Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα ήθελα να μου πεις τη γνώμη σου ιδιωτικά σε παρακαλώ. Μπορεί να πάω απλά για έναν υπέρηχο Β φάσης που μου είπαν τώρα την άλλη βδομάδα και τέλος. Το μόνο κακό με Μαστρ είναι πως δε συμφωνεί με τη Β φάση καν… η οποία μου έδινε μια έξτρα ελπίδα… αλλά αν δε κάθεται καν η Β φάση; Εδώ δε κάθεται η κανονική φάση. Λάθος μου που δοκίμασα κάτι διαφορετικό και το τράβηξα τόσο καιρό. Θα πάω πίσω και θα του πω την αλήθεια.

Θα πει πως κακώς έκανα prp και πέταξα τα λεφτά μου γιατί δε το πιστεύει καθόλου. Σα να τον ακούω. 

ενταξει ας το πει δεν πειραζει. τωρα τα εδωσες,,παει. εσυ θα πεις την αληθεια και θα δεις τι θα προτεινει. οτι εγινε εγινε, τωρα μας ενδιαφερει το μελλον.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλησπέρα σε όλες!Τι κάνετε?:)

Εμείς από εχθες γυρίζουμε εκτός.Πηγαμε εχθες το απόγευμα στο πάρτυ και περάσαμε ομορφα,μετα επιστρεψαμε σπίτι και ο αντρας μου εβαλε να ψήσει και βέβαια ο μικρός δεν μαζευόταν από τον κήπο,ενα με το χώμα εγινε!

Σήμερα πήγα εκκλησια και μετα μαζί με το πιτσιρικι μου για καφε σε θείους μου και οικογενειακώς για φαγητό στη μαμα μου οπότε και επιστρέψαμε πριν από λιγο.Το απογευματακι εχω κανονίσει να παω για καφε σε μια ξαδερφη μου και να παίξουν και τα παιδιά που είναι στην ίδια ηλικία;):):)

Στό σπίτι εννοείται πως δεν εχω κάνει τίποτα,αλλα δεν χρειαζεται κιόλας αφού εχθες εφερα τα πάνω κατω!:P

Αχ τι ωραία που κάνετε τις βόλτες σας και περνάτε καλά...! Ολα χρειάζονται! Ολα!

Υ.Γ. Πως πήγε το φιοκάκι στο καράτε προχθές? Τι λέει μέχρι στιγμής?

777885dugw57gt25.gif

Χθες το βραδάκι, ανέβασα μερικά tips στο blog μας.

Δεν είναι η ανακάλυψη της Αμερικής αλλά μικρά πραγματάκια που καλό είναι να τα κραταμε στο μυαλό μας... :P . Τα βάζω και εδώ ;):

1)Τακτοποιημένο vs καθαρό!

Για μένα πάντα θα κερδίζει το πρώτο: επιλέγω τακτοποιημένο! Είναι κάτι που άργησα να συνειδητοποιήσω αλλά πλέον μου είναι ξεκάθαρο. Προτιμώ το σπίτι μου να είναι τακτοποιημένο παρά πεντακάθαρο! Το τακτοποιημένο σπίτι, μας δημιουργεί μια αίσθηση ηρεμίας, μια εικόνα οργάνωσης και κυρίως δεν μας δημιουργεί εκνευρισμό βλέποντας σκόρπια αντικείμενα εκτός θέσης. Ασε που μας προδιαθέτει για να το καθαρίσουμε…. Άλλωστε το σπίτι που δεν είναι τακτοποιημένο… φαίνεται πάντα βρώμικο!!

2)Προνοώ άρα ζω πιο ήρεμα!

Προνοείστε για την επόμενη / επόμενες μέρες και ζήστε χωρίς επιπλέον κούραση και στρες! Κάντε ένα πρόγραμμα φαγητού, έστω των επόμενων 3-4 ημερών και κερδίστε χρόνο προετοιμασίας, χρόνο κατά την αγορά των υλικών {αφού θα ξέρετε ακριβώς τι χρειάζεστε} και φυσικά χρήμα αφού θα αγοράσετε μόνο αυτά που χρειάζεστε και τίποτα δεν θα σαπίζει στο ψυγείο σας.

Όταν ξέρετε πως οι επόμενες ημέρες σας θα είναι πολύ «γεμάτες» προγραμματίστε τις καθημερινές σας δουλειές {του σπιτιού}. Δώστε στον εαυτό σας το «δικαίωμα» να ξεκουραστεί ενδιάμεσα ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως το σπίτι θα μείνει λίγο «πίσω». Η ψυχολογική και η σωματική σας υγεία, προηγείται!!

