Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Αυτό έχω διαβάσει για την κυκλοφορία του αίματος, στο κρεβάτι θα φάω τα λυσσακά μου. 

πλεον θεωρειται λαθος τακτικη η ακινησια. συνεχιζεις τη ζωη σου απλα με προσοχη της τρεις πρωτες μερες σε αποτομες κινησεις, βαρη και πολλη ορθοστασια. κι εννοειται οτι και μετεπειτα δεν θα τρελαθεις στην κουραση και τα μεγαλα βαρη. αυτο. κανονικα ακομα κι η γυμναστικη εχει ευεργετικες επιδρασεις. σκεψου οτι και φυσιολογικα να εμενες εγκυος, στη φαση πριν την καθυστερηση ουτε θα το ηξερες και θα συνεχιζες τη ζωη σου. και τωρα αυτο πρεπει να κανεις απλα με μια προσοχη παραπανω σε ακροτητες. τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα!Ηθελα να σας πω οτι σας διαβαζω πολυ καιρο και οτι μου κρατατε ομορφη συντροφια!Εχω παρει πολλες ιδεες απο εσας για τις καθημερινες υποχρεωσεις του σπιτιου!!!Ειρηνη μου συγχαρητηρια για το blog σου ειναι πολυ καλο!
κορίτσια σας διαβάζω πολύ (πολυυυυύ όμως) καιρό και οφείλω να ομολογήσω ότι η παρέα σας είναι ψυχοθεραπευτική.. (άσε που όποια σας διαβάζει βγάζει την φήμη ... της καλής νοικοκυράς ;))

μια ερωτησούλα έχω.. ένα site που είχατε ποστάρει παλιά με πολλές φωτό για διακόσμηση και οργάνωση και που νομίζω ότι έβαζε ο καθένας όποια φωτό ήθελε (από p αρχιζε νομίζω το όνομα) μπας και το θυμάται καμία??

μην με δείρετε που ....ξεκίνησα με απαιτήσεις :P

Αρχηγόπουλο .. συνέχισε την καλή δουλεια και βλέπω να μας νοικοκυρεύεις όλες..

Καλωσήρθατε,όλες περιμένουμε ιδεες η μια από την αλλη;):):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσούδες!!!

Καλώς ήρθατε οι καινούργιες.....!!!

Evi σχετικά με τον κήπο σου..... καταρχήν θα έβαφα την μάντρα όλη γύρω γύρω και αν μπορούσα θα την επισκεύαζα κιόλας σε κάποια σημεία! Θα έβαζα σε όλο τον κήπο απο μπροστά μέχρι πίσω γκαζόν. Ο πίσω κήπος ο μεγάλος είναι πολύ ωραίος και ενδείκνυται για μαζώξεις, οπότε θα έβαζα γκαζόν και θα κράταγα κάποια σημεία διάσπαρτα για να βάλω θάμνους με σχέδιο (κώνος, στρογγυλό κλπ)....επίσης θα έστηνα και ένα μπάρμπεκιου σε μια γωνία και σε μια άλλη μεριά του πίσω κήπου θα έβαζα κούνιες και 1 τσουλήθρα! Επίσης θα έβαζα στο γκαζόν διάσπαρτες πλάκες σαν μονοπάτι!

Στον κήπο που βλέπει η κρεβατοκάμαρα θα έφτιαχνα μποστάνι, αλλά με λαχανικά που δεν θα είχαν οι συγγενείς, βάλε δηλαδή πράγματα που δεν έχουν οι συγγενείς οπότε θα έχεις εσύ και θα μπορείς να τους δίνεις!

Βέβαια επειδή ξέρω ότι όλα έχουν ένα κόστος και δεν μας περισσεύουν, για αρχή θα καθάριζα τα μπάζα όλα και θα έβαφα την μάντρα, μετά θα έφτιαχνα μποστάνι και προς την άνοιξη το γκαζόν για να το χαρώ κιόλας, άλλωστε τώρα ξεκινάνε τα κρύα!

Ελπίζω να κατάλαβες περίπου την περιγραφή μου....πάντως να κρατήσεις ότι σου αρέσει απο αυτά που σου λέμε και να πράξεις με βάση το γούστο σου, γιατί εσύ θα το χαίρεσαι χιχιχιχιιχ

Kαλημερα καλημερα! Τι κανετε?

