Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρηνακι ευχαριστω για τις ιδεες με τα καλαθια.Θα το κοιταξω τωρα στις εκπτωσεις.

Παρακαλώ! Αλίμονο! Να το κοιτάξεις με την ηρεμία σου.

Σκέψου πρώτα τι σου αρέσει περισσότερο και τι ταιριάζει με την κουζίνα και το στυλ σου και από 'κει να το πιάσεις! Αφού καταλήξεις στο τι σου αρέσει μετά άρχισε να κάνεις έρευνα αγορά για τιμές.;)

Πρεπει να σου πω και κατι αλλο.Εχθες που ηρθαν επισκεψη η αδερφη μου και η νυφη μου ενθουσιαστηκαν με την οψη της βιβλιοθηκης μου και το ποσο τακτοποιημενη δειχνει. Μου εδωσαν συγχαρητηρια και ο Λαμπρος βιαστηκε να συμπληρωσει οτι σε ολα αυτα βοηθησε η καινουργια μου διαδικτυακη φιλη η Ειρηνη.Οποτε εισαι ηδη κατοχυρωμενη φιλη μου.Να εισαι και εσυ και τα υπολοιπα κοριτσια παντα καλα.ΜΑΚΙΑ:-D

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!:lol: Έχω γίνει η ταλαιπωρία του μυαλού σας!!! :tongue:

Τιμή μου που με θεωρείς διαδικτυακή φίλη σου! Αλήθεια το λέω! :wink:

Σημασία έχει εσύ πως νιώθεις και αν εσύ ένιωσες καλά όταν είδες πως άρεσε η βιβλιοθήκη σου στην αδερφή και νύφη σου! Κάτι μου λέει πως θα είχες ένα περήφανο χαμόγελο!!!! :wink:;-):wink:

Μάκια-μάκια!

777885dugw57gt25.gif

καλησπερα κοριτσακια μου, τι κανετε???εγω τελικα εκανα οοολλοοο το σπιτι χθες , με βοηθησε και ο αντρουλης μου στο ξεστολισμα και τελειωσαμε κατα τις 5.30 το απογευμα!!!κουραστηκα αλλα σημερα οταν ξυπνησα ηταν τρομερη η ηρεμια που ενιωθα γιατι το σπιτι ηταν στην εντελεια. σημερα δεν εκανα τιποτα, πηγαμε για φαγητο με την οικογενεια και τωρα χαζευω με το παιδακι μου. θα βαλω να μαγειρεψω σε λιγο και αν κοιμηθει νωρις η μικρη θα σιδερωσω. δεν στεγνωσαν ακομη ολα αλλα μεχρι το βραδυ θαναι ετοιμα. επισης σημερα την ωρα που πηγα να βαφτω εκανα και ξεκαθαρισμα στα καλλυντικα μου. πεταξα αρκετα παλια και αχρηστα. εγω εχω 2 κουτια χαρινα πανω στο πλυντηριο. στο ενα εχω καλλυντικα και στο αλλο βουρτσες και διαφορα χαζα που θα πρεπει επισης να ξεσκαρταρω!!!πρεπει να ταλλαξω κιολας. σαν να χαλασαν μου φαινεται!!!μακια

Σήμερα ασχολήθηκα με τις μπλούζες μου.... :P

Τις ξαναδίπλωσα και τις τακτοποίησα! Αυτό, το κάνω μία φορά στους 4-5 μήνες όποτε έχω χρόνο και κέφι!

Τι έχω στο κάτω μέρος της ντουλάπας μου σε 4 μικρές "στοίβες".

Τις χωρίζω ως εξής:

1) Λεπτά υφάσματα

2) Ζιβάγκο & κοντομάνικα (χειμωνιάτικα)

3) Ελαφριά πουλοβεράκια

4) Χοντρά / μάλλινα.

Έτσι, με μια ματιά, ξέρω τι χρειάζομαι και επιλέγω χωρίς να χάνω χρόνο και να εκνευρίζομαι. ;)

Επέλεξα και 4 που δεν θέλω πια και ήδη τηλεφώνησα στην φίλη μου και της είπα να πει στην κόρη της να ετοιμαστεί, της έχω πάλι ρουχαλάκια!!! :cool:

777885dugw57gt25.gif

Γεια σας κορίτσια!!