3)Μην πιέζεστε όταν η καθημερινότητα σας πάει «αλλού»!

Αν αργήσετε να επιστρέψετε από τη δουλειά, μην τσακίζετε τα νεύρα και το σώμα σας προσπαθώντας να μαγειρέψετε κάτι μέσα σε μισή ώρα, ειδικά αν έχετε και… γκρίνια για συνοδεία! Παραγγείλτε κάτι για όλη την οικογένεια και μέχρι να έρθει η παραγγελία σας, κάντε ένα ντουζ και ξεκουράστε λίγο τον εαυτό σας ή καθίστε με τους αγαπημένους σας!

4)Ξεκαθαρίζω άρα ζω πιο άνετα και μειώνω την καθημερινή μου κούραση!

Σκεφτείτε πόσο κακό είναι για το οπτικό σας πεδίο αλλά και για την ψυχολογική σας ηρεμία, το να κάνετε σλάλομ ανάμεσα σε αντικείμενα! Πάρτε το απόφαση πως κατά διαστήματα πρέπει να κάνετε ξεσκαρταρίσματα σε αντικείμενα, σε συρτάρια και σε ντουλάπες! Κρατείστε μόνο αυτά που πραγματικά θέλετε και χρειάζεστε και όλα τα άλλα δώστε τα!! Ξεφορτωθείτε τα από το σπίτι σας, βοηθήστε κάποιον άλλον με αυτά, και δώστε και στο σπίτι σας και σε σας τη δυνατότητα να αναπνεύσετε!!

5)Τι μου χαλάει τη διάθεση?

Βρείτε αυτό που χαλάει πολύ τη δική σας διάθεση. Είναι ο γεμάτος νεροχύτης? Είναι το βρώμικο μπάνιο? Είναι τα άστρωτα κρεβάτια? Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να το βρει και προσπαθήστε να είστε «συνεπείς» σ αυτό. Να το έχετε δηλαδή, πάντα όπως σας αρέσει. Αυτό θα σας βοηθήσει αρκετά στο να έχετε ανεβασμένη διάθεση και ψυχολογία.

777885dugw57gt25.gif

Κορίτσια εμένα πάλι μου αρέσει πολύ το ethnic στυλ στο σπίτι. Το χω προσπαθήσει πολύ, σχεδόν όλα μου τα έπιπλα είναι απ το la maison coloniale, ως ένα σημείο το χω καταφέρει...έχω δρόμο ακόμα, αλλά δεν το χορταίνω αυτό το στυλ βρε παιδί μου....

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Κορίτσια εμένα πάλι μου αρέσει πολύ το ethnic στυλ στο σπίτι. Το χω προσπαθήσει πολύ, σχεδόν όλα μου τα έπιπλα είναι απ το la maison coloniale, ως ένα σημείο το χω καταφέρει...έχω δρόμο ακόμα, αλλά δεν το χορταίνω αυτό το στυλ βρε παιδί μου....

Και μένα μου αρέσει το ethnic στυλ!

Και το spanish στυλ, που το λατρεύω!!!!!!!!!!!!!!!

Υπάρχουν πραγματικά, πολλά, λατρεμένα στυλ διακόσμησης.... και είναι τόσο ωραίο που σε κάθε άνθρωπο αρέσει και κάτι άλλο και έτσι είμαστε όλοι διαφορετικοί και ενδιαφέροντες...:P:p

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Υπάρχουν πραγματικά, πολλά, λατρεμένα στυλ διακόσμησης.... και είναι τόσο ωραίο που σε κάθε άνθρωπο αρέσει και κάτι άλλο και έτσι είμαστε όλοι διαφορετικοί και ενδιαφέροντες...:P:p

Συμφωνώ απόλυτα!Το θέμα είναι να αντιπροσωρευει το σπίτι μας αυτό που είμαστε,κατατάλλα και εμένα μου αρεσουν διάφορα και όποιο στυλ διακόσμησης και εχουμε ,οταν είναι επιμελημένο,δείνει ομορφο αποτέλεσμα!:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Αυτό το καταστημα εχει πολύ ενδιαφέροντα και ιδιαίτερα πραγματα αλλα τσούζει βρε παιδί μου!Μπράβο που τα καταφερες,θα είναι σίγουρα πολύ ομορφο!:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Χθες το βραδάκι, ανέβασα μερικά tips στο blog μας.