Εγω εχω πολυ δουλεια ,προσπαθουμε να μπουμε και σε ενα ρυθμο με τα σχολεια και τις δραστηριοτητες και το σπιτακι μου το εχω αφησει στη μοιρα του.Κανω μονο τα απολυτως απαραιτητα και φροντιζω να ειναι τακτοποιημενο για να μη μου δημιουργει επιπλεον εκνευρισμο.

Καλως ηρθατε ολες οι καινουριες

Χρυσα να χαιρεσαι τον αντρα σου,να ειναι παντα γερος και τυχερος!!

Στο τεστ βγηκα κι εγω polished style.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Καλημερα κορες!

Εδω ειμαι και εγω στον αγωνα!

ΕΥΗ πολυ ωραιος ο κηπος σου..Εγω δεν ξερω απο δεντρα και λουλουδια για να σου δωσω ιδεες.Ξερω ομως οτι με τρια απλα πραγματακια θα δειξει αμεσως. Καθαρισμα-βαψιμο-γκαζον.Τα υπολοιπα σιγα σιγα.Και θα γινει υπεροχος!!!

Εγω στο πισω μερος του σπιτιου θα ηθελα να φτιαξω ενα κηπο.ΚαΙ ΛΕΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ γιατι δεν ξερω τι μπορω να κανω γιατι ειναι ολο τσιμεντο και δεν μπορω να ανοιξω τρυπες για να φυτεψω..:|

Ειναι ενας μεγαλος χωρος ορθογωνιος.60τμ περιπου.Γυρω γυρω ψηλοι τοιχοι.

Σκεφτομαι να κανω χτιστο ανθωνα στο ενα μερος..:rolleyes:Το καλυτερο θα ηταν να φερω εναν ειδικο για ιδεες αλλα δεν υπαρχουν χρηματα για τετοια.. Αν τα καταφερω θα σας βαλω φωτο.

Διαφημίσεις

O μουσακάς είναι ετοιμος και η κουζίνα καθαρή. Συνεχίζω με λίγα συμμαζέμματα.

Η ιδέα του γκαζόν είναι πολύ ομορφη αλλα νομίζω πως δημιουργεί πρόβλημα στα ισογεια σπίτια.

Υπάρχει μονιμα υγρασία,ειδικά οταν μιλάμε για κλειστό χώρο,και μαζευει και κουνούπια.Κατα τ'άλλα είναι όμορφο.

Αντιγόνη ουτε εγώ γνψρίζω πως βάζουμε φωτό:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημερα κορες!

Εδω ειμαι και εγω στον αγωνα!

ΕΥΗ πολυ ωραιος ο κηπος σου..Εγω δεν ξερω απο δεντρα και λουλουδια για να σου δωσω ιδεες.Ξερω ομως οτι με τρια απλα πραγματακια θα δειξει αμεσως. Καθαρισμα-βαψιμο-γκαζον.Τα υπολοιπα σιγα σιγα.Και θα γινει υπεροχος!!!

Εγω στο πισω μερος του σπιτιου θα ηθελα να φτιαξω ενα κηπο.ΚαΙ ΛΕΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ γιατι δεν ξερω τι μπορω να κανω γιατι ειναι ολο τσιμεντο και δεν μπορω να ανοιξω τρυπες για να φυτεψω..:|

Ειναι ενας μεγαλος χωρος ορθογωνιος.60τμ περιπου.Γυρω γυρω ψηλοι τοιχοι.

Σκεφτομαι να κανω χτιστο ανθωνα στο ενα μερος..:rolleyes:Το καλυτερο θα ηταν να φερω εναν ειδικο για ιδεες αλλα δεν υπαρχουν χρηματα για τετοια.. Αν τα καταφερω θα σας βαλω φωτο.

Γύρω γυρω ισως μπορούσες να σπάσεις το τσιμέντο και να φτιάξεις ομορφα παρτέρια.Και αυτό βεβαια κοστίζει...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Χρυσα μου ρωτησα και μου ειπαν πως δεν μπορω να σπασω το τσιμεντο.

