Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν μόλις γύρισα απ τη θάλασσα που ήταν απλά ΥΠΕΡΟΧΗ!

Φέτος σκέφτομαι να συνεχίσω όσο μπορώ τα μπάνια σε κοντινές παραλίες,αναζωογονήθηκα απίστευτα πολύ και παραδόξως δεν νιώθω κούραση.

Χρύσα81 απο τις απίστευτες πεθερές,πολύ θα θελα να δω τη σκηνή που θα μοιράζει τις δικές της μπόμπο - αυτό δε που την ενόχλησε είναι οτι διάλεξαν κουφέτα με γεύση σαμπάνια και εκείνη ήθελε τα κλασσικά που φτιάξαμε!

stafroditi2353 δεν φαντάζεσαι πόσο πολύ χαίρομαι που σας άρεσε η κεραλοιφή μου!!αυτή είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή!

το κολιέ είναι επίσης χειροποίητο και επειδή είναι έθνικ είχα ενα άγχος μηπως δεν σου άρεσε.Πολύ χαίρομαι!!!!!!!!

μια χαρα αντιγονη. μακαρι να μπορουσαμε κι εμεις..

οσο για τις μπομπο εχω ακουσει κι αλλες που το εχουν κανει αυτο. φυσικα δεν τις εμφανισαν στην εκκλησια. τις μοιρασαν μονες τους σε φιλες - γειτονισσες - μακρινο σοι

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

Καλημέρα κορίτσια...

Χαίρομαι που είστε πολυγραφότατες!!!

Αλλά λυπάμαι που δεν σας προλαβαίνω...

Ρηνιώ τι ωραίες φωτό αυτές που ανέβασες...

Και εμείς στο χωριό,έχουμε το ταβάνι το ξύλινο,το τζάκι και μας λείπουν όλα τα υπόλοιπα...

Αντιγόνη άπαιχτη η πεθερά...Δεν εχω λόγια...Θανασιμότατη!Με ωραίους οιωνούς ξεκινά αυτός ο γάμος...

Αφροδίτη μου τι ανησυχείς;Τίποτα δεν θα εχει πάθει η μικρή σου.Και ο δικός μου συνέχεια πέφτει,όσο κι αν προσέχω.Περαστικά της!

Διαφημίσεις

μια χαρα αντιγονη. μακαρι να μπορουσαμε κι εμεις..

οσο για τις μπομπο εχω ακουσει κι αλλες που το εχουν κανει αυτο. φυσικα δεν τις εμφανισαν στην εκκλησια. τις μοιρασαν μονες τους σε φιλες - γειτονισσες - μακρινο σοι

ναι αυτό είναι εντάξει όμως αυτή η περίπτωση θα τις μοιράσει την ώρα που χαιρετάει το κόσμο απ οτι μου είπε!

Μια θεία μου το είχε κάνει,δηλαδή έφτιαξε μερικές μπομπο και τις έστειλε στο χωριό της και σε φίλες που δεν ήρθαν,όμως η νύφη της δεν της έδωσε ΟΥΤΕ ΜΙΑ για το κόσμο που κάλεσαν αλλά δεν μπόρεσε να έρθει στο γάμο.

Μόλις επέστρεψα για λίγο σπίτι,να πάρω ρούχα του μικρού,να τον πάρω από το σχολείο και να γυρίσουμε στη μαμά μου και επειδή εχω ενα τετερτο στη διάθεσή μου είπα να το αξιοποιήσω επικοδομητικά!:P:p:p

Οι χυλοπίττες προχωράνε και ετοιμάσαμε και γεμιστα για το μεσημέρι...Κανει τόση ζεστη που μας βλέπω για μπανιο,αλλα πότε?Το απόγευμα εχει ο πιτσιρικάς καρατε και τώρα δεν προλαβαίνω...

Φιλιά,καλό μεσημέρι....:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημερα κορες!!

