Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Sofm είπε:

Φοβάμαι μήπως δεν είναι έγκυρο λόγω οβιτρελ … 😞😔

Άντε βρε και εσύ μην λες χαζομαρουλες ,θεωρώ ότι η οβιτρελ έχει περάσει η δράση της μετά από 7 μέρες ... Μην σκέφτεσαι αρνητικά όλα θα πάνε κατ ευχην 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Σας διαβαζω και παιρνω κουραγιο να συνεχισω τις δουλειες.

Αντε να δουμε θα ειμαι χαλαρη το σκ...???

ΤΑζ μου πολυ καλη η δουλεια σου στο μπλογκ. Ωραια και η βιβλιοθηκη στη νεα της θεση (εγω να δω που θα βαλω τα βιβλια μου σε λιγο δεν χωρανε πουθενα).

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λατρεμένο μου {σου χω αδυναμία, τι να κάνουμε??? :P } κοριτσάκι, ευχαριστώ πολυ!!!

Ναι, είχα γεννέθλια, στις 7 του μήνα. Βαδίζω στα 39!!! :tongue: Σ' ευχαριστώ για όλα τα σχόλια σου, που μου έφτιαξαν την ημέρα! ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕΣ!!! :P:p:p

Να ξέρεις, πως αυτό το περνάμε όλες!!! ΟΛΕΣ! Και γω πολλές φορές εκνευρίζομαι πολυ με το φιογκάκι και σκέφτομαι "θα σκάσω!" :evil: αλλά μετά το αγκαλιάζω και του λέω "Ειμαι τόσο τυχερή που σ' εχω"! Σίγουρα το ίδιο νιώθεις και συ! Μην αισθάνεσαι τύψεις. Μερικές μέρες είναι πιο δύσκολες από τις άλλες. Ολες τις περνάμε! ΟΛΕΣ!

Οσο για την προετοιμασία του χειμώνα, μην αγχώνεσαι καθόλου!!! Σιγά-σιγά! Θα γίνουν όλα και θα τα καταφέρεις μια χαρά. Χρειάζεσαι χρόνο και να τον πάρεις ειδικά τώρα που νιώθεις κουρασμένη.

Μήπως να δώσεις ένα καλό "ρεπό" στο κουφαράκι σου? Μηπως να πεις πως π.χ. αύριο, δεν θα κάνω τίποτα! Ούτε φαγητό θα παραγγείλουμε και θα ξεκουραστούμε. Σε όλες μας χρειάζεται μία τέτοια μέρα. Δώσε στον εαυτό σου χρόνο, μην τον πιέζεις αφού νιωθεις λιγάκι πεσμένη. Για βοήθησε τον λίγο και εδώ είμαστε για να ξεσπασεις!! ;);)

Σε φιλώ!

Είναι που δεν μπορώ να πάρω ανάσα με τη δουλειά αυτή την εποχή, είναι και που τα μαθήματα των πιτσιρικιών μου δεν μπορούν να περιμένουν, είναι που νιώθω ότι δεν έχω βοήθεια από κανέναν στο σπίτι, έχω γίνει και λίγο οξύθυμη, μου τη δίνει (εσύ και οι υπόλοιπες φταίτε γι' αυτό χιχιχιχιχι) και το σπίτι να είναι να μην πω σαν τί, (μην νομίζετε ότι είναι στην εντέλεια και μιλάω κυριολεκτικά γιατί ο καλός μου είναι τεχνικός ήχου-ηχολήπτης-προγραμματιστής σε στούντιο και όλο φέρνει στο σπίτι μηχανήματα τα οποία είναι "ωραιότατα τακτοποιημένα" σε καρέκλες και στο πάτωμα στο σαλόνι το οποίο δεν είναι και μεγάλο) και όλα αυτά μαζί με έχουν κάνει "ωραιότατα" να ανέβω στα κάγκελα. Εγώ που το μόνο που ανέβαινα (πολλά χρόνια πριν βέβαια) ήταν σε καμία μπάρα για να ρίξω κανένα χορό!!!! (πωπωπωπωπω τί θυμήθηκα τώρα, έρημά μου νιάτα χαχαχαχαχα)

Αυτάαααααα, καλό απόγευμα σε όλες μας και καλή ξεκούραση γιατί έρχεται Σαββατοκύριακο!!!

Koritsia mou geia kai apo mena! Sorry gia ta geeklish alla to tablet mas den exei ellinika.

Xtes kaname me ton mikro mou ekkatharisi sta paixnidia tou kai petaxame 1 sakoula spasmena/ xalasmena!

Simera katharisa neroxiti, evala kai ena plintirio piatwn, mageirepsa kai fagame kotopoulo milaneza me pilafi kai se ligo tha paw na mazepsw ta 3(!!") Plintiria pou aplwsa xtes kai na liwsw sto siderwma!

