφεγκρι να το πω? Σωτηριο το ημιμονιμο αλλα δεν εχει πολλη ποικιλια στα χρωματα.

Μπράβο που έφτιαξες τα χεράκια σου! Φαντάζομαι θα σου ανέβηκαν πολύ τα κέφια ε?

Ναι... είναι πολύ ακριβά γι αυτό... σκέψου, τα shellac, το μικρό μπουκαλάκι, που είναι μια σταλίτσα έχει 25? το κάθε ένα και πρέπει να έχεις και το ειδικό top & base coat..! :?

Ευχαριστώ πολύ! Χαίρομαι που σου αρέσει η δουλειά μου!! :P

777885dugw57gt25.gif

161425967863823120_rkLrCU1u_f.jpg

Καπως ετσι ειναι το πισω μερος του σπιτιου μου που σας ελεγα χθες..Χωρις τα παραθυρα στο βαθος..

Ωραιο το κανανε στη φωτο εε??Ωραια θα ηταν να εβαζα και εγω μια πισινουλα...:cool:λεμε τωρα.......

Πότε θα με φιλοξενήσεις βρε παιδί μου??? :mrgreen::mrgreen: ΥΠΕΡΟΧΟ!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

χαιρετω τα κοριτσακια.

εγω συμμαζεψα, καθαρισα το μικρο μπαλκονι, τακτοποιησα τα συρταρια του μικρου και ξεκινησα να μαζευω καποια μικρα πλεον ρουχα και τα πολυ τιραντε και κοντα σορτσακια. εχω αδειασει το τελευταιο ραφι της συρταριερας κα ιτα συγκεντρωνω εκει μεχρι να ερθει η ωρα να τα μαζεψω ολα και να τα βαλω σε θηκες ;)

εραψα και ενα καινουργιο καλυμμα για το ενα μαξιλαρι υπνου γιατι το δικο του σκιστηκε και ολο το υλικο που ειναι γεματο το μαξιλαρι αρχισε να βγαινει εξω. τωρα το πλενω να δω την αντοχη του κι αν το εραψα καλα και μολς στεγνωσει θα φτιαξω και τα υπολοιπα σιγα σιγα...

ξεσκονισα και ολο το σπιτι. εκανα και την ζυμη για το ψωμακι. τωρα θα βγουμε και στην επιστροφη εχω σιδερο και πιατα.

Μπράβο! Εκανες πολλές δουλίτσες και προχώρησες με αρκετά πράγματα!!!!!!:P

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Σας διαβάζω συχνά και μπορώ να πω ότι σας θαυμάζω για όλα όσα προλαβαίνετε να κάνετε μέσα στο 24-ωρο.. και ακόμη περισσότερο τις μανούλες..

Κορίτσι μου, ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!

Δεν κάνουμε τίποτα περισσότερο, περισσότερο από όσα κάνει κάθε μανούλα, κάθε νοικοκυρά.... γι αυτό είμαστε εδώ. Για να βοηθάμε και να δίνουμε κουράγιο η μία στην άλλη.. :P:p

Πήρα το θάρρος να σας γράψω αφορμής δοθείσας από χθες το βράδυ που αδειάζοντας το πλυντήριο των πιάτων παρατήρησα ότι έχουν μαζευτεί διάφορα άλατα και κάποια στίγματα σαν σκουριά στο εσωτερικό του.. Την προηγούμενη φορά που είχα δει τα άλατα τα καθάρισα με βαμβάκι και ξύδι.. τώρα όμως πιστεύω ότι θα πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω.. Να κάνω μια πλύση με άδειο το πλυντήριο βάζοντας μόνο ξύδι στη θέση του απορρυπαντικού ή μαγειρική σόδα; Διαφωτίστε με σας παρακαλώ..

Μήπως να κάνεις πλύση με ένα ειδικό προϊόν?

Εγώ χρησιμοποιώ {2 φορές τον χρόνο, όχι περισσότερο} αυτό:

http://www.calgonit.gr/finish-dishwasher-cleaner.php

Όσο για μένα να σας πω ότι με λένε Δομνίνα, είμαι αισίως στα 38,5 και για πρώτη φορά έγκυος μετά από πολλές προσπάθειες και απίστευτες ταλαιπωρίες και ατυχίες.. Είμαστε όμως ακόμη μικρούληδες.. μόλις που διανύουμε την 11η εβδομάδα και αύριο έχουμε την αυχενική μας που ελπίζουμε να είναι τέλεια..

Σας ευχαριστώ που με ακούσατε!

Οι προσευχές μου, θα είναι μαζί σου!

Σου εύχομαι, μέσα απο την καρδιά μου, να πάνε όλα καλά και να κρατήσεις το θαύμα σου, στην αγκαλία σου!

Σου στέλνω όλη μου την αγάπη και τη θετική ενέργεια!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!

