Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , MK2012 είπε:

Δεν υπάρχει περίπτωση δλδ υπάρχουν καταβολές σε ένα κύκλο και να μη μεγαλώσει τπτ ; Εν τω μεταξύ έχω πρήξιμο στήθος και λίγο βάρος χαμηλά που υπο άλλες συνθήκες έτσι νιώθω με την ωορρηξία κάποιες φορές. Επισης να πω πως αυτός ο κύκλος δεν είχε καθόλου πόνο ούτε σημάδια πώς θα αδιαθετήσω και ξεκίνησε και 2 μέρες νωρίτερα. Είναι δυνατόν ένας κύκλος από 24 μέρες να μεγαλώσει τόσο;

Σε φυσιολογικές συνθήκες οι καταβολές είναι αυτό, ωάρια που ωριμάζουν. Ο πόνος στην κοιλιά και το πρήξιμο μπορεί να είναι από τα σερπαφαρ. Μέχρι 35 μέρες ένας κυκλος θεωρείται φυσιολογικός. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Αγαπημένο τμήμα marketing

Σου χω μαζέψει ένα σωρό για την Κυριακή!!!

Και μου δωσε και το Chatzikaki και από εκείνη 1 σακούλα του jumbo!!! ;););)

Όταν έρθεις την Κυριακή θα σου κάνω μια τεράστια αγκαλιά.....!!!! ευχαριστώ όλες τις κοπέλες είστε super!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!

Να καλωσορίσω και ΄γω τα νέα μέλη της παρεούλας μας!!!

Χρύσα μου να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου!

mamavasia...αγκαλιά θέλω και ΄γω την Κυριακή......

Ειρήνη μου ξεκουράσου....

Δουλειές λίγες σήμερα, να σιδερώσω θέλω...

Καλησπερα κοριτσια!τι κανετε?εμενα σημερα μου πηγαν ολες οι δουλειες πισω γιατι εφτιαξα γλυκο του κουταλιου σταφυλι!ευτυχως ειχα ετοιμο φαγακι στο ψυγειο!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια! τι κανετε? εγω απο την πεμπτη ειμαι με ενεσεις εχω θεμα με την μεση, δισκοπαθεια ειπε ο κουνιαδος ορθοπεδικος, που για καλη μου τυχη μενει απο πανω μας. οποτε πολλα πραγματα δεν εχω κανει, αλλα αναπροσαρμοσα το προγραμμα των δουλειων μου κ ισως με βολεψει καλυτερα, παντως παρολο τον πονο εχω ενα καθαρο κ συμμαζεμενο σπιτι. θα δειξει στην πορεια!

Πρόσεχε τον εαυτό σου.

Προσάρμοσε το πρόγραμμα σου, όπως ακριβώς λες, και ανέβαλλε οτιδήποτε θα σε επιβαρύνει ακόμα περισσότερο! Να είσαι καλά! Αυτό έχει σημασία, όχι το να μην έχει σκόνη το σπίτι! Κουράγιο και περαστικά.

ειρηνη μερικες φορες ξεκιναει η μερα στραβα αλλα ειναι στο χερι μας να καταληξει καλα!!!

Έχεις πολύ δίκιο, κοριτσάκι μου!

αυτο που ελεγε καποια κοπελα για την επισμαλτωση στην μπανιερα, θα σας πω λογω εμπειριας (εχω μαγαζι με ειδη υγιεινης) οτι ειναι αρκετα ακριβο κ χωρις σιγουρα αποτελεσματα, το πολυ 2 χρονια να κρατησει. αν ειναι σε καποιο σημειο λιγο υπαρχει ενα σμαλτο που μοιαζει με λευκο βερνικι νυχιων το οποιο το αλοιφεις τοπικα. το εχω χρησιμοποιησει σε πλακακι του σαλονιου που ειχε φυγει η φλυδα.

