Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Losr είπε:

Στο προηγούμενο καί εγώ 500 είχα δώσει τώρα θα την κάνω στο Ρέα .

Να σου πω κάτι αυτό που λές είναι πάρα πολύ 4800??? Που στο ζήτησαν?

Τι εννοείς πληρώνεις και ένα ποσό πρίν στον προεμφυτευτικο? Εμένα μου είπαν είναι 200 η βλαστοκυστη. Δεν μου είπαν κάτι άλλο.

Σε ποιο κέντρο όλο αυτό?

Στον προεμφυτευτικό στο Ιασώ ζητάνε γύρω στα 750 ευρώ για την μέθοδο που θα κάνουν και μετά γύρω στα 250 ευρώ η κάθε βλαστοκύστη που θα σταλθεί για έλεγχο 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

βάσια ευχαριστώ για την απάντηση...αλλα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:...έχω επιπλο τουαλέτα στο δωματιο μου με καθρεφτη κτλ...και δυο συρταρια...και μεσα σε αυτα τα συρταρια εχω 2-3 νεσεσερ με τα καλλυντικα...ΑΛΛΑ επειδη δεν το εχω πολυ με το βαψιμο (σχεδον καθολου δηλαδη) και ταυτοχρονα με 2 παιδια-ταλιμπαν ειμαι παντα βιαστικη :D:D...δεν αποφασιζω να κατσω σχεδον ποτε στην τουαλετα να βαφτω...γιατι θα πρπει να ανοιξω να νεσεσερ και να αρχισω να ψαχνω...(φαντασου οτι πρεπει να διαβασω το μολυβι για να καταλαβω αν ειναι ματιων /φρυδιων/χειλιων :D). Σκέφτομαι αν εχω 5-6 ξεκαθαρα πραγματα σε αυτη την θηκη δεν θα ειναι τοσο δυσκολο να περιποιηθω τον ευατο μου ουτε τοσο χρονοβορο....Βασικα με εχει πιασει γιατι η μεγαλη μου κορη (6 χρονων σκατουλα;)) μου εκανε παραπονα οτι ενω ντυνομαι ομορφα ποτε δεν βαφομαι σαν τις αλλες μαμαδες στα παρτυ:oops::oops:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κορίτσια

Παρακολουθω θεμα χρονια :D:D:D, ουσιαστικα απο πριν το καφε:cool: ...2-3 φορες ειχα ξαναζητησει συμβουλες απο την ειρηνη αλλα σχεδον καθημερινα διαβαζω τις ιδεες σας....

θελω την πολυτιμη βοηθεια σας...εχω δει και θελω τρελα να αγορασω αυτο

http://www.amazon.co.uk/Glam-HCCO-Cosmetic-Organiser/dp/B0019K9YV6/ref=pd_bxgy_beauty_img_b

δεν ειναι πολυ ακριβο...αλλα αν μπορουσα θα προτιμουσα να αποφυγω την παραγγελια απο το ιντερνετ...εχετε κατι σε ελληνικο;;;:D:D:D...εσεις πως εχετε τακτοποιημενα τα καλλυντικα σας;;;τα καθημερινα ετσι;;;

Καλημέρα! Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο ικέα..

xhbDp2.png863np2.png

βάσια ευχαριστώ για την απάντηση...αλλα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:...έχω επιπλο τουαλέτα στο δωματιο μου με καθρεφτη κτλ...και δυο συρταρια...και μεσα σε αυτα τα συρταρια εχω 2-3 νεσεσερ με τα καλλυντικα...ΑΛΛΑ επειδη δεν το εχω πολυ με το βαψιμο (σχεδον καθολου δηλαδη) και ταυτοχρονα με 2 παιδια-ταλιμπαν ειμαι παντα βιαστικη :D:D...δεν αποφασιζω να κατσω σχεδον ποτε στην τουαλετα να βαφτω...γιατι θα πρπει να ανοιξω να νεσεσερ και να αρχισω να ψαχνω...(φαντασου οτι πρεπει να διαβασω το μολυβι για να καταλαβω αν ειναι ματιων /φρυδιων/χειλιων :D). Σκέφτομαι αν εχω 5-6 ξεκαθαρα πραγματα σε αυτη την θηκη δεν θα ειναι τοσο δυσκολο να περιποιηθω τον ευατο μου ουτε τοσο χρονοβορο....Βασικα με εχει πιασει γιατι η μεγαλη μου κορη (6 χρονων σκατουλα;)) μου εκανε παραπονα οτι ενω ντυνομαι ομορφα ποτε δεν βαφομαι σαν τις αλλες μαμαδες στα παρτυ:oops::oops:

Ουπς!

