Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ένα, άσχετο με το θέμα μας, μήνυμα για να ευχαριστήσω τη φίλη ΧΑΡΑ.

Χαρά, σ' ευχαριστώ και δημόσια για το υπέροχο κοπλιμέντο σου. Οχι απλά μου έφτιαξες την μέρα, όχι απλά μου έφτιαξες τη διάθεση αλλά θα το θυμάμαι για πολύ-πολύ καιρό..... Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! :P:p:p

αχ γλυκια μου να ηξερες ποσο καλο μου εχεις κανει εσυ ποσο διαφορετικα εχω δει το σπιτι μου που ολο κατι με χαλαγε και τωρα πια το λατρευω:D:D:D:D

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα, καλημερα!!!ξεχασα να σας πω οτι τελικα εβαλα στο πλυντηριο ενα παλτο-σακακι . μια χαρα πλυθηκε στο ελαφρυ προγραμμα για μαλλινα και μοσχοβολαει...

Έτσι! Στο ελαφρύ πρόγραμμα για μάλλινα / μεταξωτά δεν παθαίνουν τίποτα!

Αχ ναι... το να μοσχομυρίζουν τα μπουφάν μας είναι... το καλύτερο μου!!! :P

777885dugw57gt25.gif

αχ γλυκια μου να ηξερες ποσο καλο μου εχεις κανει εσυ ποσο διαφορετικα εχω δει το σπιτι μου που ολο κατι με χαλαγε και τωρα πια το λατρευω:D:D:D:D

Τι λες τώρα... σε σχέση με το ποσο μπορεί να σε έχω βοηθήσει εγώ η κουβέντα που μου είπες... δεν πιάνει μία!!! :P;);)

777885dugw57gt25.gif

Φεφάκι μου,

Το ξέρεις πως σ' αυτό το θέμα δεχόμαστε καλοπροαίρετους ανθρώπους και μόνο! Άρα μόνο έτσι θα σε διάβαζα και μόνο ετσι θέλω να με διαβάζουν και μένα! Δεν υπήρχε καν περίπτωση να σε παρεξηγήσω! Αλιμονο!!! ;) Να γράφεις οτιδηποτε αισθάνεσαι!

μερσί!με κάνεις να αισθάνομαι άνετα!

Ακριβώς! Ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετική λίστα με προτεραιότητες. Άλλος στην κορυφή του έχει την καθαριότητα, άλλος την ξεκούραση, άλλος την ηρεμία κλπ... Οπότε δεν υπάρχει λόγος να "συμβουλεύουμε" να γίνονται τα πράγματα με το δικό μας τρόπο! Ο καθένας προτείνει και ο άλλος κρατά αυτά που του αρέσουν και τον βολεύουν ανάλογα με το στυλ ζωής του! Αλιμονο!:wink: Γι' αυτό σας πρήζω για ένα και μόνο πράγμα:

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ!!!

Αρχικά να πω πως γενικά δεν χωνεύω τα πετσετάκια. Τα προικιά μου τα περισσότερα τα έχω δώσει!!! :lol:

δεν θα τα έδινα σε κανέναν άλλο...παρά μόνο στη μάνα μου!πίσω στην πηγή δηλαδή!:lol:

Και έχω κρατήσει αρκετές εναλλακτικές από.... 2 ειδών πετσετάκια. Και αυτό γιατί... έχω 2 ειδών πετσετάκια που χρησιμοποιώ! Και τα λατρεύω!!!! :lol:

Βάζω 1 πετσετάκι στο κεντρικό τραπεζάκι του σαλονιού μας (συνήθως μικρή τραβέρσα) και 1 τραβέρσα μεγάλη στην τραπεζαρία μας. Μ' αρέσει τόσο η εμφάνιση αυτών των 2 τραπεζιών με τις τραβέρσες και με ξεκουράζει στο μάτι. Οπότε τα πετσετάκια που έχω είναι μόνο τραβέρσες σε διάφορα χρώματα, ανάλογα με τη διακόσμηση και τα ριχτάρια που έχω και 2 μήκη για αλλαγή ;) .

