Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , MK2012 είπε:

Δεν υπάρχει περίπτωση δλδ υπάρχουν καταβολές σε ένα κύκλο και να μη μεγαλώσει τπτ ; Εν τω μεταξύ έχω πρήξιμο στήθος και λίγο βάρος χαμηλά που υπο άλλες συνθήκες έτσι νιώθω με την ωορρηξία κάποιες φορές. Επισης να πω πως αυτός ο κύκλος δεν είχε καθόλου πόνο ούτε σημάδια πώς θα αδιαθετήσω και ξεκίνησε και 2 μέρες νωρίτερα. Είναι δυνατόν ένας κύκλος από 24 μέρες να μεγαλώσει τόσο;

Σε φυσιολογικές συνθήκες οι καταβολές είναι αυτό, ωάρια που ωριμάζουν. Ο πόνος στην κοιλιά και το πρήξιμο μπορεί να είναι από τα σερπαφαρ. Μέχρι 35 μέρες ένας κυκλος θεωρείται φυσιολογικός. 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ευχαριστώ!

Το τζάκι είναι απλό ενεργειακο κ έχει από πάνω μάρμαρο. Δλδ ναι ακουμπας πραγματα. Σκεφτόμουν διάφορα κεριά αλλά δεν ξέρω πως να τα διατάξω!

Μην τα βαλεις μόνο σκετα,χωρίς βαση, γιατί με τη θερμότητα του τζακιού σιγά σιγά θα λιωνουν και θα σου λεκιάσει και το μαρμαρο.(την εχω πατήσει).:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να πω ενα μεγαλο ευχαριστω και μια τεραστια αγκαλια στην ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΜΑΣ , η οποια ειναι Ανθρωπος και ψυχουλα!!!!της εκανα μια παραγγελια , η οποια εξαιτιας των "υπεροχων" υοηρεσιων των ελληνικων ταχυδρομειων εφτασε σε αθλια κατασταση. ετσι μπηκε στη διαδικασια να μου στειλει ξανα με δικα της εξοδα την παραγγελια και ενα υπεροχο κολιε δωρο για μενα.οχι μονο δεν εβγαλε, αλλα υπερχρεωθηκε για μενα. μεχει σκλαβωσει χωρις καν να την ξερω!!!

αντιγονακι χιλια ευχαριστω!!!οσο για την κεραλοιφη, πραγματικα εξαισια. καηκε προχθες ο αντρας μου και σε 10 λεπτα εξαφανιστηκε και φουσκωμα και σημαδι. να την προτιμησετε λοιπον!!!

Καλημέρα!!!!!!!!!!

Μόλις τελείωσα 300 μπομπονιέρες που μου παράγγειλαν εκτάκτως

Για την ακρίβεια μου τα παράγγειλε μια κυρία που δεν της άρεσαν καθόλου αυτές που διάλεξε η νύφη της και ήθελε άλλες για να μοιράσει στο σόι της!Ντόινγκ..........Ο γάμος το Σάββατο έτσι!

Πρώτη φορά μου τυχαίνει, πόση ώρα της εξηγούσα οτι δεν είναι σωστό και μόνο πρόβλημα θα δημιουργήσει αλλά χαμπάρι,μετά κατάλαβα πόσο αποφασισμένη είναι και δέχτηκα.

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι όπως έκανε και η Ζουμπουλία στο παρα πέντε!!! αχ την καημένη την νυφούλα φανταστείτε σοκ που θα πάθει μόλις το δει, ελπίζω να έχουμε γάμο και όχι φονικό!

καλημερα δεν ειπα, καλημερα!!!ειμαι πολυ ταραγμενη!!!η μικρη απο χθες εχει τρομερο βηχα που αυξηθηκε τραγικα!!!πηραμε πιο ισχυρες σταγονες. και σαν να μην εφτανε αυτο, χθες το βραδυ , εκει που ημουν στο μπανιο και ετοιμαζομουν να πλυθω για να ξαπλωσω, ακουω γκντουπ και κλαμα!!!επεσε απτο διπλο κρεβατι στο πλακακι!!!ποσο αχρηστη ενιωσα δεν λεγεται!!!μα παλι να μου πεσει???οπτικα δεν ειδα κατι αλλα δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ. το πρωι μια χαρα. αλλα επρηζα τον αντρα μου, μηπως επαθε τιποτα εσωτερικα!!!ακομη στο μυαλο μου τοχω!!