Αυτό ακριβώς είπαν και σε μένα, οπότε η μπανιέρα μας, μετράει μέρες... :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα!

Εννοείται....έχω μεγάλη αγκαλιά!!! :P :p :P

Όσες έρθετε στο πάρτυ ανταλλαγής να έρθετε να μου μιλήσετε, μην περιμένετε να σας μαντέψω χχιχιχ!

Καλησπέρα και από εμένα,

Μόλις φάγαμε γιατί γυρίσαμε αργά από το σχολείο (είχαμε σήμερα και για τα δύο παιδάκια μου ενημέρωση από τους δασκάλους). Έφτιαξα τα καταπληκτικά ρεβύθια στη γάστρα της Ειρηνούλας και ενθουσιαστήκαμε όλοι (.... εεεεε η κόρη μου όχι και τόσο, αλλά αυτή δεν πιάνεται, δεν της αρέσει ούτε το νερό που πίνει). Περιττό να σας πω ότι όλοι στη οικογένεια έχουν μάθει πια το όνομα της Ειρήνης. Λέω συνέχεια η Ειρηνούλα αυτό, η Ειρήνη εκείνο, με ρωτάει και άντρας μου (ποιά κοπέλα είναι η Ειρήνη;;;; και του λέω από το parents, η σωτήρα μας χαχαχαχαχαχαχαχα).

Το σπίτι είναι μαζεμένο στα "βασικά", πολύ βασικά όμως, θα καθίσω λιγάκι και μετά έχω πάλι δουλίτσα στις 5.30. Καλές 9,30 θα μαζευτώ στο σπίτι μου. Καλή συνέχεια σε όλες σας!!!!!

Η σωτήρα μας!!! :lol::lol::lol: χαχαχαχα!!Επεσα κατω από τον καναπέ, από τα γέλια!! xaxaxa

Χαίρομαι ΠΟΛΥ που έχω γίνει και γω μέλος της οικογένειάς σας, κατά μία έννοια!

Σήμερα έκανε το φαγητό και η κολλητή μου! Μου είπε πως μέχρι το μικρό της, το βαφτιστηράκι μου, έφαγε 1 πιάτο χωρίς γκρίνιες!!! :shock: Αχ, καλά να είναι η φίλη Μαρία που μου την είπε! Σωθήκαμε!!! :tongue::tongue:

Καλή ξεκούραση κοριτσάκι μου!!!

777885dugw57gt25.gif

Μέσα σε μισή ωρίτσα πέρασα σκούπα όλο το σπίτι και το σφουγγάρισα! Τακτοποίησα τα πραγματάκια από το σούπερ μάρκετ και τακτοποίησα τα πλυμμένα πιατικά στη θέση τους. Ξέστρωσα το κρεβάτι μας για να βάλω καθαρά σεντόνια και άνοιξα θερμοσίφωνο να κάνω σε λίγο ένα μπανάκι γιατί έσκασα η γυναίκα!!! Που είναι το φθινόπωρο οεο? :tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

καλως σας βρηκα ειρηνη μου!!!!το blog σου κ το θεματακι εδω ειναι ακρως βοηθητικα!!!αντε να δουμε μπας κ ξεφυγω απο κανενα κομπλεξ μου με το σπιτι!!:rolleyes:

πριν 6 χρονια που γεννησα το πρωτο μου παιδακι με ειχε πιασει μια μανια' date='που οταν το σκεφτομαι μου ρχεται να βαλω τα κλαματα!:oops:εκανα καθε μερα τα παντα κ μια φορα τη βδομαδα,καθε βδομαδα κουρτινοξυλα,φωτα,ντουλαπες!ποσο ειχα κουραστει κ ποσο χρονο απ'τη ζωη τη δικη μου κ του παιδιου εχασα....:(:(