Εδω ειμαι κ εγω στον αγωνα!

*Ειρηνη τελειες οι φωτο που αναρτησες!

*Αφροδιτη,,μου επεσε κ εμενα η μικρη απο το κρεββατι πριν λιγους μηνες, κ χτυπησε τα δοντια της πολυ...ασε εχασα 10 χρονια απο τη ζωη μου. αν και πριν ημουν πολυ χαλαρη, τωρα ειμαι συνεχως με τη ψυχη στο στομα!ψυχολογικο μου εμεινε!!

*Αντιγονη,,σοκ επαθα με την πεθερα!!:shock:

Χρύσα81 απο τις απίστευτες πεθερές,πολύ θα θελα να δω τη σκηνή που θα μοιράζει τις δικές της μπόμπο - αυτό δε που την ενόχλησε είναι οτι διάλεξαν κουφέτα με γεύση σαμπάνια και εκείνη ήθελε τα κλασσικά που φτιάξαμε!

stafroditi2353 δεν φαντάζεσαι πόσο πολύ χαίρομαι που σας άρεσε η κεραλοιφή μου!!αυτή είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή!

το κολιέ είναι επίσης χειροποίητο και επειδή είναι έθνικ είχα ενα άγχος μηπως δεν σου άρεσε.Πολύ χαίρομαι!!!!!!!!

Απαπα,σκηνή από ταινία!!!

Πολύ σε ζηλευω για το μπανάκι αλλα δεν θα το αφήσω ετσι,πρεπει να κανονίσω να πάμε.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Λατρεμένες μου κόρες.

Πήγα για καφεδάκι στη φίλη μου και πέρασα σούπερ όμορφα!

Με την ευκαιρία της πήγα και ένα ολοκαίνουργιο, πολύχρωμο, σατέν πυτζαμάκι {που μου είχαν στείλει δώρο από την Αμερική}, το οποίο μου ήταν αρκετά μεγάλο {και δεν μπορούσα να το αλλάξω για προφανείς λόγους... :tongue:} και το λάτρεψε!!! ;) Πάει κι αυτό!

Την ώρα που έβγαινα από το σπίτι, ήταν έξω η οικογένεια που μας καθαρίζει τις σκάλες κάθε 15. Είναι μετανάστες και γείτονες. Και τους είπα για την τηλεόραση που είχαμε στο παιδικό δωμάτιο του φιόγκου {αυτή που βγάλαμε και στη θέση της βάλαμε το ηχοσύστημα που σας έλεγα} και τους είπα πως αν την ήθελαν, χαρά μου να την πάρουν γιατί δεν την θέλουμε πια. Και την πήραν!! Τέλος και αυτό!!! ;)

Με το που επιστρέψαμε, έβαλα το φαγάκι να γίνεται:

DSC00298.jpg

... μάζεψα τα απλωμένα, που είχαν στεγνώσει και ανέβασα στα νυχάκια στο face, διάφορες φωτό.

Μακια!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Λατρεμένες μου κόρες.

Πήγα για καφεδάκι στη φίλη μου και πέρασα σούπερ όμορφα!

Με την ευκαιρία της πήγα και ένα ολοκαίνουργιο, πολύχρωμο, σατέν πυτζαμάκι {που μου είχαν στείλει δώρο από την Αμερική}, το οποίο μου ήταν αρκετά μεγάλο {και δεν μπορούσα να το αλλάξω για προφανείς λόγους... :tongue:} και το λάτρεψε!!! ;) Πάει κι αυτό!

Την ώρα που έβγαινα από το σπίτι, ήταν έξω η οικογένεια που μας καθαρίζει τις σκάλες κάθε 15. Είναι μετανάστες και γείτονες. Και τους είπα για την τηλεόραση που είχαμε στο παιδικό δωμάτιο του φιόγκου {αυτή που βγάλαμε και στη θέση της βάλαμε το ηχοσύστημα που σας έλεγα} και τους είπα πως αν την ήθελαν, χαρά μου να την πάρουν γιατί δεν την θέλουμε πια. Και την πήραν!! Τέλος και αυτό!!! ;)

Με το που επιστρέψαμε, έβαλα το φαγάκι να γίνεται:

DSC00298.jpg

... μάζεψα τα απλωμένα, που είχαν στεγνώσει και ανέβασα στα νυχάκια στο face, διάφορες φωτό.