Ξεστόλισα το μεσημέρι,αλλά δεν καθάρισα και νιώθω ότι-όπως πάντα- επικρατεί εδώ μέσα το χάος

Οταν στο μισό σπίτι βασιλεύει η ακαταστασία του αντρούλη και στο άλλο μισό γίνονται οι καθημερινές δραστηριότητες(μπάνιο-κουζίνα)και χρειάζεται συμμάζεμα,πείτε μου πώς να οργανώσω τα ντουλάπια και τα συρτάρια μου και να ξεκαθαρίσω τι χρειάζομαι και τι όχι;

Το θετικό είναι ότι κάθε πράγμα εχει τη θεση του,αλλά πολλές φορες ακόμα και στη θέση τους να είναι κάποια πράγματα,θέλουν τακτοποίηση

Σήμερα το μεσημερι για παράδειγμα, που ο μικρός κοιμήθηκε κι ακόμα δεν έχει ξυπνήσει,θα μπορούσα να κάνω διάφορα

Αντ'αυτού προτίμησα να δω ενα dvd και να χαλαρώσω

Πάντα αυτό γίνεται και μετά το μετανιώνω

Διαφημίσεις

Κι εγώ μόλις μάζεψα και το δέντρο και έχω μόνο μερικά διακοσμητικά να τα βάλω σε κούτα . Τα άφησα σε μια άκρη και αύριο που θα πάρω μια κούτα , γιατί μου τελείωσαν , θα τα πάω στην αποθήκη προς το παρόν τα άφησα έξω από την πόρτα στο πλατύσκαλο και θα κάνω αύριο τα υπόλοιπα . Εγώ μια φορά ξεστόλισα τα πάντα , μέσα έξω . Να 'ναι καλά ο αντρούλης μου , τον αγγάρεψα για το έξω γιατί από αύριο θα δουλεύει και θα μουρμούριζε αν του το έλεγα αύριο;);). Προς το παρόν χαλάρωμα με καφεδάκι και μετά μπανάκι και προετοιμασία για το σχολείο . Αν έχω διάθεση μετά ίσως σιδερώσω και κανα ρουχάκι .

Να προσφέρω ένα καφεδάκι και σε εσάς κοριτσάκια μου...tumblr_lg0rb5SJRA1qeftiio1_500.jpg

γεια σας νοικοκυροκοριτσα!!

τι κανετε? εγω μολις ξεκαθαρισα το συρταρι των εσωρουχων και νιωθω πολυ ωραια..

το πρωι ηταν εδω οι γονεις μου και ξεστολισαμε, ριξαμε και ενα σκουπισμα με την μαμα και μετα βολταραμε.

Γυρισαμε πριν λιγο και τωρα θα παω μα φτιαξω και το ραφι με τις τσαντες, εχω ορεξη λεμε!!!!

φιλακια σε ολες!!

Καλησπερα κοριτσακια!!!!!!!!!!!

Ειρηνακι εισαι μια κουκλα φανταζομαι θα στο λενε ολοι!!!!!!!!!!!! Και το ξανθο σου παει πολυ...χαχαχα.Και το μικρο αντρακι σου ειναι μια γλυκα.

Λοιπον κοριτσακια εγω ξεστολισα το σπιτι..σκουπισα..ξεσκονησα...και φαινεται πεντακαθαρο ακι μ αρεσει...τωρα για ποσες μερες δεν ξερω...χαχαχα. Μου εκανε και σιδερο η πεθερα προχθες οποτε ακι τα ρουχαλακια μου εχω σιδερωμενα...και τωρα εχω βαλει ακι το δευτερο πληντυριο...απλωμα αυριο...

Καλο βραδυ σε ολες!!!!!!!!!!!!

as1cJRN0g410000MzAwNDlkfDAwNzMwNWR8T3VyIGxpdHRsZSBmYWlyeSBpcw.gif

!!!!!!!!!!! xaxaxaxaxaxa :lol::lol::lol::lol: Mε τρέλανες κοριτσάκι μου!!!!

Kαι όμως ισχύει…και εγώ όταν το διάβασα τρελάθηκα….αλλά ήταν ή αυτό ή τα σκουπίδια οπότε το ρισκάραμε…επίσης να πω ότι τα πληκρολόγια των iMAC διαφέρουν λίγο από αυτά των Windows…ίσως να έχει και αυτό να κάνει…

Πάντως στο γραφείο τα καθαρίζουμε με σπρει με πεπιεσμένο αέρα…. και μία χαρά!

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

σημερα αλλαξα την κουρτινα του μπανιου μου και συνεχεια περναω και την κοιταζω...

Μα μια αλλαγη να κανεις βρε παιδι μου αλλαζει ολη η διαθεση..

