Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , MK2012 είπε:

Δεν υπάρχει περίπτωση δλδ υπάρχουν καταβολές σε ένα κύκλο και να μη μεγαλώσει τπτ ; Εν τω μεταξύ έχω πρήξιμο στήθος και λίγο βάρος χαμηλά που υπο άλλες συνθήκες έτσι νιώθω με την ωορρηξία κάποιες φορές. Επισης να πω πως αυτός ο κύκλος δεν είχε καθόλου πόνο ούτε σημάδια πώς θα αδιαθετήσω και ξεκίνησε και 2 μέρες νωρίτερα. Είναι δυνατόν ένας κύκλος από 24 μέρες να μεγαλώσει τόσο;

Σε φυσιολογικές συνθήκες οι καταβολές είναι αυτό, ωάρια που ωριμάζουν. Ο πόνος στην κοιλιά και το πρήξιμο μπορεί να είναι από τα σερπαφαρ. Μέχρι 35 μέρες ένας κυκλος θεωρείται φυσιολογικός. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!!!!!!

Μόλις τελείωσα 300 μπομπονιέρες που μου παράγγειλαν εκτάκτως

Για την ακρίβεια μου τα παράγγειλε μια κυρία που δεν της άρεσαν καθόλου αυτές που διάλεξε η νύφη της και ήθελε άλλες για να μοιράσει στο σόι της!Ντόινγκ..........Ο γάμος το Σάββατο έτσι!

Πρώτη φορά μου τυχαίνει, πόση ώρα της εξηγούσα οτι δεν είναι σωστό και μόνο πρόβλημα θα δημιουργήσει αλλά χαμπάρι,μετά κατάλαβα πόσο αποφασισμένη είναι και δέχτηκα.

Τώρα εχω απίστευτη υπερένταση και δεν μπορώ να κοιμηθώ,θα τακτοποιήσω το σπίτι και μετά κατά τις 8 θα πάω στη Βούλα να παραδώσω τις μπομπο, όμως θα πάρω και μαγιό!Και μέχρι το μεσημέρι θα κάνω μπάνιο!Την έχω λαχταρήσει τη θάλασσα δεν θέλω να φύγει το καλοκαίρι.....

Εχτές μάζεψα πάλι μια τσάντα με ρούχα της μαμάς μου που δεν ήθελε, δεν πρόλαβα να τα ακουμπήσω στο κάδο και αμέσως μια κυρία τα πήρε,ήταν πολύ παλιά και φθαρμένα δεν έλεγε να τα χαρίσω,κι όμως τα πήρανε

φιλια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορούλες!

Και σήμερα νωρίς στο πόδι... με ξύπνησε ο άντρας μου στις 6.30 που ετοιμαζόταν... :evil: {δυστυχώς ΔΕΝ μπορεί να κάνει απεργία...:? }. Θα προβώ σε ωμότητες! :tongue:

Ξύπνησα σε ένα καθαρό, μαζεμένο σπίτι και πολύ το χαίρομαι... νιώθω πολύ ήρεμη...

Θα δω τι χρειάζεται να κάνω ώστε το σπίτι να παραμείνει έτσι γιατί τις επόμενες 3 μέρες δουλεύω αρκετά.

Άπλωσα ενα πλυντήριο με κοκκινόρουχα, έστρωσα κρεβάτια και τώρα θα πάω να μαρινάρω πανσέτες που θα τις βάλω στον φούρνο με πατατούλες για το μεσημέρι. Μάλλον θα πάω με το φιογκάκι και για καφεδάκι σε μία φιλη, που κι αυτής τα παιδιά δεν έχουν σχολείο σήμερα, να παίξουν και να τα πούμε και μεις...;)

Σας καλημερίζω όλες!

777885dugw57gt25.gif

και εγώ λατρεύω την ανταλλακτική οικονομία!!!! το έχετε καταλάβει φαντάζομαι!!!!

και που να δείτε τι θα ετοιμάσουμε για τα Χριστούγεννα....ένα θα σας πω μόνο....ότι δεν θέλετε πια απο ρούχο (δεν εννοώ μόνο παιδικά) και αξεσουάρ και φω μπιζού κρατήστε το!!!!!! αυτά δεν λέω παραπάνω!!! :P

Γιατί τα Χριστούγεννα είναι γιορτή χαράς για όλους και χωρίς να ξοδεύεσαι!!! χιχιιχιχ στροφάρει το μυαλό τώρα για ιδέες!!!