Μακια!

Βρε Ειρήνη,βρε Ειρήνη!!!Ποσταρουν τετοια φαγητα????

Ντροπή,ντροπή!!!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημερα

Σημερα απεργεια . Αν και νομιζω μονο αν ειχμε το κουραγιο ολοι μα ολοι να απεργησουμε για πολλες μερες μονο τοτε ισως επαιρναν το μηνυμα.

Χαιρομαι που εχτε γραψι παλι τοσα πολλα. Εφτιαξα καφεδακι και θα καθησω να σας διαβασω. Μετα καθως θα εχετε φτιαξει ττο κεφι μου θα το ριξω στις δουλιτσες.

Ειρηνη βλεπω τα νυχακια στο φεισμπουκ και πολυ μ αρεσουν. Ηρθε χτες η κοπελα και μου εκανε ημιμονιμο σε ενα ωραιο καφεγκρι να το πω? Σωτηριο το ημιμονιμο αλλα δεν εχει πολλη ποικιλια στα χρωματα.

IIk6p3.png

Qskdp3.png

161425967863823120_rkLrCU1u_f.jpg

Καπως ετσι ειναι το πισω μερος του σπιτιου μου που σας ελεγα χθες..Χωρις τα παραθυρα στο βαθος..

Ωραιο το κανανε στη φωτο εε??Ωραια θα ηταν να εβαζα και εγω μια πισινουλα...:cool:λεμε τωρα.......

καλημερα δεν ειπα, καλημερα!!!ειμαι πολυ ταραγμενη!!!η μικρη απο χθες εχει τρομερο βηχα που αυξηθηκε τραγικα!!!πηραμε πιο ισχυρες σταγονες. και σαν να μην εφτανε αυτο, χθες το βραδυ , εκει που ημουν στο μπανιο και ετοιμαζομουν να πλυθω για να ξαπλωσω, ακουω γκντουπ και κλαμα!!!επεσε απτο διπλο κρεβατι στο πλακακι!!!ποσο αχρηστη ενιωσα δεν λεγεται!!!μα παλι να μου πεσει???οπτικα δεν ειδα κατι αλλα δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ. το πρωι μια χαρα. αλλα επρηζα τον αντρα μου, μηπως επαθε τιποτα εσωτερικα!!!ακομη στο μυαλο μου τοχω!!

χρυσα να χαιρεσαι τον αντρουλη!!!αχ, και εγω την εχω παθει με χριστουγεννιατικο κερι και εχει μεινει σημαδι στο μαρμαρο του τζακιου!!

το σπιτι μου ειναι καλα σε γενικες γραμμες. ψιλοκαθαρο και ψιλοτακτοποιημενο!!!ψιλα ολα δηλαδη!!!μμμμ..:evil::evil:εχω και δυο πλυντηρια για σιδερωμα και το καλαθι γεματο φυσικα:|:rolleyes:!!!

αντιγονη η πεθερα τραγικη!!!

περιστερακι μου ποτε δεν τελειωνουν οι δουλειες!!!

ειρηνακι, και η κορη μου μου ζηταει μερα παραμερα το ρουντολφ!!!:D:D

σας φιλωω..

Ματάκια μου, μην αυτο-μαστιγώνεσαι!!!

Μπορεί να συμβεί στον καθένα και έχει συμβεί και σε μένα! Δεν σημαίνει πως δεν λατρεύεις το παιδί σου ή πως είσαι άχρηστη, όπως λες!!! :shock: Αλίμονο!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...