Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Αυτό έχω διαβάσει για την κυκλοφορία του αίματος, στο κρεβάτι θα φάω τα λυσσακά μου. 

πλεον θεωρειται λαθος τακτικη η ακινησια. συνεχιζεις τη ζωη σου απλα με προσοχη της τρεις πρωτες μερες σε αποτομες κινησεις, βαρη και πολλη ορθοστασια. κι εννοειται οτι και μετεπειτα δεν θα τρελαθεις στην κουραση και τα μεγαλα βαρη. αυτο. κανονικα ακομα κι η γυμναστικη εχει ευεργετικες επιδρασεις. σκεψου οτι και φυσιολογικα να εμενες εγκυος, στη φαση πριν την καθυστερηση ουτε θα το ηξερες και θα συνεχιζες τη ζωη σου. και τωρα αυτο πρεπει να κανεις απλα με μια προσοχη παραπανω σε ακροτητες. τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

evi εισαι τυχερη που εχεις αυλη. θα δεις σιγα σιγα θα τη φτιαξετε.

και εγω ζηλευω λιγο γιατι αν και επαρχια δυστυχως το σπιτι μας ειναι διαμερισμα σε πολυκατοικια και πολυ πολυ στενες βεράντες. (παλια πολυκατοικια) Βεβαια 2 τετραγωνα απο την παραλια. Ειναι αυτο που λεμε δεν μπορει να τα εχεις ολα.

ΑΑΑ σας το ειπα επιτελους ο αντρας μου εξαφανισε ενα χαρτοκουτι που ήταν κατι μηνες στο πλατυσκαλο και πολυ μου την εδινε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εvi το πρώτο που θα εκανα και εγω είναι επισκευή ,οπου μπορεις και βαψιμο σε όλες τις μάντρες,αμέσως θα δείξει πιο καθαρός ο χωρος και θα εχεις και το καταλληλο φόντο για τα φυτά σου.Στις φωτό θα σου πώ τι θα εκανα εγώ,με βαση το δικό μου γούστο.Ισως πάρεις καποιες ιδεες

Στην πίσω αυλή

Στο τερμα του διαδρόμου με τις πλάκες, θα εβαζα μια ψησταρια.Το αναριχώμενο στη μαντρα είναι δικό σας η του γείτονα?Εκεί θα εβαζα ιβίσκους,τους οποίουσ και λατρέυω,το καλοκαίρι θα είναι μια ομορφιά.Ενναλακτικα ισως εβαζα λειλαντ,τουγιες και τα υπόλοιπα συναφη .Είναι πολύ ομορφα αλλα εχουν χρησιμοποιηθει πολύ τωρα τελευταια στους κήπους.Ακόμη μπορεις να τα συνδυασεις βάζοντας ιβίσκους στη γωνία και κατα μηκος τα λειλαντ.

Στους πλαινούς τοίχους θα εβαζα τριανταφυλλιές και δεξια και αριστερα του διαδρόμου, αλλα και μπροστα από το τσιμέντο, εποχιακά θαμνώδη χαμηλά φυτα,χρυσανθεμα,κατιφέδες,νταλιες, τα οποία μπορεις να εναλλασεις ανάλογα με την εποχή.Στο κομματι που βρίσκεται η αχλαδια θα εβαζα σίγουρα μια κούνια,για τη μικρή και δεν θα εβαζα αλλο δεντρο στη μεση για να εχει χώρο για παιχνίδι και σκάψιμο.Ενναλακτικα μπορεις να βαλεις ακόμη ενα δεντρο και να βαλεις κούνια στα κλαδια του ,αλλα μεχρι να μεγαλώσει ,θα εχει μεγαλώσει και η μικρή.:P

]Στη μπροστινή

Στα γλαστρακια ,θα εβαζα κυκλάμινα για το χειμώνα και θα τα αντικαθιστούσα με δαφνούλες για το καλοκαίρι.Η γαρυφαλλιες ή φρεζες και τα δυο ανοιξιάτικα.

Ακριβώς κατω από μπαλκόνι,εκεί που τώρα είναι κενό, θα εβαζα τους χειμωνιάτικους βασιλικούς ,που είπε και η Ειρήνη,,ή γεράνια,ή διμορφοθήκες(ωραιότατες!).Το αλλο κομμάτι δεν μπορώ να το δω καλά αλλα φαινεται ηδη αξιοποιημένο,οπότε οκ!

