Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα ήθελα να μου πεις τη γνώμη σου ιδιωτικά σε παρακαλώ. Μπορεί να πάω απλά για έναν υπέρηχο Β φάσης που μου είπαν τώρα την άλλη βδομάδα και τέλος. Το μόνο κακό με Μαστρ είναι πως δε συμφωνεί με τη Β φάση καν… η οποία μου έδινε μια έξτρα ελπίδα… αλλά αν δε κάθεται καν η Β φάση; Εδώ δε κάθεται η κανονική φάση. Λάθος μου που δοκίμασα κάτι διαφορετικό και το τράβηξα τόσο καιρό. Θα πάω πίσω και θα του πω την αλήθεια.

Θα πει πως κακώς έκανα prp και πέταξα τα λεφτά μου γιατί δε το πιστεύει καθόλου. Σα να τον ακούω. 

ενταξει ας το πει δεν πειραζει. τωρα τα εδωσες,,παει. εσυ θα πεις την αληθεια και θα δεις τι θα προτεινει. οτι εγινε εγινε, τωρα μας ενδιαφερει το μελλον.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ξυπνά για γάλα;

Μήπως να αναθεωρήσω και να αρχίσω να προσπαθω για την πάνα...

Και ο δικός μου ξυπνά για γάλα και γενικά μας εχει βγάλει νοκ αουτ

Γι αυτό δεν θελω ανα ανοίξω πολλά "μέτωπα"

Σε ευχαριστώ πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες

Λες να μας μαλώσει το αρχηγόπουλο;

Μπα...

Σάμπως και το κόψιμο της πάνας...easyliving δεν είναι;:tongue:

Κατά μία εννοια...

αααα πρεπει να γνωριστουμε να τους βαλουμε να κανουν παρεα!!!!!Δοκιμασετε το 2 μερες και να δεν του βαζεις ξανα απλα μην ακους μαμαδες γιαγιαδες φιλες κλπ του στυλ ειναι μικρος μα απο τωρα αστον λιγο να μεγαλωσει...Ξερεις εσυ το κλασσικο του εσυ φταις που ξυπναει μην του δωσεις γαλα αστον να κλαψει αλλα κανενας δεν το ζει οπως εσυ....ααα και κανεις και οικονομια τερμα το εξοδο για πανες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επίσης κάναμε μια σκέψη με τον αντρα μου σχετικά με το δωμάτιο του μικρού και θα ηθελα να ακούσω γνώμες...

Το δωμάτιο είναι βαμμένο σε χρώμα που θα "μείνει"? Αν ναι, ποιο? Αν όχι, που προσανατολίζεσαι? Εχεις αποφασίσει ή τα σκέφτεσαι όλα?

Το κρεβάτι επίσης, τι χρώμα είναι?

Εμάς:

Προσωπικά ήμουν αρκετά τυχερή σ αυτό το κομμάτι, μια που τα έπιπλα του φιογκακίου ήταν παραγγελία στον νονό του {μαραγκός} και τα έκανα ακριβώς όπως ήθελα. Μέχρι το όνομά του, γράφει η κούνια του! Μεγάλη πλάκα!

Η κούνια του δε, ήταν τόσο μεγάλη που κατά διαστήματα έμπαινα και εγώ μέσα και κοιμόμασταν μαζί...! :rolleyes: Σκέψου! Οπότε, άργησα να τον βγάλω από εκεί.

Αφού τον έβγαλα, δώσαμε το νεανικό κρεβάτι (μονό σε σουηδικό χρώμα) του άντρα μου, στον κουμπάρο μας και μας το έκανε λευκό {στα χρώματα των λοιπών επίπλων του παιδιου} και άλλο να σου λέω! Το λούστραρε τόσο υπέροχα που όλοι νόμιζαν πως ήταν καινούργιο! Ουτε βαθούλωμα δεν είχε! Αγοράσαμε στρώμα και αυτό ήταν! Σ' αυτό κοιμάται ακόμα!

