Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , MK2012 είπε:

Δεν υπάρχει περίπτωση δλδ υπάρχουν καταβολές σε ένα κύκλο και να μη μεγαλώσει τπτ ; Εν τω μεταξύ έχω πρήξιμο στήθος και λίγο βάρος χαμηλά που υπο άλλες συνθήκες έτσι νιώθω με την ωορρηξία κάποιες φορές. Επισης να πω πως αυτός ο κύκλος δεν είχε καθόλου πόνο ούτε σημάδια πώς θα αδιαθετήσω και ξεκίνησε και 2 μέρες νωρίτερα. Είναι δυνατόν ένας κύκλος από 24 μέρες να μεγαλώσει τόσο;

Σε φυσιολογικές συνθήκες οι καταβολές είναι αυτό, ωάρια που ωριμάζουν. Ο πόνος στην κοιλιά και το πρήξιμο μπορεί να είναι από τα σερπαφαρ. Μέχρι 35 μέρες ένας κυκλος θεωρείται φυσιολογικός. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Πως λατρεύω την ανταλλακτική οικονομία...

Ήρθε πριν λίγο μία φίλη μου {εκείνη που της είχα πάρει το πυτζαμάκι, πριν λίγες εβδομάδες} για 2' λεπτάκια και μου έφερε το δώρο μου για τα γεννέθλια μου! :tongue:

Μου έφερε ένα πανέμορφο, εκπληκτικό χειμωνιάτικο μπουφάν... άλλο να σας λέω κορίτσια μου! Σε χρυσο-ιβουάρ χρώμα, σε "στενή" γραμμή, ακριβώς του γούστου μου {θα σας βάλω φωτο}!

Έτσι, απευθείας έβγαλα το παλιό μου μπουφάν (έχω 2, ένα μαύρο και ένα σε ιβουάρ-μπεζ) για να το δώσω στην κολλητή μου, η οποία το είχε στο μάτι!!! Την πήρα και της το πα και πέταξε! Μου είπε πως χρειαζόταν φέτος μπουφάν και σκεφτόταν πως θα κατάφερνε να αγοράσει! Είμαι τόσο χαρούμενη!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μμμ... Πως να το εξηγήσω... Δεν είναι συγκεκριμένο, είναι το δικό μας στυλ! Τα έπιπλα είναι ξύλινα στο φυσικό χρώμα της δρυς. Έχουμε μια τέτοια κονσόλα http://www.lauraashleyshop.gr/mp/el/product-3903-%CE%9A%CE%BF%CE%BD%CF%83%CF%8C%CE%BB%CE%B1___2_%CE%A3%CF%85%CF%81%CF%84%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1_Milton_-el με ένα γαλάζιο-μπλε καθρέφτη από πάνω κ φωτιστικό. Οι καναπέδες έχουν κόκκινα ριχταρια το χειμώνα γαλάζια το καλοκαίρι, η κουρτίνα είναι κόκκινη(αυτό το βαθύ μπορντοκόκκινο,όχι του ολυμπιακού!). Στη θέση που, αν είχαμε τηλεόραση θα είχαμε κ το αντίστοιχο έπιπλο, έχουμε ένα έπιπλο τέτοιου τύπου http://pinterest.com/pin/222998619019937961/ γεμάτο βιβλία που δίνουν χρώμα. Πάνω από αυτό το έπιπλο έχουμε βάλει μπλε κ κόκκινες κορνίζες σαν κολαζ κάπως έτσι.http://pinterest.com/pin/221169031669886637/. Δηλαδή κυριαρχεί το κόκκινο σε συνδυασμό με το μπλε.

Και το τζάκι μου είναι άδειο! Ελπίζω να σε φώτισ καθόλου!

Ποσο μου αρέσει που έχεις έπιπλα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα!!!!!! ;) ΠΟΛΥ!

Ετοιμάζω να σου βάλω μερικές προτάσεις μήπως πάρεις καμια ιδέα.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο? Το τζάκι σου είναι μοντέρνο? Μάρμαρο? Τούβλο? Έχει "πρόσοψη" ώστε να ακουμπάς αντικείμενα πάνω του?

777885dugw57gt25.gif

και εγώ λατρεύω την ανταλλακτική οικονομία!!!! το έχετε καταλάβει φαντάζομαι!!!!

και που να δείτε τι θα ετοιμάσουμε για τα Χριστούγεννα....ένα θα σας πω μόνο....ότι δεν θέλετε πια απο ρούχο (δεν εννοώ μόνο παιδικά) και αξεσουάρ και φω μπιζού κρατήστε το!!!!!! αυτά δεν λέω παραπάνω!!! :P

Γιατί τα Χριστούγεννα είναι γιορτή χαράς για όλους και χωρίς να ξοδεύεσαι!!! χιχιιχιχ στροφάρει το μυαλό τώρα για ιδέες!!!

καλησπερα και απο μενα

Κουραστικη μερα σημερα....τρεχοουμε να τελειωσουμε τις δουλειες μας γτ Παρασκευη με Τεταρτη εχει διακοπουλες με την μπεμπα στη Θεσσαλονικη:P

Ελπιζω να μπορεσω να αφησω το σπιτι σε καλη κατασταση για να μην εχω πολλα οταν γυρισω.

Ειρηνη μου εδω εχει πολλη ζεστη καλοκαιρι ακομα....και εγω διαβαζω το χριστουγεννιατικο θεμα και περνω ιδεες.

