Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα ήθελα να μου πεις τη γνώμη σου ιδιωτικά σε παρακαλώ. Μπορεί να πάω απλά για έναν υπέρηχο Β φάσης που μου είπαν τώρα την άλλη βδομάδα και τέλος. Το μόνο κακό με Μαστρ είναι πως δε συμφωνεί με τη Β φάση καν… η οποία μου έδινε μια έξτρα ελπίδα… αλλά αν δε κάθεται καν η Β φάση; Εδώ δε κάθεται η κανονική φάση. Λάθος μου που δοκίμασα κάτι διαφορετικό και το τράβηξα τόσο καιρό. Θα πάω πίσω και θα του πω την αλήθεια.

Θα πει πως κακώς έκανα prp και πέταξα τα λεφτά μου γιατί δε το πιστεύει καθόλου. Σα να τον ακούω. 

ενταξει ας το πει δεν πειραζει. τωρα τα εδωσες,,παει. εσυ θα πεις την αληθεια και θα δεις τι θα προτεινει. οτι εγινε εγινε, τωρα μας ενδιαφερει το μελλον.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Όμορφο αυτό που σου είπε... μου έδωσε μια αίσθηση ηρεμίας η εικόνα των πάγκων σου... και συ το ευχαριστιέσαι ε? ;)

Τελικά τι πήρες? Μας είπες? Δεν θυμάμαι...:confused:

λογικο που να θυαστε.

εχω πααραγκειλει στον ξυλουργο που μου εφτιαξε τη βιβλιοηκη, και μια ντουλαπα για διαδρομο και ενα ντουλαπι για πανω απο πληντυριο, απλα μας αργησαν τα πομολα.

Τα περιμενω πως και πως για εξτρα χωρο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και απο μενα.

Ποσο μου αρεσουν τα σαββατοκυριακα δεν λεγεται. Ειναι εδω ο αντρουλης και ολα ειναι πιο ευκολα.

Το σπιτι ηταν ακαθαρο και τακτοποιημενο οποτε χτες ασχοληθηκα με τον καλωπισμο μου...Αχ ΕΙρηνη να μην ησουν εδω να φτιαξουμε κ τα νυχακια...

Μονο η ντουλαπες μενουν απο τις χοντρες δουλειες αλλα μια και εχει ακομα ζεστη εδω το αναβαλω.

Ερωτηση προς τις θεσσαλονικιες της παρεας : τελος της βδομαδας ανεβαινουμε οικογενειακως Θεσσαλονικη. Τι καιρο εχει εκει ? τι ρουχα να παρω για τη μικρη? Εδω φοραμε ακομα κοντομανικα και χωρις ποδια φορμακια και μονο το βραδυ βαζουμε παντελονακι απο κατω για τον υπνο που εχει ψυχρουλα.

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Kαλησπέρα σε όλες!Τι κάνετε?:)

Εμείς από εχθες γυρίζουμε εκτός.Πηγαμε εχθες το απόγευμα στο πάρτυ και περάσαμε ομορφα,μετα επιστρεψαμε σπίτι και ο αντρας μου εβαλε να ψήσει και βέβαια ο μικρός δεν μαζευόταν από τον κήπο,ενα με το χώμα εγινε!

Σήμερα πήγα εκκλησια και μετα μαζί με το πιτσιρικι μου για καφε σε θείους μου και οικογενειακώς για φαγητό στη μαμα μου οπότε και επιστρέψαμε πριν από λιγο.Το απογευματακι εχω κανονίσει να παω για καφε σε μια ξαδερφη μου και να παίξουν και τα παιδιά που είναι στην ίδια ηλικία;):):)

Στό σπίτι εννοείται πως δεν εχω κάνει τίποτα,αλλα δεν χρειαζεται κιόλας αφού εχθες εφερα τα πάνω κατω!:P

Τουλάχιστον προχώρησα σε πολλά από οσα είχα στο μυαλό μου.Εχουν μείνει μονο του σαλονιού οι κουρτίνες για πλύσιμο και οι ντουλάπες όταν κατεβάσω τα χειμωνιάτικα.Ηδη εχθες εφτιαξα καπως τα συρτάρια του μικρού για να τακτοποιήσω τα καινούρια ρούχα.:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Αγαπημένες κόρες,

Καλή μας Κυριακή!

