Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα ήθελα να μου πεις τη γνώμη σου ιδιωτικά σε παρακαλώ. Μπορεί να πάω απλά για έναν υπέρηχο Β φάσης που μου είπαν τώρα την άλλη βδομάδα και τέλος. Το μόνο κακό με Μαστρ είναι πως δε συμφωνεί με τη Β φάση καν… η οποία μου έδινε μια έξτρα ελπίδα… αλλά αν δε κάθεται καν η Β φάση; Εδώ δε κάθεται η κανονική φάση. Λάθος μου που δοκίμασα κάτι διαφορετικό και το τράβηξα τόσο καιρό. Θα πάω πίσω και θα του πω την αλήθεια.

Θα πει πως κακώς έκανα prp και πέταξα τα λεφτά μου γιατί δε το πιστεύει καθόλου. Σα να τον ακούω. 

ενταξει ας το πει δεν πειραζει. τωρα τα εδωσες,,παει. εσυ θα πεις την αληθεια και θα δεις τι θα προτεινει. οτι εγινε εγινε, τωρα μας ενδιαφερει το μελλον.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Λέτε να πιάσει;

Να δοθεί λύση και στο θέμα του ύπνου και στο θέμα της τάξης;

Κουράστηκα να μαζεύω κάθε μέρα παιχνίδια από παντού

Από παντού όμως...

Αφού πολλές φορες τα αφήνω σκόρπια,μιας και δεν έχω το κουράγιο και με το σκεπτικό ότι θα τα ξαναμεταφερει στην κρεβατοκάμαρά μας ο μικρός...

Βέβαια,επειδή είμαι και ολίγον τρελή μάνα,σκέφτομαι που θα μαζευτεί η κούνια και μόνο με τη σκέψη με πιάνει καταθλιψη...

Το ίδιο είχα πάθει όταν αμπαλάρισα για πρωτη φορα ρούχα που δεν του εκαναν,τα 0-3...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το μικρό μας είναι 21 μηνών και είναι αρκετά αναπτυγμένο παιδάκι,η κούνια σε λίγο δεν θα τον βολεύει,ήδη έχει αρχίσει να κουτουλά στα κάγκελα ή να μπαίνουν μεσα ποδαράκια-χεράκια και να βάζει τα κλάματα στη μέση της νύχτας

Λοιπόν τον μικρό τον κοιμίζαμε στο κρεβάτι μας και μετά τον μεταφέραμε στο κρεβατάκι του και νο πρόμπλεμ...

Καλώς ή κακώς όμως,όταν έπιασαν οι ζέστες,καθώς στο δικό μας δωμάτιο έχουμε κλιματιστικό και το δικό του ήταν πάρα πολύ ζεστό,μπαστακώθηκε στο κρεβάτι μας και τωρα μας είναι δύσκολο να τον βάλουμε σε μια σειρά.

Κι όπως εγραψα πιο πάνω την κούνια την εχει ξεσυνηθίσει

Χωρια που πολλές φορες ξυπνά την ωρα που τον μεταφερουμε στο δωμάτιο του και μετα ξανά μανά τα ίδια

Είπαμε να τον βαλουμε σιγα σιγά σε κανονικό κρεβατάκι

Εσείς πότε βγάλατε τα παιδακια σας από την κούνια;

Η δικιά μου είναι 26 μηνών κ κοιμάται ακόμα στην κούνια της. Προσπάθησα πριν 2-3 μήνες να την βάλω σε κανονικό κρεβατάκι αλλά δεν βόλεψε, έβγαινε-έμπαινε, σηκωνόταν, ξαναξάπλωνε και δεν είχε όρεξη για ύπνο, οπότε πάλι πίσω στην κούνια μέχρι....όσο χωράει...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

To κάτω χρώμα είναι αυτό που τελικά βάλουμε στον ένα τοίχο του σαλονιού (palladian blue HC144 - Benjamin moore). Είναι πρασινο-μπλε (τυρκουάζ να το πω...) και θα το συνδιάσουμε με ένα μπεζ vanilla ice cream. Μας άρεσε μάλιστα τόσο που στα ίδια χρώματα θα γίνει και το γραφείο (αφού το πράσινο που είχαμε αρχικά επιλέξει μας βγήκε φιστικί). Ηθικό δίδαγμα: Αγοράζουμε ένα λίτρο από το χρώμα που επιλέξαμε, και το δοκιμάζουμε στο χώρο που θέλουμε για να δούμε την τελική του απόχρωση. Ούτε στις φωτογραφίες φαίνεται απόλυτα το χρώμα, αλλά μια ιδέα θα την πάρετε. Είμαι πολύ χαρούμενη που καταλήξαμε!!

