Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σήμερα...δηλαδή χθες μαγείρευα το πρωινό, έπλενα τα κατσαρόλια, τάιζα το μικρό μου, καθάρισα τη μια τουαλέτα-πάλι!!!!!!!-καθάρισα εξωτερικά τα ντουλαπάκια της κουζίνας, ξεστόλισα!!!!!-κ του χρόνου με υγεία!-ξαναέβαλα σκούπα, πήρα σκόνες, καθάρισα το μεγάλο μπάνιο, τακτοποίησα φαγητά σε τάπερ, μπανιαριστήκαμε οικογενιεακώς κ απολαμβάνω ησυχία εδώ κ ώρα! αφού κοιμήθηκε το φεφόπαιδο!

:shock::shock::shock:

Ρε συ fefi, υπάρχεις στ' αλήθεια;;; Τα μνμ σου με σκοτώνουν :lol:! Να σαι καλά, κοπέλα μου!

Καλημέρα είπα; Δεν είπα. Καλημέρα! Έφυγε η μικρή μου για παιδικό και το αγόρι μου για δουλειά, πήγα για τρέξιμο, ήπια μια γουλιά καφέ και πάω για ξεσκαρτάρισμα παιχνιδιών. Έφυγαααα! Φιλιά σε όλες!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

υπάρχω κική μου! μια γουλιά καφέ σε παρακαλώ!

νυστάζω! κ είμαι στη δουλειά!

σήμερα δεν προβλέπεται να κάνω τίποτα το απόγευμα, γιατί έχω ραντεβού σε διατροφολόγο! οπότε μόνο τραχανούλι θα ετοιμάσω για το παιδί, τάισμα, άλλαγμα κ έφυγα!

αύριο απόγευμα πάλι θα βγω γιατί εχω οδοντίατρο. ευτυχώς έχω προνοήσει για φαγητό, ας είναι καλά η κατάψυξη!

οπότε Τετάρτη απόγευμα θα πρέπει να τρέξω το σπίτι, σίδερο, μαγείρεμα...!

Γεια σας κορίτσια!!

Ξεστόλισα το μεσημέρι,αλλά δεν καθάρισα και νιώθω ότι-όπως πάντα- επικρατεί εδώ μέσα το χάος

Οταν στο μισό σπίτι βασιλεύει η ακαταστασία του αντρούλη και στο άλλο μισό γίνονται οι καθημερινές δραστηριότητες(μπάνιο-κουζίνα)και χρειάζεται συμμάζεμα,πείτε μου πώς να οργανώσω τα ντουλάπια και τα συρτάρια μου και να ξεκαθαρίσω τι χρειάζομαι και τι όχι;

Το θετικό είναι ότι κάθε πράγμα εχει τη θεση του,αλλά πολλές φορες ακόμα και στη θέση τους να είναι κάποια πράγματα,θέλουν τακτοποίηση

Σήμερα το μεσημερι για παράδειγμα, που ο μικρός κοιμήθηκε κι ακόμα δεν έχει ξυπνήσει,θα μπορούσα να κάνω διάφορα

Αντ'αυτού προτίμησα να δω ενα dvd και να χαλαρώσω

Πάντα αυτό γίνεται και μετά το μετανιώνω

Θα πρέπει να σκεφτείς τι σε "χαλάει" περισσότερο. Η ακαταστασία ή το να μη διαθέσεις χρόνο για σένα. Από κει νομίζω πρέπει να το πιάσεις.

Γιατι αν σε χαλάει η ακαταστασία, θα πρέπει οπωσδήποτε να διαθέσεις 20 λεπτάκια να κάνεις τουλάχιστον τα μαζέματα. Τα πάνω-πάνω δηλαδή ώστε να μην πέφτει στο μάτι σου η ακαταστασία που σε εκνευρίζει.

Αν είναι σημαντικότερο για σένα το να διαθέτεις χρόνο για σένα, κάνε αυτό και πάρτο απόφαση πως θα υπάρχει ακαταστασία! Κανείς δεν θα σου πει τι είναι το σωστό! Δεν υπάρχει σωστό! Ειναι εντελώς προσωπικό σου θέμα. Σκέψου το και διάλεξε. :wink:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Κι εγώ μόλις μάζεψα και το δέντρο και έχω μόνο μερικά διακοσμητικά να τα βάλω σε κούτα . Τα άφησα σε μια άκρη και αύριο που θα πάρω μια κούτα , γιατί μου τελείωσαν , θα τα πάω στην αποθήκη προς το παρόν τα άφησα έξω από την πόρτα στο πλατύσκαλο και θα κάνω αύριο τα υπόλοιπα . Εγώ μια φορά ξεστόλισα τα πάντα , μέσα έξω . Να 'ναι καλά ο αντρούλης μου , τον αγγάρεψα για το έξω γιατί από αύριο θα δουλεύει και θα μουρμούριζε αν του το έλεγα αύριο;);). Προς το παρόν χαλάρωμα με καφεδάκι και μετά μπανάκι και προετοιμασία για το σχολείο . Αν έχω διάθεση μετά ίσως σιδερώσω και κανα ρουχάκι .