Πως είναι τα κορίτσια μου?

Εγώ είχα μια όμορφη, ως τώρα, ήρεμη Κυριακή.

Το πρωί σηκωθήκαμε και αφού έφτιαξε ο άντρας μου φραπεδάκια, απλώσαμε χαρτούρα στην τραπεζαρία μας και χαλαρά φτιάξαμε τον φάκελο με τις πληρωμές μας.

Μετά, επίσης πολύ ήρεμα, έφτιαξα 2 συρταράκια του μικρού φιόγκου, το ένα με τις κάλτσες / ζώνες / αξεσουάρ του και το δεύτερο με τα κασκόλ / γάντια / σκούφους. Ξεσκάρταρα ότι του κάνει και έβγαλα για δόσιμο τα άλλα.

Δεν έχουν τώρα πολύ "ανάλαφρη" όψη?

DSC00255_zps0ebf0d03.jpg

DSC00254_zpsa4398754.jpg

Τώρα, δεν μου δημιουργούν κανένα εκνευρισμό! :P

Μετά φορέσαμε σορτσάκια και παντόφλες και πήγαμε στην πεθερά μου για Κυριακάτικη "περίθαλψη"... :tongue: Ο μουσακάς ήταν βαρύς αλλά τέλειος!

Τώρα ξεκουραζόμαστε και χαλαρώνουμε ακόμα περισσότερο!

Σας φιλώ πολύ!

777885dugw57gt25.gif

To κάτω χρώμα είναι αυτό που τελικά βάλουμε στον ένα τοίχο του σαλονιού (palladian blue HC144 - Benjamin moore). Είναι πρασινο-μπλε (τυρκουάζ να το πω...) και θα το συνδιάσουμε με ένα μπεζ vanilla ice cream. Μας άρεσε μάλιστα τόσο που στα ίδια χρώματα θα γίνει και το γραφείο (αφού το πράσινο που είχαμε αρχικά επιλέξει μας βγήκε φιστικί). Ηθικό δίδαγμα: Αγοράζουμε ένα λίτρο από το χρώμα που επιλέξαμε, και το δοκιμάζουμε στο χώρο που θέλουμε για να δούμε την τελική του απόχρωση. Ούτε στις φωτογραφίες φαίνεται απόλυτα το χρώμα, αλλά μια ιδέα θα την πάρετε. Είμαι πολύ χαρούμενη που καταλήξαμε!!

Eιναι πολύ ομορφο το χρωμα, πολύ κομψός συνδυασμός,με το καλό το βαψιμο!:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Αγαπημένες κόρες,

Καλή μας Κυριακή!

Πως είναι τα κορίτσια μου?

Εγώ είχα μια όμορφη, ως τώρα, ήρεμη Κυριακή.

Το πρωί σηκωθήκαμε και αφού έφτιαξε ο άντρας μου φραπεδάκια, απλώσαμε χαρτούρα στην τραπεζαρία μας και χαλαρά φτιάξαμε τον φάκελο με τις πληρωμές μας.

Μετά, επίσης πολύ ήρεμα, έφτιαξα 2 συρταράκια του μικρού φιόγκου, το ένα με τις κάλτσες / ζώνες / αξεσουάρ του και το δεύτερο με τα κασκόλ / γάντια / σκούφους. Ξεσκάρταρα ότι του κάνει και έβγαλα για δόσιμο τα άλλα.

Δεν έχουν τώρα πολύ "ανάλαφρη" όψη?

DSC00255_zps0ebf0d03.jpg

DSC00254_zpsa4398754.jpg

Τώρα, δεν μου δημιουργούν κανένα εκνευρισμό! :P

Μετά φορέσαμε σορτσάκια και παντόφλες και πήγαμε στην πεθερά μου για Κυριακάτικη "περίθαλψη"... :tongue: Ο μουσακάς ήταν βαρύς αλλά τέλειος!