Απο τη μια μεγαλη πλευρα ειναι ο τοιχος του σπιτιου μας .Απεναντι η αλλη πλευρα ειναι χτισμενο αλλο σπιτι.[εκει ηθελα να σπασω κ δεν γινεται] στην αλλη πλευρα την μικρη εκανα την αποθηκη κ απεναντι ειναι ο τοιχος του αλλου γειτονα.Ελπιζω να τα εξηγησα καλα. Εχω δηλαδη ενα μεγαλο ορθογωνιο χωρο με τοιχους γυρω κ δεν ξερω τι να κανω!

καλημερα κοριτσια,

παρακολουθω το θεμα τωρα τελευταια και πραγματικα εχω κολλησει μαςζι σας:tongue:

πολυ ωραιες οι ιδεες σας και πολυ ενδιαφερον οι προτασεις σας.

καλη συνεχεια σε ολες και κουραγιο για ομορφα σπιτια με καλη θετικη ενεργεια και ωραια ατμοσφαιρα;)

φιλια σε ολες

φωτεινη:P

υγ : τελικα αποφασισα και ηρθα ειρηνη μου;)

as1cCyI0g410000MDAwNjExMmR8NTYzMjYzb2R8dGlnZXIgbm8xIGVpbmFp.gif

as1cOEg0g410000Nzc3MTE1enw1NjFkfHRpZ2VyIG5vMiBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

Χρυσα μου ρωτησα και μου ειπαν πως δεν μπορω να σπασω το τσιμεντο.

Απο τη μια μεγαλη πλευρα ειναι ο τοιχος του σπιτιου μας .Απεναντι η αλλη πλευρα ειναι χτισμενο αλλο σπιτι.[εκει ηθελα να σπασω κ δεν γινεται] στην αλλη πλευρα την μικρη εκανα την αποθηκη κ απεναντι ειναι ο τοιχος του αλλου γειτονα.Ελπιζω να τα εξηγησα καλα. Εχω δηλαδη ενα μεγαλο ορθογωνιο χωρο με τοιχους γυρω κ δεν ξερω τι να κανω!

μπορεις να βαλεις γυρω γυρω να ακουμπανε στο τοιχο ιδιεε ζαρτινιερες και μεσα ωραια λουλουδια και στις γωνιες αναριχωμενα ετσι ωστε να απλωθουν στον τοιχο και να ομορφυνει.και θα μπορεις να πλενεις με το λαστιχο να διατηρεις καθαρα και ομοιμορφια θα υπαρχει.

εμεις στο μπαλκονι μας εχουμε βαλει εναλλαξ γλαστρα -ζαρτινιερα-γλαστρα-ζαρτινιερα κλπ.

εχουμε βαλει στις δυο ακριανες μπονσαι και στις ζαρτινιερες σε ολες λοσιντιουμ αντεχουν χειμωνα καλοκαιρι και μεγαλωνουν απιστευτα γρηγορα,και φαντασου μενουμε σε πολυκατοικια 6 οροφο και παρολο τον αερα εχουν αντεξει.

βαλε και ενατραπεζακι με καρεκλιτσες να καθεστε και ου μουρλια:P

as1cCyI0g410000MDAwNjExMmR8NTYzMjYzb2R8dGlnZXIgbm8xIGVpbmFp.gif

as1cOEg0g410000Nzc3MTE1enw1NjFkfHRpZ2VyIG5vMiBlaW5haQ.gif

καλημερα! ηρθα να παρω κουραγιο και ενθαρρυνση για να ξεκινησω καμια δουλιτσα! εδω στο σπιτι επικρατει ενα ψιλοχαος- στην ουσια 3-4 δουλιτσες αμα γινουν αμεσως θα φτιαξει η εικονα.. απλα δεν ξερω απο που να ξεκινησω :rolleyes:

Kαλημέραααα!Τι κάνετε ?

Ξύπνησα με πολλα κεφια σήμερα,εχει και ο αντρούλης μου γενέθλια και εχω ενα λόγο παραπάνω;)

να τον χαιρεσαι χρυσα!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

κάθε φθινόπωρο και άνοιξη....και εγώ στο πλυντήριο...

εγω την πλενω καθε δυο μηνες.αλλα σκεφτηκα μηπως δεν ειναι αρκετο??:rolleyes:

****θενκς για τις ιδεες,εχει κολλησει το μυαλο μου πραγματικα κ με βοηθατε τωρα να το ξεκολλησω καπως! χεχε:cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...