Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , MK2012 είπε:

Δεν υπάρχει περίπτωση δλδ υπάρχουν καταβολές σε ένα κύκλο και να μη μεγαλώσει τπτ ; Εν τω μεταξύ έχω πρήξιμο στήθος και λίγο βάρος χαμηλά που υπο άλλες συνθήκες έτσι νιώθω με την ωορρηξία κάποιες φορές. Επισης να πω πως αυτός ο κύκλος δεν είχε καθόλου πόνο ούτε σημάδια πώς θα αδιαθετήσω και ξεκίνησε και 2 μέρες νωρίτερα. Είναι δυνατόν ένας κύκλος από 24 μέρες να μεγαλώσει τόσο;

Σε φυσιολογικές συνθήκες οι καταβολές είναι αυτό, ωάρια που ωριμάζουν. Ο πόνος στην κοιλιά και το πρήξιμο μπορεί να είναι από τα σερπαφαρ. Μέχρι 35 μέρες ένας κυκλος θεωρείται φυσιολογικός. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημερα κ απο μενα κοριτσια!!σας διαβαζω πολυ καιρο κ καθε φορα που βλεπω καινουριο tip' date='νιωθω ανακουφιση!!!ποσο μικρα κ απλα πραγματα κ ομως κανουν τοσο ευκολη την καθημερινοτητα μας!!:)

εγω ειμαι η ανδριανα κ εχω 3 παιδακια!θα χαρω πολυ με τον καιρο να γνωριστουμε καλυτερα!!:)

επειδη ακομα δενε χω καταφερει να διαβασω ολες τις σελιδες λογω χρονου,διαβαζω λιγο κ ξαναβγαινω!ηθελα να ρωτησω την ειρηνη ποιο ειναι το ονομα του blog που θα μπορεσω να βρω τα τips συγκεντρωμενα??:)[/quote']

Καλώς ήρθες μανούλα των 3!!! {ήρωας!!!}

Έχεις και ένα από τα αγαπημένα μου ονόματα... του μικρού μου φιόγκου ΑΝΔΡΕΑ!! ;);)

Καλό χειμώνα να έχουμε!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κανω μονο τα απολυτως απαραιτητα και φροντιζω να ειναι τακτοποιημενο για να μη μου δημιουργει επιπλεον εκνευρισμο.

Εύγε! Μεγάλη υπόθεση αυτό!

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κοριτσούδες!!!

Καλώς ήρθατε οι καινούργιες.....!!!

Evi σχετικά με τον κήπο σου..... καταρχήν θα έβαφα την μάντρα όλη γύρω γύρω και αν μπορούσα θα την επισκεύαζα κιόλας σε κάποια σημεία! Θα έβαζα σε όλο τον κήπο απο μπροστά μέχρι πίσω γκαζόν. Ο πίσω κήπος ο μεγάλος είναι πολύ ωραίος και ενδείκνυται για μαζώξεις, οπότε θα έβαζα γκαζόν και θα κράταγα κάποια σημεία διάσπαρτα για να βάλω θάμνους με σχέδιο (κώνος, στρογγυλό κλπ)....επίσης θα έστηνα και ένα μπάρμπεκιου σε μια γωνία και σε μια άλλη μεριά του πίσω κήπου θα έβαζα κούνιες και 1 τσουλήθρα! Επίσης θα έβαζα στο γκαζόν διάσπαρτες πλάκες σαν μονοπάτι!

Στον κήπο που βλέπει η κρεβατοκάμαρα θα έφτιαχνα μποστάνι, αλλά με λαχανικά που δεν θα είχαν οι συγγενείς, βάλε δηλαδή πράγματα που δεν έχουν οι συγγενείς οπότε θα έχεις εσύ και θα μπορείς να τους δίνεις!

Βέβαια επειδή ξέρω ότι όλα έχουν ένα κόστος και δεν μας περισσεύουν, για αρχή θα καθάριζα τα μπάζα όλα και θα έβαφα την μάντρα, μετά θα έφτιαχνα μποστάνι και προς την άνοιξη το γκαζόν για να το χαρώ κιόλας, άλλωστε τώρα ξεκινάνε τα κρύα!

Ελπίζω να κατάλαβες περίπου την περιγραφή μου....πάντως να κρατήσεις ότι σου αρέσει απο αυτά που σου λέμε και να πράξεις με βάση το γούστο σου, γιατί εσύ θα το χαίρεσαι χιχιχιχιιχ

Ευχαριστώ mamavasia!!! Πλάκες σαν μονοπατάκι υπάρχουν ήδη και θα τις διατηρήσουμε, όσο για κηπευτικά, κάτι μπορεί να κάνουμε γιατί των γονιών μου είναι ορεινά (850μ υψόμετρο) και όψιμα, αλλά δεν θέλω να τα επεκτείνω πολύ.

Οι γονείς μου παλιά είχαν βάλει τριφυλλάκι, και το γκαζόν ωραίο είναι, αλλά την άνοιξη αυτά...