να σου πω, όταν μεγαλώσει το παιδί κ δεν ταλιμπανίζει...να φανταστείς ότι ακόμα δαγκώνει την πανάκριβη σκαλιστή τραπεζαρία μου!

θα βάλω κάποια εύκολα κομμάτια!

αλλά δυστυχώς για μένα η δουλειά μου είναι τέτοια που λείπω σχεδόν όλη μέρα. έτσι δεν θα είμαι ποτέ αυτής της μόδας!

καλημερα, καλημερα!!!ξεχασα να σας πω οτι τελικα εβαλα στο πλυντηριο ενα παλτο-σακακι . μια χαρα πλυθηκε στο ελαφρυ προγραμμα για μαλλινα και μοσχοβολαει...

μπράβο φιλενάδα! εγώ ακόμα δεν το τολμώ.από τί ήταν το παλτό-σακάκι;

καλημερα κι απο μενα!!! ποσο ωραια ειναι να ξυπνας και να ειναι ολα τακτοποιημενα

ακόμα κ όλα να τα έχω στην εντέλεια, τα παιχνίδια της κόρης μου θα είναι παντού!

αλλά αυτό είναι κάτι το οποίο έχω μάθει να μη με χαλάει!

θέλω να αρχίσω να προλαβαίνω το πρωί να περιποιούμαι περισσότερο τον εαυτό μου, βάψιμο κ όχι να φεύγω σαν την τρελή!

σήμερα για παράδειγμα μόνο μέηκ άπ πρόλαβα να βάλω. τίποτα άλλο!

κ μου δίνει άλλο αέρα να είμαι βαμμένη! στη δουλειά δεν μπορώ να βαφτώ-ανδροκρατούμενος χώρος!

Διαφημίσεις

να σου πω, όταν μεγαλώσει το παιδί κ δεν ταλιμπανίζει...να φανταστείς ότι ακόμα δαγκώνει την πανάκριβη σκαλιστή τραπεζαρία μου!

θα βάλω κάποια εύκολα κομμάτια!

αλλά δυστυχώς για μένα η δουλειά μου είναι τέτοια που λείπω σχεδόν όλη μέρα. έτσι δεν θα είμαι ποτέ αυτής της μόδας!

Και γω κάπως έτσι τα δωσα, μη φανταστείς! Μερικά στην πεθερά μου και μερικά στη θεία και στη γιαγιά μου. Εκεί τα στειλα... από όπου μου τα δωσαν δηλαδη! ;) Αλλά αφού γενικά δεν γουστάρω πετσετάκια, βελονάκια και τα ρέστα... αμαρτία ήταν να τα κρατώ και να μου πιάνουν και χώρο! :mad:

Σιγά-σιγά. Και μένα ο μικρός μου ακόμα (στα 6) τα ίδια κάνει. Βάζει τ' αυτοκινητάκια του πάνω στα έπιπλα και βρουμ... βρουμ με τις ρόδες! Ωραιότατες γρατζουνιές!!! :lol:

Σε νιώθω. Και γω αυτά τα 17 χρόνια της ναυτιλίας έτσι. Έλειπα όλη μέρα... τίποτα δεν μπορούσα να ευχαριστηθώ! :(

μπράβο φιλενάδα! εγώ ακόμα δεν το τολμώ.από τί ήταν το παλτό-σακάκι;

Να πεταχτώ σαν την... βούρτσα ( :lol::lol::lol: ) και να πω και γω τη δική μου εμπειρία?

Έχω βάλει: σακάκι βελούδινο (!!!), παλτό μακρύ λευκό.... (!!), ημίπαλτο μαύρο και φυσικά μπουφάν.... δεν το συζητώ!!!! :tongue:

ακόμα κ όλα να τα έχω στην εντέλεια, τα παιχνίδια της κόρης μου θα είναι παντού!