Βασια μου τα χριστουγεννα παιζει να ειμαι Αθηνα ελπιζω να καταφερω να ερθω αν οργανωσετε κατι (εχω πολλα για δοσιμο και ηδη εχω δωσει και καποια)

Παω να σας διαβασω γτ ειδα εχετε γραψει πολλα.

Καλο βραδυ και καλη ξεκουραση

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Καλησπέρα! Επιτέλους κατάφερα να μπω! Καλως ήρθατε οι νέες κοπέλες!

Το σπίτι μου αυτή τη στιγμή είναι χάααααλια κ δεν έχω κανένα κουράγιο... Η μικρή μου σήμερα γκρίνιαζε όοοολη μέρα κ τώρα που κοιμήθηκε έχει αυπνίες ο μικρός!

xhbDp2.png863np2.png

Διαφημίσεις

Τότε ΄ταιριάζει πολύ ενα ρολόι τοίχου,η αν εβρισκες κηροπήγια οπως αυτά που ποσταρε η Ειρήνη ,πριν από λίγες ημέρες:rolleyes:

Βεβαια πάντα κλασικά αλλα μπορεις να το προσαρμόσεις στο στυλ σου είναι η λύση του πινακα.

Το τζακι είναι επίσης πονεμένο θέμα ,χρειαζεται και εμένα το κάτι παραπάνω αλλα όταν μπορεσω γιατί τώρα δεν...

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση! Τον πίνακα τον έχω σκεφτεί αλλά αυτό που ξέχασα να πω είναι ότι έχω κρεμάσει από πάνω μια αγιογραφία της Παναγίας κ δε θέλω να τη βγάλω,τη θέλω εκεί! Κάτι σε κηροπήγιο σκεφτόμουν κ εγω..

xhbDp2.png863np2.png

Ποσο μου αρέσει που έχεις έπιπλα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα!!!!!! ;) ΠΟΛΥ!

Ετοιμάζω να σου βάλω μερικές προτάσεις μήπως πάρεις καμια ιδέα.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο? Το τζάκι σου είναι μοντέρνο? Μάρμαρο? Τούβλο? Έχει "πρόσοψη" ώστε να ακουμπάς αντικείμενα πάνω του?

Ευχαριστώ!

Το τζάκι είναι απλό ενεργειακο κ έχει από πάνω μάρμαρο. Δλδ ναι ακουμπας πραγματα. Σκεφτόμουν διάφορα κεριά αλλά δεν ξέρω πως να τα διατάξω!

xhbDp2.png863np2.png

Διαφημίσεις

Περιττό να σας πω ότι όλοι στη οικογένεια έχουν μάθει πια το όνομα της Ειρήνης. Λέω συνέχεια η Ειρηνούλα αυτό, η Ειρήνη εκείνο, με ρωτάει και άντρας μου (ποιά κοπέλα είναι η Ειρήνη;;;; και του λέω από το parents, η σωτήρα μας χαχαχαχαχαχαχαχα).

!

χα χα κ εγώ το ίδιο!

xhbDp2.png863np2.png

Κ εγώ στο πλυντήριο μια φορά το μήνα.

Κοριτσια να σας ρωτησω κατι?Οταν λετε κουρτινα του μπανιου εννοειτε αυτη που εχουμε στην μπανιερα?θελω και εγω να την βαλω στο πλυντηριο αλλα φοβαμαι γιατι ειναι πλαστικη:rolleyes:εσεις την βαζεται?καθε φορα που πλενω το μπανιο την βγαζω και την πλενω στο χερι με χλωρινη:confused:

Κοριτσια να σας ρωτησω κατι?Οταν λετε κουρτινα του μπανιου εννοειτε αυτη που εχουμε στην μπανιερα?θελω και εγω να την βαλω στο πλυντηριο αλλα φοβαμαι γιατι ειναι πλαστικη:rolleyes:εσεις την βαζεται?καθε φορα που πλενω το μπανιο την βγαζω και την πλενω στο χερι με χλωρινη:confused:

Κ μένα πλαστική είναι:-) αλλά κάποια στιγμή θα πάρω υσαφμάτινη!

xhbDp2.png863np2.png

Όταν γράφω πως μένω στη Νικαια, εννοώ αυτή.. της Γαλλίας!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::lol: χαχαχαχαχα!!!

Αλλά να μην σας κομπλάρω ε??? :tongue:

Εσύ και η Βλαχοπούλου!!!

Μαντάμ Πελαζί

Μαντάμ Ιρέν

Πόσα γράψατε πάλι;

Μα πόσα;

Εχω βάλει ένα νυχτερινό πλυντήριο ρούχων και το πλυντήριο πιάτων...

Ταυτοχρονα μαγειρεύω...

Και μάζεψα και κάτι ρούχα που στέγνωσαν

Αλλά πού κουράγιο να σιδερώσω...

Περαστικούλια!!!!

Περαστικά κοριτσάκι μου.

Λες αυτό το πιάσιμο, και οι πόνοι στη μέση να είναι κολητικό;;;;;

Εγώ είμαι πολλές ημέρες που κουτσαίνω σαν το παλιοάλογο (που λέει και η μανούλα μου).

Α πα πα πα πα, άχρηστη έγινα "μικρή κοπέλα". Ούτε τα 20 δεν έχω κλείσει!!! χαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...