777885dugw57gt25.gif

καλησπερουδια σας

ξαναμπηκα πριν αναλαβω το δευτερο μερος δουλειων

σε ευχαριστω ειρηνη. ευχομαι να τελειωνω με τα σημερινα γρηγορα και μολις κοιμηθει ο μικρος να βγω να σφουγγαρισω και την τελευταια σκαλα της πολυκατοικιας μας. δεν σας ειπα... μενουμε σε τριοροφη με οροφοδιαμερισματα και ειμαστε μονοι μας στον 2ο.... τα υπολοιπα ειναι αδεια... οποτε την πολυκατοικια την καθαριζω εγω μολις βρω χρονο. καθε μερα κανω και καποια σκαλοπατια, αφου ξεκινησα απο την εισοδο που φαινεται περισσοτερο...

ευακι για τα παιχνιδια ο αναπτυξιολογος μας ειπε οταν ειναι μικρα τα παιδια να μην τους εχουμε πολλα παιχνιδια γιατι μπερδευονται και δεν ξερουν με τι να πρωτοπαιξουν. λιγα και καλα και τα ανανεωνουμε ανα δυο τρεις βδομαδες κρυβοντας καποια και ξαναβγαζοντας τα για να μην τα βαριουνται ευκολα ;)

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

Καλημερα κοριτσια , σημερα εγω βρισκομαι στη δουλεια δεν υπαρχει η δυνατοτητα για απεργια δυστυχως.

παρολα αυτα σκεφτομαι μολις γυρισω τι ακριβως θα κανω και με πια σειρα.

να σας πω την αληθεια εμενα μου δημιουργει ασφαλεια το προγραμμα και πολυ περισσοτερο στις δουλειες του σπιτιου.

εχω κολλημα με την τακτοποιηση δε θελω να περιφερεται τιποτα ασκοπα η ακαταστασια μου προκαλει νευρα :evil:,

οποτε για να μην εχουμε νευρα -φωνες-καυγα εχουν μαθει και οι αντρες του σπιτιου να νοικοκοιρευουν τα πραγματα τους;)

υπαρχει ομως κατι που ακομα δεν εχω βρει λυση και συνεχεια μουρμουραω τα ριχταρια του καναπε δε τα αντεχω αλλο.αλλα ο καναπες μου ειναι σχεδον λευκος μοιραιο λαθος:(

τα φτιαχνω 100 φορες τη μερα και καθε βραδυ τα φτιαχνω εννοειται πριν κοιμηθω σημερα ομως ξυπνησα και για αλλη μια φορα ηταν χαλια αφου ο αντρουλης μου εβλεπε τv και μετα ηρθε ξαπλωσε και αφησε τα ριχταρια στη τυχη τους.

εσεις εχετε ριχταρια κοριτσια;

Κάναμε το ίδιο μοιραίο λάθος και εγώ μάλιστα η πανεξυπνίδου το έκανα και 3 φορές... Έχω 3 καναπέδες!!! :? Πόσο μπούφος?!

Εννοείται πως έχω αλλά έχω δώσει μεγάλη προσοχή στο ύφασμα ώστε να μην γλυστράει γιατί και μένα μου τη δίνουν πολύ τα ριχτάρια που γίνονται τελικά σαν ένα ακαθόριστο, ριγμένο, πράγμα.. :?

Λύση 1

Τσέκαρε το ύφασμα και αν φταίει αυτό, όταν μπορέσεις, άλλαξε το και επένδυσε σε ένα ύφασμα "βαρύ" που δεν φεύγει εύκολα.

Λύση 2

Βρες μαγαζιά {όπως το madura} που έχουν δέστρες, καρφίτσες κλπ., ειδικά γι αυτή τη δουλειά! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Λατρεμένες μου κόρες.

Πήγα για καφεδάκι στη φίλη μου και πέρασα σούπερ όμορφα!

Με την ευκαιρία της πήγα και ένα ολοκαίνουργιο, πολύχρωμο, σατέν πυτζαμάκι {που μου είχαν στείλει δώρο από την Αμερική}, το οποίο μου ήταν αρκετά μεγάλο {και δεν μπορούσα να το αλλάξω για προφανείς λόγους... :tongue:} και το λάτρεψε!!! ;) Πάει κι αυτό!

Την ώρα που έβγαινα από το σπίτι, ήταν έξω η οικογένεια που μας καθαρίζει τις σκάλες κάθε 15. Είναι μετανάστες και γείτονες. Και τους είπα για την τηλεόραση που είχαμε στο παιδικό δωμάτιο του φιόγκου {αυτή που βγάλαμε και στη θέση της βάλαμε το ηχοσύστημα που σας έλεγα} και τους είπα πως αν την ήθελαν, χαρά μου να την πάρουν γιατί δεν την θέλουμε πια. Και την πήραν!! Τέλος και αυτό!!! ;)

Με το που επιστρέψαμε, έβαλα το φαγάκι να γίνεται:

DSC00298.jpg

... μάζεψα τα απλωμένα, που είχαν στεγνώσει και ανέβασα στα νυχάκια στο face, διάφορες φωτό.

Μακια!

ιιιιιιι Θέλω κι εγώ πανσετούλες.... έχεις βάλει και μουστάρδα γιαμ!! Καλή σας όρεξη!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...