Αρχικά, αγόρασα από το jumbo ένα προστατευτικό, γιατί ανησυχούσα να μην πέσει. Οταν πλέον συνήθισε και δεν χρειαζόταν το κάγκελο, το βάλαμε από την μέσα πλευρά του κρεβατιού, που ακουμπαει στον τοίχο, ώστε το φιοκάκι να μην ακουμπάει το κορμάκι του στον τοίχο και μου αρρωσταίνει, γιατί το συνήθιζε... ;)

777885dugw57gt25.gif

To κάτω χρώμα είναι αυτό που τελικά βάλουμε στον ένα τοίχο του σαλονιού (palladian blue HC144 - Benjamin moore). Είναι πρασινο-μπλε (τυρκουάζ να το πω...) και θα το συνδιάσουμε με ένα μπεζ vanilla ice cream. Μας άρεσε μάλιστα τόσο που στα ίδια χρώματα θα γίνει και το γραφείο (αφού το πράσινο που είχαμε αρχικά επιλέξει μας βγήκε φιστικί). Ηθικό δίδαγμα: Αγοράζουμε ένα λίτρο από το χρώμα που επιλέξαμε, και το δοκιμάζουμε στο χώρο που θέλουμε για να δούμε την τελική του απόχρωση. Ούτε στις φωτογραφίες φαίνεται απόλυτα το χρώμα, αλλά μια ιδέα θα την πάρετε. Είμαι πολύ χαρούμενη που καταλήξαμε!!

Υπέροχο χρώμα επιλέξατε! Τοσο αρχοντικό!!!! Μου αρέσει πολύ! Μπράβο για το γούστο σας, παιδιά! ;)

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνη με το καλο και ελπιζω να σας δωσει νορμαλ τιμη και επισης να τα εκατοστησεις δεν σε ξεχασει απλα μονο σκ μπορω να γραψω τις αλλες μερες απλα σας διαβαζω...Χρυσα με το καλο οι κουρτινες Γιαννουλα καλοριζικο το καινουριο σπιτακι και σε ολα τα κοριτσια καλο σκ με λιγες δουλιτσες φιλια

Ευχαριστώ πολυ, μικρούλι μου!!! Ευχαριστώ! :P:p

Ήρθε, μέτρησε και μας είπε πως θα έρθει την άλλη εβδομάδα ξανά μαζί με τον πλακά, για να μας δώσει και ο πλακάς τιμή... :rolleyes: . Άντε να δούμε!!

777885dugw57gt25.gif

Λες να μας μαλώσει το αρχηγόπουλο;

Μπα...

Σάμπως και το κόψιμο της πάνας...easyliving δεν είναι;:tongue:

Κατά μία εννοια...

Το αρχηγόπουλο δεν μαλωνει ποτέ! :shock::tongue::tongue:

Βγάλτε τα από μέσα σας.

Εγώ ετοιμάζω Τips no. 3 για το blog μας... ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Το δωμάτιο είναι βαμμένο σε χρώμα που θα "μείνει"? Αν ναι, ποιο? Αν όχι, που προσανατολίζεσαι? Εχεις αποφασίσει ή τα σκέφτεσαι όλα?

Το χρώμα δεν αλλάζει,είναι το αρχικό χρώμα του δωματίου...Στο χρώμα της βανίλιας,ούτε λευκό,ούτε κίτρινο

Πολύ ουδέτερο χρώμα

Το κρεβάτι επίσης, τι χρώμα είναι?

Δεν το έχω δει,αλλά ο άντρας μου λέει ότι έχει χρώμα τριανταφυλλιάς,καφεκόκκινο

Εμάς:

Προσωπικά ήμουν αρκετά τυχερή σ αυτό το κομμάτι, μια που τα έπιπλα του φιογκακίου ήταν παραγγελία στον νονό του {μαραγκός} και τα έκανα ακριβώς όπως ήθελα. Μέχρι το όνομά του, γράφει η κούνια του! Μεγάλη πλάκα!