Εμένα δεν τα τρώει ο αντρούλης(μόνο φακές) οπότε απλά τα ονειρεύομαι και χώνω την μαμά μου οταν πάμε να μου φτιάχνει......

Emena den trwei genika polla fagita kai spania kanw merika pou maresoun kai ta trww me ton mikro, alla stin mama mou panta exw kai apo mia paraggelia!

επιτελους εβγαλα φωτο

πως σας φαινεται; ετοιμασα και δυο κηροπηγια για δυο κερακια ;)

dddhsk.jpg

Teleio! Latrepsa ton kathrefti vevaia :rolleyes: eixa to idio epiplo gia tin tileorasi alla tote itan mikros o giwrgos kai oti evaza apo katw... to eskize stin kaliteri periptwsi!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

σας ευχαριστω πολυ :D:D

ο δικος μου ο γιωργος εχει το δικο του ραφακι κατω δεξια με τα παιδικα βιβλια του και την περισσοτερη μερα ειναι ξαπλωμενος μπροστα απο την βιβλιοθηκη και ξεφυλλιζει :P:p

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

Διαφημίσεις

Eλιωσα αλλά τα κατάφερα,επλυνα παρέα με τον μικρό και τη δευτερη μοκέτα και νμάζεψα αυτή που επλυνα προχθές.

Εστρωσα καθαρα σεντόνια στα κρεβάτια μας και αφού τα αερισα εστρωσα και τα κουβερλί.

Από συγίρισμα, αν και θα ηθελα,δεν πρόλαβα τίποτε αλλο ,αρα αυριο θα χαλάσω λίγες ωρες από το Σαββατοκυριακό μας για να κάνω κάποια πράγματα.

Εβαλα και φάγαμε,και βεβαια μαζεψα,καθάρισα καλά καλά και τελος!Κοιμήθηκα και μια ωρίτσα και πάω να κάνω ενα μπανάκι και να πάω τον μικρό για καράτε,εχω και 2-3 δουλίτσες να κάνω,οπότε θα φροντίσω να τις κάνω όσο θα τον περιμένω να τελειώσει.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

σας ευχαριστω πολυ :D:D

ο δικος μου ο γιωργος εχει το δικο του ραφακι κατω δεξια με τα παιδικα βιβλια του και την περισσοτερη μερα ειναι ξαπλωμενος μπροστα απο την βιβλιοθηκη και ξεφυλλιζει :P:p

Πολύ ομορφη η βιβλιοθήκη σου και μάλλον ηρθε κουτί σε εκείνο τον τοίχο!Μπράβο και για το μπλόγκ,μπήκε ηδη στους σελιδοδείκτες μου!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Είναι που δεν μπορώ να πάρω ανάσα με τη δουλειά αυτή την εποχή, είναι και που τα μαθήματα των πιτσιρικιών μου δεν μπορούν να περιμένουν, είναι που νιώθω ότι δεν έχω βοήθεια από κανέναν στο σπίτι, έχω γίνει και λίγο οξύθυμη, μου τη δίνει (εσύ και οι υπόλοιπες φταίτε γι' αυτό χιχιχιχιχι) και το σπίτι να είναι να μην πω σαν τί, (μην νομίζετε ότι είναι στην εντέλεια και μιλάω κυριολεκτικά γιατί ο καλός μου είναι τεχνικός ήχου-ηχολήπτης-προγραμματιστής σε στούντιο και όλο φέρνει στο σπίτι μηχανήματα τα οποία είναι "ωραιότατα τακτοποιημένα" σε καρέκλες και στο πάτωμα στο σαλόνι το οποίο δεν είναι και μεγάλο) και όλα αυτά μαζί με έχουν κάνει "ωραιότατα" να ανέβω στα κάγκελα. Εγώ που το μόνο που ανέβαινα (πολλά χρόνια πριν βέβαια) ήταν σε καμία μπάρα για να ρίξω κανένα χορό!!!! (πωπωπωπωπω τί θυμήθηκα τώρα, έρημά μου νιάτα χαχαχαχαχα)

Αυτάαααααα, καλό απόγευμα σε όλες μας και καλή ξεκούραση γιατί έρχεται Σαββατοκύριακο!!!

Κάνε ενα δωράκι στον εαυτό σου να πάρεις τα πάνω σου,ενα χτενισμα,ενα μανικιούρ,λίγη ωρα μοναξιάς,ενα ρούχο,μια γυναικα να ερθει να σου καθαρίσει,εσύ ξερεις, και υπομονή,φαση είναι θα περάσει!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κοριτσάκια μου,

Φάγαμε {το φαγάκι έγινε μούρλια!!! και ήταν τόσο εύκολο!! :rolleyes: }, έπλυνα τα πιατικά (μου χει μείνει ένα ταψί γι αργότερα}, μάζεψα τα ρούχα που είχαν στεγνώσει όλα και τσέκαρα τα παπουτσάκια του φιόγκου.