Στην πίσω αυλή που φαίνεται το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας

Στο κομμάτι αυτό θα εβαζα γιασεμι,για να ερχεται και η μυρωδιά στην κρεβατοκάμαρα αλλα θα φανεί καλύτερα όταν θα καθαριστεί ο χώρος.:)

Συγγνώμη για το μεγάλο ποστ αλλα χτύπησες φλέβα!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Evi σιγουρα εχεις πολά να κανεις αλλα επειδή ο κήπος χρειαζεται χρήματα,χρόνο και αγάπη μην αγχωθείς ,φτιαξε σιγά σιγα και από ενα κομμάτι,κανε τις βόλτες σου στα σπίτια και τα φυτώρια της περιοχλής για να δεις τι ευδοκιμεί και διάλεξε τι θα βαλεις.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Γεια σας

Καλη βδομαδα να εχουμε.

Ποσο μ αρεσει να βαζεται φωτογραφιες αλλα και να διαβαζω τις ιδεες σας για διακοσμηση και τακτοποιηση χωρων.

Ευχαριστώ που το αναφέρεις, Ευακι!

Έχω την εντύπωση πως σε όλες μας αρέσουν και πως βοηθούν τις περισσότερες και τις παρακινούν. Αυτός και μόνο είναι ο λόγος που ανεβάζω και γω διάφορες από το σπίτι μου. :P

777885dugw57gt25.gif

Κοριτσια καλησπερα!Ηθελα να σας πω οτι σας διαβαζω πολυ καιρο και οτι μου κρατατε ομορφη συντροφια!Εχω παρει πολλες ιδεες απο εσας για τις καθημερινες υποχρεωσεις του σπιτιου!!!Ειρηνη μου συγχαρητηρια για το blog σου ειναι πολυ καλο!

Διαφημίσεις

Τι υπέροχο ήταν αυτό????

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! :P:p:p

Μηπως εννοείς το pinterest????

http://pinterest.com/

Να σαι καλα βρε Ειρήνη... Σπάω το κεφάλι μου τρεις μέρες τώρα..

Και η παρέα σας είναι όντως ψυχοθεραπευτική.. Μαζί σας πέρασα την δύσκολη εποχή που είχα την κόρη μου μωρό και τραβιόμουν όλη μέρα να τα βγάλω πέρα με το σπίτι και με μια επιλόχειο κατάθλιψη.. Από όταν σας ανακάλυψα με το που κοιμόταν το μωρό έφτιαχνα καφεδάκι και διάβαζα το παλιο θέμα στο parents.. σας ένιωθα την παρεούλα μου..σιγά σιγά το σπίτι μου οργανώθηκε και έπαψε να με κουράζει τόσο.. μέχρι που περνιέμαι για σούπερ νοικοκυρά σου λέω...:P σας ευχαριστώ όλες..

Χα χα! Ναι στο σαλόνι! Τα χρώματα που συνδυάζουμε είναι το κόκκινο κ το μπλε..

Μικρούλι μου, πες μου κανα δυο στοιχεία ακόμα. Πως είναι το ύφος του σαλονιού σας? Μοντέρνο, παραδοσιακό, προχωρημένο, έθνικ... τι ύφος..?

777885dugw57gt25.gif

http://www.bhg.com/

εμενα μου αρεσει πολυ και αυτό. Και ειναι πολυ στη λογικη του easy leving

Αμάν! Ομορφα πραγματα που έχει!

Ειδικά εκεί που λέει livable living rooms στο printerest!! :shock:

777885dugw57gt25.gif

ΑΑΑ σας το ειπα επιτελους ο αντρας μου εξαφανισε ενα χαρτοκουτι που ήταν κατι μηνες στο πλατυσκαλο και πολυ μου την εδινε

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αλληλούιαααααααααααααααα!!! :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Συγγνώμη για το μεγάλο ποστ αλλα χτύπησες φλέβα!

Τι ζητάς συγνώμη, κοριτσάκι μου?!