IMG_5844.jpg

137922807307700152HfTMDgQ8c.jpg12113cf0884c.jpg

Μπρίκια κολλάμε; ;)

καλημερα εμενα ο μικρος απο 6μηνων που μετακομισε στο δωματιο τοθ δεν ηθελε κουνια μεχρι να το καταλαβω περασαμε πολλα βραδυα με γκρινια και κλαμμα ωσπου ενα βραδυ απο τα νευρα μου πηρα το στρωμα απο το κρεββατι ξενων το πεταξα στο πατωμα και τον εβαλα εκει να κοιμηθει και κοιμηθηκε.Οποτε την επομενη μερα πηρα το κρεββατι απο το δωματιο ξενων(το εργενικο υπερδιπλο κρεββατι μας) και το εκανα κρεββατι του μικρου το κολλησα τοιχο και επειδη ηταν πολυ μικρος το εκανα τεραστια κουνια.Το προσκεφαλι το ειχα βαλει κατωποδι και στην ελευθερη πλευρα ειχα βαλει τη κουνια μαζι με τα στοκ απο πανεσ.Για να τον βαζω και να τον βγαζω εκανα ακροβατικα αλλα κοιμομασταν.Οταν ξεκινησε να περπαταει εβγαλα την κουνια και του εβαλα απο τα jumbo ενα πλαινο προστατευτικο.Τωρα λοιπον που εκνα την μετακομιση αφησα αυτο το τεραστιο κρεββατι στην μητερα μου και πηρα την δικια μου κρεββατοκαμαρα που ηταν σαν καινουρια αγορασαμε καινουριο στρωμα γιατι δεν εχει κατωποδι και ο μικρος κανει σβουρες σε ολο το κρεββατι και ηθελα εγω να ειμαι ησυχη και εχχει και χωρο στο δωματιο του...

πλεον μπορω να πω οτι το μονο αχρηστο πραγμα του πηραμε για τον μικρο ειναι η κουνια του κοιμαται κανονικα οταν ξυπνησει κατεβαινει μονος του και οταν νυσταζει μου λεει"Σηκω επανω" με παιρνει απο το χερι παμε στο δωματιο του ανεβαινει παιρνει ποζα για την πανα,την νυχτερινη ακομα να την κοψουμε ειναι 22μηνων και την πρωινη την κοψαμε 18μηνωντου την βαζω παει στο μαξιλαρι του καθεται επανω του τραβαει το σεντονι με την κουβερτα και φωναζει λαλα(γαλα)παπαπυθι(παραμυθι) πιανουμε το παραμυθι το διαβαζουμε αφου βαρεθει φωναζει(μπαμπακα φως)ερχεται ο μπαμπας μας του δινει φιλακι κλεινει το φως ξαπλωνει μπρουμυτα πιανει το αυτι μου και σε 3λεπτα κοιμηθηκαμε....Τρελλο γελιο

Διαφημίσεις

Ειρηνη με το καλο και ελπιζω να σας δωσει νορμαλ τιμη και επισης να τα εκατοστησεις δεν σε ξεχασει απλα μονο σκ μπορω να γραψω τις αλλες μερες απλα σας διαβαζω...Χρυσα με το καλο οι κουρτινες Γιαννουλα καλοριζικο το καινουριο σπιτακι και σε ολα τα κοριτσια καλο σκ με λιγες δουλιτσες φιλια

Kalisperaaa!

Lete gia moketes kai mou thimizete oti kai egw prepei na plino ta xalia giati imoun egios otan ta evgale o antras mou kai den plithikan. Tora pou h mikri tha arxisei ta mpousoulimata.. .. tha ta xreiastoume!

Simera liges vasikes doulitses mono, as ksekourastoume ki emeis mia mera!

Twra etoimazomaste na pame sti marina floisvou na doume ton bob sfougaraki pou einai kai h latreia tou giwrgou! :rolleyes:

Kalo savvatokiriako se olous!