Από τα παιδια μας ακούμε τις πιο σκληρες αλήθειες!

Αφού δεν βαφεσαι πολύ δεν σου χρειάζονται,προφανώς όλα οσα εχεις.Κανε ενα ξεσκαρτάρισμα και πέτα ότι εχει λήξει και μετα βρες 2-3 προιόντα,τα οποία μπορεις να τα εχεις σε ενα μικρό κουτακι στο μπάνιο.Απόφυγε να τα εχεις εκτεθημμένα γιατί ειδικά τα πινέλα θα γεμίζουν σκόνη η οποία θα καταλήγει στο δερμα σου:rolleyes:Σιγουρα πάντως θα βρεις κατι στα πρακτικερ,ικεα κ.λ:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Πώς περνάτε; Χτες κι εμείς Χρύσα81 βόλτες κάναμε, το πρωί με φίλη που θα έφευγε για Αθήνα στην πλατεία, το μεσημέρι έξω για φαγητό με αδερφό και ανήψια, το απόγευμα σε παιδότοπο εκτός πόλης με μαμάδες που γνώρισα μέσω facebook... Μα μένεις μια τέτοια μέρα μέσα;;;

Στο ενδιάμεσο έκανα μια τακτοποίηση στο δωμάτιο της Δήμητρας, λίγο ξεσκόνισμα παντού στο σπίτι και...αυτό που ευχαριστήθηκα και ήθελα καιρό να κάνω, ήταν να καθαρίσω την twilight zone :tongue:- σκάλα που οδηγεί από την αυλή στη σκάλα του υπογείου. Και τί δεν ψάρεψα από κει κάτω! Μια ξεφούσκωτη μπάλα, μια κρεμαστή πλαστική γλάστρα κάτι άχρηστα ξύλα, ποιος ξέρει από ποιον νοικάρη! Το επόμενο είναι να έρθει σιδεράς να φτιάξει την κληματαριά και να βάλει καγκελάκι στη σκάλα του υπογείου γιατί θα μας πέσει κανένα παιδί και θα το ψάχνουμε...:|Στη φωτο δεν φάινεται, αλλά είναι κάτω δεξιά. Με την ευκαιρία πείτε καμια ιδέα για διαμόρφωση στον κήπο!

8004107526_d1cbeabf90.jpg

πίσω αυλή [/url],

8004157455_c13b74b51a.jpg

Μπροστινή αυλή

8004160075_6b3a4f7bb3.jpg

διάδρομος προς πίσω αυλή

8004104834_94eaf20e4d.jpg

πίσω αυλή - μπάζα...

Στην τελευταία φωτο φαίνεται το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας.. εννοείται πως θα πεταχτούν ΌΛΑ!

ΥΓ.: Συγγνώμη για το "σεντόνι" με τις φωτογραφίες!

sACYp2.png

Διαφημίσεις

Χθες το βραδάκι, ανέβασα μερικά tips στο blog μας.

Δεν είναι η ανακάλυψη της Αμερικής αλλά μικρά πραγματάκια που καλό είναι να τα κραταμε στο μυαλό μας... :P . Τα βάζω και εδώ ;):

3)Μην πιέζεστε όταν η καθημερινότητα σας πάει «αλλού»!

Αν αργήσετε να επιστρέψετε από τη δουλειά, μην τσακίζετε τα νεύρα και το σώμα σας προσπαθώντας να μαγειρέψετε κάτι μέσα σε μισή ώρα, ειδικά αν έχετε και… γκρίνια για συνοδεία! Παραγγείλτε κάτι για όλη την οικογένεια και μέχρι να έρθει η παραγγελία σας, κάντε ένα ντουζ και ξεκουράστε λίγο τον εαυτό σας ή καθίστε με τους αγαπημένους σας!

