Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα ήθελα να μου πεις τη γνώμη σου ιδιωτικά σε παρακαλώ. Μπορεί να πάω απλά για έναν υπέρηχο Β φάσης που μου είπαν τώρα την άλλη βδομάδα και τέλος. Το μόνο κακό με Μαστρ είναι πως δε συμφωνεί με τη Β φάση καν… η οποία μου έδινε μια έξτρα ελπίδα… αλλά αν δε κάθεται καν η Β φάση; Εδώ δε κάθεται η κανονική φάση. Λάθος μου που δοκίμασα κάτι διαφορετικό και το τράβηξα τόσο καιρό. Θα πάω πίσω και θα του πω την αλήθεια.

Θα πει πως κακώς έκανα prp και πέταξα τα λεφτά μου γιατί δε το πιστεύει καθόλου. Σα να τον ακούω. 

ενταξει ας το πει δεν πειραζει. τωρα τα εδωσες,,παει. εσυ θα πεις την αληθεια και θα δεις τι θα προτεινει. οτι εγινε εγινε, τωρα μας ενδιαφερει το μελλον.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Δεν το γνώριζα:rolleyes:Τουλάχιστον να το πληρώσεις και να ξενοιασεις!

Ούτε και γω, μάτια μου!

Πήγα σε μια πελάτισσα-φίλη που έχει μεγάλη έκθεση με είδη υγιεινής. Και μου είπε πως το κόστος για μία καλή επισμάλτωση είναι γύρω στα 200? χωρίς μάλιστα να μπορούν να σου δώσουν και εγγυήσεις!! :| Κουφάθηκα... :?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγώ το μπαλκόνι είνανι να πλύνω σήμεερα αλλά βαριέεεμαι!!!

Η φωτογραφία σου δε, που έβαλες με την μικρή ξαπλωμένη στον καναπέ... είναι ΟΛΑ τα λεφτά!! Τοσο όμορφη φωτο.. τόσο ήρεμη.. μου δίνει μια νότα χαλαρότητας.. :P:p

777885dugw57gt25.gif

Kρεμασα τις κουρτίνες,σκούπισα ξεσκόνισα και σφουγγάρισα τα υπνοδωμάτια,επλυνα και τα υπόλοιπα τζαμια σε όλο το σπίτι,τακτοποίησα το τριτο υπνοδωμάτιο,ξεσκόνισα και σκούπισα το σαλόνι και την κουζίνα και είμαι ετοιμη για σφουγγάρισμα.

Ευτυχώς με το φαγητό δεν θα ασχοληθώ γιατί θα πάμε στη μαμά μου,τον μικρό τον εχω ηδη πάει...

Το απόγευμα είμαστε καλεσμένοι σε γενέθλια οπότε μετα το φαγητό θα κοιμηθούμε να ξεκουραστούμε.Καλό μεσημέρι...

Άντε μπράβο, να ξεκουραστείς και λιγάκι γιατί έλιωσες πάλι σήμερα αδερφή! Καλή διασκέδαση! ;)

777885dugw57gt25.gif

Καμία σχέση με αυτό που σκεφτομουν... νόμιζα ότι λέγατε για τα ξύλινα κουτιά που εξωτερικά μοιάζουν με βιβλία :P

Το καρό μου αρέσει (παντού!), με τα λουλουδικά δεν τα έχω καλά. Το θέλω λίγο πιο λιτο και εκμοντερνισμένο το country, με φυσικά υλικά, σχεδόν ακατέργαστα. Κορμοί δέντρων, πέτρα, βότσαλο...

Εγώ λατρεύω το country style αλλά σε συνδυασμό mix & match με το cottage style διακόσμησης. Αυτά τα δύο με μία μικρή δόση πολυτέλειας είναι το καλύτερο μου.