Καλή ξεκούραση Μαράκι, και του χρόνου!!!

777885dugw57gt25.gif

Καλησπερα κοριτσακια!!!!!!!!!!!

Ειρηνακι εισαι μια κουκλα φανταζομαι θα στο λενε ολοι!!!!!!!!!!!! Και το ξανθο σου παει πολυ...χαχαχα.Και το μικρο αντρακι σου ειναι μια γλυκα.

!!!!!!!!!!!!

Βίβιαν... κοριτσάκι μου..... μου έφτιαξες την μέρα!!! :P:p

Σ' ευχαριστώ τόσο πολυ!!!! :tongue::D:D

Μάκια μάκια!

777885dugw57gt25.gif

υπάρχω κική μου! μια γουλιά καφέ σε παρακαλώ!

νυστάζω! κ είμαι στη δουλειά!

σήμερα δεν προβλέπεται να κάνω τίποτα το απόγευμα, γιατί έχω ραντεβού σε διατροφολόγο! οπότε μόνο τραχανούλι θα ετοιμάσω για το παιδί, τάισμα, άλλαγμα κ έφυγα!

αύριο απόγευμα πάλι θα βγω γιατί εχω οδοντίατρο. ευτυχώς έχω προνοήσει για φαγητό, ας είναι καλά η κατάψυξη!

οπότε Τετάρτη απόγευμα θα πρέπει να τρέξω το σπίτι, σίδερο, μαγείρεμα...!

Έτσι! Οργάνωση και όχι στρες!!! :wink:

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα, καλή εβδομάδα να χουμε κορίτσια μου!!!!!!!!!! :P

Εγώ αυτό το Σαβ/κο έκανα τα εξής, χωρίς κανένα άγχος: :cool:

- Τακτοποίησα και ξανα-δίπλωσα τις μπλούζες μου. Εβγαλα και κάποιες για δώσιμο.

- Έβαλα καινούργιο μυρωδικό στο φύλο της ντουλάπας με τα παλτά μας. Τα ξανα-έβαλα στη θέση τους (ανάλογα με τα μήκη) και αποφάσισα να δώσω και 1 γιατί δεν το πολυ κάνω κέφι. Και θα αποκτήσω και λιγάκι χώρο ώστε να τακτοποιούνται καλύτερα τα πανωφόρια μας... ;)

- Αφού ξεστολίσαμε, ξεσκόνισα και άλλαξα όλα τα πετσετάκια.

- Άλλαξα τη διακόσμηση του σπιτιού. Όχι τίποτα σημαντικό, απλώς άλλαξα τα διακοσμητικά στο σαλόνι και... ανανεωθήκαμε! ;)

Φιλιά κοριτσάκια μου! :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Θα πρέπει να σκεφτείς τι σε "χαλάει" περισσότερο. Η ακαταστασία ή το να μη διαθέσεις χρόνο για σένα. Από κει νομίζω πρέπει να το πιάσεις.

Γιατι αν σε χαλάει η ακαταστασία, θα πρέπει οπωσδήποτε να διαθέσεις 20 λεπτάκια να κάνεις τουλάχιστον τα μαζέματα. Τα πάνω-πάνω δηλαδή ώστε να μην πέφτει στο μάτι σου η ακαταστασία που σε εκνευρίζει.

Αν είναι σημαντικότερο για σένα το να διαθέτεις χρόνο για σένα, κάνε αυτό και πάρτο απόφαση πως θα υπάρχει ακαταστασία! Κανείς δεν θα σου πει τι είναι το σωστό! Δεν υπάρχει σωστό! Ειναι εντελώς προσωπικό σου θέμα. Σκέψου το και διάλεξε. :wink:

σοφά μιλάς! έχεις πιάσει το νόημα του να είμαστε καλά! επιλογές κάνουμε ανάλογα με το τί έχουμε ανάγκη!

αλλά με το τελευταίο σου μήνυμα με ανατρίχιασες!

έχεις πετσετάκια;;;;;;;;;;:shock:

δηλαδή κ εγώ έχω κ μάλιστα πολλά κ πανάκριβα, αλλά τα χαίρονται τα συρτάρια μου!

α πα πα κ πάλι Α ΠΑ ΠΑ ΠΑ!!!

με τίποτα! ούτε με σφαίρες δεν βάζω καρεδάκια, σεμεδάκια, τραπεζομάντηλα, κ όλα τα συναφή! γυμνά έπιπλα!

το απόλυτο μινιμαλ που με έχει καταβολέψει!

μη με παρρεξηγήσεις καλή μου, αλλά αν έστρωνα κ τα προικιά μου θα ήθελα άλλες 5 ζωές να τα προλαβαίνω!

