Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Αυτό έχω διαβάσει για την κυκλοφορία του αίματος, στο κρεβάτι θα φάω τα λυσσακά μου. 

πλεον θεωρειται λαθος τακτικη η ακινησια. συνεχιζεις τη ζωη σου απλα με προσοχη της τρεις πρωτες μερες σε αποτομες κινησεις, βαρη και πολλη ορθοστασια. κι εννοειται οτι και μετεπειτα δεν θα τρελαθεις στην κουραση και τα μεγαλα βαρη. αυτο. κανονικα ακομα κι η γυμναστικη εχει ευεργετικες επιδρασεις. σκεψου οτι και φυσιολογικα να εμενες εγκυος, στη φαση πριν την καθυστερηση ουτε θα το ηξερες και θα συνεχιζες τη ζωη σου. και τωρα αυτο πρεπει να κανεις απλα με μια προσοχη παραπανω σε ακροτητες. τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

μπορεις να βαλεις γυρω γυρω να ακουμπανε στο τοιχο ιδιεε ζαρτινιερες και μεσα ωραια λουλουδια και στις γωνιες αναριχωμενα ετσι ωστε να απλωθουν στον τοιχο και να ομορφυνει.και θα μπορεις να πλενεις με το λαστιχο να διατηρεις καθαρα και ομοιμορφια θα υπαρχει.

εμεις στο μπαλκονι μας εχουμε βαλει εναλλαξ γλαστρα -ζαρτινιερα-γλαστρα-ζαρτινιερα κλπ.

εχουμε βαλει στις δυο ακριανες μπονσαι και στις ζαρτινιερες σε ολες λοσιντιουμ αντεχουν χειμωνα καλοκαιρι και μεγαλωνουν απιστευτα γρηγορα,και φαντασου μενουμε σε πολυκατοικια 6 οροφο και παρολο τον αερα εχουν αντεξει.

βαλε και ενατραπεζακι με καρεκλιτσες να καθεστε και ου μουρλια:P

Ακριβώς και εγώ το ίδιο θα πρότεινα.Υπάρχουν και ξύλινες ωραιοτατες

http://gardengallery.gr/components/com_virtuemart/shop_image/product/_________________4d32f27b344b1.jpg

με την περγκολα η χωρίς και θα γίνει σούπερ!:)

Καλωσήρθες!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω την πλενω καθε δυο μηνες.αλλα σκεφτηκα μηπως δεν ειναι αρκετο??:rolleyes:

****θενκς για τις ιδεες,εχει κολλησει το μυαλο μου πραγματικα κ με βοηθατε τωρα να το ξεκολλησω καπως! χεχε:cool:

Καλό είναι μια φορα το μήνα ωστε να μην πιάνει μούχλα.Στο σπίτι μου δεν εχω αλλα στο πατρικό μου τις βάζαμε οποτε τις βλέπαμε οτι το χρειαζοται,αλλωστε είναι απλούστατη διαδικασία.;)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Σκούπισα όλο το σπίτι και σφουγγάρισα.Εβαλα το πλυντήριο να κάνει μια πλύση με σόδα και ξύδι ,γιατί το είχα αμελήσει και μάζεψα και τα απλωμένα ρούχα.Δεν θα κανω κάτι αλλο μιας και σε λίγο πρεπει να πάω να πάρω το πιτσιρίκι από το σχολείο.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Ακριβώς και εγώ το ίδιο θα πρότεινα.Υπάρχουν και ξύλινες ωραιοτατες

http://gardengallery.gr/components/com_virtuemart/shop_image/product/_________________4d32f27b344b1.jpg

με την περγκολα η χωρίς και θα γίνει σούπερ!:)

για περγκολα το σκεφτομαι..ειναι ψηλοι οι τοιχοι γυρω κ λεω μηπως κοβει πολυ τον αερα.σκεφτομαι να βαλω τεντα για να την ανοιγο-κλεινω οποτε θελω εγω. θα δουμε!

για περγκολα το σκεφτομαι..ειναι ψηλοι οι τοιχοι γυρω κ λεω μηπως κοβει πολυ τον αερα.σκεφτομαι να βαλω τεντα για να την ανοιγο-κλεινω οποτε θελω εγω. θα δουμε!