χρυσα να χαιρεσαι τον αντρουλη!!!αχ, και εγω την εχω παθει με χριστουγεννιατικο κερι και εχει μεινει σημαδι στο μαρμαρο του τζακιου!!

το σπιτι μου ειναι καλα σε γενικες γραμμες. ψιλοκαθαρο και ψιλοτακτοποιημενο!!!ψιλα ολα δηλαδη!!!μμμμ..:evil::evil:εχω και δυο πλυντηρια για σιδερωμα και το καλαθι γεματο φυσικα:|:rolleyes:!!!

αντιγονη η πεθερα τραγικη!!!

περιστερακι μου ποτε δεν τελειωνουν οι δουλειες!!!

ειρηνακι, και η κορη μου μου ζηταει μερα παραμερα το ρουντολφ!!!:D:D

σας φιλωω..

Διαφημίσεις

Φτου! Τωρα μου το λες που έδωσα ένα γεμάτο σακούλι..? :?:-?:?

Δεν σου έχω πει, για τις ιδέες που έχεις να με ενημερώνεις 1-2 χρόνια πριν? :tongue: Πείτε μου, είμαι παραλογη??!!! :lol::lol:

χχαχχαχαχαχα δεν πειράζει βρε Ειρηνάκι μου....δώσε ρουχαλάκια, σίγουρα θα βρεις κάτι να φέρεις!!!! άλλωστε είπαμε δεν υπάρχει περιορισμός στις ποσότητες φέρνεις 3 παίρνεις 13 χιχιχιιχ!!!

καλημερα δεν ειπα, καλημερα!!!ειμαι πολυ ταραγμενη!!!η μικρη απο χθες εχει τρομερο βηχα που αυξηθηκε τραγικα!!!πηραμε πιο ισχυρες σταγονες. και σαν να μην εφτανε αυτο, χθες το βραδυ , εκει που ημουν στο μπανιο και ετοιμαζομουν να πλυθω για να ξαπλωσω, ακουω γκντουπ και κλαμα!!!επεσε απτο διπλο κρεβατι στο πλακακι!!!ποσο αχρηστη ενιωσα δεν λεγεται!!!μα παλι να μου πεσει???οπτικα δεν ειδα κατι αλλα δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ. το πρωι μια χαρα. αλλα επρηζα τον αντρα μου, μηπως επαθε τιποτα εσωτερικα!!!ακομη στο μυαλο μου τοχω!!

χρυσα να χαιρεσαι τον αντρουλη!!!αχ, και εγω την εχω παθει με χριστουγεννιατικο κερι και εχει μεινει σημαδι στο μαρμαρο του τζακιου!!

το σπιτι μου ειναι καλα σε γενικες γραμμες. ψιλοκαθαρο και ψιλοτακτοποιημενο!!!ψιλα ολα δηλαδη!!!μμμμ..:evil::evil:εχω και δυο πλυντηρια για σιδερωμα και το καλαθι γεματο φυσικα:|:rolleyes:!!!

αντιγονη η πεθερα τραγικη!!!

περιστερακι μου ποτε δεν τελειωνουν οι δουλειες!!!

ειρηνακι, και η κορη μου μου ζηταει μερα παραμερα το ρουντολφ!!!:D:D

σας φιλωω..

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογενειες,μην ταράζεσαι.Εχει κανει βρογχίτιδα η μικρή?Περαστικά της:)

Η κόρη σου στο κλαμπ και αυτη!Αλλα αυτη δικαιολογείται,δεν εχει αισθηση του χρόνου.Εμεις????:P:p:p

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα δουλεύω από τις 5.30 κ έχω κοιμηθεί ελάχιστα! Υπερένταση κι εγώ, Αντιγόνη, θα σερνόμαστε σήμερα!

Σας διαβάζω συνέχεια και συχνά διστάζω να γράψω γιατί είναι τόσα αυτά που θέλω να σχολιάσω και χάνομαι! Καλή σχολική χρονιά σε όλες!

Κορίτσια, εμένα τα νέα μου είναι ότι επέστρεψα στη βάση μου και προσπαθώ να οργανωθώ. Τις τελευταίες μέρες λόγω απανωτών μετακινήσεων δεν έχω προλάβει να τακτοποιηθώ και ούτε προβλέπεται μέχρι το Σαββατοκύριακο! Για να καταλάβετε, χθες που σχόλασα αργά καθάρισα καλά το ψυγείο και το έβαλα στην πρίζα. Αυτό!