Εννοείται πως με παιδάκια στο σπίτι το στρώστιμο είναι απαραίτητο (γι' αυτό θέλω να το αποφύγω τώρα που μπορώ :tongue: ). Κάθε φορά που ξεστρώνω βέβαια το σπίτι φαίνεται γυμνό... αλλά ξεπερνάω γρήγορα την θλίψη μου όταν κάνω το πρώτο σφουγγάρισμα σε χρόνο dt ;)

Φιλιά στον σφουγγαράκι και από μένα!! :P:p

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Η δικιά μου είναι 26 μηνών κ κοιμάται ακόμα στην κούνια της. Προσπάθησα πριν 2-3 μήνες να την βάλω σε κανονικό κρεβατάκι αλλά δεν βόλεψε, έβγαινε-έμπαινε, σηκωνόταν, ξαναξάπλωνε και δεν είχε όρεξη για ύπνο, οπότε πάλι πίσω στην κούνια μέχρι....όσο χωράει...

Το φοβάμαι κι αυτό το ενδεχόμενο...

καλημερα εμενα ο μικρος απο 6μηνων που μετακομισε στο δωματιο τοθ δεν ηθελε κουνια μεχρι να το καταλαβω περασαμε πολλα βραδυα με γκρινια και κλαμμα ωσπου ενα βραδυ απο τα νευρα μου πηρα το στρωμα απο το κρεββατι ξενων το πεταξα στο πατωμα και τον εβαλα εκει να κοιμηθει και κοιμηθηκε.Οποτε την επομενη μερα πηρα το κρεββατι απο το δωματιο ξενων(το εργενικο υπερδιπλο κρεββατι μας) και το εκανα κρεββατι του μικρου το κολλησα τοιχο και επειδη ηταν πολυ μικρος το εκανα τεραστια κουνια.Το προσκεφαλι το ειχα βαλει κατωποδι και στην ελευθερη πλευρα ειχα βαλει τη κουνια μαζι με τα στοκ απο πανεσ.Για να τον βαζω και να τον βγαζω εκανα ακροβατικα αλλα κοιμομασταν.Οταν ξεκινησε να περπαταει εβγαλα την κουνια και του εβαλα απο τα jumbo ενα πλαινο προστατευτικο.Τωρα λοιπον που εκνα την μετακομιση αφησα αυτο το τεραστιο κρεββατι στην μητερα μου και πηρα την δικια μου κρεββατοκαμαρα που ηταν σαν καινουρια αγορασαμε καινουριο στρωμα γιατι δεν εχει κατωποδι και ο μικρος κανει σβουρες σε ολο το κρεββατι και ηθελα εγω να ειμαι ησυχη και εχχει και χωρο στο δωματιο του...

Ολόκληρη ταλαιπωρία στην αρχή μέχρι να καταλάβεις τι ηθελε ο μικρός σου...

Και τι χωροθέτηση:tongue::P

Αλλά τι άλλο να έκανες,αφού βολευτήκατε έτσι;

Και πολύ καλά έκανες,δηλαδή...

Είμαι της άποψης ότι τα παιδιά πρεπει να τα αφήνουμε όπως αυτά βολεύονται

Οσες φορες εχω επιδιώξει το δικό μου βόλεμα, η γκρίνια του και η αναστάτωση ήταν μεγάλη

Τον βλέπω πάντως τον δικό μου ότι έχει αντίληψη του χώρου του κρεβατιού του μεγάλου,στην αρχή μόνο ειχε πέσει μια-δυο φορες

Πιστεύω λοιπόν οτι αν κολλήσουμε το κρεβάτι στον τοίχο και βάλουμε και το προστατευτικό κάγκελο θα είναι μια χαρα τα πράγματα

πλεον μπορω να πω οτι το μονο αχρηστο πραγμα του πηραμε για τον μικρο ειναι η κουνια του κοιμαται κανονικα οταν ξυπνησει κατεβαινει μονος του και οταν νυσταζει μου λεει"Σηκω επανω" με παιρνει απο το χερι παμε στο δωματιο του ανεβαινει παιρνει ποζα για την πανα,την νυχτερινη ακομα να την κοψουμε ειναι 22μηνων και την πρωινη την κοψαμε 18μηνωντου την βαζω παει στο μαξιλαρι του καθεται επανω του τραβαει το σεντονι με την κουβερτα και φωναζει λαλα(γαλα)παπαπυθι(παραμυθι) πιανουμε το παραμυθι το διαβαζουμε αφου βαρεθει φωναζει(μπαμπακα φως)ερχεται ο μπαμπας μας του δινει φιλακι κλεινει το φως ξαπλωνει μπρουμυτα πιανει το αυτι μου και σε 3λεπτα κοιμηθηκαμε....Τρελλο γελιο

Λιώνω λέμε!! Τι απίστευτη "ρουτίνα" είναι αυτή!?!?!

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Α εσείς είστε πολύ προχώ...