αλλά αυτό είναι κάτι το οποίο έχω μάθει να μη με χαλάει!

θέλω να αρχίσω να προλαβαίνω το πρωί να περιποιούμαι περισσότερο τον εαυτό μου, βάψιμο κ όχι να φεύγω σαν την τρελή!

σήμερα για παράδειγμα μόνο μέηκ άπ πρόλαβα να βάλω. τίποτα άλλο!

κ μου δίνει άλλο αέρα να είμαι βαμμένη! στη δουλειά δεν μπορώ να βαφτώ-ανδροκρατούμενος χώρος!

Κλέψε! Κλέψε από τον ύπνο σου, δεν γίνεται αλλιώς. Αφού θέλεις να φεύγεις περιποιημένη κλέψε 25 λεπτά από τον ύπνο. Γιατί να φεύγεις αμακιγιάριστη αφού σου κάνει κέφι και να μην νιώθεις πολυ καλά ψυχολογικά? Για μένα, είναι σημαντικότερο γι αυτό στο λέω. Ποτέ δεν έχω φύγει απο το σπίτι για δουλειά χωρίς μακιγιάζ. Εστω, αυτό που κάνω. Ποτέ χωρίς όμως... με ανεβάζει!:wink:

777885dugw57gt25.gif

Για πλύσιμο δεν ξέρω αν μπορούμε να το κάνουμε στο λάπτοπ οπότε η δική μου ιδέα που θα πω απλά για ένα ξεσκόνισμα στα πληκτρολόγια μας είναι να πάρουμε το πιστολάκι μαλλιών και να τα "πιστολάρουμε" με κρύο αέρα . Το σκέφτηκα όταν είχε πέσει ένα μικρό χαρτάκι στο πληκτρολόγιό μου και με τη βοήθεια μιας οδοντογλυφίδας και το πιστολάκι προσπάθησα να το βγάλω. Τώρα μια στο τόσο βγάζω σκόνες και τυχόν χνούδια που μαζεύονται εκεί και το διατηρώ όσο μπορώ καθαρό κάνοντάς το με το πιστολάκι.

Κορίτσια καλή χρονιά να έχουμε!

Σχετικά με το καθάρισμα του πληκτρολογίου υπάρχει στο εμπόριο ειδικό σπρέι που ψεκάζει με πίεση και είναι ιδανικό γι΄αυτή την δουλειά. Εμεις το έχουμε στο γραφείο και κάνει θαύματα!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

αν σηκωθώ όμως Ειρήνη μου σηκώνεται το μαναράκι μου από δίπλα. κοιμόμαστε ανσάμπλ φέφος, φεφόπαιδο κ φέφη!

με το που σηκώνομαι με μυρίζει κ ξυπνάει.

λες να βάλω ξυπνητήρι κ να πάρω νεσεσέρ στη μικρή τουαλετα;

μμμμμμμ!!!!!!!

με έβαλες σε σκέψεις!

ακριβώς όπως τα λες!

θέλω έναν αέρα αυτοπεποίθησης το πρωί! κ αυτό μου το προσφέρει το μακιγιάζ!

όσο κουφό κ αν ακούγεται, με τονώνει!

επίσης είδα μεγάλη διαφορά στα πρωινά μου που έτρεχα πανικόβλητη γι ατη δουλειά, από όταν ετοίμαζα τα φαγητά μου κ τα ρούχα μου-τα πάντα μέχρι κ εσώρουχα-από το βράδυ της προηγούμενης!

πριν έχανα χρόνο, σάστιζα κ έφευγα σαν κυνηγημένη!

Κορίτσια καλή χρονιά να έχουμε!