Η κατάσταση είναι ότι είμαι μεταξύ του σπιτιού κοντά στη δουλειά και του τροχόσπιτου, 50 χλμ μακρυά με στροφές, όπου μένουμε με τον καλό μου. Είμαστε σε διαδικασία στησίματος φάρμας με λίγα λεφτά, εξ' ου και το τροχόσπιτο. (η εναλλακτική ήταν στης πεθεράς.. θα με καταλαβαίνετε). Εκεί δεν έχουμε τρεχούμενο νερό και το νοικοκυριό είναι προβληματική υπόθεση!

Από την άλλη, τα κοτόπουλα άρχισαν να γεννάνε αυγουλάκια πολλά!! Είμαστε σε φάση ανοίγματος δρόμου και καθαρίσματος χωραφιών, σύντομα θα περιφράξουμε και θα βάλουμε δεξαμενές νερού... είμαστε πολύ αρχή ακόμα.

Μέσα σε όλα, θέλω να μετακομίσω κάπου πιο κοντά στη δουλειά και ψάχνομαι!

Το σπίτι που νοικιάζουμε ήταν λύση ανάγκης και δε βλέπω την ώρα να φύγω!

Αυτά... σας πήρα μονότερμα με τα νέα μου! Συμβουλές easy living μπας και τιθασεύσω το χάος μου, πάντα ευπρόσδεκτες! Πρέπει να αφαρμόσω πρόγραμμα μου φαίνεται και να μην επικαλούμαι το τζετ λαγκ :shock: της μετακίνησης για να δικαιολογώ την τεμπελιά μου!

Καλή σας μέρα!!

Τι ωραία που φτιάχνετε φάρμα....εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!

Το τροχόσπιτο κοίτα να το έχεις τακτοποιημένο γιατί αν είναι όλα πεταμένα φαίνεται αμέσως λόγω χώρου....ψάξε να βρεις κάτι οικονομικό κοντά στην δουλειά σου...όλοι μειώνουν τα ενοίκια πια!!!

120752833729099993_HiQZps0z_f.jpg

Αυτόοοοοοο το θέλω για το χωριό....το ξύλινο ταβάνι το έχουμε, το τζάκι του έχουμε όλα τα υπόλοιπα μας λείπουν.....Ειρήνη σώσε την φώτο για μετά απο 20 χρόνια να είμαστε καλά να μου την δώσεις χιχιχιχι!!!

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Σήμερα βαριέμαιιιι και νυστάζωωωωω δεν έχω όρεξη για καμία δουλειά, ούτε να μαγειρέψω δε θέλω..

Χρυσουλάκι πολύχρονος ο αντρούλης σου, να είστε πάντα ευτυχισμένοι!

mamavasia πολύ λυπάμαι που δεν μπορώ να συμμετέχω στα υπέροχα πράγματα που κάνεις καθώς είμαι μακριά.. εδώ δεν έχουμε κάτι αντίστοιχο, είναι πολύ πολύ όμορφο όλο αυτό! Ειδικά τα χριστούγεννα που είναι μέρες αγάπης θα είναι πολύ ωραίο να ανταλλάξετε πραγματάκια-δωράκια!

Διαφημίσεις

Καλημερα, χαιρομαι να διαβαζω για τα συμμαζεμενα σπιτια σας.... γυρναω ομως το κεφαλι μου και βλεπω το δικο μου και...κλαψ!!! Αυτα τα παιχνιδια απο το σαλονι εξαφανιζονται ποτε???? Εχω και σιδερο αρκετο..... τελειωνω καφεδακι και ξεκιναω....

Πειτε καμια ιδεα να αποθηκευω την πρεσα σιδερωματος όταν δεν την χρησιμοποιω, αν την βγαλω στο τραπεζακι του μπαλκονιου σκεπασμενη με ναυλον τραπεζομαντηλο θα ειναι φρικη??? Μεχρι τωρα την ειχα στην κρεβατοκαμαρα, αλλα καναμε αλλαγη τα δωματια, καναμε την κρεβατοκαμαρα παιδικο επειδη ειναι πιο μεγαλο δωματιο και μετακομισαμε την κρεβατοκαμαρα στο μικρο παιδικο...εκει δεν χωρανε όλα οσα ειχαμε βεβαια.... ενα απο αυτα και η πρεσα!! Ψαχνω λυσεις.... τωρα την εχω στο χωλ αλλα δεν παει.... αφηστε που οταν ερχετε καποιος εχω ετοιμη δικαιολογια "την αφησα να κρυωσει!!!"χιχιχι

Καλημερα, χαιρομαι να διαβαζω για τα συμμαζεμενα σπιτια σας.... γυρναω ομως το κεφαλι μου και βλεπω το δικο μου και...κλαψ!!! Αυτα τα παιχνιδια απο το σαλονι εξαφανιζονται ποτε???? Εχω και σιδερο αρκετο..... τελειωνω καφεδακι και ξεκιναω....