Τώρα ξεκουραζόμαστε και χαλαρώνουμε ακόμα περισσότερο!

Σας φιλώ πολύ!

Πολύ ομορφα Ειρήνη μου,ειδικά τα κασκόλ, μου θυμισαν χειμωνιάτικο χουζούρι!

Για τις κάλτσες και τα εσώρουχα την ανοιξη είχα πάρει υφασμάτινες θήκες με τετράγωνα χωρίσματα και με βόλεψαν πολύ.Αν εχεις διαθεση για αλλαγή(γιατί και τώρα είναι πολύ οργανωμένα),δοκίμασε το ,εμένα μου αρεσε πολύ το αποτελεσμα!:)

Υ.Γ καλή χωνεψη!:P:p:p

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Εννοείται πως με παιδάκια στο σπίτι το στρώστιμο είναι απαραίτητο (γι' αυτό θέλω να το αποφύγω τώρα που μπορώ :tongue: ). Κάθε φορά που ξεστρώνω βέβαια το σπίτι φαίνεται γυμνό... αλλά ξεπερνάω γρήγορα την θλίψη μου όταν κάνω το πρώτο σφουγγάρισμα σε χρόνο dt ;)

Φιλιά στον σφουγγαράκι και από μένα!! :P:p

Συνήθως στρωνω την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρη,ανάλογα βεβαια με τον καιρό.Μου αρέσει τόσο πολύ η αισθηση του στρωμένου και γρήγορα την αναζητάω αλλα δυστυχώς λερώνονται ευκολα οι μοκέτες μου και μόλις πιανει η ανοιξη ανυπομονώ να τις ξεστρώνω!:mrgreen:

Η αλήθεια είναι πως το ξεστρωτο σπίτι καθαρίζεται πολύ πιο ευκολα αλλα και χειμώνα χωρίς χαλια....δεν γίνεται!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Και να μπει σε μια τάξη επιτέλους...

Και να εξανθρωπιστεί το δωμάτιό μου και το κρεβάτι μου,που είναι μονίμως γεμάτο παιχνίδια,βιβλία

Και μένει και αστρωτο,όλη μέρα!

Και τωρα που χειμωνιάζει αυτό θα με εκνευρίζει τα μάλα!!!

Οπως σου είπαν και τα κορίτσια, το κάθε παιδάκι έχει τους δικούς του ρυθμούς. Αλλο περπατάει 8 μηνών και μιλάει αργότερα. Αλλο μιλάει νωρίς και κοιμάται μέχρι τα 5 με τους γονείς του.

Προσωπικά θα σου πω, να κάνεις αυτά που εσύ θεωρείς "λογικά" και να μη ακούς του διάφορους συμβουλάτορες που τυχόν θα σου δημιουργήσουν ερωτηματικά για το αν "άργησε" το παιδί σου σε κάτι.

Είναι πολύ λογικό να υπάρχει εκνευρισμός, βλέποντας το δωμάτιο σου ένα μπάχαλο με αντικείμενα του παιδιού. Απόλυτα λογικό και κατανοητό.

Κάνε τη μετάβαση του μικρού σου στο δωμάτιο του αφού του δημιουργήσεις ένα "όμορφο" περιβάλλον που θα το "έλκει", ας πούμε, για να παίζει, να ξαπλώνει και τελικά να κοιμάται εκεί.

Μην ανησυχείς.. θα έρθει και η δική του ώρα να πάει στο δωμάτιο του, με τη δική σας βοήθεια φυσικά.. ;);)

777885dugw57gt25.gif

Λέτε να πιάσει;

Να δοθεί λύση και στο θέμα του ύπνου και στο θέμα της τάξης;

Κουράστηκα να μαζεύω κάθε μέρα παιχνίδια από παντού

Από παντού όμως...

Αφού πολλές φορες τα αφήνω σκόρπια,μιας και δεν έχω το κουράγιο και με το σκεπτικό ότι θα τα ξαναμεταφερει στην κρεβατοκάμαρά μας ο μικρός...