Η κούνια του δε, ήταν τόσο μεγάλη που κατά διαστήματα έμπαινα και εγώ μέσα και κοιμόμασταν μαζί...! :rolleyes: Σκέψου! Οπότε, άργησα να τον βγάλω από εκεί.

Αφού τον έβγαλα, δώσαμε το νεανικό κρεβάτι (μονό σε σουηδικό χρώμα) του άντρα μου, στον κουμπάρο μας και μας το έκανε λευκό {στα χρώματα των λοιπών επίπλων του παιδιου} και άλλο να σου λέω! Το λούστραρε τόσο υπέροχα που όλοι νόμιζαν πως ήταν καινούργιο! Ουτε βαθούλωμα δεν είχε! Αγοράσαμε στρώμα και αυτό ήταν! Σ' αυτό κοιμάται ακόμα!

Αρχικά, αγόρασα από το jumbo ένα προστατευτικό, γιατί ανησυχούσα να μην πέσει. Οταν πλέον συνήθισε και δεν χρειαζόταν το κάγκελο, το βάλαμε από την μέσα πλευρά του κρεβατιού, που ακουμπαει στον τοίχο, ώστε το φιοκάκι να μην ακουμπάει το κορμάκι του στον τοίχο και μου αρρωσταίνει, γιατί το συνήθιζε... ;)

Τι ωραία που το έφτιαξες το δωμάτιο του φιόγκου

Να σου πω,δε με πολυνοιάζει το χρώμα του κρεβατιού και αν θα "δεσει"γενικά...Απλά σκεφτόμαστε να κάνουμε μια απόπειρα,να δούμε αν θα πετύχει...

Γι αυτό ρωτάω,πότε βάλατε τα παιδάκια σας σε κανονικό κρεβάτι...

Κάνω δημοσκόπηση:tongue:

Το θέμα είναι να βρούμε μια λύση,να μείνουμε όλοι ευχαριστημένοι

Και ο μικρός να κοιμάται παρεούλα με κάποιον από τους δυο γονείς του,όπως έχει συνηθίσει,αλλά να μην ταλαιπωρείται μετά,μετακινούμενος στο κρεβάτι του

Και να μπει σε μια τάξη επιτέλους...

Και να εξανθρωπιστεί το δωμάτιό μου και το κρεβάτι μου,που είναι μονίμως γεμάτο παιχνίδια,βιβλία

Και μένει και αστρωτο,όλη μέρα!

Και τωρα που χειμωνιάζει αυτό θα με εκνευρίζει τα μάλα!!!

αααα πρεπει να γνωριστουμε να τους βαλουμε να κανουν παρεα!!!!!Δοκιμασετε το 2 μερες και να δεν του βαζεις ξανα απλα μην ακους μαμαδες γιαγιαδες φιλες κλπ του στυλ ειναι μικρος μα απο τωρα αστον λιγο να μεγαλωσει...Ξερεις εσυ το κλασσικο του εσυ φταις που ξυπναει μην του δωσεις γαλα αστον να κλαψει αλλα κανενας δεν το ζει οπως εσυ....ααα και κανεις και οικονομια τερμα το εξοδο για πανες!

Είπες τεράστια αλήθεια τωρα...

Θα το δοκιμάσω...

Είπες τεράστια αλήθεια τωρα...

Θα το δοκιμάσω...