σε μερικά σπίτια τα χαίρομαι, καμαρώνω, σε άλλα δεν ταιριάζουν καθόλου, στο δικό μου δεν έχω επιλογές, καθότι ντεν έχω χρόνο καρντιά μου!

κ να έβαζα το κατιτίς μου ο άντρας μου τα σιχαίνεται! γυρίζει ο ματης του!

:lol:

ελπίζω να το δείτε αυτό που έγραψα με χιουμοριστική διάθεση.;)

σοφά μιλάς! έχεις πιάσει το νόημα του να είμαστε καλά! επιλογές κάνουμε ανάλογα με το τί έχουμε ανάγκη!

αλλά με το τελευταίο σου μήνυμα με ανατρίχιασες!

έχεις πετσετάκια;;;;;;;;;;:shock:

δηλαδή κ εγώ έχω κ μάλιστα πολλά κ πανάκριβα, αλλά τα χαίρονται τα συρτάρια μου!

α πα πα κ πάλι Α ΠΑ ΠΑ ΠΑ!!!

με τίποτα! ούτε με σφαίρες δεν βάζω καρεδάκια, σεμεδάκια, τραπεζομάντηλα, κ όλα τα συναφή! γυμνά έπιπλα!

το απόλυτο μινιμαλ που με έχει καταβολέψει!

μη με παρρεξηγήσεις καλή μου, αλλά αν έστρωνα κ τα προικιά μου θα ήθελα άλλες 5 ζωές να τα προλαβαίνω!

σε μερικά σπίτια τα χαίρομαι, καμαρώνω, σε άλλα δεν ταιριάζουν καθόλου, στο δικό μου δεν έχω επιλογές, καθότι ντεν έχω χρόνο καρντιά μου!

κ να έβαζα το κατιτίς μου ο άντρας μου τα σιχαίνεται! γυρίζει ο ματης του!

:lol: ελπίζω να το δείτε αυτό που έγραψα με χιουμοριστική διάθεση.;)

Φεφάκι μου,

Το ξέρεις πως σ' αυτό το θέμα δεχόμαστε καλοπροαίρετους ανθρώπους και μόνο! Άρα μόνο έτσι θα σε διάβαζα και μόνο ετσι θέλω να με διαβάζουν και μένα! Δεν υπήρχε καν περίπτωση να σε παρεξηγήσω! Αλιμονο!!! ;) Να γράφεις οτιδηποτε αισθάνεσαι!

Ακριβώς! Ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετική λίστα με προτεραιότητες. Άλλος στην κορυφή του έχει την καθαριότητα, άλλος την ξεκούραση, άλλος την ηρεμία κλπ... Οπότε δεν υπάρχει λόγος να "συμβουλεύουμε" να γίνονται τα πράγματα με το δικό μας τρόπο! Ο καθένας προτείνει και ο άλλος κρατά αυτά που του αρέσουν και τον βολεύουν ανάλογα με το στυλ ζωής του! Αλιμονο!:wink: Γι' αυτό σας πρήζω για ένα και μόνο πράγμα:

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ!!!

Αρχικά να πω πως γενικά δεν χωνεύω τα πετσετάκια. Τα προικιά μου τα περισσότερα τα έχω δώσει!!! :lol:

Και έχω κρατήσει αρκετές εναλλακτικές από.... 2 ειδών πετσετάκια. Και αυτό γιατί... έχω 2 ειδών πετσετάκια που χρησιμοποιώ! Και τα λατρεύω!!!! :lol:

Βάζω 1 πετσετάκι στο κεντρικό τραπεζάκι του σαλονιού μας (συνήθως μικρή τραβέρσα) και 1 τραβέρσα μεγάλη στην τραπεζαρία μας. Μ' αρέσει τόσο η εμφάνιση αυτών των 2 τραπεζιών με τις τραβέρσες και με ξεκουράζει στο μάτι. Οπότε τα πετσετάκια που έχω είναι μόνο τραβέρσες σε διάφορα χρώματα, ανάλογα με τη διακόσμηση και τα ριχτάρια που έχω και 2 μήκη για αλλαγή ;) .

777885dugw57gt25.gif

Ένα, άσχετο με το θέμα μας, μήνυμα για να ευχαριστήσω τη φίλη ΧΑΡΑ.

Χαρά, σ' ευχαριστώ και δημόσια για το υπέροχο κοπλιμέντο σου. Οχι απλά μου έφτιαξες την μέρα, όχι απλά μου έφτιαξες τη διάθεση αλλά θα το θυμάμαι για πολύ-πολύ καιρό..... Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! :P:p:p

777885dugw57gt25.gif

καλημερα, καλημερα!!!ξεχασα να σας πω οτι τελικα εβαλα στο πλυντηριο ενα παλτο-σακακι . μια χαρα πλυθηκε στο ελαφρυ προγραμμα για μαλλινα και μοσχοβολαει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...