Ειρήνη μου οι συμβουλές σου είναι χρυσές και τις ακολουθώ όλες, και μεν το συζητάς, το (1) για μένα είναι η ανακάλυψη της Αμερικής! :Dαυτή που δεν έχω καταφέρει είναι το (3), πού θα μου πάει όμως!;)

sACYp2.png

Κόρες μου!!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Σήμερα είχα λίγο δουλίτσα {ένα μανικιούρ και ένα σχηματισμό φρυδιού} εδώ κοντά και μαζεύτηκα σχετικά σύντομα!

Πολλά πράγματα δεν έκανα αλλά ΣΙΔΕΡΩΣΑ και πάλι και έτσι τελείωσα ακόμα 1 πλυντήριο. Πλέον δεν αφήνω να με πάρει η μπάλα... αυτό θα γίνει τα χριστούγεννα που θα γίνεται της μουρλής από δουλειά πάλι και δεν θα προλαβαίνω ούτε να κοιμηθώ!! :tongue::tongue::tongue: Αχ, τι όμορφα που νιώθω που δεν έχω σιδέρωμα!!!

Σήμερα θα τηγανίσω κεφτεδάκια και πατατούλες! Λατρεμένο μας φαγάκι και των 3! Τα είχα ετοιμάσει από χθες το βραδάκι οπότε σήμερα μόνο θα τα πλάσω, τηγάνισμα και έτοιμα! ;) Να προνοούμε δεν είπαμε??? :P

Σας φιλώ και επανέρχομαι!

777885dugw57gt25.gif

ναι ναι.

Εω ειμαι και κοντα. Ναυπακτο που ειναι και τελεια για τα μικρα (το καλοκαιρι)

Λατρεύω Ναύπακτο!!!! Οικογενειακώς δηλαδή!

Πήγαμε πριν 3 χρόνια, είχαμε νοικιάσει ένα υπέροχο σπίτι μιας κοπέλας από το parents και περάσαμε ΟΝΕΙΡΟ! Είναι τόσο υπεροχο μέρος, δεν την χορταίναμε την Ναύπακτο!!! ;);)

Τυχερή!!!!!!!!!!!!!!!!!!

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα! Πολλά γράψατε και σήμερα!

Μπαίνω για να πω ότι η επιχείρηση 0 άπλυτα 0 ασιδέρωτα δεν πέτυχε ακριβώς.. Δεν έχω καθόλου ασιδέρωτα αλλά άπλυτα έχω μπόλικα.. Εν τω μεταξύ περιμένω μια καινούρια ντουλάπα για να βάλω λίγο σε τάξη κ τις υπόλοιπες που ασφυκτιούν..

Ειρήνη υπέροχο το cottage! Κ ευχαριστούμε κ για τα τιπς!

Ερώτηση: καμιά ιδέα για διακόσμηση πάνω στο τζάκι υπάρχει;

υ.γ. Σήμερα δεν έχω καθόλου μα καθόλου όρεξη..

Πως είναι η λοιπή σου διακόσμηση στο σαλόνι? {φαντάζομαι εκεί είναι το τζάκι σου, εκτός αν μένεις στην έπαυλη των Καριγκτον της Δυναστείας και έχεις σε κάθε δωμάτιο!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:}. Τι χρώματα κυριαρχούν?

777885dugw57gt25.gif

καλημερα κορίτσια

Παρακολουθω θεμα χρονια :D:D:D, ουσιαστικα απο πριν το καφε:cool: ...2-3 φορες ειχα ξαναζητησει συμβουλες απο την ειρηνη αλλα σχεδον καθημερινα διαβαζω τις ιδεες σας....

θελω την πολυτιμη βοηθεια σας...εχω δει και θελω τρελα να αγορασω αυτο

http://www.amazon.co.uk/Glam-HCCO-Cosmetic-Organiser/dp/B0019K9YV6/ref=pd_bxgy_beauty_img_b

δεν ειναι πολυ ακριβο...αλλα αν μπορουσα θα προτιμουσα να αποφυγω την παραγγελια απο το ιντερνετ...εχετε κατι σε ελληνικο;;;:D:D:D...εσεις πως εχετε τακτοποιημενα τα καλλυντικα σας;;;τα καθημερινα ετσι;;;

Καλημέρα Νανσούλα μου!