Βέβαια,επειδή είμαι και ολίγον τρελή μάνα,σκέφτομαι που θα μαζευτεί η κούνια και μόνο με τη σκέψη με πιάνει καταθλιψη...

Το ίδιο είχα πάθει όταν αμπαλάρισα για πρωτη φορα ρούχα που δεν του εκαναν,τα 0-3...

Ακριβώς τα ιδια είχα πάθει με τον δικό μου και τον πήγα σε κρεββατι μόλις εκλεισε τα δυο.Τον εβαζα στο κρεββάτι του και επεφτα και εγώ μαζί του μεχρι να τον πάρει ο υπνος,ωσπου συνηθισε μόνος του.

Μας είχαν δωσει καποιοι φιλοι ενα από τα ικεα ,το οποίο ηταν επεκτεινόμενο και χαμηλό και δεν είχα προβλημα.Του το εβαλα χωρίς προστατευτικό αλλα του εβαζα κατω δυο μεγαλες τετραγωνες μαξιλάρες, σε περιπτωση πτώσης να μην χτυπήσει.

Επειδή ακριβως εχουν μάθει σε μεγαλο κρεββάτι,και επειδή δεν εχουν πλήρη αισθηση του χωρου στην αρχη ,αν δεν εχεις καγκελό ,ισως πεφτει αλλα θα προσαρμοστει γρηγορα.

Βαλε του εκει και λίγα λούτρινα και λοιπά και σίγουρα θα του αρεσει!

Για τα παιχνίδια μαθε τον ,σαν παιχνίδι ,να σε βοηθάει να τα μαζευετε μαζί και μην τα αφήνεις μόνιμα κατω γιατί αυτό θα θεωρει και φυσιολογικό.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

γεια σας νοικοκυρουλες, σας διαβαζω αν και δεν πολυγραφω.

χτες μου λεει ο συζηγος "τελικα ωραια που ο παγκος της κουζινας ειναι αδειος"

να πω οτι δεν χαρηκα, χαρηκα.

και να φανταστειτε ειναι μεγαλος και ειχε μόνο καποια που θεωρουσα οτι καλο ειναι να ειναι αμεσα προσβασιμα.

ελπιζω μεσα στην εβδομαδα να εχω και την ντουλαπα στο διαδρομο και το ντουλαπι στο μπανιο (αν θυμαστε που το εψαχνα). Ισως κλεισει λιγο ο διαδρομος τελικα, αλλα και παλι το ιδιο θα διαλεγα

Περιμενω με αγωνια να δω που θα δουλευω φετος (εκπαιδευτικος) καιειναι τα νευρα μου κάπως.......

Με το καλό να τα πάρεις και να οργανωθείς ,οπως το εχεις στο μυαλό σου!Ελπίζω να πανε όλα καλά με τη δουλειά!Πότε θα ξέρεις?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο μενα.

Ποσο μου αρεσουν τα σαββατοκυριακα δεν λεγεται. Ειναι εδω ο αντρουλης και ολα ειναι πιο ευκολα.

Το σπιτι ηταν ακαθαρο και τακτοποιημενο οποτε χτες ασχοληθηκα με τον καλωπισμο μου...Αχ ΕΙρηνη να μην ησουν εδω να φτιαξουμε κ τα νυχακια...

Μονο η ντουλαπες μενουν απο τις χοντρες δουλειες αλλα μια και εχει ακομα ζεστη εδω το αναβαλω.

Ερωτηση προς τις θεσσαλονικιες της παρεας : τελος της βδομαδας ανεβαινουμε οικογενειακως Θεσσαλονικη. Τι καιρο εχει εκει ? τι ρουχα να παρω για τη μικρη? Εδω φοραμε ακομα κοντομανικα και χωρις ποδια φορμακια και μονο το βραδυ βαζουμε παντελονακι απο κατω για τον υπνο που εχει ψυχρουλα.

το πρωι κ το βράδυ έχει ψυχρούλα. Το μεσημέρι είναι καλά - τώρα έχει 25 βαθμούς. Γενικά θέλει και λεπτά ρούχα κ κάτι από πάνω....

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

δυστυχως τον κρατανε οι γιαγιαδες οταν δουλευω.....