Συμφωνώ απόλυτα για την αποφυγή του "λουλουδικού", που όμως δεν είναι απαραίτητο πλέον για το country / cottage style.. ;););)

777885dugw57gt25.gif

Η χειρότερη μου! Το μόνο καλό είναι ότι περιλαμβάνει πλατσούρισμα. Πολύ σκύψιμο και κούραση όμως... Γενικά αντιπαθώ οποιαδήποτε δουλειά χρειάζεται σκύψιμο. Αφού σκέφτομαι σοβαρά να το καταργήσω το στρώσιμο τουλάχιστον για όσο δεν υπάρχουν παιδάκια!

Εμένα η χειρότερη μου δουλειά, που την αποφεύγω όπως ο βρυκόλακας το σκόρδο... {:tongue::tongue:} είναι το πλύσιμο του φούρνου...

Βρε, λες γι αυτό να είναι πάντα βρώμικος ο φούρνος μου??!!! :lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

γεια σας νοικοκυρουλες, σας διαβαζω αν και δεν πολυγραφω.

χτες μου λεει ο συζηγος "τελικα ωραια που ο παγκος της κουζινας ειναι αδειος"

να πω οτι δεν χαρηκα, χαρηκα.

και να φανταστειτε ειναι μεγαλος και ειχε μόνο καποια που θεωρουσα οτι καλο ειναι να ειναι αμεσα προσβασιμα.

ελπιζω μεσα στην εβδομαδα να εχω και την ντουλαπα στο διαδρομο και το ντουλαπι στο μπανιο (αν θυμαστε που το εψαχνα). Ισως κλεισει λιγο ο διαδρομος τελικα, αλλα και παλι το ιδιο θα διαλεγα

Περιμενω με αγωνια να δω που θα δουλευω φετος (εκπαιδευτικος) καιειναι τα νευρα μου κάπως.......

Γεια σας νοικοκυροκότιτσα

Σήμερα έκανα κάποιες ψευτοδουλίτσες,μαγείρεμα,ξεσκόνισμα,ηλεκτρική σε κουζίνα,σαλόνι,μικρό μπάνιο.Τα υπονοδωμάτια και το μεγάλο μπάνιο θα τα κάνω μάλλον αύριο.

Αδιαθέτησασ ήμερα και δεν είμαι για πολλά πολλά.

Εχω και δύο πλυντήρια να σιδερώσω

Επίσης καθάρισα τη θήκη απορρυπαντικού του πλυντηρίου ρούχων μου.Δεν φαντάζεστε βρωμιά...

Είναι η δεύτερη πιο βαρετή μου δουλειά!!!

ANd the winner is...

Εμένα η χειρότερη μου δουλειά, που την αποφεύγω όπως ο βρυκόλακας το σκόρδο... {:tongue::tongue:} είναι το πλύσιμο του φούρνου...

Βρε, λες γι αυτό να είναι πάντα βρώμικος ο φούρνος μου??!!! :lol::lol::lol:

MA TΟΣΗ ΤΑΥΤΙΣΗ?

Να σας ρωτήσω κορίτσια,έχετε αποφασίσει πότε θα στρώσετε;

Η φωτογραφία σου δε, που έβαλες με την μικρή ξαπλωμένη στον καναπέ... είναι ΟΛΑ τα λεφτά!! Τοσο όμορφη φωτο.. τόσο ήρεμη.. μου δίνει μια νότα χαλαρότητας.. :P:p

Λοιπόν στην αρχή νόμισα ότι η φωτό είναι από περιοδικό...

Πολύ όμορφη φωτογραφία

Και μου αρέσουν πολύ και τα κουρτινάκια!!

Νομίζω ότι ταιριάζουν πολύ

Kalisperaaa!

Lete gia moketes kai mou thimizete oti kai egw prepei na plino ta xalia giati imoun egios otan ta evgale o antras mou kai den plithikan. Tora pou h mikri tha arxisei ta mpousoulimata.. .. tha ta xreiastoume!

Simera liges vasikes doulitses mono, as ksekourastoume ki emeis mia mera!

Twra etoimazomaste na pame sti marina floisvou na doume ton bob sfougaraki pou einai kai h latreia tou giwrgou! :rolleyes:

Kalo savvatokiriako se olous!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

γεια σας νοικοκυρουλες, σας διαβαζω αν και δεν πολυγραφω.