Φτου! Τωρα μου το λες που έδωσα ένα γεμάτο σακούλι..? :?:-?:?

Δεν σου έχω πει, για τις ιδέες που έχεις να με ενημερώνεις 1-2 χρόνια πριν? :tongue: Πείτε μου, είμαι παραλογη??!!! :lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Καλημερα σας

χαθηκα η αχρηστη γραμματευς :tongue::tongue::tongue:

δεν εχω διαβασει τιποτα αλλά απ οδω και περα θα συμμετεχω περισσοτερο

το σπιτι ειναι σε καλο δρομο, μονο σιδερο εχω αλλά ο μικρος βηχει πολυ και μαλλον με βλεπω να παιρνω τον δρομο για παιδιατρο.... θα δειξει

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα δουλεύω από τις 5.30 κ έχω κοιμηθεί ελάχιστα! Υπερένταση κι εγώ, Αντιγόνη, θα σερνόμαστε σήμερα!

Σας διαβάζω συνέχεια και συχνά διστάζω να γράψω γιατί είναι τόσα αυτά που θέλω να σχολιάσω και χάνομαι! Καλή σχολική χρονιά σε όλες!

Κορίτσια, εμένα τα νέα μου είναι ότι επέστρεψα στη βάση μου και προσπαθώ να οργανωθώ. Τις τελευταίες μέρες λόγω απανωτών μετακινήσεων δεν έχω προλάβει να τακτοποιηθώ και ούτε προβλέπεται μέχρι το Σαββατοκύριακο! Για να καταλάβετε, χθες που σχόλασα αργά καθάρισα καλά το ψυγείο και το έβαλα στην πρίζα. Αυτό!

Η κατάσταση είναι ότι είμαι μεταξύ του σπιτιού κοντά στη δουλειά και του τροχόσπιτου, 50 χλμ μακρυά με στροφές, όπου μένουμε με τον καλό μου. Είμαστε σε διαδικασία στησίματος φάρμας με λίγα λεφτά, εξ' ου και το τροχόσπιτο. (η εναλλακτική ήταν στης πεθεράς.. θα με καταλαβαίνετε). Εκεί δεν έχουμε τρεχούμενο νερό και το νοικοκυριό είναι προβληματική υπόθεση!

Από την άλλη, τα κοτόπουλα άρχισαν να γεννάνε αυγουλάκια πολλά!! Είμαστε σε φάση ανοίγματος δρόμου και καθαρίσματος χωραφιών, σύντομα θα περιφράξουμε και θα βάλουμε δεξαμενές νερού... είμαστε πολύ αρχή ακόμα.

Μέσα σε όλα, θέλω να μετακομίσω κάπου πιο κοντά στη δουλειά και ψάχνομαι!

Το σπίτι που νοικιάζουμε ήταν λύση ανάγκης και δε βλέπω την ώρα να φύγω!

Αυτά... σας πήρα μονότερμα με τα νέα μου! Συμβουλές easy living μπας και τιθασεύσω το χάος μου, πάντα ευπρόσδεκτες! Πρέπει να αφαρμόσω πρόγραμμα μου φαίνεται και να μην επικαλούμαι το τζετ λαγκ :shock: της μετακίνησης για να δικαιολογώ την τεμπελιά μου!

Καλή σας μέρα!!

καλησπερα και απο μενα

Κουραστικη μερα σημερα....τρεχοουμε να τελειωσουμε τις δουλειες μας γτ Παρασκευη με Τεταρτη εχει διακοπουλες με την μπεμπα στη Θεσσαλονικη:P

Ελπιζω να μπορεσω να αφησω το σπιτι σε καλη κατασταση για να μην εχω πολλα οταν γυρισω.

Ειρηνη μου εδω εχει πολλη ζεστη καλοκαιρι ακομα....και εγω διαβαζω το χριστουγεννιατικο θεμα και περνω ιδεες.

Βασια μου τα χριστουγεννα παιζει να ειμαι Αθηνα ελπιζω να καταφερω να ερθω αν οργανωσετε κατι (εχω πολλα για δοσιμο και ηδη εχω δωσει και καποια)

Παω να σας διαβασω γτ ειδα εχετε γραψει πολλα.

Καλο βραδυ και καλη ξεκουραση

Αχ, μπράβο σας! Να περάσετε σούπερ όμορφα και να χαλαρώσετε!!!!