Δεν είναι η ανακάλυψη της Αμερικής αλλά μικρά πραγματάκια που καλό είναι να τα κραταμε στο μυαλό μας... :P . Τα βάζω και εδώ ;):

1)Τακτοποιημένο vs καθαρό!

Για μένα πάντα θα κερδίζει το πρώτο: επιλέγω τακτοποιημένο! Είναι κάτι που άργησα να συνειδητοποιήσω αλλά πλέον μου είναι ξεκάθαρο. Προτιμώ το σπίτι μου να είναι τακτοποιημένο παρά πεντακάθαρο! Το τακτοποιημένο σπίτι, μας δημιουργεί μια αίσθηση ηρεμίας, μια εικόνα οργάνωσης και κυρίως δεν μας δημιουργεί εκνευρισμό βλέποντας σκόρπια αντικείμενα εκτός θέσης. Ασε που μας προδιαθέτει για να το καθαρίσουμε…. Άλλωστε το σπίτι που δεν είναι τακτοποιημένο… φαίνεται πάντα βρώμικο!!

2)Προνοώ άρα ζω πιο ήρεμα!

Προνοείστε για την επόμενη / επόμενες μέρες και ζήστε χωρίς επιπλέον κούραση και στρες! Κάντε ένα πρόγραμμα φαγητού, έστω των επόμενων 3-4 ημερών και κερδίστε χρόνο προετοιμασίας, χρόνο κατά την αγορά των υλικών {αφού θα ξέρετε ακριβώς τι χρειάζεστε} και φυσικά χρήμα αφού θα αγοράσετε μόνο αυτά που χρειάζεστε και τίποτα δεν θα σαπίζει στο ψυγείο σας.

Όταν ξέρετε πως οι επόμενες ημέρες σας θα είναι πολύ «γεμάτες» προγραμματίστε τις καθημερινές σας δουλειές {του σπιτιού}. Δώστε στον εαυτό σας το «δικαίωμα» να ξεκουραστεί ενδιάμεσα ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως το σπίτι θα μείνει λίγο «πίσω». Η ψυχολογική και η σωματική σας υγεία, προηγείται!!

3)Μην πιέζεστε όταν η καθημερινότητα σας πάει «αλλού»!

Αν αργήσετε να επιστρέψετε από τη δουλειά, μην τσακίζετε τα νεύρα και το σώμα σας προσπαθώντας να μαγειρέψετε κάτι μέσα σε μισή ώρα, ειδικά αν έχετε και… γκρίνια για συνοδεία! Παραγγείλτε κάτι για όλη την οικογένεια και μέχρι να έρθει η παραγγελία σας, κάντε ένα ντουζ και ξεκουράστε λίγο τον εαυτό σας ή καθίστε με τους αγαπημένους σας!

4)Ξεκαθαρίζω άρα ζω πιο άνετα και μειώνω την καθημερινή μου κούραση!

Σκεφτείτε πόσο κακό είναι για το οπτικό σας πεδίο αλλά και για την ψυχολογική σας ηρεμία, το να κάνετε σλάλομ ανάμεσα σε αντικείμενα! Πάρτε το απόφαση πως κατά διαστήματα πρέπει να κάνετε ξεσκαρταρίσματα σε αντικείμενα, σε συρτάρια και σε ντουλάπες! Κρατείστε μόνο αυτά που πραγματικά θέλετε και χρειάζεστε και όλα τα άλλα δώστε τα!! Ξεφορτωθείτε τα από το σπίτι σας, βοηθήστε κάποιον άλλον με αυτά, και δώστε και στο σπίτι σας και σε σας τη δυνατότητα να αναπνεύσετε!!

5)Τι μου χαλάει τη διάθεση?

Βρείτε αυτό που χαλάει πολύ τη δική σας διάθεση. Είναι ο γεμάτος νεροχύτης? Είναι το βρώμικο μπάνιο? Είναι τα άστρωτα κρεβάτια? Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να το βρει και προσπαθήστε να είστε «συνεπείς» σ αυτό. Να το έχετε δηλαδή, πάντα όπως σας αρέσει. Αυτό θα σας βοηθήσει αρκετά στο να έχετε ανεβασμένη διάθεση και ψυχολογία.