χτες μου λεει ο συζηγος "τελικα ωραια που ο παγκος της κουζινας ειναι αδειος"

να πω οτι δεν χαρηκα, χαρηκα.

και να φανταστειτε ειναι μεγαλος και ειχε μόνο καποια που θεωρουσα οτι καλο ειναι να ειναι αμεσα προσβασιμα.

ελπιζω μεσα στην εβδομαδα να εχω και την ντουλαπα στο διαδρομο και το ντουλαπι στο μπανιο (αν θυμαστε που το εψαχνα). Ισως κλεισει λιγο ο διαδρομος τελικα, αλλα και παλι το ιδιο θα διαλεγα

Περιμενω με αγωνια να δω που θα δουλευω φετος (εκπαιδευτικος) καιειναι τα νευρα μου κάπως.......

Όμορφο αυτό που σου είπε... μου έδωσε μια αίσθηση ηρεμίας η εικόνα των πάγκων σου... και συ το ευχαριστιέσαι ε? ;)

Τελικά τι πήρες? Μας είπες? Δεν θυμάμαι...:confused:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Λοιπόν σκέφτομαι μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου να έχω στρώσει...

Φέτος ο μικρός μου αλωνίζει όλο το σπίτι...

Κάλτσες δεν βάζει με τίποτα ακόμα...

Αλλά μου αρέσει και η αίσθηση του στρωμένου σπιτιού...Ανανέωση!Νιώθεις ότι αλλάζει η εποχή

Θελω να κάνω κάποιες δουλίτσες οπωσδήποτε στη ντουλάπα του μικρού σήμερα ή αύριο

Θελω να μαζέψω κάποια πραγματάκια που πια δεν χρησιμοποιούνται -και πολύ τα άφησα στα κάτω συρτάρια και μου πιάνουν χώρο-όπως υφασμάτινες πάνες,ποδίτσες φαγητού(δεν τις δέχεται με τίποτα),θέλω να μαζεψω κάποια ρουχάκια του που σίγουρα δεν θα ξαναφορέσει γιατί ψυχραίνει ο καιρός και γενικά να τακτοποιήσω τη ντουλάπα

Επίσης κάναμε μια σκέψη με τον αντρα μου σχετικά με το δωμάτιο του μικρού και θα ηθελα να ακούσω γνώμες...

Γεια σας νοικοκυροκότιτσα

Σήμερα έκανα κάποιες ψευτοδουλίτσες,μαγείρεμα,ξεσκόνισμα,ηλεκτρική σε κουζίνα,σαλόνι,μικρό μπάνιο.Τα υπονοδωμάτια και το μεγάλο μπάνιο θα τα κάνω μάλλον αύριο.

Αδιαθέτησασ ήμερα και δεν είμαι για πολλά πολλά.

Εχω και δύο πλυντήρια να σιδερώσω

Επίσης καθάρισα τη θήκη απορρυπαντικού του πλυντηρίου ρούχων μου.Δεν φαντάζεστε βρωμιά...

Είναι η δεύτερη πιο βαρετή μου δουλειά!!!

ANd the winner is...

MA TΟΣΗ ΤΑΥΤΙΣΗ?

Να σας ρωτήσω κορίτσια,έχετε αποφασίσει πότε θα στρώσετε;

Ξεκουράσου. Και γω, όταν αδιαθετώ, τις πρώτες 2 μέρες δεν είμαι για πολλά... :rolleyes:

Τελικά... είναι τόσο αγαπημένη αυτή η δουλειά του φούρνου!!! :tongue::tongue: Μπλιαξ!

Εννοείται πως έχω αποφασίσει! Τι ρωτάς τώρα την τρελή, φίλη σου???!! :mrgreen::mrgreen:

Στις 31/10 το φιογκάκι έχει γεννέθλια. Το πάρτυ θα γίνει Σάββατο 3/11, οπότε αν κάνει κρυάκια θα στρώσω την επόμενη μέρα Κυριακή... ;) Μα πόση οργάνωση πια??? χαχαχαχα

777885dugw57gt25.gif

Kalisperaaa!