Να πω ομως οτι ακομα δεν εχω φταξει το συρταρι με τα εσωρουχα μου και πραγματικα το εχω συνεχει στο νου μου.. δεν πρεπει ρε γμτ να εξαρτομαστε απο αυτα...

Αυριο ξεστολιζουμε...

Αυτό το κάνω και εγώ 3-4 φορές το χρόνο…αλλάζω κουρτίνα και πατάκι και αλλάζει όλη η όψη του μπάνιου…και νιώθω πολύ ωραία…

Εγώ ξεστόλισα τα δωμάτια και το σαλόνι…αλλά το δέντρο είναι ακόμα στη θέση του και με κοιτάει…λογικά αύριο πρέπει να φύγει και αυτό…το κακό είναι ότι τώρα νιώθω το σπίτι "άδειο"…

beSZp2.pngdsR5p2.png

το κακό είναι ότι τώρα νιώθω το σπίτι "άδειο"…

αυτο ακριβως ειναι που μου αρεσει μετα τις γιορτες, το αδειο σπιτι..

Εγω τωρα επειδη βαλαμε το παρκο και το καθισμα φαγητου, κατεβασα καποια πραγματα στην αποθηκη για να δειχνει ακομα πιο αδειο το σπιτι...

σήμερα...δηλαδή χθες μαγείρευα το πρωινό, έπλενα τα κατσαρόλια, τάιζα το μικρό μου, καθάρισα τη μια τουαλέτα-πάλι!!!!!!!-καθάρισα εξωτερικά τα ντουλαπάκια της κουζίνας, ξεστόλισα!!!!!-κ του χρόνου με υγεία!-ξαναέβαλα σκούπα, πήρα σκόνες, καθάρισα το μεγάλο μπάνιο, τακτοποίησα φαγητά σε τάπερ, μπανιαριστήκαμε οικογενιεακώς κ απολαμβάνω ησυχία εδώ κ ώρα! αφού κοιμήθηκε το φεφόπαιδο!

την κουζίνα την έχω άχτι να την καθαρίσω εσωτερικά σιγά σιγά πόντο πόντο! κ να την αναδιοργανώσω!

θέλω να πετάξω σαβούρα, πράγματα που δεν χρησιμοποιώ κ μου πιανουν χώρο!

μαρία κ εγώ θέλω να κάνω τις τσάντες μου αυτή την εβδομαδα! καθάρισμα!

αν πω για το γραφείο του σπιτού...θα χρειαστώ ολόκληρη μέρα για 3 συρτάρια! αλλά δεν επείγει!

καληνυχτούδια!

αν πάω στο γραφείο που έχουμε με τον φέφο, όχι του σπιτιού, θα χρειαστώ 2 ΣΚ οπωσδήποτε για να τα κάνω όλα όπως θέλω! επικρατεί χάος! θέλω περισσότερα ΣΚ μέσα στην εβδομάδα! πολλά ζητάω;

να μαι και εγωωω λοιπον εγω εχτες εκανα σ ολο το σπιτι ενα ξεσκονισμα -σκουπισμα εβαλα μια ταξη στις ντουλαπες γιατι ηταν ανω κατω και ξεσκονισα και σημερα δεν ειχα τιποτα φαγαμε και εξω οποτε δεν ειχα ουτε μαγειρεμα ελεγα το απογευμα να σιδερωσω αλλα βαριομουνα ομωςκαποια στιγμη εφαγα μια βλασια και επιασα τα ρουχα και τα διπλωσα να ειναι ετοιμα για σιδερο ελπιζω αυριο να εχω ορεξη ποσο μ αρεσει που επικρατει μια ταξη στο σπιτι να φυγει και το σιδερο να ησυχασω

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

κοριτσια τελικα το απογευμα σιδερωσα, μαγειρεψα, πηγα μια επισκεψη, συνεχισα το μαζεμα και αφου κοιμηθηκε το παιδακι μου μαζεψα και τα παιχνιδια της, ετοιμασα τσαντα της μικρης για αυριο, κολατσιο για τον αντρουλη, επλυνα κατι πιατακια, αδειασα λιγο και τακτοποιησα και την καθημερινη μου τσαντα και επιτελους εκανα μπανακι και ξαπλωσα...

ειμαι πολυ ευχαριστημενη με οσα εκανα το σκ.αυριο ομως θα ξεκουραστω μετα τη δουλεια. ειναι και δευτερα και απο ορεξη μηδεν!!!! θα πιασω και κανενα συρταρι μεσα στη βδομαδα.

βαλτε και για μενα κιαλλα σκ μεσα στη βδομαδα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...