Ως συνήθως αλλη μια σούπερ ανάρτηση!Πολύ ευστοχες οι συμβουλές σου!Τα περισσότερα τα ακολουθώ με ευλάβεια!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Αχ τι ωραία που κάνετε τις βόλτες σας και περνάτε καλά...! Ολα χρειάζονται! Ολα!

Υ.Γ. Πως πήγε το φιοκάκι στο καράτε προχθές? Τι λέει μέχρι στιγμής?

Του αρεσει πολύ και απ'ότι εμαθα είναι πολύ καλός και ο δασκαλος ως παιδαγωγός και αυτό είναι πολύ σημαντικό!

Παω για καφέ,καλό απόγευμα!:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κοριτσάκια σας ευχαριστώ πολύ που ανταποκριθήκατε στον προβληματισμό μου σχετικά με την αλλαγή που σκέφτομαι να κάνω στο δωμάτιο του μικρού

Κάθε εμπειρία είναι πολύτιμη

Πρέπει ν' αρχίσω... περιοδείες....!!!

Τόσο καιρό στο λέω...

Υπάρχουν πραγματικά, πολλά, λατρεμένα στυλ διακόσμησης.... και είναι τόσο ωραίο που σε κάθε άνθρωπο αρέσει και κάτι άλλο και έτσι είμαστε όλοι διαφορετικοί και ενδιαφέροντες...

όλα όσα αναφέρετε μου αρέσουν πολύ...

και η τρίτη Φώτο του cottage style με κάνει και ζηλεύω!!! Θέλω να πιω καφέ σε αυτό το τραπεζάκι!!!

Τελικά έκανα την τακτοποίηση στην ντουλάπα του μικρού. Τα σεντόνια του θα τα μαζέψω, όταν κάνω την αλλαγή.

Θα βάλω το μονό κρεβάτι όταν στρώσω, για να ξεμπερδεύω μια κι έξω και με τις βαρειές δουλειές.

Καθάρισα τα υπνοδωμάτια, ξεσκόνισα, έβαλα σκούπα, σφουγγάρισα, καθάρισα και το μεγάλο μπάνιο

Η κουζίνα μου μέσα στο ψίχουλο πάλι, αλλά και τι να κάνω;

Επίσης έβαλα και δύο πλυντήρια και το ένα έχει ήδη στεγνώσει

Επλυνα τρία σετ σεντόνια για μονό κρεβάτι, που μου είχαν κάνει δώρο για τον μικρό στα βαφτίσια του, έχουν πολύ χαρούμενα χρώματα και νομίζω ότι φτάνουν. Άλλα με παιδικά σχέδια δεν θα πάρω, αλλά θα χρησιμοποιήσω επικουρικά από της πεθεράς μου, που έχει άπειρα σετ μονά σεντόνια και δεν τα χρησιμοποιεί πια.

Διαφημίσεις

Ρηνιώ μου τα tips σου πάντα τρομερά...

Το πρώτο αργησα κι εγω,αλλά το συνειδητοποίησα εγκαίρως!!!!

Το σπίτι 100% καθαρό,ειδικά με μικρά παιδιά,είναι όνειρο θερινής νυκτός...

Αμα όμως καθαρίζεται τακτικά,αρκεί να είναι απλά τακτοποιημένο για να δείχνει ότι όλα είναι νοικοκυρεμένα

Το ίδιο φυσικά ισχύει και με ντουλάπια-ντουλάπες

Εχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να τα λέω στον άντρα μου που εχει κάνει πάλι τα δικά του μύλο!!!Και πρέπει να φτιάξω κι αυτά

[/b]

Συμφωνώ απόλυτα!Το θέμα είναι να αντιπροσωρευει το σπίτι μας αυτό που είμαστε,κατατάλλα και εμένα μου αρεσουν διάφορα και όποιο στυλ διακόσμησης και εχουμε ,οταν είναι επιμελημένο,δείνει ομορφο αποτέλεσμα!:)

Aκριβώς, Χρυσάκι μου...

Ούτως ή άλλως, οι περισσότεροι από εμάς, που δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να φτιάξουμε το σπίτι μας μία κι έξω, το προσπαθούμε για αρκετά χρόνια... Δύσκολο αλλά όμορφο...

777885dugw57gt25.gif

Ως συνήθως αλλη μια σούπερ ανάρτηση!Πολύ ευστοχες οι συμβουλές σου!Τα περισσότερα τα ακολουθώ με ευλάβεια!

Πολύ σε ευχαριστώ Χρύσα μου... ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...