aστο ξερεις ποσα τετοια εχω ακουσει 22μηνες τωρα????Απειρα στην αρχη ελεγα εγω φταιω αλλα τον ειχα μαθει πιπιλα στο ενα χερι γαλα στο αλλο και εφευγα απο το δωματιο.δυστυχως τον κρατανε οι γιαγιαδες οταν δουλευω και μου τον εμαθαν αγκαλιτσα για νανι ή να ειναι διπλα του μεχρι να κοιμηθει σιγα που με ακουγαν και ας τσιριζα και φωναζα...Απο τη στιγμη που μας εξυπηρετουν ομως δεν μπορεις να κανεις και πολλα και τωρα την πληρωνω εγω με το να πρεπει να ξαπλωνω πλαι του για να κοιμηθει. Το ιδιο πηγαν να κανουν και με το κοψιμο της πανας εκει ομως με ακουσαν σαν υστερικο που εκανα τσιριζοντας τους οτι με αυτα που κανουν εχω μεινει 47κιλα και ετσι οπως το πανε θα μπω νοσοκομειο οποτε εβαλαν μυαλο....Για το γαλα στον υπνο του ακομα μουρμουρανε αλλα μεσα απο τα δοντια τους γιατι με το που πανε να πουν κατι αρχιζω να τους ειρωνομαι"Ναι ναι ξερω εσεις μεγαλωσατε παιδια και κανενα δεν ξυπνουσε και εγω φταιω που τον εχω κακομαθει οπως με το να πρεπει καποις να ειναι μαζι του για να κοιμηθει"οποτε επιτοπου σταματανε...κατεβαζουν κεφαλι και τελος ετσι ειναι ο μικρος σε οοποιον αρεσει και ο μονος που μπορει να με κατηγορησει ειναι η μελλοντικη γυναικα του αν της κανει το ιδιο αλλα εχουμε χρονια μεχρι τοτε και τελος συζητησης

Εσείς πότε βγάλατε τα παιδακια σας από την κούνια;

Emena apo 18minwn koimatai monima se mono krevati. Ton koimiza kounontas ton agalia kai molis ton akoumpaga stin kounia ksipnage kai ante pali aptin arxi..

wspou apofasisa na kathomai sto krevati kratontas ton agalia kai molis koimotan ton xaplona kai mazi kai egw dipla opote

Kai na ksipnage me evlepe kai iremouse. Sto spiti ekeino ipirxan idi mesa sto paidiko 2 mona krevatia (itan epiplomeno) kai xrisimopoiousa to proskefali tou enos gia kagelo

πιανει το αυτι μου και σε 3λεπτα κοιμηθηκαμε....Τρελλο γελιο

Afto me to afti to kanei kai mena o giwrgos! Otan den exei kanenan dipla tou omws pianei to diko tou

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Κουράστηκα να μαζεύω κάθε μέρα παιχνίδια από παντού

Από παντού όμως...

Αφού πολλές φορες τα αφήνω σκόρπια,μιας και δεν έχω το κουράγιο και με το σκεπτικό ότι θα τα ξαναμεταφερει στην κρεβατοκάμαρά μας ...[/quote

Mia apta idia ki edw... akrivws etsi! Afou sto paidiko spania paizei.

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Διαφημίσεις

aστο ξερεις ποσα τετοια εχω ακουσει 22μηνες τωρα????Απειρα στην αρχη ελεγα εγω φταιω αλλα τον ειχα μαθει πιπιλα στο ενα χερι γαλα στο αλλο και εφευγα απο το δωματιο.δυστυχως τον κρατανε οι γιαγιαδες οταν δουλευω και μου τον εμαθαν αγκαλιτσα για νανι ή να ειναι διπλα του μεχρι να κοιμηθει σιγα που με ακουγαν και ας τσιριζα και φωναζα...Απο τη στιγμη που μας εξυπηρετουν ομως δεν μπορεις να κανεις και πολλα και τωρα την πληρωνω εγω με το να πρεπει να ξαπλωνω πλαι του για να κοιμηθει. Το ιδιο πηγαν να κανουν και με το κοψιμο της πανας εκει ομως με ακουσαν σαν υστερικο που εκανα τσιριζοντας τους οτι με αυτα που κανουν εχω μεινει 47κιλα και ετσι οπως το πανε θα μπω νοσοκομειο οποτε εβαλαν μυαλο....Για το γαλα στον υπνο του ακομα μουρμουρανε αλλα μεσα απο τα δοντια τους γιατι με το που πανε να πουν κατι αρχιζω να τους ειρωνομαι"Ναι ναι ξερω εσεις μεγαλωσατε παιδια και κανενα δεν ξυπνουσε και εγω φταιω που τον εχω κακομαθει οπως με το να πρεπει καποις να ειναι μαζι του για να κοιμηθει"οποτε επιτοπου σταματανε...κατεβαζουν κεφαλι και τελος ετσι ειναι ο μικρος σε οοποιον αρεσει και ο μονος που μπορει να με κατηγορησει ειναι η μελλοντικη γυναικα του αν της κανει το ιδιο αλλα εχουμε χρονια μεχρι τοτε και τελος συζητησης