Υ.Γ. Και δω έχει πολύ ζέστη και χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη "τσίου" με τα χριστούγεννα.

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα,πως είστε σήμερα?Γραψατε,γραψατε πάλι....

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχες προς τον αντρούλη μου!

Εχθές ήρθε το απόγευμα η μαμά μου και ήπιαμε καφεδάκι,πήγα λίγο στον κήπο,ποτισα και περιποιήθηκα και τα λουλούδια μου και το βραδυ πήγαμε για φαγητό σε φίλους.Πολυ όμορφη βραδιά!

Πήγα το γιόκα μου σχολείο,πίνω το καφεδάκι μου και θα πάω στη μαμά μου να φτιάξουμε χυλοπίττες.Το σπίτι είναι και καθαρό και τακτοποιημένο αλλα εχω πολύ σίδερο και το αργότερο μέχρι αυριο θα πρέπει να το τελειώσω ,πριν αρχίσουν τα επόμενα πλυντήρια.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα δουλεύω από τις 5.30 κ έχω κοιμηθεί ελάχιστα! Υπερένταση κι εγώ, Αντιγόνη, θα σερνόμαστε σήμερα!

Σας διαβάζω συνέχεια και συχνά διστάζω να γράψω γιατί είναι τόσα αυτά που θέλω να σχολιάσω και χάνομαι! Καλή σχολική χρονιά σε όλες!

Κορίτσια, εμένα τα νέα μου είναι ότι επέστρεψα στη βάση μου και προσπαθώ να οργανωθώ. Τις τελευταίες μέρες λόγω απανωτών μετακινήσεων δεν έχω προλάβει να τακτοποιηθώ και ούτε προβλέπεται μέχρι το Σαββατοκύριακο! Για να καταλάβετε, χθες που σχόλασα αργά καθάρισα καλά το ψυγείο και το έβαλα στην πρίζα. Αυτό!

Η κατάσταση είναι ότι είμαι μεταξύ του σπιτιού κοντά στη δουλειά και του τροχόσπιτου, 50 χλμ μακρυά με στροφές, όπου μένουμε με τον καλό μου. Είμαστε σε διαδικασία στησίματος φάρμας με λίγα λεφτά, εξ' ου και το τροχόσπιτο. (η εναλλακτική ήταν στης πεθεράς.. θα με καταλαβαίνετε). Εκεί δεν έχουμε τρεχούμενο νερό και το νοικοκυριό είναι προβληματική υπόθεση!

Από την άλλη, τα κοτόπουλα άρχισαν να γεννάνε αυγουλάκια πολλά!! Είμαστε σε φάση ανοίγματος δρόμου και καθαρίσματος χωραφιών, σύντομα θα περιφράξουμε και θα βάλουμε δεξαμενές νερού... είμαστε πολύ αρχή ακόμα.

Μέσα σε όλα, θέλω να μετακομίσω κάπου πιο κοντά στη δουλειά και ψάχνομαι!

Το σπίτι που νοικιάζουμε ήταν λύση ανάγκης και δε βλέπω την ώρα να φύγω!

Αυτά... σας πήρα μονότερμα με τα νέα μου! Συμβουλές easy living μπας και τιθασεύσω το χάος μου, πάντα ευπρόσδεκτες! Πρέπει να αφαρμόσω πρόγραμμα μου φαίνεται και να μην επικαλούμαι το τζετ λαγκ :shock: της μετακίνησης για να δικαιολογώ την τεμπελιά μου!

Καλή σας μέρα!!

Βρε κορίτσι πολύ κούραση τόσες μετακινήσεις!Πραγματικά ελπίζω τα τακτοποιηθείτε ,γιατί είναι μεγάλη ταλαιπωρία!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!!!!

Μόλις τελείωσα 300 μπομπονιέρες που μου παράγγειλαν εκτάκτως

Για την ακρίβεια μου τα παράγγειλε μια κυρία που δεν της άρεσαν καθόλου αυτές που διάλεξε η νύφη της και ήθελε άλλες για να μοιράσει στο σόι της!Ντόινγκ..........Ο γάμος το Σάββατο έτσι!

Πρώτη φορά μου τυχαίνει, πόση ώρα της εξηγούσα οτι δεν είναι σωστό και μόνο πρόβλημα θα δημιουργήσει αλλά χαμπάρι,μετά κατάλαβα πόσο αποφασισμένη είναι και δέχτηκα.