Ευχαριστώ που μας ανέχεσαι τόσα χρόνια!! :tongue::tongue::tongue: Ελπίζω να έχεις βοηθηθεί... ;)

Τέτοια, υπάρχουν πολλά και σε διάφορα καταστήματα. Ακόμα και σε βιβλιοπωλεία θα βρεις κάποιες "version" αυτού που μας έχεις βάλει φωτογραφία! ;);)

Έχω δει στο praktiker, leroy merlin, jumbo, carefour! Υπάρχουν και μεγαλύτερα και μικρότερα αλλά στο ίδιο μοτίβο. Με θηκούλες... Κάνε μια βόλτα σε κάποιο από τα μαγαζιά που έχεις κοντά σου.

Επίσης, σου δίνω 2 ιδέες ακόμα:

Ένα πλαστικό ή κρυστάλλινο, κοντό βάζο

{έχω το ίδιo ακριβώς σε κρύσταλλο, από λουλούδια που μου είχε φέρει ο άντρας μου και το χρησιμοποιώ σε διαφορες φάσεις και εποχές}. Στη βάση μπορείς να βάλεις πετρούλες παραλίας ή διακοσμητικές στο χρώμα του μπάνιου σου:

qweqeq_zpsb0beaaf2.jpg

Μια παλιά τουρτιέρα, ένα φαρδύ κηροπήγιο ή κάποιο κουζινικό σου:

disp_zps1299005c.jpg

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Τα παιδάκια μας βλέπουν και κρίνουν αυστηρά. Το ξέρουμε αυτό.

Εγώ θα σου έλεγα, να της κάνεις το χατήρι, γιατί τα παιδάκια μας νιώθουν πολύ περήφανα για μας και θέλουν να μας "επιδεικνύουν". Το βλέπω και από το φιογκάκι που τον έχω πιάσει να λέει

"Είδατε παιδιά τι όμορφη που είναι η μαμά μου?!" ή "Είδες τι καλή που είναι η μαμά μου?!" και μου έκανε πολύ εντύπωση... γι αυτό και ακόμα και οταν τον πηγαινω-φερνω σχολείο προσπαθώ να είμαι προσεγμένη. Και για μένα αλλά κυρίως για εκείνον!

Η ιδέα σου, το να έχεις κάποια "πρόχειρα" βαφτικά είναι εξαιρετική! Ετσι, θα τα ξεχωρίσεις με την ησυχία σου {αυτά που θέλεις και μπορείς για να δείχνεις λιγάκι βαμμένη} και θα τα έχεις μπροστά σου ώστε να το θυμάσαι! Μπράβο!

777885dugw57gt25.gif

Εβαλα φασολάκια λαδερά και είναι σχεδόν ετοιμα,

ετοίμασα τυροπιττακια να τα ψήσω το βράδυ να φαμε και να εχει και ο μικρός για το σχολείο,

απλωσα το πρωινό πλυντήριο,

μαζεψα το στρώμα και εστρωσα το κρεββάτια.Πήρα και το πιτσιρίκι από το σχολείο και μόλις επισρέψαμε.

Εvi,η αυλή σας είναι πολύ ,ομορφη απλα χρειαζεται περιποίηση.Επειδή εχω εμμονή με τους κήπους θα το δω λεπτομερώς και θα σου απαντήσω αργότερα(οχι πως είμαι ειδήμων ,απλά την αποψή μου)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

:D:D:D:D

Με τσακωσατε κοριτσια....το ομολογω...σιχαινομαι το βαψιμο...σιχαινομαι το μανικιουρ το πεντικιουρ ...τα παντα :D:D:D..και τα τελευταια 6 χρονια εχω και την καταλληλη δικαιολογια ..τα παιδια...:D:D

Στην δουλεια ποτε δεν βαφομαι αλλα εδω και 2 χρονια περιπου βλεπω την μικρη μερικες φορες να γκρινιαζει...και οντως μας επιδυκνειουν τα παιδια μας ειρηνη. Εχεις δικιο σε αυτο...Απο την αλλη της εχω εξηγησει οτι οταν βαφομαι δεν αισθανομαι πολυ ανετα...αλλα υποθετω οτι ειναι μικρη για να καταλαβει. Εχω τετοια γυαλα που εβαλες στην πρωτη φωτο...αλλα τα πετραδακια κτλ απο που θα τα παρω;;;; Θα παω να κοιταξω οταν βρω χρονο στο τζαμπο...απο αυτα που αναφερεται ειναι τοπιο κοντινο μου...