Kelly μου, άσχετο μεν αλλά τώρα που σε βρήκα να σου πω ότι φόρεσα το φορεματάκι που αγόρασα - ξέρεις εσυ ποιο - στη βάφτιση του γιου μου κ ήταν πανέμορφο!!Σ ευχαριστώ για τη βοήθειά σου!;)

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημερούδια!!

Κάνω ενα διαλειμματάκι από τις δουλειές να σας κάνω...τζά!!

Τελικά ξεκίνησα να φτιάχνω τη ντουλάπα του μικρού

Τα ρούχα που δεν του έκαναν τα είχα σε κάποιες θήκες,από αυτές που τραβάς τον αέρα με την ηλεκτρική...Αλλά με χάλαγε πολύ σαν θέαμα και ήθελα κατεπειγόντως να το αλλάξω.Χρησιμοποιήσα λοιπόν κάτι μεγάλα κουτιά με καπάκι που είχε πάρει ο περιστέρης από κάποιο σούπερ μάρκετ.Μια χαρα τα χώρεσαν τα περισσότερα.Και βόλεψα και κάποια σε θήκες από παπλώματα-κουβέρτες που κλείνουν με φερμουάρ

Ακόμα δεν εχω ξεμπερδεψει,αλλά ελπίζω να τελειώνω γρήγορα για να κάνω κι ενα γρήγορο σκούπισμα στα υπνοδωμάτια

Και να μαζέψω τον...παιδότοπο φυσικά!!

γεια σας κοριτσουδια.

εγω τελειωσα με φαγητο και συμμαζεματα. μια σκουπα εμεινε αλλά όταν γυρισω

περιστερακι μην του αφηνεις πολλα παιχνιδια. και για το συμμαζεμα αλλά και γιατι τα βαριεται και οταν ειναι πολλα δεν μπορει να συγκεντρωθει με οτι πραγματικα του αρεσει

ενα πολυ ωραιο κολπο ειναι να αφηνεις καποια, να μαζευεις τα υπολοιπα και καθε δυο - τρεις εβδομαδες να τα ανακυκλωνεις για να τα ξαναβλεπει σαν καινουργια μπροστα του. ;)

οσο για τα κρεβατια που κουβεντιαζατε εμενα απο τον χρονο βγηκε απο την κουνια. δεν ηθελε με τιποτα τα καγκελα. 1,5 ετων του πηραμε ενα μεγαλο κρεβατι που ειναι σαν αυτοκινητο. ανεβοκατεβαινε ευκολα, ειχε και πλαινα στο σχεδιο που τον προστατευαν να μην πεσει το βραδυ και χωρουσα να ξαπλωσω κι εγω για τα δυσκολα βραδια....

τωρα ντυνομαστε και βγαινουμε εξω

τα λεμε αργοτερα

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

Γεια σας κοριτσακια μου!!!

Μπαινω μια στα γρηγορα να σας πω μια καλησπερα!!