Τώρα εχω απίστευτη υπερένταση και δεν μπορώ να κοιμηθώ,θα τακτοποιήσω το σπίτι και μετά κατά τις 8 θα πάω στη Βούλα να παραδώσω τις μπομπο, όμως θα πάρω και μαγιό!Και μέχρι το μεσημέρι θα κάνω μπάνιο!Την έχω λαχταρήσει τη θάλασσα δεν θέλω να φύγει το καλοκαίρι.....

Εχτές μάζεψα πάλι μια τσάντα με ρούχα της μαμάς μου που δεν ήθελε, δεν πρόλαβα να τα ακουμπήσω στο κάδο και αμέσως μια κυρία τα πήρε,ήταν πολύ παλιά και φθαρμένα δεν έλεγε να τα χαρίσω,κι όμως τα πήρανε

φιλια

Απαπα!Αντε να την εχεις πεθερα!:mrgreen:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα κορούλες!

Και σήμερα νωρίς στο πόδι... με ξύπνησε ο άντρας μου στις 6.30 που ετοιμαζόταν... :evil: {δυστυχώς ΔΕΝ μπορεί να κάνει απεργία...:? }. Θα προβώ σε ωμότητες! :tongue:

Ξύπνησα σε ένα καθαρό, μαζεμένο σπίτι και πολύ το χαίρομαι... νιώθω πολύ ήρεμη...

Θα δω τι χρειάζεται να κάνω ώστε το σπίτι να παραμείνει έτσι γιατί τις επόμενες 3 μέρες δουλεύω αρκετά.

Άπλωσα ενα πλυντήριο με κοκκινόρουχα, έστρωσα κρεβάτια και τώρα θα πάω να μαρινάρω πανσέτες που θα τις βάλω στον φούρνο με πατατούλες για το μεσημέρι. Μάλλον θα πάω με το φιογκάκι και για καφεδάκι σε μία φιλη, που κι αυτής τα παιδιά δεν έχουν σχολείο σήμερα, να παίξουν και να τα πούμε και μεις...;)

Σας καλημερίζω όλες!

Να πάς και να περασετε όμορφα!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Περαστικά κοριτσάκι μου.

Λες αυτό το πιάσιμο, και οι πόνοι στη μέση να είναι κολητικό;;;;;

Εγώ είμαι πολλές ημέρες που κουτσαίνω σαν το παλιοάλογο (που λέει και η μανούλα μου).

Α πα πα πα πα, άχρηστη έγινα "μικρή κοπέλα". Ούτε τα 20 δεν έχω κλείσει!!! χαχαχαχαχα

Περαστικά Σταυρουλίτσα!Προσέχετε πολύ με την μεση,δεν είναι απλές καταστασεις.Είμαι παθούσα και καμμένη με το θέμα ,γι'αυτό τα λέω;)

Περαστικά και στη YOTOU!Πρόσεχε όσο μπορεις ,δεν πλένουν βεραντες ενώ κάνουν ενεσεις.Η το ενα πρεπει να κόψεις η το αλλο!:P

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κοριτσια να σας ρωτησω κατι?Οταν λετε κουρτινα του μπανιου εννοειτε αυτη που εχουμε στην μπανιερα?θελω και εγω να την βαλω στο πλυντηριο αλλα φοβαμαι γιατι ειναι πλαστικη:rolleyes:εσεις την βαζεται?καθε φορα που πλενω το μπανιο την βγαζω και την πλενω στο χερι με χλωρινη:confused:

Οχι δεν παθαίνει τίποτα.Μην τη βαλεις βέβαια σε υψηλή θερμοκρασία;)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ευχαριστώ!

Το τζάκι είναι απλό ενεργειακο κ έχει από πάνω μάρμαρο. Δλδ ναι ακουμπας πραγματα. Σκεφτόμουν διάφορα κεριά αλλά δεν ξέρω πως να τα διατάξω!

Δες μερικές εικόνες να πάρεις ιδέες:

Τα είχα βάλει και για τη Χρύσα αυτά, τα λατρεύω τα συγκεκριμενα κηροπήγια:

Candleholders44045_set2_big3.jpg

Κάτι τέτοιο, χωρίς τη βάση βέβεια, που και δίνουν στο χώρο αλλά και αναμμένα είναι πανέμορφα

2479_1289.jpg

Δύο ακόμα εικόνες για ιδέες:

fireplace2.jpg

120752833729099993_HiQZps0z_f.jpg

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...