Lete gia moketes kai mou thimizete oti kai egw prepei na plino ta xalia giati imoun egios otan ta evgale o antras mou kai den plithikan. Tora pou h mikri tha arxisei ta mpousoulimata.. .. tha ta xreiastoume!

Simera liges vasikes doulitses mono, as ksekourastoume ki emeis mia mera!

Twra etoimazomaste na pame sti marina floisvou na doume ton bob sfougaraki pou einai kai h latreia tou giwrgou! :rolleyes:

Kalo savvatokiriako se olous!

Εμάς μας έχει μείνει μόνο ένα άπλυτο χαλί, από αυτά του σαλονιού {τα άλλα τα έχω δώσει έξω}.

Θα το πλύνουμε αργότερα... λίγες μέρες πριν το στρώσουμε ή και την ίδια μέρα... όπως κάνουμε συνήθως.. ;)

Να περάσετε ΤΕΛΕΙΑ!

777885dugw57gt25.gif

Το μικρό μας είναι 21 μηνών και είναι αρκετά αναπτυγμένο παιδάκι,η κούνια σε λίγο δεν θα τον βολεύει,ήδη έχει αρχίσει να κουτουλά στα κάγκελα ή να μπαίνουν μεσα ποδαράκια-χεράκια και να βάζει τα κλάματα στη μέση της νύχτας

Λοιπόν τον μικρό τον κοιμίζαμε στο κρεβάτι μας και μετά τον μεταφέραμε στο κρεβατάκι του και νο πρόμπλεμ...

Καλώς ή κακώς όμως,όταν έπιασαν οι ζέστες,καθώς στο δικό μας δωμάτιο έχουμε κλιματιστικό και το δικό του ήταν πάρα πολύ ζεστό,μπαστακώθηκε στο κρεβάτι μας και τωρα μας είναι δύσκολο να τον βάλουμε σε μια σειρά.

Κι όπως εγραψα πιο πάνω την κούνια την εχει ξεσυνηθίσει

Χωρια που πολλές φορες ξυπνά την ωρα που τον μεταφερουμε στο δωμάτιο του και μετα ξανά μανά τα ίδια

Είπαμε να τον βαλουμε σιγα σιγά σε κανονικό κρεβατάκι

Εσείς πότε βγάλατε τα παιδακια σας από την κούνια;

Και συνεχίζω...

Σόρρυ,που απλώνομαι σε πολλά ποστ,αλλά άμα γράφω πολλά με "πετά"εξω και πού να ξαναγράφω μετά...

Λέμε να μεταφέρουμε ενα κρεβατάκι από το πατρικό του άντρα μου,είναι μονό,με καινούριο στρώμα,που χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα και έχει αμπαλαριστεί-φυλαχθεί σε νάυλον τα τελευταία χρόνια.Αισθητικά ταιριάζει με το χώρο,έτσι κι αλλιώς ο μικρός δεν έχει άλλα έπιπλα πλην της κούνιας και μιας ψευτοβιβλιοθηκούλας σε σοκολά χρώμα.

Σκεφτόμαστε να φτιάξουμε ενα καγκελάκι από τη μια πλευρά,αφαιρούμενο,έτσι για προστασία το πρώτο διάστημα

Το σκεπτικό είναι το εξής...Θα ξαπλώνει ενας από εμάς μαζί με τον μικρό στο κρεβατάκι και θα κάνουμε τις αγαπημένες μας ασχολίες προ ύπνου,λίγο παιχνίδια,λίγα βιβλιαράκια,αγαπούλες κτλ.Ετσι ο μικρός θα κοιμάται εξαρχής στο χώρο του,δεν θα μεταφερεται μετα με κίνδυνο να ξυπνήσει,δεν θα γεμίζει το κρεβάτι μου παχνίδια-ούτε και το δωμάτιό μου

Και επιτελους θα μενει το δωμάτιό μου συγυρισμένο και το κρεβάτι στρωμένο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...