Φαντάζομαι από τώρα τα θαμνοειδή αλλά όχι σε σχήματα, ελεύθερα, και βραδινές μαζώξεις με φωτάκια να κρέμονται στα δεντράκια και στα αναρριχώμενα...:D

sACYp2.png

καλημέρα!

μπορεί να μου πει κάποια κοπέλα πως ανεβάζω φωτο?

Βρίσκεις ένα site που ανεβάζει δωρεάν φωτογραφίες όπως το photobucket.com και τις ανεβάζεις {δημιουργόντας έναν δωρεάν λογαριασμό}.

Μετά κάνεις copy το link της φωτο εδώ και η φωτογραφία εμφανίζεται... :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια,

παρακολουθω το θεμα τωρα τελευταια και πραγματικα εχω κολλησει μαςζι σας:tongue:

πολυ ωραιες οι ιδεες σας και πολυ ενδιαφερον οι προτασεις σας.

καλη συνεχεια σε ολες και κουραγιο για ομορφα σπιτια με καλη θετικη ενεργεια και ωραια ατμοσφαιρα;)

φιλια σε ολες

φωτεινη:P

υγ : τελικα αποφασισα και ηρθα ειρηνη μου;)

Αγαπημένη μου, ήρθες τελικά!!!!!!!!! ;););)

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

777885dugw57gt25.gif

mamavasia και όλες οι υπόλοιπες σας ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή.. εμένα αυτές τις μερες με έχει πιάσει μια τεμπελιά άλλο πράγμα..δεν μπορώ να κουνήσω το πόδι μου λέμε.. πάω για δουλεια και σέρνομαι..

αν δείτε ένα σπίτι που άφησα το πρωι που έφυγα θα γελάγατε.. το καλό όμως της υπόθεσης είναι πως ο αντρούλης μου φιλοτιμήθηκε και το τακτοποίησε πριν φύγει οπότε τώρα που ήρθα δεν εχω να αντιμετωπίσω..το θηρίο...:P Αυτό λοιπόν είναι το καινούργιο που έμαθα αυτές τις μέρες. Αν δεν τα κάνεις όλα εσύ μπορει και κάποιος άλλος να κάνει κάτι.. Εφτά χρόνια παντρεμένη μάλλιασε η γλώσσα μου να τον πείσω να μαζεψει τα πράγματα του και τώρα που μου την έδωσε και το έριξα στην τρελή..το έριξε στο καθάρισμα..τι να πεις...

... καμιά φορά βοηθάει να το ρίχνεις στην τρελή!!! :twisted::twisted::lol:

777885dugw57gt25.gif

Εμενα μου έβγαλε

Country French

You are drawn to a rustic but refined style that feels comfortable and livable for today's families. Your version of Country French style may be rustic (think glazed pottery and chunky woven baskets) or more refined (think gilded details). Either way, patterned fabrics such as toile, stripes, and fleur-de-lis motifs will help you set the tone. Incorporate details such as stucco walls, wrought-iron accents, and furniture with carved details for an old-world look.

Τι να πω.. θέλω και το country αλλά θέλω να είναι και French!!! Ε, εδώ στα Παρίσια που μεγάλωσα...!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εμενα μου έβγαλε

Country French

You are drawn to a rustic but refined style that feels comfortable and livable for today's families. Your version of Country French style may be rustic (think glazed pottery and chunky woven baskets) or more refined (think gilded details). Either way, patterned fabrics such as toile, stripes, and fleur-de-lis motifs will help you set the tone. Incorporate details such as stucco walls, wrought-iron accents, and furniture with carved details for an old-world look.

Τι να πω.. θέλω και το country αλλά θέλω να είναι και French!!! Ε, εδώ στα Παρίσια που μεγάλωσα...!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Tι να πω:confused:,εγώ ελεγα για λουλουδικο,εσενα δινει country french!:P:p

Καλή ξεκούραση!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

γεια σας κοριτσακια! τι κανετε? εγω απο την πεμπτη ειμαι με ενεσεις εχω θεμα με την μεση, δισκοπαθεια ειπε ο κουνιαδος ορθοπεδικος, που για καλη μου τυχη μενει απο πανω μας. οποτε πολλα πραγματα δεν εχω κανει, αλλα αναπροσαρμοσα το προγραμμα των δουλειων μου κ ισως με βολεψει καλυτερα, παντως παρολο τον πονο εχω ενα καθαρο κ συμμαζεμενο σπιτι. θα δειξει στην πορεια!

χρυσα να τον χαιρεσαι, να εχετε υγεια κ αγαπη!