Αργότερα σήμερα, θα σας βάλω 2 ζευγάρια σπορτέξ, μηπως τα θέλει κάποια "δικιά" μας. Αν όχι, θα τα πάρω στο swap...

Τώρα θα χαλαρώσω λιγάκι...

Σας φιλώ!

Καλη χώνεψη!Αν και είναι τα μόνα οσπρια που δεν τρώω ,μαλλον θα τα δοκιμάσω.Τα βραζεις πρώτα?

Υ.Γ μόλις παρέλαβα ενα ζευγαρι σπορτέξ του μικρού που είχα παραγγείλει απο το ιντερνετ:D

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κόρες μου,

Σας ανεβάζω τα 2 ζευγαράκια σπορτέξ που έχω για δόσιμο.

Ένα geox και ένα ralf lauren

DSC00245_zps5f0571ee.jpg

DSC00246_zps6d0af9d8.jpg

Πιο φθαρμένα είναι τα geox αλλά στην πίσω, μέσα πλευρά και δεν φαίνεται. Εξωτερικά είναι εντελώς εντάξει. Τα ralf τα φόρεσε μόνο 3 μήνες (σκάρτους) γιατί μετά μεγάλωσε το ποδαράκι του.

Μάκια

Υ.Γ. Εννοείται, δεν θέλω να προσβάλω καμία απλώς τα βάζω στο πνεύμα της ανταλλακτικής οικονομίας!!! Και εννοείται πως όποια κοπέλα ενδιαφέρεται να μου γράψει προσωπικό μήνυμα, οχι εδώ. :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Πράγματι ζόρικη περίοδος.

Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, να βρει τους ρυθμούς του. Ολοι περνάμε τέτοιες μέρες/φάσεις/περιόδους.

Υπομονή, κουράγιο και βρες τους ρυθμούς σου! Μην καταπιέζεσαι περισσότερο για το σπίτι. Κάνε τα στραβά μάτια για την ώρα. :P

777885dugw57gt25.gif

Eλιωσα αλλά τα κατάφερα,επλυνα παρέα με τον μικρό και τη δευτερη μοκέτα και νμάζεψα αυτή που επλυνα προχθές.

Πλύσιμο μοκέτας..?! :shock: Ε, ρε αντιπαθητική δουλειά!!! :(

777885dugw57gt25.gif

Καλη χώνεψη!Αν και είναι τα μόνα οσπρια που δεν τρώω ,μαλλον θα τα δοκιμάσω.Τα βραζεις πρώτα?

Υ.Γ μόλις παρέλαβα ενα ζευγαρι σπορτέξ του μικρού που είχα παραγγείλει απο το ιντερνετ:D

Και γω δεν τα τρωγα αλλά να που τελικά μου άρεσαν έτσι! :mrgreen:

Οχι και αυτός ήταν ο λόγος που τα έκανα! Τα μούλιασα μόνο από το προηγούμενο βράδυ και μετά τα πέταξα μέσα στη γάστρα!

Εβαλα λαδάκι, νεράκι {να τα καλύπτει}, αλατάκι, πιπεράκι, 1 κουταλιά μπαλσάμικο και ροδέλες ντομάτας / κρεμμυδιού και τα σκέπασα. Στους 180 περίπου 2 ώρες. Υπέροχο και πανεύκολο φαγητο, μικρή αδερφη!:P

Με γεια τα σπορτεξάκια!Εγώ είμαι πολύ "πίσω" σε ότι αφορά αγορές και ίντερνετ, δυστυχώς!

777885dugw57gt25.gif

χρυσα81, κι εμένα μου αρέσει πολύ που έχει εσωτερικά περβάζια, ό,τι και να βάλεις εκέι αναδεικνύεται, λέω να βάλω μικρά γλαστράκια στις γωνίες.

Ειρήνη σε ευχαριστώ πολύ!!! Μόλις τις βάλουμε θα ανεβάσω φωτογραφία!

sACYp2.png

καλη ξεκουραση ειρηνη

http://anaptyksi.blogspot.gr/

δες σ αυτο

εγω παντως στο μπλογκ της ειρηνης δεν βλεπω τους φιλους της... μηπως κατι στραβωσε στο firefox μου; :confused::confused:

Εγώ τα βλέπω τα μέλη σου κανονικά ....άρα μάλλον κάτι γίνεται στο δικό σου το κομπιούτερ, αφού και στης Ειρήνης φαίνονται....για ψάξτο, μήπως πρέπει να εγκαταστήσεις πάλι κανένα πρόγραμμα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...