Μπραβο για τα κεφτεδακια...εγω για εμας τους μεγαλους μαγειρευω καθε κυριακη μονο και μετα παιζουν ταπερ και καταψυξη...μονο σκ τρωμε φρεσκο φαγητο..για τα παιδια μαγειρευει καθημερινα η κυρια που τα κραταει..

Για να προσθεσω και εγω ενα λιθαρακι στην νοικοκυροσυνη του θεματος :D..το σαββατο εφτιαξα την παπουτσοθηκη μου...εκρυψα σαγιοναρες και λοιπα φλατ ανοιχτα καλοκαιρινα και ξεδιαλεξα τις μπαλαρινουλες για φθινοπωρο...ειμαι ετοιμη για τα πρωτα κρυα...τουλαχιστον απο παπουτσια:D:D

:D:D:D:D

Με τσακωσατε κοριτσια....το ομολογω...σιχαινομαι το βαψιμο...σιχαινομαι το μανικιουρ το πεντικιουρ ...τα παντα :D:D:D..και τα τελευταια 6 χρονια εχω και την καταλληλη δικαιολογια ..τα παιδια...:D:D

Στην δουλεια ποτε δεν βαφομαι αλλα εδω και 2 χρονια περιπου βλεπω την μικρη μερικες φορες να γκρινιαζει...και οντως μας επιδυκνειουν τα παιδια μας ειρηνη. Εχεις δικιο σε αυτο...Απο την αλλη της εχω εξηγησει οτι οταν βαφομαι δεν αισθανομαι πολυ ανετα...αλλα υποθετω οτι ειναι μικρη για να καταλαβει.

Δεν χρειαζεται να βαφεσαι πολύ για να δείχνεις περιποιημένη.Μασκαρα,ρουζ,ελάχιστα τα φρύδια και ενα γκλος με χρώμα και είσαι ενταξει,εκτός και αν το δερμα σου χρειαζεται κατι παραπάνω ,οπότε βαζεις ενα κονσίλερ και πούδρα.Δεν θα κανεις πανω από 5 λεπτα ...

Και εγω περνάω φασεις που αλλοτε βαφομαι και αλλοτε οχι,αλλα είναι σημαντικό να είμαστε περιποιημενες,κανει πολύ καλό και σε εμας και στους δικούς μας και δίνουμε και το παραδειγμα στα παιδιά μας.;)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Εδώ, θα σκεφτόσουν, κάποια στιγμή να φυτέψεις διάφορα πραγματάκια για δική σας παραγωγή???

Έξω, σκεφτεσαι να κάνετε "μαζώξεις" και τέτοια? Είναι το στυλ σας αυτό?

Αυτό θα χρειαστεί αρκετή δουλίτσα νομίζω αλλά σιγά-σιγά όλα θα γίνουν.

Αρχικά, μπράβο για το χρώμα που επιλέξατε, μου αρέσει πολύ. Μπράβο επίσης για τις νέες, κρεμαστές γλάστρες. Να τις γεμίσεις χώμα και να βάλεις τα αγαπημένα σου μέσα, να λουλουδιάσει ο μπροστινός σας χώρος!

Πόσο όμορφο το μονοπατάκι σας με τις πετρούλες???!!!

Αυτό που διακρίνεται κάτω από τις σκάλες τι είναι? Βοηθητικός πάγκος?

8004104834_94eaf20e4d.jpg

πίσω αυλή - μπάζα...

Στην τελευταία φωτο φαίνεται το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας.. εννοείται πως θα πεταχτούν ΌΛΑ!

Εδώ πάλι πολύ δουλειά, με το να πετάξεις όλες αυτές τις σαβούρες, σιγά-σιγά κι αυτό φυσικά.

Εγώ να σου πω... σε πρώτη φάση, θα έβαφα τον τοίχο, ώστε να μην τον βλέπω έτσι. Θα το έπιανα από κει...

Υ.Γ. Πόσο σε ζηλεύω κοριτσι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...