Αυτό θέλουμε! Λύσεις και βοήθεια!

Μπράβο για τις πολλές προτάσεις στην Ευη μας!

777885dugw57gt25.gif

Κοριτσια καλησπερα!Ηθελα να σας πω οτι σας διαβαζω πολυ καιρο και οτι μου κρατατε ομορφη συντροφια!Εχω παρει πολλες ιδεες απο εσας για τις καθημερινες υποχρεωσεις του σπιτιου!!!Ειρηνη μου συγχαρητηρια για το blog σου ειναι πολυ καλο!

Μανούλα του Κωνσταντίνου,

Καλώς ήρθες κοριτσάκι μου!

Χαίρομαι που σου κρατάμε παρέα!

Να γράφεις όταν και όποτε το θέλεις και το νιώθεις! :P

777885dugw57gt25.gif

Να σαι καλα βρε Ειρήνη... Σπάω το κεφάλι μου τρεις μέρες τώρα..

Και η παρέα σας είναι όντως ψυχοθεραπευτική.. Μαζί σας πέρασα την δύσκολη εποχή που είχα την κόρη μου μωρό και τραβιόμουν όλη μέρα να τα βγάλω πέρα με το σπίτι και με μια επιλόχειο κατάθλιψη.. Από όταν σας ανακάλυψα με το που κοιμόταν το μωρό έφτιαχνα καφεδάκι και διάβαζα το παλιο θέμα στο parents.. σας ένιωθα την παρεούλα μου..σιγά σιγά το σπίτι μου οργανώθηκε και έπαψε να με κουράζει τόσο.. μέχρι που περνιέμαι για σούπερ νοικοκυρά σου λέω...:P σας ευχαριστώ όλες..

Είδατε κόρες, που σας λέω, πως κατά διαστήματα λαμβάνω μηνύματα από κορίτσια που μου γράφουν ΥΠΕΡΟΧΑ πράγματα...??? Να, τέτοια μηνύματα εννοώ!

Πως να σ ευχαριστήσω τώρα? Υπάρχει?

Ευχαριστούμε όλες για τα καλά λόγια!

Να ξέρεις πως όλες λίγο-πολύ τα ίδια είμαστε. Και γω πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη {ευτυχώς κράτησε λίγο} και σε νιώθω πολυ... :?:-?.

Φιλιά στην σούπερ νοικοκυρά μου! ;)

777885dugw57gt25.gif

Μικρούλι μου, πες μου κανα δυο στοιχεία ακόμα. Πως είναι το ύφος του σαλονιού σας? Μοντέρνο, παραδοσιακό, προχωρημένο, έθνικ... τι ύφος..?

Μμμ... Πως να το εξηγήσω... Δεν είναι συγκεκριμένο, είναι το δικό μας στυλ! Τα έπιπλα είναι ξύλινα στο φυσικό χρώμα της δρυς. Έχουμε μια τέτοια κονσόλα http://www.lauraashleyshop.gr/mp/el/product-3903-%CE%9A%CE%BF%CE%BD%CF%83%CF%8C%CE%BB%CE%B1___2_%CE%A3%CF%85%CF%81%CF%84%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1_Milton_-el με ένα γαλάζιο-μπλε καθρέφτη από πάνω κ φωτιστικό. Οι καναπέδες έχουν κόκκινα ριχταρια το χειμώνα γαλάζια το καλοκαίρι, η κουρτίνα είναι κόκκινη(αυτό το βαθύ μπορντοκόκκινο,όχι του ολυμπιακού!). Στη θέση που, αν είχαμε τηλεόραση θα είχαμε κ το αντίστοιχο έπιπλο, έχουμε ένα έπιπλο τέτοιου τύπου http://pinterest.com/pin/222998619019937961/ γεμάτο βιβλία που δίνουν χρώμα. Πάνω από αυτό το έπιπλο έχουμε βάλει μπλε κ κόκκινες κορνίζες σαν κολαζ κάπως έτσι.http://pinterest.com/pin/221169031669886637/. Δηλαδή κυριαρχεί το κόκκινο σε συνδυασμό με το μπλε.

Και το τζάκι μου είναι άδειο! Ελπίζω να σε φώτισ καθόλου!

xhbDp2.png863np2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...