Εμείς εχουμε περγκολα με κεραμοσκεπή.Είναι πολύ βολικο για το χειμώνα και ταιριάζει και σττο σπίτι αλλαμε ενοχλει που τα καλοκαιρινά βραδια δεν βλέπω τα αστερια:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Εμείς εχουμε περγκολα με κεραμοσκεπή.Είναι πολύ βολικο για το χειμώνα και ταιριάζει και σττο σπίτι αλλαμε ενοχλει που τα καλοκαιρινά βραδια δεν βλέπω τα αστερια:rolleyes:

ναι βρε παιδι μου..και εγω χωρις πλακα σκεφτομαι πως δεν θα βλεπω τα αστερια..αφου αλλη θεα δεν εχουμε εδω περα..κλαψ

Σημερα θα μαγειρεψω κατι κυπριακο http://www.sintagespareas.gr/sintages/pilafi-pourgouri.html μαζι με αλλα κυπριακα συνοδευτικα! Καλη μας ορεξη!!

Εισαι από κυπρο και μενεις ελλαδα η μένεις εκεί?

Καλή ορεξη!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Σούπερ νοικοκυρές εν δράση!!!! κάτι σαν το desperate house wifes αλλά εμείς δεν είμαστε desperate χιχιχιχι

Καλώς ήρθες!!!

mamavasia και όλες οι υπόλοιπες σας ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή.. εμένα αυτές τις μερες με έχει πιάσει μια τεμπελιά άλλο πράγμα..δεν μπορώ να κουνήσω το πόδι μου λέμε.. πάω για δουλεια και σέρνομαι..

αν δείτε ένα σπίτι που άφησα το πρωι που έφυγα θα γελάγατε.. το καλό όμως της υπόθεσης είναι πως ο αντρούλης μου φιλοτιμήθηκε και το τακτοποίησε πριν φύγει οπότε τώρα που ήρθα δεν εχω να αντιμετωπίσω..το θηρίο...:P Αυτό λοιπόν είναι το καινούργιο που έμαθα αυτές τις μέρες. Αν δεν τα κάνεις όλα εσύ μπορει και κάποιος άλλος να κάνει κάτι.. Εφτά χρόνια παντρεμένη μάλλιασε η γλώσσα μου να τον πείσω να μαζεψει τα πράγματα του και τώρα που μου την έδωσε και το έριξα στην τρελή..το έριξε στο καθάρισμα..τι να πεις...

Καλημέρα και από μένα

Καλωσορίζω τα νέα κορίτσια της παρέας μας

Το σπιτάκι μου είναι σχετικά συμμαζεμένο και καθαρό

Εκείνα τα άπλυτα δεν ξέρω πώς να τα κουμαντάρω...

Μάλλον ποτέ...

Απλυτα-ασιδέρωτα πάντα θα σχηματίζουν σωρούς!

Πρεπει να το πάρω απόφαση

Κόρες μου,

Καλησπέρα...:P

Σήμερα είχα πολύ δύσκολη μέρα... τώρα μόλις κατέληξα να κάτσω αν και ακόμα είμαι σε υπερένταση....

Γιατί μερικές μέρες ότι μπορεί να πάει στραβά, πάει?? :confused:

Το φιογκάκι ξύπνησε στις 5 παρά τα ξημερώματα και ζήτησε νερο. Ε, δεν μπόρεσα να ξανακοιμηθώ και δούλευα από πολύ νωρίς. Τελικά κατέληξα να πάρω το φιογκάκι στο τσακ από το σχολείο! Στο τσακ! Είχαν ήδη βγει τα περισσότερα παιδάκια..:rolleyes: . Είχα πολύ άγχος να προλάβω....

Ήρθαμε σπίτι, δεν είχα προνοήσει τίποτα ιδιαίτερο για φαγητό και έβαλα σνίτσελ στον φούρνο που γίνονται εύκολα και δεν χρειάζονται πολύ φροντίδα... Μόλις φάγαμε.

Ευτυχώς που λόγο απεργίας, δεν έχουν σχολείο αύριο... ! Ευτυχώς!

Σας φιλώ όλες και επανέρχομαι!

777885dugw57gt25.gif

Βρε κόρες να πω λιγάκι κάτι άσχετο, πριν αρχίσω να σας "μιλάω"..?

Μια κοπέλα, που μας διαβάζει, μου έστειλε μήνυμα αν θέλω να της στείλω τη ζώνη, μήπως και μπορέσει ο άντρας της να μου την φτιάξει και "φυσικά δωρεάν", όπως μου έγραψε!!!!!!!!!!!!!!!!

Βρε, τι παιδιά είστε εσείς?! Πόσο με συγκινείτε!!!

:!::!::!::!:

Σας ευχαριστώ ΟΛΕΣ για ΟΛΗ την αγάπη που μου δείχνετε!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...