Ευχαριστω ΠΟΛΥ για τις ευχες, τα καλωσορισματα (Giannoula, Ευη και την αρχηγο Ειρηνη επιασα με μια γρηγορη ματια, αν ξεχναω να ευχαριστησω καποια ελπιζω να με συγχωρεσει :-P) να ειστε ολες καλα!!! :D

Εμεις εχθες αραξαμε με τη μικρη σε μια συναυλια (των active member συγκεκριμενα).. Ο μπαμπας μας δουλευε ως τις 12 το βραδυ οποτε σουρτουκεψαμε για τα καλα!! :wink: Πηγαμε metro mall, αγορασαμε καποια πραγματακια για τις δραστηριοτητες που ξεκινησε εκτος σχολειου και αφου φαγαμε τα δυο μας μες στο metro mall, αραξαμε στη συναυλια!!! Το καταευχαριστηθηκα μιλαμε!!!!!! :D:D:D:D

Peristeraki νομιζω ρωτουσε για μεταβαση απο κουνια σε κανονικο κρεβατι ή καποια αλλη; Νομιζω το peristeraki.. Να πω κι εγω την εμπειρια μου λοιπον..

Εκανα τη μεταβαση οταν η κορη μου ηταν 23 μηνων... Τα πρωτα 3 βραδυα κυλησε μια χαρα... Τους υπολοιπους 3 ΜΗΝΕΣ βελαξα κοριτσια μου... Σηκωνοταν συνεχεια, εκλαιγε, κοιμοταν και μολις ψευτοξυπνουσε σηκωνοταν και ερχοταν στο δωματιο μου.. Ενα δραμα... Εν τελει 1.5 χρονο αργοτερα, ακολουθουμε τη ρουτινα οπως καθε βραδυ (γαλα ή γιαουρτακι ή σουπιτσα/ τσισα στο γιογιο/ μπανακι ή ντουσακι/ πλυσιμο δοντια/ μασαζακι) και μετα ξαπλωνουμε μαζι, διαβαζουμε ΕΝΑ παραμυθακι (γιατι στις αρχες διαβαζαμε 7-8 μπορει και παραπανω :shock:) και μετα η μαμα φευγει και το Μαρακι κοιμαται ως το πρωι..

Αν τελικα το αποφασισεις, θελει ΠΟΛΛΗ σταθεροτητα, ΠΟΛΥ υπομονη, μεγαλη αντοχη και -γνωμη μου- αν τελικα τον βαλεις σε κρεβατι, ΜΗΝ πισωγυρισεις και αν δεις τα σκουρα τον ξαναβαλεις στην κουνια.. Δεν ειναι καλο και ως μηνυμα που περνα στο παιδι, ειναι καλο ο γονιος να εχει σταθεροτητα στις αποψεις του (και οχι μολις δουμε τα "σκουρα" κανουμε αυτο που θελεις ;)).. Αυτο ξαναλεω ως δικη μου αποψη και συμφωνα με την καθοδηγηση που ειχα λαβει απο τον παιδιατρο μας, δεν εχω σκοπο να θιξω καμμια!

Επισης προσπαθησε να κανεις τη μεταβαση μια ευχαριστη διαδικασια.. Πες του πως τωρα μεγαλωσε και μπορει να κοιμαται σε κρεβατι για μεγαλα παιδια.. Διαλεξε ομορφα σεντονακια και ισως καποιο λουτρινο που θα του κραταει συντροφια τις νυχτες στο "μεγαλο κρεβατι" ;)

Αυτα προς το παρον.. Αν χρειαστεις οτιδηποτε αλλο, εδω ειμαστε! :D

Τα υπολοιπα νεα μας αναλυτικα αργοτερα (μπορει και αυριο) γιατι ενοψει Σ/Κ τρεχουμεεεεεεεεεε!!!

Φιλακια σε ολες!!! :D:D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Εγώ λατρεύω το country style αλλά σε συνδυασμό mix & match με το cottage style διακόσμησης. Αυτά τα δύο με μία μικρή δόση πολυτέλειας είναι το καλύτερο μου.

Συμφωνώ απόλυτα για την αποφυγή του "λουλουδικού", που όμως δεν είναι απαραίτητο πλέον για το country / cottage style.. ;););)

ερωτηση το cottage style τι ειναι???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...