χριστιανα εγω θα εβαζα περγκολα η σκεπαστρο (τα σκεπαστρα ξεκινανε απο 30€ στο μακρο) κ ζαρντινιερες. στις ζαρντινιερες μπορεις να φυτεψεις φυτα ολων των εποχων κ να στερεωσεις δαδες. στους τοιχους μπορεις να βαλεις καλαμωτη γυρω γυρω. μια κουνια βεραντας κ ενα σαλονακι κηπου κ θα ειναι τελειο! μπορεις επισεις στο πατωμα να βαλεις χλωροταπητα η ψευτικο γκαζον. δες την παρακατω σελιδα θα δεις πολλες ιδεες.

http://www.kipouroi.gr/kataskeues/kipos-ston-agio-dimitrio

ειρηνη μερικες φορες ξεκιναει η μερα στραβα αλλα ειναι στο χερι μας να καταληξει καλα!!!

αυτο που ελεγε καποια κοπελα για την επισμαλτωση στην μπανιερα, θα σας πω λογω εμπειριας (εχω μαγαζι με ειδη υγιεινης) οτι ειναι αρκετα ακριβο κ χωρις σιγουρα αποτελεσματα, το πολυ 2 χρονια να κρατησει. αν ειναι σε καποιο σημειο λιγο υπαρχει ενα σμαλτο που μοιαζει με λευκο βερνικι νυχιων το οποιο το αλοιφεις τοπικα. το εχω χρησιμοποιησει σε πλακακι του σαλονιου που ειχε φυγει η φλυδα.

λοιπον σημερα εκανα:

μαγειρεμα μακαροναδα με σαλτσα

μαγειρεμα του μωρου

τακτοποιηση παιδικου δωματιου κ αλλαγμα σεντονια

πλυντηριο + απλωμα τα ρουχα του μωρου

πιατα στο πλυντηριο κ πλυσιμο κατσαρολες

ενα περασμα το μπανιο

αμα ειμαι καλυτερα απο την μεση το απογευμα θα κανω μπαλκονι τζαμια κ παντζουρια

Καλησπέρα και από εμένα,

Μόλις φάγαμε γιατί γυρίσαμε αργά από το σχολείο (είχαμε σήμερα και για τα δύο παιδάκια μου ενημέρωση από τους δασκάλους). Έφτιαξα τα καταπληκτικά ρεβύθια στη γάστρα της Ειρηνούλας και ενθουσιαστήκαμε όλοι (.... εεεεε η κόρη μου όχι και τόσο, αλλά αυτή δεν πιάνεται, δεν της αρέσει ούτε το νερό που πίνει). Περιττό να σας πω ότι όλοι στη οικογένεια έχουν μάθει πια το όνομα της Ειρήνης. Λέω συνέχεια η Ειρηνούλα αυτό, η Ειρήνη εκείνο, με ρωτάει και άντρας μου (ποιά κοπέλα είναι η Ειρήνη;;;; και του λέω από το parents, η σωτήρα μας χαχαχαχαχαχαχαχα).

Το σπίτι είναι μαζεμένο στα "βασικά", πολύ βασικά όμως, θα καθίσω λιγάκι και μετά έχω πάλι δουλίτσα στις 5.30. Καλές 9,30 θα μαζευτώ στο σπίτι μου. Καλή συνέχεια σε όλες σας!!!!!

Καλώς ήρθες μανούλα των 3!!! {ήρωας!!!}

Έχεις και ένα από τα αγαπημένα μου ονόματα... του μικρού μου φιόγκου ΑΝΔΡΕΑ!! ;);)

Καλό χειμώνα να έχουμε!

καλως σας βρηκα ειρηνη μου!!!!το blog σου κ το θεματακι εδω ειναι ακρως βοηθητικα!!!αντε να δουμε μπας κ ξεφυγω απο κανενα κομπλεξ μου με το σπιτι!!:rolleyes:

πριν 6 χρονια που γεννησα το πρωτο μου παιδακι με ειχε πιασει μια μανια,που οταν το σκεφτομαι μου ρχεται να βαλω τα κλαματα!:oops:εκανα καθε μερα τα παντα κ μια φορα τη βδομαδα,καθε βδομαδα κουρτινοξυλα,φωτα,ντουλαπες!ποσο ειχα κουραστει κ ποσο χρονο απ'τη ζωη τη δικη μου κ του παιδιου εχασα....:(:(

βεβαια καθε χρονο καλυτερευα,μεχρι που τωρα πια τα κανω 2 φορες τη βδομαδα...ξεσκονισμα,σφουγγαρισμα,τζαμια...κ τετοια βασικα...κ τα πιο ....''ψηλα'' μια φορα το μηνα!!!με τη σκονη εχω μια εμμονη ειναι η αληθεια!!βασικα αυτη ειναι η χειροτερη εμμονη μου!!ειναι καποιες μερες που οταν ξυπναω το πρωι,παω διπλα στα επιπλα κ τα κοιταζω απο πανω μεχρι κατω να δω αν υπαρχει σκονη κ μολις τη δω,και μιας μερας να ειναι με πιανει ο γνωστος...εκνευρισμος!:shock::rolleyes:

αυτα!!καλα σιγα μην ειναι μονο αυτα,εχω πολλα να πω ακομα,αλλα μην σας αποπαρω πρωτη μερα κ γινω κουραστικη!!!!ουφ..ξαλαφρωσα λιγο ομως!!!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...