Μιλάτε,έχετε βγάλει πάνα...

Εμείς τίποτε από τα δύο...

Θα περιμένω να κλείσει και τα 2 και θα ξεκινήσω προσπάθεια από του χρόνου το καλοκαίρι για την πάνα

Διαφημίσεις

κοιτα μπορεις πανευκολα σε οσες γνωστες μας το ειπα και το εκαναν απλα δεντο πιστευαν. Το μονο που χρειαζεσαι ειναι μια βδομαδα στο σπιτι και ενα σφουγγαροπανο.Για κανα μηνα διμηνο οταν πηγαινε ο αντρας μου για πιπι του του ελεγε ελα παμε για πιπι και ο μικρος τον εβλεπε. Ξυπνησα λοιπον μια μερα και δεν του εβαλα πανα τον αφησα παντελλως γυμνο την πρωτη μερα ετρεχα με το σφουγγαροπανο συνεχεια και δεν τον μαλωνα του ελεγα ηρεμα οταν θες πιπι μου το λες.Την δευτερη μερα απο τις 10 φορες που τα εκανε τις 3 μου ειπε σηκω πανω και με πηγε τουαλετα τον εβαλα στο σκολοπατακι και το εκανε οπως ο μπαμπας δεν ηθελε ουτε να κατσει ουτε γιογιο.Την τριτη μερα πηγαμε τουαλετα 5φορες την τεταρτη 9 και απο την πεμπτη μονο αν του εφευγαν γιατι δεν προλαβε ή δεν ηθελε να σταματησει να παιζει.Αν εχεισ χρονο προσπαθησε το

Α εσείς είστε πολύ προχώ...

Μιλάτε,έχετε βγάλει πάνα...

Εμείς τίποτε από τα δύο...

Θα περιμένω να κλείσει και τα 2 και θα ξεκινήσω προσπάθεια από του χρόνου το καλοκαίρι για την πάνα

εμεις αργησαμε να περπατησουμε το κανουμε 16μηνων το καθε παιδακι ειναι διαφορετικο και επισης αποφασισα οτι εχει αποψη και οπως εμενα δεν μαρεσει να με καταπιεζουν δεν το καταπιεζω...εχουμε μαθει να συνηπαρχουμε δεν εχω μετακινησει γυαλικα διακοσμητικα κλπ και αυτος δεν τα πειραζει γιατι μετα η μαμακα θα του πειραξει τα παιχνιδια του και ειμαστε ολοι ικανοποιημενοι χαχαχαχα

σου λεω σιγουρα οτι θα το παρει σαν παιχνιδι και αν ειναι σκληρο παιδι σαν το δικο μου οσο πιο μμικρο που δεν καταλαβαινει τοσο πιο ευκολα...Εγω εκανα την βλακεια επειδη ξυπανει το βραδυ 2 φορες για γαλα να μην εχω κουραγιο να του κοψω και την βραδυνη και τωρα δεν την κοβει με τπτ.Νιωθει ασφαλεια με την πανα και αν δεν βαλουμε τσιριζει οσο πιο μικρος τοσο πιο ευκολα...Συγνωμη Ειρηνακη και υπολοιπα κοριτσια που εφυγα λιγακι εκτος θεματος

σου λεω σιγουρα οτι θα το παρει σαν παιχνιδι και αν ειναι σκληρο παιδι σαν το δικο μου οσο πιο μμικρο που δεν καταλαβαινει τοσο πιο ευκολα...Εγω εκανα την βλακεια επειδη ξυπανει το βραδυ 2 φορες για γαλα να μην εχω κουραγιο να του κοψω και την βραδυνη και τωρα δεν την κοβει με τπτ.Νιωθει ασφαλεια με την πανα και αν δεν βαλουμε τσιριζει οσο πιο μικρος τοσο πιο ευκολα...Συγνωμη Ειρηνακη και υπολοιπα κοριτσια που εφυγα λιγακι εκτος θεματος

Ξυπνά για γάλα;

Μήπως να αναθεωρήσω και να αρχίσω να προσπαθω για την πάνα...

Και ο δικός μου ξυπνά για γάλα και γενικά μας εχει βγάλει νοκ αουτ

Γι αυτό δεν θελω ανα ανοίξω πολλά "μέτωπα"

Σε ευχαριστώ πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες

Λες να μας μαλώσει το αρχηγόπουλο;

Μπα...

Σάμπως και το κόψιμο της πάνας...easyliving δεν είναι;:tongue:

Κατά μία εννοια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...