Σχετικά με το καθάρισμα του πληκτρολογίου υπάρχει στο εμπόριο ειδικό σπρέι που ψεκάζει με πίεση και είναι ιδανικό γι΄αυτή την δουλειά. Εμεις το έχουμε στο γραφείο και κάνει θαύματα!!

Ναι, το ξέρω αυτό το προϊόν Αγγελικούλα μου, το είχαμε και μεις στο γραφείο.

Για πιο οικονομική λύση, δοκιμάστε το σεσουάρ μαλλιών όπως πρότεινε το Μαράκι! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

αν σηκωθώ όμως Ειρήνη μου σηκώνεται το μαναράκι μου από δίπλα. κοιμόμαστε ανσάμπλ φέφος, φεφόπαιδο κ φέφη!

με το που σηκώνομαι με μυρίζει κ ξυπνάει.

λες να βάλω ξυπνητήρι κ να πάρω νεσεσέρ στη μικρή τουαλετα;

μμμμμμμ!!!!!!!

με έβαλες σε σκέψεις!

ακριβώς όπως τα λες!

θέλω έναν αέρα αυτοπεποίθησης το πρωί! κ αυτό μου το προσφέρει το μακιγιάζ!

όσο κουφό κ αν ακούγεται, με τονώνει!

επίσης είδα μεγάλη διαφορά στα πρωινά μου που έτρεχα πανικόβλητη γι ατη δουλειά, από όταν ετοίμαζα τα φαγητά μου κ τα ρούχα μου-τα πάντα μέχρι κ εσώρουχα-από το βράδυ της προηγούμενης!

πριν έχανα χρόνο, σάστιζα κ έφευγα σαν κυνηγημένη!

Και πάλι, είναι τι σου λείπει περισσότερο. Ύπνος ή ανεβασμένη ψυχολογία?

Εγώ πάντα, μα πάντα ψηφίζω ανεβασμένη ψυχολογία. Ειδικά σου λέω στη δουλειά, δεν έχω πάει ποτέ άβαφτη. Με ανεβάζει, με τονώνει... πως να το πω...

Φυσικά φροντίζω να κοιμάμαι νωρίς γιατί και ο ύπνος είναι πολύ σημαντικός για μένα.

Αλλά αν είχα να διαλέξω, θα διάλεγα λιγότερο υπνο γιατί ειναι σημαντικότερο για μένα να νιώθω καλά ή τουλάχιστον λίγο καλύτερα για μένα. Εδώ βρε παιδί μου, το νύχι μου βάφω και ανεβαίνει η διάθεση μου λες και έκανα τι!!! :cool: Ή βάζω πουδρίτσα και ρουζ και νιώθω όμορφη λες και έκανα πλαστική...! :tongue: Με ανεβάζει... νιώθω λίγο καλύτερα για μένα...

Γι' αυτό που λες, την προετοιμασία από βραδύς, την ψηφίζω με κλειστά μάτια!!!!! :!::!:

777885dugw57gt25.gif

10 λεπτά είναι αρκετά για μακιγιάζ!

θα το κάνω από αύριο! είσαι ο κινητήρας μας!

Ναι παιδί μου! Ειδικά αφού είσαι προνοητική και ετοιμάζεις τα "διάφορα" από βραδύς... δεν είναι τίποτα το 15λεπτο να ξυπνάς νωρίτερα.

Σκέψου πως θα φεύγεις από το σπίτι και θα νιώθεις.... ΟΜΟΡΦΗ & ΣΙΓΟΥΡΗ!!! :wink::wink:

777885dugw57gt25.gif

α κοριτσια και εγω το εκανα αυτο εχτες το βραδυ ετοιμασα τα ρουχα του μικρου και τα δικα μου και το πρωι ηταν πολυ πολυ καλυτερα απο αλλες φορες που τρεχω και δε ξερω τι να φορεσω ενω εχτες που ειχα χρονο μια χαρα τα ετοιμασα ολα και το πρωι στο 20λεπτο ημουν πανετοιμη

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...