Πειτε καμια ιδεα να αποθηκευω την πρεσα σιδερωματος όταν δεν την χρησιμοποιω, αν την βγαλω στο τραπεζακι του μπαλκονιου σκεπασμενη με ναυλον τραπεζομαντηλο θα ειναι φρικη??? Μεχρι τωρα την ειχα στην κρεβατοκαμαρα, αλλα καναμε αλλαγη τα δωματια, καναμε την κρεβατοκαμαρα παιδικο επειδη ειναι πιο μεγαλο δωματιο και μετακομισαμε την κρεβατοκαμαρα στο μικρο παιδικο...εκει δεν χωρανε όλα οσα ειχαμε βεβαια.... ενα απο αυτα και η πρεσα!! Ψαχνω λυσεις.... τωρα την εχω στο χωλ αλλα δεν παει.... αφηστε που οταν ερχετε καποιος εχω ετοιμη δικαιολογια "την αφησα να κρυωσει!!!"χιχιχι

καλημέρα!! μην αγχώνεσαι και μη στεναχωριέσαι για τα παιχνιδάκια των παιδιών, δεν είναι βρωμιά, είναι διακοσμητικά!! χαχαχαχα.. πάρε ένα κουτάκι από το δωμάτιό τους και να το βάλεις σε μια ακρούλα στο σαλόνι να τα πετάς εκεί τσάκα-τσάκα.. εγώ όταν είχα μωρά είχα 2 κουτιά για παιχνίδια στο σαλόνι, εκτός από τραπεζάκι δραστηριοτήτων κτλ... έτσι θα τα έχεις μαζεμένα, ας είναι στο σαλόνι το κουτάκι, παιδάκια έχουμε!!

Για την πρέσα, εγώ σε ένα διπλό φύλλο της ντουλάπας, που κρεμάμε ρούχα, από κάτω στο κενο, βάζω διπλωμένα τα ασιδέρωτα και δίπλα την πρέσα όρθια πλαγίως.. δεν ξέρω αν μπορείς να εξοικονομήσεις έναν παρόμοιο χώρο με μια αναδιάταξη της ντουλάπας σου αλλά είναι πολύ βολικό αφού χώνεται εκεί και δε σκονίζεται κι όλας... στο μπαλκόνι δε μου αρέσει σαν ιδέα, όσο καλά και να τη σκεπάσεις θα σου βρωμίσει νομίζω...

Νοni, κατω στην ντουλαπα εχω κουτια με παππουτσια, τα καλα μας! πρεπει να βρω που θα βαλω τα παππουτσια και μετα να βαλω την πρεσα δλδ.... ωχ! οσο για τα παιχνιδια, πρεπει να συνηθισω να τα μαζευω απο το βραδυ γιατι το πρωι μου χαλανε την διαθεση....

Καλημέρα όλη μέρα! Σηκώθηκα σήμερα αρκετά νωρίς γιατί ήρθε ο ηλεκτρολόγος. Τώρα πίνω καφέ, σας διαβάζω κ μετά λέω να βάλω σε τάξη το χάος! Μη σας πω καλύτερα τι έγινε σπίτι μου!

Χρύσα κ Ειρήνη σας ευχαριστώ για τις ιδέες.. Θα ψάξω λοιπόν να βρω κηροπήγια! Χρύσα να χαίρεσαι τον άντρα σου!

xhbDp2.png863np2.png

καμμια ντουλαπα στο μπαλκονι δεν παιζει; χυμα μην την βαζεις, ηλιος ή υγρασια μην παθει τιποτα....

οσο για τα παιχνιδια μαζευε τα το βραδυ κι αναλογα με την ηλικια του παιδιου, βαλτο στο παιχνιδι να μαθει να μαζευει κι αυτο. ενα κουτι στην μεση του δωματιου και ολα μεσα....

και μην τους αφηνετε πολλα παιχνιδια. το ειχα γραψει και σε μια αλλη κοπελα. δεν τους κανει καλο μας το ειχε πει ο αναπτυξιολογος....

εγω εχω κατι ψιλοπραγματα να τελειωσω, φτιαχνω και μια ζυμη για ψωμι και παμε παρκο μεχρι να φουσκωσει...

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...