βεβαια καθε χρονο καλυτερευα,μεχρι που τωρα πια τα κανω 2 φορες τη βδομαδα...ξεσκονισμα,σφουγγαρισμα,τζαμια...κ τετοια βασικα...κ τα πιο ....''ψηλα'' μια φορα το μηνα!!!με τη σκονη εχω μια εμμονη ειναι η αληθεια!!βασικα αυτη ειναι η χειροτερη εμμονη μου!!ειναι καποιες μερες που οταν ξυπναω το πρωι,παω διπλα στα επιπλα κ τα κοιταζω απο πανω μεχρι κατω να δω αν υπαρχει σκονη κ μολις τη δω,και μιας μερας να ειναι με πιανει ο γνωστος...εκνευρισμος!:shock::rolleyes:

αυτα!!καλα σιγα μην ειναι μονο αυτα,εχω πολλα να πω ακομα,αλλα μην σας αποπαρω πρωτη μερα κ γινω κουραστικη!!!!ουφ..ξαλαφρωσα λιγο ομως!!!:D[/quote']

Γίνε όσο "κουραστική" θέλεις! Σου μιλάει η "πολύ-κουραστική-των-Χριστουγέννων", που τραγουδάει μέσα στον Αύγουστο, το Ρούντολ το ρημαδο-ελαφάκι!!! :mrgreen: Ο καθένας με τα "δικά" του κολληματα και όλα τα κολλήματα, σεβαστά!

Είπες όμως τη μαγική κουβέντα! Πόσο χρόνο έχασες και από τη ζωή σου και από του πιτσιρικιού σου!!!! Το χεις καταλάβει και ΜΠΡΑΒΟ γι αυτό! Να ξέρεις πως όλες, λίγο πολυ, τα ίδια είμαστε. Οσες έχουμε θέματα με το σπίτι αφού γεννηθεί το φιογκάκι, τότε καταλαβαίνουμε τι κάναμε πριν... :rolleyes:

Μην ταλαιπωρείσαι τόσο με το σπίτι και τη σκόνη. Αναρωτήσου: Θα γίνω περισσότερο ευτυχισμένη αν το τραπεζάκι δεν έχει σκόνη? Αν ναι, το ψάχνουμε. Αν όχι, ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ τόσο! ;)

Σε φιλώ πολυ!

777885dugw57gt25.gif

Όταν έρθεις την Κυριακή θα σου κάνω μια τεράστια αγκαλιά.....!!!! ευχαριστώ όλες τις κοπέλες είστε super!!!

Μόνο μία? Γιατί βρε "τμήμα"? Τι είμαι το κ*λ*παιδο??!!! :tongue: Και φιλί, θα απατηθεί!!! :tongue:

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα!

Μου φαίνεται κατά τις 9 θα κοιμάμαι ήδη... :?. Μόνο αύριο δεν δουλεύω. Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο έχω φουλ πρόγραμμα {ας είμαστε καλά!}.

Υ.Γ. Σου είπα πως εγώ δεν έχω σίδερο???!!! ΓΙΟΟΥΥΥΥΥΥ ΧΟΥΥΥ ΧΟΥ ΡΕΕΕΕ!!! :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Καλησπερα κοριτσια!τι κανετε?εμενα σημερα μου πηγαν ολες οι δουλειες πισω γιατι εφτιαξα γλυκο του κουταλιου σταφυλι!ευτυχως ειχα ετοιμο φαγακι στο ψυγειο!

ΑΜΑΝ! Το λατρεύω!!!! :-P:razz::shock:

777885dugw57gt25.gif

Kelly μου, άσχετο μεν αλλά τώρα που σε βρήκα να σου πω ότι φόρεσα το φορεματάκι που αγόρασα - ξέρεις εσυ ποιο - στη βάφτιση του γιου μου κ ήταν πανέμορφο!!Σ ευχαριστώ για τη βοήθειά σου!;)

χαιρομαι που σου αρεσε και βγαλατε ωραιες φωτο με τον νεοφωτιστο να σου ζησει κιολασ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...