Είναι ένα θέμα που όσες μανούλες δουλεύουμε, το έχουμε ζήσει/το ζουμε.:rolleyes:

Υπομονή και κάνε το καλύτερο που μπορείς...

777885dugw57gt25.gif

ερωτηση το cottage style τι ειναι???

Μοιάζουν τόσο πολύ {στα μάτια μου} που πολλοί τα μπερδεύουν. Εγώ τα λατρεύω και τα δύο και τα ανακατεύω.

Για μένα η "χτυπητή" διαφορά του country style με το cottage είναι πως στο country μπορείς να βάλεις και κάποια αντικείμενα λίγο πιο "πολυτελή". Στο cottage style τα υφάσματα και το στυλ που χρησιμοποιείται είναι τόσο "απαλά" και "απλά" και η αίσθηση που σου αφήνει είναι πιο "χαλαρή"... δεν ταιριάζουν δηλαδή πολυτελή αντικείμενα στη διακόσμηση του. Στο cottage style κυριαρχεί το λευκό, που συνδυάζεται με κομμάτια "απόδρασης" δηλαδή κάτι σαν "εξοχικό σπίτι"...

Δες μερικές φωτογραφίες του cottage style διακόσμησης. Σίγουρα το γνωρίζεις απλώς δεν θα είχες ακούσει πως λέγεται έτσι.. :P

http://www.cottagestyledecoratingguide.com/images/cottagestyledecorating.jpg

http://www.housebeautiful.com/cm/housebeautiful/images/AW/cottage-living-room-hbx0610howard03-de.jpg

http://www.modern-homefurniture.com/wp-content/uploads/2012/01/Cottage-Style-Furniture-Chair-Desk-Sets.jpg

777885dugw57gt25.gif

λογικο που να θυαστε.

εχω πααραγκειλει στον ξυλουργο που μου εφτιαξε τη βιβλιοηκη, και μια ντουλαπα για διαδρομο και ενα ντουλαπι για πανω απο πληντυριο, απλα μας αργησαν τα πομολα.

Τα περιμενω πως και πως για εξτρα χωρο

Μια χαρά!!!!

Με το καλό να τα παραλάβεις!

777885dugw57gt25.gif

Μοιάζουν τόσο πολύ {στα μάτια μου} που πολλοί τα μπερδεύουν. Εγώ τα λατρεύω και τα δύο και τα ανακατεύω.

Για μένα η "χτυπητή" διαφορά του country style με το cottage είναι πως στο country μπορείς να βάλεις και κάποια αντικείμενα λίγο πιο "πολυτελή". Στο cottage style τα υφάσματα και το στυλ που χρησιμοποιείται είναι τόσο "απαλά" και "απλά" και η αίσθηση που σου αφήνει είναι πιο "χαλαρή"... δεν ταιριάζουν δηλαδή πολυτελή αντικείμενα στη διακόσμηση του. Στο cottage style κυριαρχεί το λευκό, που συνδυάζεται με κομμάτια "απόδρασης" δηλαδή κάτι σαν "εξοχικό σπίτι"...

Δες μερικές φωτογραφίες του cottage style διακόσμησης. Σίγουρα το γνωρίζεις απλώς δεν θα είχες ακούσει πως λέγεται έτσι.. :P

http://www.cottagestyledecoratingguide.com/images/cottagestyledecorating.jpg

http://www.housebeautiful.com/cm/housebeautiful/images/AW/cottage-living-room-hbx0610howard03-de.jpg

http://www.modern-homefurniture.com/wp-content/uploads/2012/01/Cottage-Style-Furniture-Chair-Desk-Sets.jpg

Και εγώ μπερδεμένα τα εχω στο μυαλό μου,μάλλον καποιος διακοσμητης θα μας εδινε ακριβώς τις διαφορες!!Ειναι πολύ ομορφες οι εικόνες και λατρευω αυτήν την cozy ατμόσφαιρα!

Σίγουρα στα σπίτια μας μπορούμε να μπερδέψουμε στοιχεια και από τα δυο και να το κανουμε δικό μας:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...